Η Airbnb εξαγόρασε την πλατφόρμα ξενοδοχειακών κρατήσεων HotelTonight

13-03-19 | AIRBNB

Στην εξαγορά της πλατφόρμας ξενοδοχειακών κρατήσεων HotelTonight προχωρά η Airbnb στο πλαίσιο του οράματός της να μετατραπεί σε μια ταξιδιωτική πλατφόρμα που συνδυάζει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαμονής, δραστηριοτήτων και μεταφορών.

Η HotelTonight δίνει έμφαση στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής προσφέροντας εύκολη και άμεση διαδικασία κράτησης σε μπουτίκ και ανεξάρτητα ξενοδοχεία. 

Η εξαγορά θα δώσει τη δυνατότητα στην Airbnb να προσφέρει εύκολη κράτηση την τελευταία στιγμή, διευρύνοντας παράλληλα την προσφορά της σε μπουτίκ ξενοδοχεία. 

Σήμερα, πάνω από 400.000 εταιρίες χρησιμοποιούν την Airbnb στη διαχείριση των ταξιδίων, ενώ οι κρατήσεις τελευταίας στιγμής διπλασιάζονται κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με την Airbnb, η εξαγορά της HotelTonight...

-Επιταχύνει τη διαδικασία προσφοράς ολοκληρωμένων υπηρεσιών από την Airbnb που εξυπηρετεί κάθε ταξιδιώτη, με αυθεντικές και ποιοτικές εμπειρίες διαμονής για κράτηση ακόμα και την τελευταία στιγμή.

-Ανταποκρίνεται στην τεράστια ζήτηση για μπουτικ ξενοδοχεία, αλλά και από μπουτικ ξενοδοχεία. Το 2018 υπερδιπλασιάστηκαν τα δωμάτια στην Airbnb που προέρχονται από μπουτικ ξενοδοχεία, B&B και χόστελ ή resort, έπειτα από το μεγάλο άνοιγμα που ανακοίνωσε πέρυσι η πλατφόρμα σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Επίσης, οι χρήστες της Airbnb τριπλασίασαν τις διανυκτερεύσεις σε μπουτικ ξενοδοχεία το 2018 σε σύγκριση με το 2017. 

Με την απόκτηση της HotelTonight θα προσφέρεται διαμονή για κάθε είδος ταξιδιώτη, για όλα τα είδη ταξιδίων και θα διευκολυνθεί η είσοδος μικρών επιχειρήσεων και ξενοδόχων που προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες στο δίκτυο ιδιοκτητών και ταξιδιωτών της πλατφόρμας.

-Στηρίζει τους ιδιοκτήτες καθώς η εξαγορά θα φέρει νέους ταξιδιώτες στην κοινότητα της Airbnb, οι οποίοι επιστρέφοντας για επόμενο ταξίδι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε όλες τις καταχωρήσεις. Το 90% των ταξιδιωτών που χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά την Airbnb για κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο επέστρεψαν για να κάνουν κράτηση σε ενοικιαζόμενο σπίτι.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»