Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας Rooms & Apartments: Επιτήδειοι προμηθεύουν παράνομους τιμοκατάλογους πόρτας

19-05-18 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Θύματα εξαπάτησης έπεσαν μέλη της Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας Rooms & Apartments, τα οποία, όπως αναφέρει η ίδια, προμηθεύτηκαν τιμοκαταλόγους πόρτας για τα καταλύματά τους, από μή εξουσιοδοτημένους ανθρώπους οι οποίοι παρανόμως ''διακινούν'' τιμοκαταλόγους. Οι εν λόγω επιχειρηματίες κλήθηκαν επίσης να πληρώσουν συνδρομή για ανύπαρκτους συλλόγους στην τιμή των 15 ευρώ.

Ριδκότερα, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας κυρία Όλγα Βογιατζή, με επείγουσα επιστολή της στα μέλη, αναφέρει τα ακόλουθα:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι επιχειρηματίες-μέλη της Ομοσπονδίας μας,προμηθεύτηκαν τιμοκαταλόγους πόρτας για τα καταλύματά τους, από μή εξουσιοδοτημένους ανθρώπους που παρανόμως ''διακινούν'' τιμοκαταλόγους. Κλήθηκαν επίσης να πληρώσουν συνδρομή για ανύπαρκτους συλλόγους στην τιμή των 15 ευρω.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 490 τιμοκατάλογοι από επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας και μέλη της Ομοσπονδίας μας, που δόθηκαν στους επιχειρηματίες παρανόμως, καθώς πλέον αμφισβητείται και η νομιμότητα των τιμοκαταλόγων και της συνοδευτικής απόδειξης.

Καθ'ότι κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά με αποτέλεσμα πολλοί επιχειρηματίες να τιμωρηθούν με υπέρογκα πρόστιμα απο τις ελεγκτικές υπηρεσίες,και για το όφελος των επιχειρήσεων όλων,όπως επίσης και για την νόμιμη διαφύλαξή σας, παρακαλούμε όπως:

-Οσοι έχετε προμηθευτεί ''καρτέλες ενημέρωσης πελάτη'' ή ''τιμοκατλάγο πόρτας'' ή ''καρτέλα πόρτας'' και δεν φέρουν κάτω δεξιά την σφραγίδα της Ομοσπονδίας Εύβοιας,Σκύρου και Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας,όπως επίσης δεν φέρουν σφραγίδα της προέδρου Ολγας Βογιατζή και την υπογραφή της,να επικοινωνήσετε άμεσα στο 22260-60500 ή στο 6975952634 .

-Οσοι έχετε στα χέρια σας απόδειξη που δεν αναγράφεται ΑΦΜ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΔΟΥ ,ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και αναγράφεται μόνο το ποσό που πληρώσατε,παρακαλούμε να αποστείλεται αντιγραφο στο mail μας.

-ΜΗΝ αναρτήσετε τους συγκεκριμένους τιμοκαταλόγους-καρτέλες στα δωμάτιά σας καθώς οι ελεγκτικές υπηρεσίες δεν αστειεύονται και θα κληθείτε να πληρώσετε υπέρογκα και δυσβάσταχτα πρόστιμα σε οποιονδήποτε έλεγχο προκύψει στις επιχειρήσεις σας.

Για την νόμιμη λειτουργία των καταλυμάτων των μελών μας,

Για την διαφύλαξη των επιχειρήσεων των μελών μας,

Για την προστασία των μελών της Ομοσπονδίας

Σας εφιστούμε την προσοχή και επιφυλλασόμεθα για κάθε νόμιμη ενέργεια για την επίλυση του θέματος.

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google