Τα 10 χρόνια στην Ελλάδα γιόρτασε ο διεθνής πάροχος πληρωμών Planet

21-11-19 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 19 Νοεμβρίου, ο Διεθνής Πάροχος Πληρωμών, Planet, γιόρτασε 10 χρόνια στην Ελλάδα με μία μεγάλη εκδήλωση. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος Αντώνης Μακρής, μαζί με πολλούς εμπόρους και στελέχη της αγοράς, παρακολούθησαν τον εορτασμό στα γραφεία της Planet.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν το προσωπικό του Planet και τους συνεργάτες του και να συζητήσουν σημαντικά στοιχεία του Tax Free και του DCC, της αγοράς και του τουρισμού στην Ελλάδα και τις νέες τεχνικές προσέλκυσης τουριστών μέσω του νέου προγράμματος εκπαίδευσης της Planet για τους εμπόρους. Η Planet παρουσίασε επίσης μια επισκόπηση της επιτυχίας της Planet τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα και της ψηφιακής φορολογικής λύσης που λειτουργεί σήμερα στη Φινλανδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Τουρκία.

Ο Country Manager της Planet, κ. Σταύρος Γκεσούρας, δήλωσε: «Η Planet όχι μόνο έχει ανανεωμένο εμπορικό σήμα, αλλά έχει προσθέσει πολλά περισσότερα στο όραμά της και πώς λειτουργεί τόσο στο Tax Free όσο και στον τομέα των Payments. Είμαστε ήδη σε 59 χώρες με το πρόσφατο άνοιγμα στην Τουρκία και έχουμε συγκεντρώσει την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και τη γνώση όλων των εξαιρετικών εταίρων από όλες τις χώρες προκειμένου να δώσουμε πάντα στους συνεργάτες μας όλα τα εργαλεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών μας".

"Η εκδήλωση ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε την εκτίμησή μας για τους πελάτες μας με τους οποίους συνεργαζόμαστε καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν τόσο για την παρουσία τους, όσο και τις ευχές τους και τα ενθαρρυντικά σχόλια και τη συνεχή συνεργασία μας!", τονίζει η Planet.

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων