JETSETTER: Τα 10 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά

JETSETTER: Τα 10 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά

Τα 10 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά παρουσιάζει το lifestyle περιοδικό που απευθύνεται σε εύρωστο οικονομικά διεθνές κοινό ταξιδιωτών, JETSETTER, στην ηλεκτρονική έκδοση.

Tα εντυπωσιακά μπλε νερά και τα ολόλευκα σπίτια και κτίρια  συνθετουν το πανέμορφο, γραφικό και μοναδκό σκηνικό στα ελληνικά νησιά.

Το πραγματικό πρόβλημα, σύμφωνα με το περιοδικό, είναι να αποφασίσει κανείς πού θα μείνει. Για το λόγο αυτό, προτείνει τα 10 καλύτερα καταλύματα από πολυτελείς βίλες μέχρι γοητευτικά ξενοδοχεία σε ύψωμα. Δείτε τα...

1. Andronis Luxury Suites, Σαντορίνη

Andronis Luxury Suites Oia, Greece Balcony Classic Dining Drink Eat Elegant Grounds Honeymoon Island Luxury Outdoors Romance Romantic Scenic views Waterfront sky outdoor water Sea Coast horizon Ocean shore vacation tower bay mountain vehicle cape terrain cliff

Η διαμονή σε κάποιο από τα 16 δωμάτιά του είναι σα να ζει κανείς στο σπίτι του με ιδιωτικότητα. Το περιβάλλον του ξενοδοχείου χαρακτηρίζεται από το πανέμορφο κυκλαδίτικο (σοφιστικέ λευκοί τοίχοι, απότομες πέτρινες σκαλωσιές, σημεια που μοιάζουν με σπήλαιο και κρεβάτια με θέα στη καλντέρα. 

2. Katikies, Σαντορίνη

Katikies Hotel Oia, Greece Adventure Architecture Buildings Exterior Landmarks Ocean Scenic views lego toy Sea vehicle marina passenger ship Coast dock watercraft

Οι 34 κατοικίες έχουν θέα στη βυθισμένη καλντέρα, στην καρδιά της Οίας, έχουν σύγχρονη και απλή διακόσμηση, αντικέ κεραμικά αντικείμενα, κρεβατοκάμαρες με εντυπωσιακά παράθυρα και ιδιωτικές ταράτσες.

Οι γαμήλιες σουίτες έχουν τις δικες τους μπανιέρες υδρομασάζ, όμως η ίδια μαγεία συναντάται και στις 2 πισίνες υπερχείλισης.

3. Grace Santorini

Grace Santorini Hotel Imerovigli, Greece wall indoor window floor room property white living room condominium home interior design real estate Suite Design apartment decorated furniture Modern

Το Grace Santorini βρίσκεται σε τέλεια τοποθεσία, με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ενώ το γραφικό ηλιοβασίλεμα το καθιστά την ιδανική τοποθεσία για φαγητό και χαλάρωση. Οι σουίτες διαθέτουν μωσαϊκό στους τοίχους, ευρύχωρο ντους και χειροποίητα έπιπλα.

Το boutique ξενοδοχείο επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, να απολαμβάνουν ενυπόγραφα πιάτα του σεφ, να χαλαρώνουν στο σπα ή ακόμα και να συμμετέχουν στα μαθήματα γιόγκα και πιλάτες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ακόμα μια σουίτα ειδικά για το μήνα του μέλιτος. Οι σουίτες έχουν θέα στη θάλασσα, πισίνα και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, καθώς και ένα άνετο υπέρδιπλο κρεβάτι και ένα ντους για δύο.

4. Canaves Oia, Σαντορίνη

Canaves Oia Hotel Oia, Greece sky swimming pool property leisure Resort vacation Villa blue Sea bay marina Pool

Το ξενοδοχείο Canaves Oia Hotel συνδυάζει την κατάλευκη φινέτσα του νησιού με την boutique αισθητική και απεριόριστη θέα. Σε απόσταση μόλις 100 μέτρων, οι Canaves Oia Suites αποπνέουν τη λαμπρότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής σε μια ζεστή, minimal ατμόσφαιρα πολυτέλειας με ευρύχωρους, κομψά διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους και ιδιωτικές πισίνες σε κάθε σουίτα. Κοντά στις Canaves Oia Suites αλλά σε απόλυτα ιδιωτικό περιβάλλον, η Canaves Oia Villa είναι ένα καλοκαιρινό καταφύγιο για φίλους και οικογένειες που αναζητούν την πολυτέλεια ένος ξενοδοχείου 5* σε απόλυτα ιδιωτικό περιβάλλον.

5. Kensho Boutique Hotel & Suites, Μύκονος

Kensho Boutique Hotel & Suites Ornos, Greece indoor ceiling floor wall room property house interior design living room home Design daylighting hotel furniture Bedroom several

Το ξενοδοχείο είναι πανέμορφο από μόνο του αλλά και εξαιτίας της τοποθεσίας του επάνω σε ύψωμα με θέα στην παραλία Όρνος. 

Συνδυάζει το μπέμ με το κυκλαδίτικο στυλ ενώ το εστιατόριο εντυπωσιάζει με τα χρυσορόζ μαχαιροπήρουνα και τα γυάλινα τραπέζια, όμως και ο καινοτόμος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης προσφέρει στην εμπειρία των επισκεπτών σε αυτό. 

6. Boheme Mykonos

Boheme Mykonos Town, Greece Beachfront Bedroom Luxury Modern Ocean Romantic Scenic views Suite window bed indoor room property white interior design home furniture cottage apartment

Δύο βήματα από τους μοναδικούς Μυκονιάτικους ανεμόμυλους και τη διάσημη Μικρή Βενετία, το Βohème είναι ενα Luxury Ξενοδοχείο στη Χώρα της Μυκόνου, χτισμένο σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με υπερπολυτελείς σουίτες, μερικές από τις οποίες διαθέτουν εξωτερικό Jacuzzi και Boheme εγκαταστάσεις.

Με σύγχρονο, φυσικό, μοντέρνο στύλ, προσφέρει υψηλής ποιότητας φιλοξενία συνδυασμένη με  απόλυτη διακριτικότητα.

Το team του ξενοδοχείου προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες για ενοικιάσεις αυτοκινήτων, οργάνωση εκδρομών, κρατήσεις, μεταφορές, μασάζ και θεραπείες Spa,ικανοποιώντας κάθε αίτημα.

7. Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Κρήτη

Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Crete Greece sky outdoor swimming pool property leisure Resort vacation Sea Beach Ocean resort town bay caribbean Villa real estate marina Lagoon shore

Διασημότητες και το διεθνές τζετ σετ μαζεύονται τα καλοκαίρια στο ψαροχώρι της Ελούντας, στη βόρεια ακτή της Κρήτης, για να απολαύσουν τη γαλήνια ομορφιά, τις ιδιωτικές παραλίες και τα θρυλικά ξενοδοχεία. Ένα από αυτά είναι το Blue Palace.

Είναι ένα μεγάλο ξενοδοχείο 251 δωματίων και μπάνγκαλοου μερικά εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες με θέα στη Σπιναλόγκα και τη θάλασσα.

Όλα δένουν ιδανικά με το ηλιόλουστο περιβάλλον του νησιού και όπως είναι αναμενόμενο για ένα ξενοδοχείο τέτοιου διαμετρήματος, το σπα θαλασσοθεραπείας είναι εκπληκτικό, όπως και τα 5 εστιατόριά του.

8. Domes of Elounda, Autograph Collection, Κρήτη

Domes of Elounda, Autograph Collection Greece sky outdoor water night Sunset evening Resort vacation dusk Ocean Beach lighting Sea reflection orange line

Οι οικογένειες λατρεύουν αυτό το ξενοδοχείο για τη χαλαρωτική του ατμόσφαιρα, τις πισίνες του, το παιδικό κλαμπ και την ιδιωτική αμμουδιά με ρηχά νερά ιδανικά για τα παιδιά. 

Στην ενδοχώρα, μονοπάτια οδηγούν σε κήπους γεμάτους ελαιόδεντρα και στις 118 σουίτες και βίλες με εσωτερικούς χώρους που ξεωρίζουν για το καλλτεχνικό και μεσογειακό στυλ τους.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 4 εστιατόρια που σερβίρουν πιάτα με σούσι και κάρι μέχρι μπάρμπεκιου και μπριζόλες. 

9. Casa Cook Rhodes

Casa Cook Rhodes Kolimbia, Greece indoor wall room bed Bedroom property home interior design living room hotel Suite Design furniture cottage

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει βίλες έως 2 ορόφων, με κοινόχρηστους κήπους και βεράντες καθώς και 5 διαφορετικά είδη δωματίων, από Double Standard μέχρι Σουίτες.

Το ντιζάιν επηρεάστηκε από τα κυβιστικά κτίρια στο νησί, ενώ η επίπλωση από τις καθαρές γραμμές του μοντερνισμού στα μέσα του αιώνα σε αντίθεση με την άγρια και φυσική υφή και τα εξωτικά χειροποίητα αξεσουάρ.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική βεράντα ή ταράτσα καθώς και rain shower, μινι μπαρ και δωρεάν Wi-Fi.

Το Beach Club διαθέτει μπαρ, αίθουσα lounge, εστιατόριο και πισίνα.

Προσφέρεται ευκαιρία για δραστηριότητες όπως η κοπηλασία, η ιππασία στην παραλία, τα μαθήματα γιόγκα στην ταράτσα. Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα και σπα.

10. Naxian Collection, Νάξος

Naxian Collection Agios Prokopios, Greece sky outdoor rock vacation Ruins tower Sea Village stone

Το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, η Νάξος, είναι επίσης και το πιο πράσινο από όλα, με πλούσιες κοιλάδες και όμορφα, παραδοσιακά χωριά διασκορπισμένα στα βουνά. Το οικογενειακό αυτό ξενοδοχείο διαθέτει βίλες σε στυλ μίνιμαλ.

Τα δωμάτια είναι ελαφριά διακοσμημένα και αέρινα και δίπλα σε κήπους. Το ξενοδοχείο παράγει τα δικά του προϊόντα στους βιολογικούς κήπους του, στον αμπελώνα και τον ελαιώνα του.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 29/03 07:11

    Διαγωνισμός 140.000 ευρώ για διαμονή και ημιδιατροφή σε ξενοδοχεία

  2. 29/03 07:08

    Σε ποιους κλάδους δραστηριοποιούνται οι 450 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων στα Εμιράτα

  3. 29/03 07:01

    Τουριστική προβολή, μέσω του GRis FESTIVAL, στη Νέα Υόρκη

  4. 28/03 17:31

    United Airlines | +25% οι πτήσεις από την Ελλάδα το 2024 - Επεκτείνονται οι εποχικές πτήσεις

  5. 28/03 17:18

    Βέλγοι φοιτητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

  6. 28/03 16:51

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Ρόδος μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού

  7. 28/03 16:13

    Διάκριση για το ξενοδοχείο Athina Palace Resort & Spa

  8. 28/03 15:02

    Handelsblatt | Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2024, αλλά ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια;

  9. 28/03 14:58

    Braathens Regional Airlines: Οι πτήσεις τσάρτερ των Apollo, Spies και VING προς Ελλάδα το καλοκαίρι

  10. 28/03 12:13

    Ελληνικός Τουρισμός | Απογειώθηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία πολυτελείας το β' εξάμηνο του 2023

  11. 28/03 11:43

    Η Lufthansa καταλήγει σε συμφωνία με το προσωπικό εδάφους

  12. 28/03 11:30

    Eurobank | Ενεργοποιείται και φέτος το Πρόγραμμα "Business Banking Τουρισμός"

  13. 28/03 11:23

    3.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στο ΣΕΦ

  14. 28/03 11:00

    Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Βόλο

  15. 28/03 10:56

    H HotelBrain επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

  16. 28/03 10:12

    Γαλλία: Ολυμπιακοί Αγώνες με …ύψιστο συναγερμό

  17. 28/03 10:01

    Ξενοδοχείο Akkadian | Το Νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

  18. 28/03 08:07

    Οι Αμερικανοί πάλι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη Γαλλία

  19. 28/03 07:59

    Έκθεση φωτογραφίας Αμερικανού φιλέλληνα φωτογράφου στην Κωνσταντινούπολη

  20. 28/03 07:56

    Eλεγχόμενη στάθμευση σε κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης - τα τιμολόγια στάθμευσης

  21. 28/03 07:54

    Υποχώρησε ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  22. 28/03 07:01

    Σημαντική πηγή εσόδων το εισερχόμενο οδικό τουριστικό ρεύμα από τη Βουλγαρία

  23. 27/03 16:58

    Βρετανικός τουρισμός: Έντονη τάση για διακοπές εκτός σεζόν – Διπλάσιο ενδιαφέρον για Κω αυτό το καλοκαίρι

  24. 27/03 16:56

    Αρχαία Ολυμπία | Εορτασμός των 2800 χρόνων από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων

  25. 27/03 14:42

    Lidl Voyages: Οι Γάλλοι δεν επιλέγουν πια διακοπές βάσει προορισμού αλλά βάσει τιμής – Γιατί η Ελλάδα είναι δημοφιλής

  26. 27/03 13:22

    Π. Αντωνίου | "Εξοικονομώ", ¨"Θωρακίζω" ή "Κατεδαφίζω κατ' οίκον";

  27. 27/03 12:39

    Ξενοδοχεία | Ανοίγει την 1η Απριλίου το La Divina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

  28. 27/03 12:27

    Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ | Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

  29. 27/03 12:22

    Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

  30. 27/03 11:57

    Η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων θα τονώσει τα ταξίδια - έντονη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

  31. 27/03 11:49

    C & W | +23% η αξία των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα το 2023

  32. 27/03 11:23

    MSC Group | Περισσότερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024 - επέκταση και σε χειμερινά δρομολόγια

  33. 27/03 10:44

    Τουρισμός | Η Μαγιόρκα "συμμαχεί" με τους τουρίστες για τη βιωσιμότητα

  34. 27/03 10:18

    «Ιδού η Ρόδος ιδού και η ποιότητα» | Επιστρέφει η ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

  35. 27/03 10:07

    Υπ. Τουρισμού | Τι απάντησε στα αιτήματα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης για τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

  36. 27/03 07:52

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

  37. 27/03 07:48

    Διαγωνισμός για τη διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον όρμο Αιγίου

  38. 27/03 07:44

    Taratsa Film Festival Larisas στη Λάρισα

  39. 27/03 07:42

    Oι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του προορισμού

  40. 26/03 16:28

    Η Κρήτη ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και στην Κοπεγχάγη

  41. 26/03 16:14

    Ελληνικός τουρισμός | Υψηλές επιδόσεις σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο του 2024

  42. 26/03 15:56

    Στην Κάρπαθο ανοίγει το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

  43. 26/03 15:55

    Ιταλία: Έρευνες στην Booking.com για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

  44. 26/03 14:43

    Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

  45. 26/03 13:26

    Jet2: Νέες συνδέσεις το 2025 με Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

  46. 26/03 12:22

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού

  47. 26/03 12:19

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια για τους επαγγελματίες από την Περιφέρεια Κρήτης

  48. 26/03 12:17

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

  49. 26/03 12:15

    «Crete Sense the Αuthentic» | H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

  50. 26/03 12:08

    Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης των επισκεπτών στην Αρχαία Μεσσήνη

  51. 26/03 12:08

    Περιβαλλοντικό έγκλημα | Νέα νομοθεσία της ΕΕ με αυστηρότερες κυρώσεις και διευρυμένο κατάλογο αδικημάτων

  52. 26/03 11:42

    TUI: Τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης με τις περισσότερες κρατήσεις από την Αυστρία για το καλοκαίρι του 2024

  53. 26/03 11:22

    Foreign Office | Ταξιδιωτική σύσταση στους Βρετανούς για τρομοκρατική απειλή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  54. 26/03 11:05

    Vogue: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

  55. 26/03 07:18

    Μερική διατήρηση αρχαιοτήτων σε 7όροφο ξενοδοχείο που κτίζεται στο Κουκάκι

  56. 26/03 07:16

    Μείωση των εισροών ξένων επενδύσεων στην Ισπανία

  57. 26/03 07:15

    Η Αλβανία είχε την υψηλότερη αύξηση διανυκτερεύσεων σε όλη την Ευρώπη το 2023

  58. 26/03 07:13

    Οι νέοι δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική κατοικία στην Ολλανδία

  59. 26/03 07:09

    Δήμος Αμφίπολης: Στο πρόγραμμα προσβασιμότητας οι παραλίες Κυανής Ακτής και Νέων Κερδυλλίων

  60. 25/03 11:12

    Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2024- στην 19η θέση η Κέρκυρα

  61. 25/03 07:06

    Ο ΕΟΤ σε B2B workshops στην Ολλανδία και το Βέλγιο

  62. 25/03 07:04

    Το ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία

  63. 24/03 11:57

    Τουρισμός | Παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων - 66 χώρες παρέχουν Digital Nomad Visas

  64. 24/03 07:24

    Οι στενές σχέσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών κλάδων Ελλάδας-Ισπανία | Oι κορυφαίες εταιρείες

  65. 24/03 07:21

    Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας L’ Etape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία

  66. 23/03 19:49

    19.400 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

  67. 23/03 19:43

    Στ. Αρναουτάκης: Το Φόρουμ αποδεικνύει τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα

  68. 23/03 19:30

    Κανείς Δήμαρχος της Κρήτης δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό

  69. 23/03 07:07

    Πολιτιστικά Μονοπάτια στη Σκιάθο

  70. 22/03 22:39

    Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

  71. 22/03 22:34

    Άδεια ίδρυσης για το υδατοδρόμιο Χίου

  72. 22/03 22:24

    Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

  73. 22/03 22:14

    Πάσχα των Καθολικών: «Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν γεμάτα» για Κρήτη

  74. 22/03 22:04

    H ιστορία των χίπις στην Κρήτη στον γερμανικό Τύπο

  75. 22/03 14:57

    4 στους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα ΑΙ το 2025

  76. 22/03 14:50

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +16% οι αφίξεις, +27,1% οι εισπράξεις τον Ιανουάριο

  77. 22/03 14:45

    H Accor εντάσσεται στην A-list του CDP με τις δράσεις της για την κλιματική αλλαγή

  78. 22/03 14:39

    Η «Ώρα της Γης» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  79. 22/03 12:20

    Αυτές είναι οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στον κόσμο – Στη λίστα και η Ελλάδα

  80. 22/03 11:57

    Σύλλογος Επιχειρηματιών Κάσου προς υπ. Ναυτιλίας: "Αυξήστε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κάσο"

  81. 22/03 11:43

    Συνέλευση Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου: "Είμαστε σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία"

  82. 22/03 11:22

    Μνημόνιο Συνεργασίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  83. 22/03 11:19

    Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιστημονικός εταίρος του ΞΕΕ

  84. 22/03 11:07

    Βρετανικός τουρισμός | Όλο και περισσότεροι επιλέγουν σόλο ταξίδια

  85. 22/03 10:31

    Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

  86. 22/03 10:19

    ΔΥΠΑ | «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ με 3.000 θέσεις εργασίας

  87. 22/03 07:55

    Νέα Προποντίδα | Έργα προστασίας ακτής, μπροστά από την οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο

  88. 22/03 07:13

    Ειδικό σήμα λειτουργίας στη μονάδα ιαματικής θεραπείας των Θέρμων Εχίνου Ξάνθης

  89. 22/03 07:09

    Ποιο πρώην ξενοδοχείο στην Τρίπολη μετατρέπεται σε φοιτητικές εστίες

  90. 22/03 07:04

    Αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του Ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  91. 22/03 07:02

    Αναβάθμιση καταφυγίου τουριστικών σκαφών στην Πάτμο

  92. 21/03 17:05

    Νέο πλαίσιο για την Golden Visa - τα ακίνητα αυτά δεν θα γίνονται Airbnb | Οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις

  93. 21/03 16:51

    Το Σάββατο το Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και Super Market

  94. 21/03 16:40

    ΔΑΑ | Υποδοχή του νέου αεροσκάφος της Royal Jordanian

  95. 21/03 16:32

    Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ρέτσος, συνιδρυτής των Electra Hotels και πατέρας του Γ.Ρέτσου

  96. 21/03 16:18

    Η εμπόλεμη Ουκρανία προετοιμάζεται για τουρισμό "μόλις τελειώσει ο πόλεμος" - Η συγκινητική τουριστική καμπάνια της χώρας

  97. 21/03 14:51

    1,6 εκατ. διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Ιανουάριο

  98. 21/03 13:43

    Τουρισμός | Το 28% των Βρετανών αποφεύγει τις διακοπές στη Νότια Ευρώπη λόγω καύσωνα

  99. 21/03 12:59

    Τουρισμός | Αυστρία: Πρώτη δύναμη η Ελλάδα και το 2024 - Διψήφια αύξηση κρατήσεων - Νέες πτήσεις

  100. 21/03 12:50

    Costa Navarino | Συλλογή πολυτελών κατοικιών προς ενοικίαση