Η Revival συμμετέχει στην έκθεση της Xenia μετά την επιτυχημένη παρουσία στο “100% Hotel Show”

21-11-19 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον από τους επισκέπτες ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Revival στην έκθεση “100% Hotel Show” που πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως και τις 18 Νοεμβρίου 2019 στο MEC Παιανίας.

Με περισσότερους από 170 εκθέτες και 25000 επισκέπτες, το 100% Hotel Show αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον χώρο του τουρισμού. Το περίπτερο της Revival επισκέφτηκε πλήθος κόσμου, εκφράζοντας ενδιαφέρον για διερεύνηση πιθανής συνεργασίας. 

 

 

Οι εξειδικευμένοι μας Σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του κλάδου και να συζητήσουν για τις ανάγκες τους προσφέροντάς τους καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις με τα κατάλληλα σύγχρονα εργαλεία.

Επόμενος σταθμός για τη Revival είναι η έκθεση Xenia, που συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η εταιρία θα φιλοξενηθεί στο Hall 2 A14/B15.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 25 Νοεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo. Στην Xenia, γεγονός σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και σημείο συνάντησης επιχειρηματιών και επαγγελματιών του κλάδου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις και για τις καινοτόμες υπηρεσίες που έχουν ως στόχο να κάνουν τις ξενοδοχειακές τους επιχειρήσεις λειτουργικές και μοντέρνες.

Η Revival θα παρουσιάσει τις νέες καινοτόμες της υπηρεσίες που για μία ακόμα χρονιά προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο ευρύ portfolio  υπηρεσιών που προσφέρει ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βίκυ Μπουλούκου, τηλ. 210 51 56 800 (εσωτ 7919), email : vbouloukou@revivalsa.gr

Σχετικά με τη Revival Consulting Services S.A.:

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, η Revival Consulting Services S.A. προσφέρει τεχνογνωσία, παρέχοντας Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού και Στρατηγικής, σε συνδυασμό με Αξιόπιστες Λύσεις βασισμένες σε εφαρμογές Υψηλής Τεχνολογίας. Με βασικό γνώμονα την ολιστική προσέγγιση, εξειδικευόμαστε στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών 360° με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό, χαράσσοντας σταθερά ανοδική πορεία. Βελτιώνουμε την παραγωγικότητα, επαναπροσδιορίζοντας τις διαδικασίες στη βάση τους, μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους υλοποίησης και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα. Περισσότερα στοιχεία για εμάς μπορείτε να βρείτε στο www.revivalsa.com.

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο