Τουρισμός: Οι διεθνείς συνεργασίες της TOPOSOPHY το 2020

15-01-20 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε 4 χώρες εκτείνεται η παρουσία της TOPOSOPHY έως και τον Μάϊο του 2020. Η εν λόγω δραστηριότητα σε διεθνείς εκδηλώσεις αντανακλά την ανάληψη νέων έργων και την ανανέωση υφιστάμενων συνεργασιών με ηγετικούς φορείς του τουριστικού τομέα. 

Ιανουάριος 2020: Υπό την επιμέλεια της TOPOSOPHY η δημόσια διαβούλευση για την νέα στρατηγική για τον τουρισμό στη Σκωτία

Στις 22-23 Ιανουαρίου η TOPOSOPHY θα αναλάβει τη διοργάνωση 4 συναντήσεων εργασίας με τους καθ’ ύλην φορείς του τουρισμού στη Σκωτία (π.χ. Scottish Enterprise, Visit Scotland, Scottish Tourism Alliance). Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα ανά ζεύγη σε Εδιμβούργο και Γλασκώβη και κάθε εκδήλωση θα υπεισέλθει επί του σχεδίου δράσεων ανά στρατηγικό άξονα, καθώς και επί των απαιτούμενων πρωτοβουλιών για την άρτια εφαρμογή της νέας στρατηγικής για τον τουρισμό στη Σκωτία.

Μάρτιος 2020: Στην τελική ευθεία η ενδιάμεση αξιολόγηση του σχεδίου για την ανάπτυξη της οικονομίας των επισκεπτών στην Γλασκώβη

Η TOPOSOPHY ανέλαβε το εν λόγω έργο στις αρχές του 2020 και πρόκειται να πραγματοποιήσει μεταξύ άλλων κατ’ ιδίαν συναντήσεις και συζητήσεις με 20+ επιφανείς προσωπικότητες από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα της δεύτερης σημαντικότερης πόλης στη Σκωτία. Η σειρά των τελικών παρουσιάσεων θα λάβει χώρα την περίοδο 16-27 Μαρτίου.

Απρίλιος 2020: Κεντρικός ομιλητής ο CEO της Toposophy στο ετήσιο συνέδριο για τον τουρισμό του Visit Gdansk 

Στις 3 Απριλίου, ο κ. Μανόλης Ψαρρός θα είναι κεντρικός ομιλητής κατόπιν πρόσκλησης του Οργανισμού Προώθησης και Διαχείρισης Προορισμού στην πόλη Γκντάνσκ της Πολωνίας.  Οι πλέον σύγχρονες τάσεις που χαρακτηρίζουν τη διαχείριση της συνεχιζόμενης ανάπτυξης του εισερχόμενου τουρισμού θα τύχουν ανάλυσης με παραδείγματα καλών πρακτικών και πρακτικές συστάσεις για τις πρωτοβουλίες που μπορούν να υλοποιήσουν οι DMOs και οι επιχειρήσεις.

Απρίλιος 2020: Ανανέωση της συνεργασίας με την HOTREC για έκτο συναπτό έτος

Η ανανέωση της συνεργασίας θα επισφραγιστεί στις 24 Απριλίου, οπότε η TOPOSOPHY θα ηγηθεί συζήτησης διεθνών φορέων στο Βερολίνο για τη συνεργατική οικονομία και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, στο πλαίσιο της εαρινής γενικής συνέλευσης της HOTREC.

Μάιος 2020: Κεντρική εισήγηση στο Ευρωπαϊκό συνέδριο της ReformBnB στο Παρίσι

Η ReformBnB είναι η κοινή πρωτοβουλία των ξενοδοχειακών ομοσπονδιών της Ευρώπης, της Νοτίου Αμερικής, των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας, με αντικείμενο τις προκλήσεις σε σχέση με τις επιπτώσεις και το κανονιστικό πλαίσιο των βραχυχρόνιων μισθώσεων. Μετά το πρόσφατο συνέδριο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής (4-5 Νοεμβρίου, 2019), η κεντρική εισήγηση της TOPOSOPHY στο Παρίσι (17-19 Μαΐου) θα λάβει υπόψη τις προεκτάσεις από την πρόσφατη συμφωνία ανάμεσα στην Airbnb και την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, καθώς και το γεγονός ότι τον Μάιο θα έχουν γίνει οι δημοτικές εκλογές στη Γαλλία.

διαβάστε ακόμα

H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13
Airbnb: Έκδοση Καλοκαιριού 2024 | Εξαιρετικές εμπειρίες από τους σπουδαιότερους θρύλους του κόσμου
Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος
Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν
Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas
Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»