ICAP: Χρυσό βραβείο στα Business IT Excellence Awards 2016

29-06-16 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ICAP Group απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Business IT Excellence Awards 2016 στην κατηγορία Εξειδικευμένες Εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους με το νέο της προϊόν, Risk.Eye.

To προϊόν Risk.Eye αποτελεί μια νέα πρόταση στην αγορά για τη διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου μιας επιχείρησης, καθώς συνδυάζει την επιχειρηματική πληροφόρηση της ICAP με την προσωπική πληροφόρηση, αποτυπώνοντας με τον τρόπο αυτό, μια 360ο εικόνα  για τον πελάτη.

Ο Απόστολος Τσούμπρης, Executive Director στο τμήμα ICAP Advisory, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την βράβευση αυτή που ανήκει σε όλη την ομάδα της ICAP για την δημιουργία του Risk.Eye. Όλη η γνώση και εμπειρία της ICAP σε θέματα Credit Risk αντανακλάται σε αυτό το προϊόν. Απευθύνεται στις μεσαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας και αποσκοπεί να αποτελέσει το πιο χρήσιμο εργαλείο για τον οικονομικό διευθυντή στις τις εποχές που ζούμε. Το Risk.Eye το λανσάραμε εδώ και 3 μήνες στην αγορά και, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις, λαμβάνει πολύ θετική απόκριση από τις επιχειρήσεις και ήδη αριθμεί ένα ικανοποιητικό πλήθος πελατών.»

Η τελετή απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2016 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, στην οποία συμμετείχαν  πάνω από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς Πληροφορικής & Επικοινωνιών καθώς και εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας. 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων