Ζ.Χνάρης| WTM 2019: Δύσκολη χρονιά το 2020 για τον ελληνικό τουρισμό

06-11-19 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το 2020 θα είναι δύσκολη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, τονίζει ο Γενικός Διευθυντης και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, μεταφέροντας τη δική του εκτίμηση από την έκθεση WTM του Λονδίνου, όπου συμμετείχε. Διαβάστε όλη τη δήλωση στην οποία εξηγεί και τις δυσκολίες.

«Συμμετέχουμε με το ίδιο κέφι και όρεξη όπως κάθε χρόνο, σε μια από τις κορυφαίες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις. Η Chnaris H.M.D.C. και φέτος, είναι πανέτοιμη να προτείνει, να προβάλει και να προωθήσει τον τουρισμό στην Ελλάδα, μέσα από ένα δίκτυο πολλών και ιδιαίτερα αξιόλογων ξενοδοχειακών μονάδων ανά την επικράτεια. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν φαίνονται και τόσο καλά. Προβλέπω μια δύσκολη χρονιά και θα πρέπει έγκαιρα να λάβουμε τα μέτρα μας για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Οι ανταγωνιστικές αγορές ανεβαίνουν αρκετά και εκτός από τις χαμηλές τιμές που έχουν, προσφέρουν άριστη ποιότητα και πολύ καλές υπηρεσίες. Ως Όμιλος, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την προγραμματισμένη, διεθνή εκστρατεία μας με τη συμμετοχή μας σε όλα τα μεγάλα και σπουδαία τουριστικά γεγονότα, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και με ευελιξία, σωστό προγραμματισμό αλλά και φαντασία, να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε για τους συνεργάτες μας».

Η World Travel Market, σημειώνει ο κ.Χνάρης, είναι μια από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις διεθνώς, γι’ αυτό και χαρακτηρίζεται ως «βαρόμετρο» για την τουριστική βιομηχανία. Σε αυτήν πραγματοποιείται κάθε φορά ο απολογισμός της χρονιάς που κλείνει, φαίνονται οι τάσεις του επόμενου έτους, αναπτύσσονται νέες συνεργασίες και καθορίζονται τα τουριστικά ρεύματα για όλο τον κόσμο.

Στόχος της Chnaris H.M.D.C. με τη συμμετοχή της στην έκθεση, είναι να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη προβάλλοντας όλα τα πλεονεκτήματα, τις ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, αλλά και το υψηλό επίπεδο των συνεργαζόμενων με την εταιρεία τουριστικών καταλυμάτων.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»