Ήρθε η Airbnb για γυμνιστές

10-05-18 | AIRBNB

Mια νέα πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης που επιθυμεί να γίνει η Airbnb για τους ταξιδιώτες που λατρεύουν το γυμνισμό, κάνει τα πρώτα της βήματα στην οικονομία διαμοιρασμού.

Η NaturistBnB ιδρύθηκε από ένα ζευγάρι που επιχείρησε να φιλοξενήσει γυμνιστές μέσω της Airbnb όμως γρήγορα διαπίστωσε ότι δεν ήταν δυνατό.

Ο Petri και η Minna Karjalainen λατρεύουν και οι ίδιοι τις διακοπές όπου μπορούν να κάνουν γυμνισμό, και αποφάσισαν να μπουν στην αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέροντας το ξεχωριστό τους προϊόν σε όσους έχουν τα ίδια γούστα.

Στα σπίτια της NaturistBnB το ντύσιμο είναι προαιρετικό ενώ με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνούν νέους προορισμούς και να μένουν με ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα.

Όλα τα σπίτια στο NaturistBnB απευθύνονται σε ανθρώπους που προτιμούν τον τρόπο ζωής στη φύση. Για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επισκεπτών τους, τα σπίτια αυτά διαθέτουν μεγάλους κήπους χωρίς κοντινά σπίτια ή δωμάτια που ενοικιάζονται σε διαφορετικές ομάδες γυμνιστών. 

Υπάρχουν επίσης ενιαίοι κανονισμοί για τους επισκέπτες, όπως ότι θα πρέπει να έχουν πάντα μαζί τους μια πετσέτα στην οποία θα κάθονται όταν θα είναι γυμνοί, ότι θα πρέπει να κοιτάζουν στα μάτια τους άλλους και να αποφεύγουν τις πλάγιες ματιές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ένα περιβάλλον γυμνισμού θα πρέπει να είναι ένας ασφαλής, μη σεξουαλικός χώρος.

Η ιστοσελίδα «τρέχει» εδώ και 2 μήνες και ήδη υπάρχουν προς ενοικίαση σπίτια στη νότια Γαλλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αγγλία και την Ουαλία.

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή