Νέα προγράμματα από την Airbnb με στόχο το 1 δις. επισκέπτες

23-02-18 | AIRBNB

Η Airbnb ανακοίνωσε χθες ότι θα λανσάρει νέα προγράμματα ανταμοιβής πιστών πελατών και πολυτελούς διαμονής, θέτοντας ως στόχο το ένα δισεκατομμύριο επισκέπτες το χρόνο ως το 2028.

Όπως αναφέρουν οι Financial Times, o CEO της εταιρείας Brian Chesky, σε ομιλία του την Πέμπτη, τόνισε ότι τα νέα αυτά προϊόντα θα βοηθήσουν την εταιρεία να διευρύνει την απήχηση της σε νέους πελάτες, προαθέτοντας ότι οι νέες κατηγορίες διαμονής σχεδιάστηκαν για να διασφαλίσουν ότι «η Airbnb είναι για όλους».

Ο κ. Chesky σημείωσε πως 300 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει την Airbnb από τότε που ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια και ότι οι ιδιοκτήτες έχουν κερδίσει συνολικά περισσότερα από 41 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τους Financial Times, στα νέα προϊόντα που ανακοίνωσε ο κ. Chesky, η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει μια διαφορετική πρακτική, που περιλαμβάνει προσωπικές επιθεωρήσεις καθώς και φωτογραφίσεις σπιτιών.

Η εταιρεία επίσης θα χρησιμοποιεί διαφορετική κατηγοριοποίηση για τα σπίτια, όπως «Airbnb για δουλειά», «Airbnb για οικογένειες» καθώς και καταλύματα για ειδικές περιπτώσεις, όπως γάμους και μήνες του μέλητος. Επίσης θα προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες για τους οικοδεσπότες της, όπως εκπτώσεις για τα προϊόντα Nest Thermostats της Google, ως επιβράβευση στους καλύτερους ιδιοκτήτες.

Επιπλέον η εταιρεία στρέφει την προσοχή της σε υψηλής ποιότητας και πολυτελή καταλύματα, μετά και την απόκτηση πέρσι της εταιρείας Luxury Retreat.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»