Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου

02-05-24 | AIRBNB

Mια νέα κατηγορία μοναδικών εμπειριών που διοργανώνονται από τα μεγαλύτερα ονόματα στη μουσική, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, την τέχνη, τον αθλητισμό και πολλά άλλα παρουσιάζει η Airbnb στην Έκδοση Καλοκαιριού 2024.

Αναφέρει σχετικά η πλατφόρμα:

"Οι Θρύλοι, που παρουσιάζει η Airbnb, σάς μεταφέρουν σε κόσμους που μέχρι σήμερα υπήρχαν μόνο στα όνειρά σας. Αποκοιμηθείτε στο σπίτι του "Ψηλά στον ουρανό". Διανυκτερεύστε στο Μουσείο Ferrari. Κάντε παρέα με τον Kevin Hart. Σήμερα, παρουσιάζουμε τους πρώτους 11 Θρύλους στην Airbnb, ενώ νέες εμπειρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους σε όλο τον κόσμο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

 “Οι Θρύλοι σας μεταφέρουν μέσα σε κόσμους που υπήρχαν μόνο στη φαντασία σας—μέχρι τώρα”, δήλωσε ο Brian Chesky, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Airbnb. “Καθώς η ζωή γίνεται όλο και πιο ψηφιακή, επικεντρωνόμαστε στο να φέρουμε περισσότερη μαγεία στον πραγματικό κόσμο. Με τους Θρύλους, δημιουργήσαμε τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες στη Γη”.

Οι πρώτοι 11 Θρύλοι που αποκαλύπτουμε:

 Οι Θρύλοι εμφανίζονται στη δική τους κατηγορία ακριβώς στην αρχική σελίδα. Οι περισσότεροι Θρύλοι είναι δωρεάν, ενώ όλοι κοστίζουν κάτω από 100 $ ανά επισκέπτη. Ένα χρονόμετρο μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα δημοσιευτεί κάθε Θρύλος και οι επισκέπτες θα μπορούν να στείλουν αίτημα για κράτηση μέσω της εφαρμογής. Οι τυχεροί επισκέπτες που θα επιλεγούν θα λάβουν ένα ψηφιακό χρυσό εισιτήριο και περισσότερα από 4.000 χρυσά εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα το 2024.1

 Νέες λειτουργίες για ομαδικά ταξίδια

Πάνω από το 80% των κρατήσεων στην Airbnb αφορά ομαδικά ταξίδια, αλλά η εφαρμογή δεν έχει σχεδιαστεί για ομάδες. Γι' αυτόν τον λόγο, παρουσιάζουμε νέα χαρακτηριστικά που κάνουν τον προγραμματισμό ομαδικών ταξιδιών πιο εύκολο από ποτέ:

 Αναβαθμίσεις για οικοδεσπότες

Η Έκδοση Καλοκαιριού 2024 περιλαμβάνει επίσης αναβαθμίσεις για οικοδεσπότες βάσει των σχολίων τους. Επεκτείναμε τον πίνακα εσόδων με διαδραστικά γραφήματα απόδοσης και αυτόματες αναφορές εσόδων. Η ενημερωμένη καρτέλα "Καταχωρίσεις" δίνει στους οικοδεσπότες μεγαλύτερο έλεγχο κατά τη δημιουργία και την επεξεργασία μιας φωτογραφικής περιήγησης για την ανάδειξη του χώρου τους. Επιπλέον, έχουμε προσθέσει έναν απλό τρόπο γρήγορης εναλλαγής μεταξύ της λειτουργίας ταξιδιού και της λειτουργίας φιλοξενίας στην εφαρμογή.

Η παγκόσμια κυκλοφορία ξεκινά σήμερα

Οι Θρύλοι και οι νέες λειτουργίες για ομαδικά ταξίδια είναι διαθέσιμα από σήμερα. Οι αναβαθμίσεις για οικοδεσπότες είναι διαθέσιμες σήμερα, με δήλωση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Πρώιμης πρόσβασης της Airbnb στην εφαρμογή.

διαβάστε ακόμα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε εκδήλωση τουριστικής προβολής στη Βαλένθια
Προς... «αλυσιδοποίηση» η Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή αγορά
Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου | Πρόεδρος ο Άκης Τσαρούχης, Γεν. Διευθυντής ο Θ. Τζούμας
ΕΤΕ | Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να πετύχει νέο ρεκόρ το 2024- 35 εκατ. τουρίστες, 22 δισ. ευρώ έσοδα
AEGEAN | Πρόγραμμα υποτροφιών μηχανικών αεροσκαφών
«Two tickets to Greece»: Από τους κινηματογράφους της Αυστραλίας στην Ελλάδα
Ποσειδώνια: Στρατηγική συνεργασία ΕΛΙΜΕ με ΕΕΝ - Ο Όμιλος ΟΝΕΧ ξεκινά γραμμή παραγωγής 30 ρυμουλκών
Υπερκαλύφθηκε ο προϋπολογισμός του Ταμείου Ανάκαμψης για τη δράση προσβασιμότητας στις Ελληνικές παραλίες
Πτώχευση FTI: O διαχειριστής αφερεγγυότητας επιδιώκει την τμηματική πώληση της εταιρίας
DRV: Θετικοί οι ταξιδιώτες στη χρήση chatbot και ΑΙ στα επαγγελματικά ταξίδια