Ελληνικά αξεσουάρ και κοσμήματα στην έκθεση Bisutex στη Μαδρίτη

23-04-19 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι συνθήκες της αγοράς στην Ισπανία αποδεικνύονται συνεχώς πιο ώριμες για τη διεύρυνση των πωλήσεων ελληνικών κοσμημάτων, ψευδοκοσμημάτων και ορισμένων άλλων κατηγοριών όπως αξεσουάρ, ασημικών, εικόνων και είδη δώρων.

Στην πρόσφατη έκθεση Bisutex που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, συμμετείχαν και ελληνικές εταιρείες με έντονο ενδιαφέρον για την αγορά.

Ειδικότερα συμμετείχαν οι παρακάτω εταιρείες.

- ΑΧΕL ACCESSORIES A.E.: η ελληνική εταιρεία αξεσουάρ, με αξιοσημείωτη παρουσία σε Ελλάδα και σταδιακά στο εξωτερικό, η οποία, από τη συμμετοχή της στην Βisutex 2017, διαθέτει πλέον στρατηγικό επενδυτή για την ανάπτυξή της, ενώ έχει ήδη φυσική παρουσία με ένα κατάστημα στη Μαδρίτη και η δημιουργία δεύτερου σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας αποτελεί σχέδιο που εξετάζει. Η προσπάθειά της επικεντρώνεται ακόμη σε επίτευξη συμφωνιών με αλυσίδες ισπανικών πολυκαταστημάτων, καθώς τα προϊόντα της εταιρείας έχουν γίνει αποδεκτά από τους Ισπανούς καταναλωτές. 

-DOCA: τσάντες, υποδήματα, αξεσουάρ, ρούχα. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, και στοχεύει σε σταθερή προσέγγιση και έρευνα της ισπανικής αγοράς για ίδρυση καταστήματος στη Μαδρίτη, πιθανόν εντός διετίας.

-DIMITRIADIS ART WEAR: βιοτεχνία ιδιαίτερων ψευδοκοσμημάτων υψηλής ποιότητας, με συνεχή παρουσία στην αγορά και τις εκθέσεις της Ισπανίας.

- EXNOVO: η εταιρεία έρχεται στην έκθεση τα τελευταία δύο χρόνια και κατασκευάζει χειροποίητα κοσμήματα, ιδιαίτερης τεχνοτροπίας. Θα συνεχίσει να στηρίζει την εξαγωγική της προσπάθεια στην Ισπανία.

-FRANGOS JELEWRY: χειροποίητα κοσμήματα με κρυστάλλους και ημιπολύτιμους λίθους υψηλής αισθητικής. Η εταιρεία έχει επανέλθει στην ισπανική αγορά και εκθέσεις την τελευταία διετία μετά από απουσία ορισμένων χρόνων και στοχεύει στη συνέχιση της παρουσίας της.

-ΜΑKCREATIONS: Οικογενειακή επιχείρηση, η οποία επεξεργάζεται χειροποίητα κοσμήματα, φτιαγμένα από ασήμι, μπρούντζο, ορείχαλκο και επιχρυσωμένα και ασημένια μεταλλικά στοιχεία.

-ΝΙΚΟLIS GROUP S.A. (μεταλλικά στοιχεία, κεραμικά, ξύλο+ πλέξι, υλικά μόδας): η εταιρεία ανήκει στους διεθνείς διαμορφωτές τάσεων μόδας στους συγκεκριμένους κλάδους και εξάγει σε πάνω από 40 χώρες. Διαθέτει ένα κατάστημα στη Βαρκελώνη από τον Ιούλιο 2018 και εξακολουθεί να στοχεύει στρατηγικά στην αγορά της Ισπανίας.

-OPUS4-GREECE K. MOURATIDOU & CO: χαρακτηριστικά χειροποίητα κοσμήματα. Έχει έντονη παρουσία στο εξωτερικό και στοχεύει μεταγενέστερα σε ίδρυση καταστήματος στη Μαδρίτη.

-PASSIONFASHION: γυναικεία και παιδικά κοσμήματα, κοσμήματα κοστουμιών/δερμάτινων προϊόντων, μεταλλικά στοιχεία. Καινοτόμα εταιρεία, με εμπειρία σαράντα τριών ετών και καλή γνώση της ισπανικής αγοράς με Ισπανούς συνεργάτες.

-VERDE BAGS & ACCESSORIES: τσάντες, αξεσουάρ. Η εταιρεία συμμετέχει εδώ και 7 χρόνια σε εκθέσεις στην Ισπανία και στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξή της διά αντιπροσώπων.

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour