Το Polis Hamam κέρδισε το Traveler's Choice από το Trip Advisor

06-10-20 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όταν πριν λίγα χρόνια, το Polis- Hammam, Polis - loutron άρχιζε το ταξίδι του στον μεγάλο ωκεανό του Επιχειρείν, η κατάκτηση του συγκεκριμένου παγκόσμιου τίτλου, έμοιαζε τουλάχιστον ανέφικτη.

Και όμως : Το ανέφικτο έγινε ...εφικτό!!!

Γεμάτοι χαρά και συγκίνηση δεχθήκαμε την είδηση ότι κερδίσαμε την παγκόσμια διάκριση "Traveler's Choice" από το Trip Advisor, διάκριση που την λαμβάνει ένα ελάχιστο ποσοστό επιχειρήσεων και συγκεκριμένα μόλις το 10% παγκοσμίως!

Η μεγάλη αυτή διάκριση αφορά  από το σύνολο των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων, όπως τεράστιες ξενοδοχειακές αλυσίδες, SPA , εστιατόρια, χώρους αναψυχής, αρχαιολογικούς χώρους, κλπ. μόνον αυτές  που λαμβάνουν μεγάλη βαθμολογία και που αποδεικνύουν το απόλυτο αριστείο φιλοξενίας.

Το Trip Advisor συνυπολογίζει, όλες τις κριτικές του κοινού για την διάρκεια ενός χρόνου,  το ενδιαφέρον των μελών της εφαρμογής για την συγκεκριμένη επιχείρηση, την δημοτικότητα της επιχείρησης στην συγκεκριμένη εφαρμογή , αλλά και άλλες πολύ σημαντικές παραμέτρους .

Η ανακοίνωση της μεγάλης αυτής διάκρισης για την επιχείρησή μας, την στιγμή που ο ανταγωνισμός των επιχειρήσεων τουρισμού σε όλο τον κόσμο είναι τεράστιος, μας κάνει να νιώθουμε ότι το πάθος μας για δημιουργία  και η  τεράστια αγάπη μας στην φροντίδα των ανθρώπων, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας , σε αυτούς τους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς, αναγνωρίστηκε και επιβραβεύθηκε από τις δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών Ελλήνων και ξένων που επέλεξαν τα καταστήματά μας .

Αντιμετωπίσαμε με γνώμονα την ευγενή άμιλλα, ιστορικά καταξιωμένες επιχειρήσεις και πανίσχυρα Brand names  παγκοσμίως.

Ως νικητές της συγκεκριμένης   διάκρισης,  υποσχόμαστε  να συνεχίσουμε έχοντας ως ανταγωνιστή τον πιο αδυσώπητο παράγοντα ,την πρόσφατη βράβευση της αριστεία μας , να ξεπερνάμε τα όριά μας σε όλα τα επίπεδα αναμέτρησης του Επιχειρείν και να  συνεχίσουμε τον πρωταθλητισμό μας, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας, έτσι ώστε ως Έλληνες να υπογράφουμε ότι η φιλοξενία γεννήθηκε στην Ελλάδα και συνεχίζει να είναι μια από τις βασικές αρχές που κάνει την χώρα μας μοναδική στον κόσμο. 

Η ομάδα του Polis Hammam - Polis loutron. 

 

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour