Telegraph: Αυτά είναι τα 14 top μπουτίκ ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

Telegraph: Αυτά είναι τα 14 top μπουτίκ ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

Έναν οδηγό με τα 13 καλύτερα μπουτίκ ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, που συγκεντρώνουν πολύ υψηλή βαθμολογία στην ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν στους επισκέπτες, δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Ο οδηγός προσφέρει εξειδικευμένες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές, εκτός από τα ξενοδοχεία, και τα καλύτερα σημεία για να απολαύσει κανείς την εντυπωσιακή θέα από την καλντέρα, τις καλύτερες πισίνες υπερχείλισης, τα σπα, το εξαιρετικό φαγητό και τη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Δείτε τα...

1. Canaves Oia Hotel

Canaves Oia Hotel, Santorini

8/10

Το ξενοδοχείο Canaves Oia Hotel συνδυάζει την κατάλευκη φινέτσα του νησιού με την boutique αισθητική και απεριόριστη θέα. Σε απόσταση μόλις 100 μέτρων, οι Canaves Oia Suites αποπνέουν τη λαμπρότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής σε μια ζεστή, minimal ατμόσφαιρα πολυτέλειας με ευρύχωρους, κομψά διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους και ιδιωτικές πισίνες σε κάθε σουίτα. Κοντά στις Canaves Oia Suites αλλά σε απόλυτα ιδιωτικό περιβάλλον, η Canaves Oia Villa είναι ένα καλοκαιρινό καταφύγιο για φίλους και οικογένειες που αναζητούν την πολυτέλεια ένος ξενοδοχείου 5* σε απόλυτα ιδιωτικό περιβάλλον.

Aπό 232 λίερς τη βραδιά.

2. Grace Santorini

Grace Santorini, Greece

8/10

Η Σαντορίνη είναι γνωστή για την εκπληκτική αρχιτεκτονική της, τα κάτασπρα κτίρια που ξεγλιστρούν κάτω από το απότομο τοπίο μέχρι να συναντήσουν την άκρη του νερού και προσφέρουν όμορφη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Το Grace Santorini Hotel βρίσκεται σε τέλεια τοποθεσία, με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ενώ το γραφικό ηλιοβασίλεμα το καθιστά την ιδανική τοποθεσία για φαγητό και χαλάρωση με το σύντροφό σας.

Οι σουίτες διαθέτουν μωσαϊκό τοίχους, ευρύχωρο ντους και χειροποίητα έπιπλα.

Το boutique ξενοδοχείο επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, να απολαμβάνουν ενυπόγραφα πιάτα του σεφ, να χαλαρώνουν στο σπα ή ακόμα και να συμμετέχουν στα μαθήματα γιόγκα και πιλάτες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ακόμα μια σουίτα ειδικά για το μήνα του μέλιτος. Οι σουίτες έχουν θέα στη θάλασσα, πισίνα και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, καθώς και ένα άνετο υπέρδιπλο κρεβάτι και ένα ντους για δύο.

Από 455 λίρες τη βραδιά.

3. Avaton Resort and Spa

Avaton Resort and Spa, Santorini

9/10

Oι εσωτερικοί χώροι είναι μοντέρνοι. Η Λώρα η οποία βρίσκεται στη διαχείριση μαζί με την ομάδα της είναι άσοι στις κρατήσεις, στις προτάσεις και στη γενική προσφορά βοήθειας στους επισκέπτες. 
Το εντυπωσιακό σπα αποτελεί σημείο αναφοράς, με αίθουσα μασάζ για ζευγάρια, σάουνα, αίθουσα ατμού, πισίνα με κρύο νερό για τη συνέχεια και μια θερμαινόμενη πισίνα υδρομασάζ.

Από 389 λίρες τη βραδιά.

4. Katikies

Katikies, Santorini

8/10

Mέλος των Leading Hotels of the World, το Katikies Hotel είναι η ίδια η υψηλής ευκρίνειας εικόνα της Οίας. Η εμμονική του σχέση με την κομψότητα της λεπτομέρειας και με την πολυτελή διακριτικότητα το έχουν αναδείξει σε ένα από τα λίγα ξενοδοχεία-προορισμούς που διαθέτει η Ελλάδα. Πολυφωτογραφημένο και με έναν σημαντικό αριθμό διακρίσεων στη συλλογή του, το Katikes με τα gourmet εστιατόρια, τις τρεις, ελεύθερου γεωμετρικού σχήματος, πισίνες που ενώνονται με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, τον αξεπέραστο συδυασμό της κυκλαδίτικης παράδοσης με το design και με  το service  που θέτει διαρκώς νέα όρια στην τελειότητα, είναι σταθερά ένας από τους πλέον αυθεντικούς πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας όπως πρέπει να είναι. 

Τα Katikies Luxury Boutique Resorts σε Μύκονο και Σαντορίνη, υπό το management της HoteBrain, αποτελούν σημείο αναφοράς στην αγορά των Ελληνικών Boutique ξενοδοχείων. Πάνω από 300.000 αφοσιωμένοι αναγνώστες -σχεδόν οι διπλάσιοι από πέρσι- ψήφισαν ανάμεσα σε 7.394 ξενοδοχεία, 606 πόλεις, 500 κρουαζιερόπλοια και 236 νησιά μέσα σε περίπου 8,4 λεπτά. Αποτέλεσμα ήταν οι 1.402 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλον τον κόσμο – 4 από αυτές στα Katikies Luxury Boutique Resorts! 

Aπό 318 λίρες

5. Afroessa hotel

Afroessa hotel, Santorini, Greece

9/10

Πρόκειται για ένα εν μέρει ανακαινισμένο οινοποιείο του 18ου αιώνα, το οποίο τη δεκαετία του '90 διαμορφώθηκε σε ξενοδοχείο. Στις 2 μονάδες του μπορεί κανείς να δει ακόμα τις λεκάνες συλλογής κρασιών που δεν έχουν μετακινηθεί και προστατεύονται από τζαμαρία. 

Η εξυπηρέτηση ειναι πολύ καλή, τόσο από τους ιδιοκτήτες όσο και από το εποχιακό προσωπικό. Η απομονωμένη αλλά θερμαινόμενη πισίνα, δίπλα στο μπαρ, είναι πολύ μεγάλη.

Από 146 λίρες τη βραδιά.

6. Iconic Santorini

Iconic Santorini, Greece

8/10

Mε το απίστευτο τοπίο της μπλε θάλασσας και την ονειρική κατάλευκη αρχιτεκτονική, μπορεί να πιστέψετε οτι η Σαντορίνη δε θα μπορούσε να γίνει πιο ρομαντική, όμως κρατήστε αυτό το συμπέρασμα μέχρι να δείτε με τα μάτια σας την Iconic Σουίτα του ξενοδοχείου Iconic Santorini. Κτισμένη μέσα σε ένα αρχαίο σπήλαιο, η σουίτα διαθέτει ιδιωτική ταράτσα με πέργκολα που προσφέρει θέα στη θάλασσα του Αιγαίου, μία εσωτερική πισίνα και ένα ντους ψιλής βροχής.

Από 683 λίρες τη βραδιά.

7. Atrina Traditional Houses

Atrina Traditional Houses, Santorini

9/10

Η εντυπωσιακή περιοχή της πισίνας με ηφαιστειακά τειχώματα, προκαλεί αντίθεση με το λευκό χρώμα των εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών, παρότι τμήματα βράχου παραμένουν ως έχουν από την αυθεντική κάναβα του 1894.
Η Μέλανι, η κόρη της Αθηνά και η ομάδα τους προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες. Κατά το τσεκ ιν, προσφέρεται κινητό σε κάθε επισκέπτη για άμεση επικοινωνία μαζί τους.

Από 276 λίρες τη βραδιά.

8. Voreina Gallery Suites

Voreina Gallery Suites, Santorini, Greece

9/10

Το τμήμα της "γκαλερί" του ονόματος του ξενοδοχείου υποδηλώνει τα αυθεντικά έργα τέχνης που βρίσκονται στους τοίχους κάθε σουίτας. Τα έργα αυτά ανανεώνονται συνεχώς. 
Το ντιζάιν του ξενοδοχείου είναι σύγχρονο χωρίς να είναι υπερβολικό και η εξυπηρέτηση επαρκής και πολύ διακριτική.

Από 147 λίρες τη βραδιά.

9. Esperas Traditional Houses

9/10

Ψευτο-τρωγλοδυτική και ιδιωματική Κυκλαδική αρχιτεκτονική συνδυάζονται με μια ευχάριστη εντύπωση σε αυτό το ξενοδοχείο. Το προσωπικό είναι άριστο: οργάνωση εκδρομών και προτάσεις εστίασης. 

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια μεγάλη μη θερμαινόμενη πισίνα, ιδανική για κολύμπι.

Από 278 λίρες τη βραδιά.

10. Kapari Natural Resort

Kapari Natural Resort, Santorini

9/10

Kapari Natural Resort consists of five three-century-old troglodytic houses, plus nine 2009-built ones, cascading over three levels. There are no sharp edges anywhere here; even the restaurant loo has fountain-bowl sinks. Ochre and buff are the predominant hues, extending to polished-cement floors, with matching soft furnishings. From galleried Premium Room 201, you can gaze at Skáros castle-rock without leaving bed; downstairs there's a walk-in wardrobe, bathroom with rain shower, and proper living room with a decorative fireplace. Spa Premium category rooms have a guaranteed private balcony or terrace, plus indoor whirlpools.

Read expert review

Από 215 λίρες τη βραδιά.

11. Enigma Apartments and Suites

Enigma Apartments and Suites, Santorini

8/10

Το προσωπικό, ειδικά η διαχειρίστρια, Χρυσούλα, είναι πολύ εξυπηρετικοί και για τις αφίξεις νωρίς το πρωί σερβίρουν πρωινό και πρόσβαση στο δωμάτιο από νωρίς. 
Υπάρχουν πολλές σουίτες με μπανιέρα και οι ταράτσες προσφέρουν ιδιωτική εμπειρία.
Τα στρώματα των δωματίων είναι από την Cocomat και τα προϊόντα της ApiVita ή της Molton Brown.

Από 155 λίρες τη βραδιά.

12. Astra Suites

Astra Suites, Santorini

9/10

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Astra Suites βρίσκεται κοντά στα Φηρά και προσφέρει καταπληκτική θέα στην Καλντέρα. Περιλαμβάνει 16 διαμερίσματα και 6 πολυτελείς σουίτες, κάποιες από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και jacuzzi. Ξεχωρίζει η Deluxe Astra Pool Suite, μια σουίτα 753 τετραγωνικών ποδιών, διακοσμημένη με αντικείμενα τέχνης, μ’ ένα υπνοδωμάτιο, κουζινάκι, γωνιά για διάβασμα και βεράντα με ιδιωτική πισίνα με απέραντη θέα στο ηλιοβασίλεμα και το Αιγαίο. Έχει λάβει πολλές διεθνείς διακρίσεις στην κατηγορία των ξενοδοχείων πολυτελείας.

Από 207 λίρες τη βραδιά.

13. Aenaon Villas

Aenaon Villas, Santorini

8/10

Το στυλ του ειναι κυκλαδίτικο και τείνει προς μινιμαλιστικό. Μια μεσαίους μεγέθους πισίνα υπερχείλισης στην πλευρά της καλντέρας, αρκεί για τον αριθμό των βιλών. Ωστόσο, είναι η ζεστασιά του Γιώργου και της γυναίκας του Αλεξάνδρας που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα ενώ το προσωπικό προσφέρει διακριτικά τις υπηρεσίες του.

Το ειδυλλιακό αυτό καταφύγιο διαθέτει 7 πολυτελείς κατοικίες κτισμένες με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τις απαιτήσεις του φυσικού τοπίου. Εσωτερικά, οι κατοικίες είναι ιδιαίτερα ευρύχωρες, διακοσμημένες σε λιτό και απέριττο ύφος και εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που εγγυώνται ξεκούραση, αυτονομία και πολυτέλεια.

Οι ιδιωτικές βεράντες έχουν όλες πρόσβαση στην κεντρική πισίνα, η οποία είναι κτισμένη στην άκρη της καλντέρας, προσφέροντας απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα, την καλντέρα, το ηφαίστειο και τη μαγευτική δύση. Η αυθεντικότητα του χώρου σε ηρεμεί, σε χαλαρώνει, σε αναζωογονεί και σε φορτίζει θετική ενέργεια.

Aπό 310 λίρες τη βραδιά.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 28/03 17:31

    United Airlines | +25% οι πτήσεις από την Ελλάδα το 2024 - Επεκτείνονται οι εποχικές πτήσεις

  2. 28/03 17:18

    Βέλγοι φοιτητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

  3. 28/03 16:51

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Ρόδος μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού

  4. 28/03 16:13

    Διάκριση για το ξενοδοχείο Athina Palace Resort & Spa

  5. 28/03 15:02

    Handelsblatt | Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2024, αλλά ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια;

  6. 28/03 14:58

    Braathens Regional Airlines: Οι πτήσεις τσάρτερ των Apollo, Spies και VING προς Ελλάδα το καλοκαίρι

  7. 28/03 12:13

    Ελληνικός Τουρισμός | Απογειώθηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία πολυτελείας το β' εξάμηνο του 2023

  8. 28/03 11:43

    Η Lufthansa καταλήγει σε συμφωνία με το προσωπικό εδάφους

  9. 28/03 11:30

    Eurobank | Ενεργοποιείται και φέτος το Πρόγραμμα "Business Banking Τουρισμός"

  10. 28/03 11:23

    3.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στο ΣΕΦ

  11. 28/03 11:00

    Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Βόλο

  12. 28/03 10:56

    H HotelBrain επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

  13. 28/03 10:12

    Γαλλία: Ολυμπιακοί Αγώνες με …ύψιστο συναγερμό

  14. 28/03 10:01

    Ξενοδοχείο Akkadian | Το Νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

  15. 28/03 08:07

    Οι Αμερικανοί πάλι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη Γαλλία

  16. 28/03 07:59

    Έκθεση φωτογραφίας Αμερικανού φιλέλληνα φωτογράφου στην Κωνσταντινούπολη

  17. 28/03 07:56

    Eλεγχόμενη στάθμευση σε κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης - τα τιμολόγια στάθμευσης

  18. 28/03 07:54

    Υποχώρησε ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  19. 28/03 07:01

    Σημαντική πηγή εσόδων το εισερχόμενο οδικό τουριστικό ρεύμα από τη Βουλγαρία

  20. 27/03 16:58

    Βρετανικός τουρισμός: Έντονη τάση για διακοπές εκτός σεζόν – Διπλάσιο ενδιαφέρον για Κω αυτό το καλοκαίρι

  21. 27/03 16:56

    Αρχαία Ολυμπία | Εορτασμός των 2800 χρόνων από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων

  22. 27/03 14:42

    Lidl Voyages: Οι Γάλλοι δεν επιλέγουν πια διακοπές βάσει προορισμού αλλά βάσει τιμής – Γιατί η Ελλάδα είναι δημοφιλής

  23. 27/03 13:22

    Π. Αντωνίου | "Εξοικονομώ", ¨"Θωρακίζω" ή "Κατεδαφίζω κατ' οίκον";

  24. 27/03 12:39

    Ξενοδοχεία | Ανοίγει την 1η Απριλίου το La Divina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

  25. 27/03 12:27

    Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ | Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

  26. 27/03 12:22

    Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

  27. 27/03 11:57

    Η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων θα τονώσει τα ταξίδια - έντονη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

  28. 27/03 11:49

    C & W | +23% η αξία των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα το 2023

  29. 27/03 11:23

    MSC Group | Περισσότερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024 - επέκταση και σε χειμερινά δρομολόγια

  30. 27/03 10:44

    Τουρισμός | Η Μαγιόρκα "συμμαχεί" με τους τουρίστες για τη βιωσιμότητα

  31. 27/03 10:18

    «Ιδού η Ρόδος ιδού και η ποιότητα» | Επιστρέφει η ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

  32. 27/03 10:07

    Υπ. Τουρισμού | Τι απάντησε στα αιτήματα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης για τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

  33. 27/03 07:52

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

  34. 27/03 07:48

    Διαγωνισμός για τη διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον όρμο Αιγίου

  35. 27/03 07:44

    Taratsa Film Festival Larisas στη Λάρισα

  36. 27/03 07:42

    Oι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του προορισμού

  37. 26/03 16:28

    Η Κρήτη ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και στην Κοπεγχάγη

  38. 26/03 16:14

    Ελληνικός τουρισμός | Υψηλές επιδόσεις σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο του 2024

  39. 26/03 15:56

    Στην Κάρπαθο ανοίγει το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

  40. 26/03 15:55

    Ιταλία: Έρευνες στην Booking.com για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

  41. 26/03 14:43

    Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

  42. 26/03 13:26

    Jet2: Νέες συνδέσεις το 2025 με Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

  43. 26/03 12:22

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού

  44. 26/03 12:19

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια για τους επαγγελματίες από την Περιφέρεια Κρήτης

  45. 26/03 12:17

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

  46. 26/03 12:15

    «Crete Sense the Αuthentic» | H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

  47. 26/03 12:08

    Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης των επισκεπτών στην Αρχαία Μεσσήνη

  48. 26/03 12:08

    Περιβαλλοντικό έγκλημα | Νέα νομοθεσία της ΕΕ με αυστηρότερες κυρώσεις και διευρυμένο κατάλογο αδικημάτων

  49. 26/03 11:42

    TUI: Τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης με τις περισσότερες κρατήσεις από την Αυστρία για το καλοκαίρι του 2024

  50. 26/03 11:22

    Foreign Office | Ταξιδιωτική σύσταση στους Βρετανούς για τρομοκρατική απειλή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  51. 26/03 11:05

    Vogue: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

  52. 26/03 07:18

    Μερική διατήρηση αρχαιοτήτων σε 7όροφο ξενοδοχείο που κτίζεται στο Κουκάκι

  53. 26/03 07:16

    Μείωση των εισροών ξένων επενδύσεων στην Ισπανία

  54. 26/03 07:15

    Η Αλβανία είχε την υψηλότερη αύξηση διανυκτερεύσεων σε όλη την Ευρώπη το 2023

  55. 26/03 07:13

    Οι νέοι δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική κατοικία στην Ολλανδία

  56. 26/03 07:09

    Δήμος Αμφίπολης: Στο πρόγραμμα προσβασιμότητας οι παραλίες Κυανής Ακτής και Νέων Κερδυλλίων

  57. 25/03 11:12

    Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2024- στην 19η θέση η Κέρκυρα

  58. 25/03 07:06

    Ο ΕΟΤ σε B2B workshops στην Ολλανδία και το Βέλγιο

  59. 25/03 07:04

    Το ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία

  60. 24/03 11:57

    Τουρισμός | Παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων - 66 χώρες παρέχουν Digital Nomad Visas

  61. 24/03 07:24

    Οι στενές σχέσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών κλάδων Ελλάδας-Ισπανία | Oι κορυφαίες εταιρείες

  62. 24/03 07:21

    Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας L’ Etape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία

  63. 23/03 19:49

    19.400 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

  64. 23/03 19:43

    Στ. Αρναουτάκης: Το Φόρουμ αποδεικνύει τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα

  65. 23/03 19:30

    Κανείς Δήμαρχος της Κρήτης δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό

  66. 23/03 07:07

    Πολιτιστικά Μονοπάτια στη Σκιάθο

  67. 22/03 22:39

    Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

  68. 22/03 22:34

    Άδεια ίδρυσης για το υδατοδρόμιο Χίου

  69. 22/03 22:24

    Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

  70. 22/03 22:14

    Πάσχα των Καθολικών: «Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν γεμάτα» για Κρήτη

  71. 22/03 22:04

    H ιστορία των χίπις στην Κρήτη στον γερμανικό Τύπο

  72. 22/03 14:57

    4 στους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα ΑΙ το 2025

  73. 22/03 14:50

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +16% οι αφίξεις, +27,1% οι εισπράξεις τον Ιανουάριο

  74. 22/03 14:45

    H Accor εντάσσεται στην A-list του CDP με τις δράσεις της για την κλιματική αλλαγή

  75. 22/03 14:39

    Η «Ώρα της Γης» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  76. 22/03 12:20

    Αυτές είναι οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στον κόσμο – Στη λίστα και η Ελλάδα

  77. 22/03 11:57

    Σύλλογος Επιχειρηματιών Κάσου προς υπ. Ναυτιλίας: "Αυξήστε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κάσο"

  78. 22/03 11:43

    Συνέλευση Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου: "Είμαστε σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία"

  79. 22/03 11:22

    Μνημόνιο Συνεργασίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  80. 22/03 11:19

    Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιστημονικός εταίρος του ΞΕΕ

  81. 22/03 11:07

    Βρετανικός τουρισμός | Όλο και περισσότεροι επιλέγουν σόλο ταξίδια

  82. 22/03 10:31

    Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

  83. 22/03 10:19

    ΔΥΠΑ | «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ με 3.000 θέσεις εργασίας

  84. 22/03 07:55

    Νέα Προποντίδα | Έργα προστασίας ακτής, μπροστά από την οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο

  85. 22/03 07:13

    Ειδικό σήμα λειτουργίας στη μονάδα ιαματικής θεραπείας των Θέρμων Εχίνου Ξάνθης

  86. 22/03 07:09

    Ποιο πρώην ξενοδοχείο στην Τρίπολη μετατρέπεται σε φοιτητικές εστίες

  87. 22/03 07:04

    Αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του Ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  88. 22/03 07:02

    Αναβάθμιση καταφυγίου τουριστικών σκαφών στην Πάτμο

  89. 21/03 17:05

    Νέο πλαίσιο για την Golden Visa - τα ακίνητα αυτά δεν θα γίνονται Airbnb | Οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις

  90. 21/03 16:51

    Το Σάββατο το Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και Super Market

  91. 21/03 16:40

    ΔΑΑ | Υποδοχή του νέου αεροσκάφος της Royal Jordanian

  92. 21/03 16:32

    Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ρέτσος, συνιδρυτής των Electra Hotels και πατέρας του Γ.Ρέτσου

  93. 21/03 16:18

    Η εμπόλεμη Ουκρανία προετοιμάζεται για τουρισμό "μόλις τελειώσει ο πόλεμος" - Η συγκινητική τουριστική καμπάνια της χώρας

  94. 21/03 14:51

    1,6 εκατ. διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Ιανουάριο

  95. 21/03 13:43

    Τουρισμός | Το 28% των Βρετανών αποφεύγει τις διακοπές στη Νότια Ευρώπη λόγω καύσωνα

  96. 21/03 12:59

    Τουρισμός | Αυστρία: Πρώτη δύναμη η Ελλάδα και το 2024 - Διψήφια αύξηση κρατήσεων - Νέες πτήσεις

  97. 21/03 12:50

    Costa Navarino | Συλλογή πολυτελών κατοικιών προς ενοικίαση

  98. 21/03 11:37

    FedHATTA: Η Λιθουανία ως ιδανικός προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες

  99. 21/03 11:35

    Sky Express: Νέες πτήσεις τσάρτερ Αθήνα – Παλέρμο

  100. 21/03 11:25

    Ενημέρωση των αθηναϊκών ξενοδοχείων για τις "νέες τεχνολογίες στη φιλοξενία"