Κρατήσεις σε μπουτίκ ξενοδοχεία και B&B μέσω Airbnb!

08-02-18 | AIRBNB

Μια επανασταστική συνεργασία με τον παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών τεχνολογίας cloud για ξενοδοχεία, SiteMinder λάνσαρε η Airbnb, η οποία θα επιτρέπει σε παραδοσιακές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα πρότυπα φιλοξενίας της να προσφέρουν τα δωμάτιά τους μέσω της πλατφόρμας της Airbnb.

Η νέα τεχνολογία θα διευκολύνει την εγγραφή των ξενοδοχειακών δωματίων στην Airbnb, δίνοντας τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να δέχονται κρατήσεις μέσω αυτής από ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Η SiteMinder έχει πάνω από 28.000 πελάτες στους οποίους περιλαμβάνονται κορυφαία μπουτικ ξενοδοχεία, ομάδες ιδιοκτησίας ξενοδοχείων και πολλοί πάροχοι φιλοξενίας από όλο τον κόσμο.

Η τεχνολογία που ανέπτυξαν οι 2 εταιρίες θα δώσει τη δυνατότητα σε μπουτικ και ανεξάρτητα ξενοδοχεία να συνδέουν τις πληροφορίες κράτησης με το υπάρχον σύστημα διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο. 

Τα μικρά ξενοδοχεία και τα B&Bs χρησιμοποιούν εδώ και καιρό την Airbnb, και σήμερα κτίζουμε νέα εργαλεία και συνέργειες προκειμένου να βοηθήσουμε τις τοπικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να ανθίσουν, τόνισε ο διαχειριστής προγράμματος ξενοδοχείων της Airbnb, Cameron Houser.

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε με μικρές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις προκειμένου να επιτύχουμε στην προσφορά των καλύτερων εμπειριών φιλοξενίας και να αναβιώσουμε την αποστολή μας. Δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο συνεργάτη από τη SiteMinder», τόνισε.

Σε ένα περιβάλλον αυξανόμενου ανταγωνισμού, η συνεργασία προσφέρει νέες δυνατότητες στα μπουτικ ξενοδοχεία και τα Β&Β να προσελκύσουν ταξιδιώτες που αναζητούν ιδιαίτερες και αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της SiteMinder, Mike Ford.

H Airbnb θα ανακοινώσει νέες συνεργασίες με άλλες πλατφόρμες διανομής στο εγγύς μέλλον. 

διαβάστε ακόμα

Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour
Δήμος Αγ.Νικολάου | Κοινή θέση με τους ξενοδόχους κατά των πλωτών αιολικών πάρκων
Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση
Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα
Δήμος Χαλανδρίου: Πρόγραμμα θερινών διακοπών ΚΑΠΗ 2024 - Τα ποσά συμμετοχής με βάση το εισόδημα
Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για την στήριξη του Τουρισμού Thessaly - Evros Pass 2024
Δωρεά της ΤΕΜΕΣ για μελέτη ανάδειξης της ανατολικής πλευράς της νήσου Σφακτηρίας
Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;