Premier Tax Free Greece: Εντυπωσιακή αύξηση των συναλλαγών φέτος- συν 45% τον Ιούλιο, παρά τα capital controls

03-08-15 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eντυπωσιακή αύξηση των συναλλαγών κατάγραψε τους πρώτους 7 μήνες του έτους η Premier Tax Free Greece, όπως μας ενημερώνει η Marketing Manager κυρία Αγγελική Καλογιαννίδου.

Γράφει η κυρία Καλογιαννίδου:

"Η ομορφιά της χώρας δεν έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση. Το τοπίο είναι εξίσου όμορφο όπως πάντα, οι παραλίες εξίσου χαλαρωτικές, ο ήλιος εξίσου ζεστός, και οι άνθρωποι εξίσου θαυμάσιοι. 

Όλοι οι λόγοι που θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί κάποιος και να επισκεφθεί την Ελλάδα είναι ακόμα εδώ αμετάβλητοι.

Η υπηρεσία της Premier Tax Free και αυτή τη χρονιά διατηρείται στην κορυφή. Οι δικαιούχοι τουρίστες της υπηρεσίας δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στις συναλλαγές τους παρά την εφαρμογή των Capital Controls, δίνοντας έτσι έναν ακόμα λόγο σε όλους μας να πιστεύουμε πως ο Ελληνικός Τουρισμός ήταν είναι και θα παραμείνει η σημαντικότερη πηγή εσόδων αλλά και αισιοδοξίας!

Οι Tax Free συναλλαγές το πρώτο εξάμηνο του 2015 αυξήθηκαν κατά 60% σε σύγκριση με το 2014, ενώ μόνο ο Ιούλιος σημείωσε αύξηση σε συναλλαγές 45% και 39% σε τζίρο. Ποσοστά που θα φάνταζαν ακατόρθωτα μπροστά στο σκληρό διάστημα των Capital Controls. 

Με τους Κινέζους δικαιούχους της υπηρεσίας να αγγίζουν το 220% σε αύξηση – σε σύγκριση πάντα με το 2014 – τους Αμερικάνους να ξεπερνούν το 87% σε αύξηση και την Τουρκία ως τρίτη χώρα στην κατάταξη των κορυφαίων εθνικοτήτων που κάνουν χρήση της υπηρεσίας με ποσοστό που αγγίζει το 79%, στην Premier Tax Free εκτιμούμε ότι αυτό θα έχει και συνέχεια! 

Πιο συγκεκριμένα η Αθήνα κατέγραψε στην έναρξη της φετινής καλοκαιρινής σεζόν αύξηση 55%, η Σαντορίνη και η Μύκονος αύξηση 42%, ενώ οι συναλλαγές σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Ρόδο αυξηθήκαν λιγότερο (7%) λόγω της μεγάλης πτώσης των Ρώσων ταξιδιωτών στη χώρα μας. Η Θεσσαλονίκη – καθώς και η Χαλκιδική – η Κρήτη και η Ρόδος ήταν τα τελευταία χρόνια οι βασικές επιλογές των Ρώσων και Ουκρανών, έτσι η μείωση αυτών των αφίξεων επηρέασε σημαντικά τις συναλλαγές Tax Free.

Είναι σημαντικό επίσης να σημειώσουμε ότι γνωστά Brands στη χώρα μας κατέγραψαν αύξηση στις πωλήσεις τους που ξεπερνά το 40%. Ποσοστό που αποφέρει σημαντικά κέρδη και ευγνωμοσύνη στους εμπόρους της χώρας μας.   Στην Premier Tax Free νιώθουμε περήφανοι για την Ελλάδα, για τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που συνεργαζόμαστε. Είμαστε διαρκώς κοντά στους συνεργάτες μας και ιδιαιτέρα αυτό το δύσκολο διάστημα διαλύοντας κάθε υποψία δυσπιστίας. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στην υπηρεσία μας ωθεί να προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο. Όλοι οι δικαιούχοι τουρίστες που κάνουν χρήση της υπηρεσίας Premier Tax Free εξυπηρετούνται με τους ίδιους διαθέσιμους τρόπους επιστροφής ΦΠΑ σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Αεροδρόμια και η επικοινωνία μαζί τους προσθέτει αξία σε αυτό που κάνουμε!"

 

 

διαβάστε ακόμα

Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά
Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025