Ξενοδοχεία: Ποιές τάσεις θα διαμορφώσουν την εμπειρία διαμονής στο μέλλον

Ξενοδοχεία: Ποιές τάσεις θα διαμορφώσουν την εμπειρία διαμονής στο μέλλονΠηγή φωτό: Pixabay

Τις νέες δυνατότητες που παρουσιάζονται στα ξενοδοχεία να αναπτύξουν την εμπειρία του επισκέπτη, την εικόνα της εμπειρίας διαμονής του μέλλοντος και τα αποτελέσματα εφαρμογής των νέων τεχνολογικών λύσεων παρουσιάζει η εταιρία eye for travel σε έκθεση με τίτλο «Το μέλλον της ξενοδοχειακής εμπειρίας».

Δείτε τα βασικά σημεία…

1. Τελειοποίηση της περιόδου προ διαμονής 

Οι ξενοδόχοι που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την περίοδο προ διαμονής οφείλουν να συγκεντρώσουν δεδομένα πελατών. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να προέρχονται από plug in στα social media, την καταναλωτική τους συμπεριφορά μέσα από άμεσες καμπάνιες μάρκετινγκ και ειδικές προσφορές και από τις προτιμήσεις τους όσον αφορά τις δαπάνες και την αίσθησή τους για τα συστήματα ξενοδοχείων, τις εφαρμογές για κινητά και τη φήμη του συστήματος διαχείρισης.

Στη συνέχεια απαιτείται στρατηγική ανάλυσης των δεδομένων και κατάλληλες διαδιασίες ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες (πρόβλεψη συμπεριφοράς καταναλωτή και των προτιμήσεών του).

Το περιεχόμενο που σχετίζεται με τον προορισμό, τις τοπικές ατραξιόν και τις εκδηλώσεις καθώς και οι υπηρεσίες ξενοδοχείου που άπτονται αυτών (μεταφορές, γεύματα, διασκέδαση κτλ) είναι σημαντικά στοιχεία που οι ξενοδόχοι οφείλουν να επικοινωνήσουν στους επισκέπτες πριν την άφιξη στο ξενοδοχείο (μέσω email, εφαρμογών για κινητά κτλ).

Η στρατηγική μάρκετινγκ προ της άφιξης συμβάλλει στη βελτίωση της διαμονής του επισκέπτη στο ξενοδοχείο, και περιλαμβάνει παρουσίαση των υπηρεσιών και προτάσεων για άψογες διακοπές. Συμβάλλει δε στην πιστότητα των πελατών στο brand.

2. H επανάσταση στην αλληλεπίδραση με τον επισκέπτη

Τα ξενοδοχεία οφείλουν να συγκεντρώνουν τις προσπάθειές τους στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών για το τσεκ ιν, το ξεκλείδωμα των δωματίων, τις υπηρεσίες επισκέπτη, τις συμπληρωματικές υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις δωματίου. 

Το Amazon Echo και το Google Home μπορούν να χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των επιχειρήσεων καθώς και για να αναβαθμίζουν την εμπειρία επισκέπτη. Η φωνητική τεχνολογία είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες, κάνοντας την εμπειρία επισκέπτη οικεία.

Οι 7 κορυφαίες λύσεις τεχνολογίας που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι…

Alice | Πλατφόρμα επιχειρήσεων που δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να διαχειρίζονται το προσωπικό και τις επικοινωνίες με τους επισκέπτες σε όλα τα τμήματα. 

Cendyn | Το Cendyn Hospitality Cloud είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα τεχνολογία για τις πωλήσεις και τις επιδόσεις μάρκετινγκ. 

Dazzle | Ένας προσωπικός βοηθός δωματίου με φωνητικές εντολές που σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει το τηλέφωνο και το μητρώο επισκεπτών. Οι επισκέπτες το χρησιμοποιούν μέσω του Amazon Alexa.

Handy | Πλατφόρμα για smartphone που χρησιμοποιούν οι ταξιδιώτες εντός και εκτός ξενοδοχείου για να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις, να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ή απλώς να βρίσκονται σε επικοινωνία με το ξενοδοχείο ανά πάσα στιγμή μέσω τηλεφώνου ή τσατ.

iRiS Guest Experience | Πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να συνδέουν όλα τα κομμάτια της τεχνολογίας δωματίου από μια και μόνο πλατφόρμα. 

STAY | Προσφέρει λύσεις εμπειρίας διαμονής μέσω εφαρμογής smartphone και chatbot.

Stay Planner | Πολυκάναλη ψηφιακή πλατφόρμα που «κατεβαίνει» στο κινητό του επισκέπτη και είναι προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου ή μέσω του τάμπλετ δωματίου στα ξενοδοχεία που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία.

3. Βελτίωση των επιδόσεων του προσωπικού

Οι εφαρμογές αυτές βάζουν τον επισκέπτη στο επίκεντρο των υπηρεσιών, προσφέροντας καλύτερη επικοινωνία με αυτόν αλλά και με το προσωπικό, με άμεσες ειδοποιήσεις και με διαφάνεια διαδικασιών. 

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα ξενοδοχεία είναι η υιοθέτηση του Internet of Things (IoT) με τη δημιουργία διασυνδεδεμένων δωματίων τα οποία προσφέρουν ενημέρωση στα ξενοδοχεία σε σχέση με τη χρήση τους σε πραγματικό χρόνο. 

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία PMS κοινοποίησης δεδομένων, είναι ραγδαίες τα τελευταία χρόνια. Προτείνονται δε για τη χρήση της η αναβάθμιση σε cloud και η έμφαση στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας.

Το πιο κοινό σύστημα PMS είναι το Opera (Travelodge Hotels UK, Hyatt Hotels and Resorts, Marriott Hotels και Starwood Hotels and Resorts).

4. Διασκέδαση στο ξενοδοχείο

Οι τεχνολογίες στο δωμάτιο εξαρτώνται από την κατηγορία του ξενοδοχείου και το κοινό στο οποίο στοχεύει. Για τα πολυτελή ξενοδοχεία υπάρχουν καθορισμένες προσδοκίες ενώ για τους millennials οι επιλογές διασκέδασης Bring Your Own Device (BYOD) είναι κλειδί.

Σύμφωνα με έρευνα του παρόχου ξενοδοχειακών λύσεων, Zebra, για τις τεχνολογίες δωματίου αλλά και του ευρύτερου ξενοδοχείου, το 70% των επισκεπτών χρησιμοποιεί την τεχνολογία προκειμένου να πάρει γρηγορότερα αυτό που επιθυμεί, το 68% επιλέγει το τσεκ ιν μέσω κινητού τηλεφώνου, το 75% επιθυμεί να κοινοποιήσει προσωπικά στοιχεία για να λάβει εξειδικευμένες προσφορές ή πόντους πιστότητας, το 74% προτιμά ξενοδοχεία που στέλνει εξατομικευμένα μηνύματα και προσφορές, το 84% επιθυμεί email ή εφαρμογή μηνυμάτων ως επιθυμητό τρόπο ειδοποίησης όταν το δωμάτιο είναι έτοιμο και το 66% δήλωσε ότι έχει καλύτερη εμπειρία όταν χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για λόγους πληροφόρησης και χρήσης υπηρεσιών στο ξενοδοχείο.

5. Ανάλυση της διαμονής επισκέπτη

Η χρήση νέων τεχνολογιών σημαίνουν μεγαλύτερη πρόσβαση σε δεδομένα επισκέπτη. Η διαδικασία αυτή ξεκινά με την πρώτη αναζήτηση κράτησης καθώς η μηχανή αναζητήσεων ξεκινά τη διαδικασία συλλογής δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες και συνήθειες μπορούν να αντληθούν κάθε φορά που ο επισκέπτης συνδέεται στο WiFi, κατεβάζει και χρησιμοποιεί μια εφαρμογή, ή πλοηγείται στο διαδίκτυο με το τάμπλετ του δωματίου.

Καινοτόμες τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και το Internet of Things διευρύνουν ακόμα περισσότερο τη δεξαμενή άντλησης δεδομένων. 

Οι περισσότεροι επισκέπτες αναζητούν προσωποποιημένες εμπειρίες και επιθυμούν από τα ξενοδοχεία να τις γνωρίζουν. Η αναβάθμιση των δεδομένων επισκέπτη είναι τα μεγάλα δεδομένα και η ανάλυση προβλέψεων.

Το GDPR αποτελεί ρύθμιση της ΕΕ που θα εφαρμοσθεί στις 25 Μαϊου του 2018. θα προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα, και θα έχει ως στόχο να προσφέρει ομοιογένεια στον τρόπο συλλογής δεδομένων, αποθήκευσης και επεξεργασίας τους. Σύμφωνα με τη ρύθμιση αυτή, τα ξενοδοχεία πρέπει να διευκρινίζουν στον καταναλωτή ποια δεδομένα συλλέγουν, γιατί, ποιος τα ζητεί και ποιος θα έχει πρόσβαση σε αυτά.

Η ρύθμιση προστατεύει το ηθικό μέρος συλλογής δεδομένων, σύμφωνα με το οποίο οι εταιρίες πρέπει να σέβονται τα δεδομένα επισκέπτη. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 25/04 22:42

    Τουρισμός | FTI: Συζητήσεις με το νέο επενδυτή για τα χρέη, με ενδεχόμενο κουρέματος

  2. 25/04 22:20

    Ο ξενοδοχειακός κλάδος αποτελεί την εύκολη λύση για βάρη που δεν του αναλογούν

  3. 25/04 15:30

    "Υπερτουρισμός" | Πρέπει να συζητάμε για αναβάθμιση της προσφοράς και όχι για περιορισμό της ζήτησης

  4. 25/04 15:25

    Η Hilton ανοίγει 10 νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς – ανάμεσά τους και η Ελλάδα

  5. 25/04 14:36

    HOTREC | Οι πολιτικές προτεραιότητες του κλάδου της φιλοξενίας ενόψει των ευρωεκλογών

  6. 25/04 14:28

    Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα νέα κριτήρια κατηγοριοποίησης σε αστέρια

  7. 25/04 14:10

    Τουρισμός | To 20% των Αμερικανών σκέφτονται τις επόμενες διακοπές, ενώ βρίσκονται σε διακοπές!

  8. 25/04 13:42

    Θεσσαλονίκη | Οι πτήσεις της Aegean στη Γεωργία ανοίγουν μια νέα αγορά

  9. 25/04 13:36

    Η νέα υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας

  10. 25/04 13:18

    Αυξημένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ελλάδα και το 2024

  11. 25/04 12:31

    Η Ολυμπιακή Φλόγα συναντά την Σαντορίνη στο ταξίδι της

  12. 25/04 12:11

    Ραντεβού το φθινόπωρο για το νέο πλαίσιο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

  13. 25/04 12:00

    Μακροζωία: Η Personal Wellness σκιαγραφεί την επόμενη μέρα του τουρισμού ευεξίας

  14. 25/04 10:55

    APT Travelmarvel: Διευρύνεται το πρόγραμμα κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά το 2025

  15. 25/04 10:44

    Ανέπαφη πληρωμή με τραπεζική κάρτα στα λεωφορεία των γραμμών Express του Αερολιμένα Αθηνών

  16. 25/04 09:17

    Τουρισμός | 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

  17. 25/04 07:59

    13ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Υπεραπόστασης Δόλιχος Δελφοί –Ολυμπία

  18. 25/04 07:10

    Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης

  19. 25/04 07:08

    Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα Νότια Προάστια

  20. 25/04 07:06

    Ο ΕΟΤ ενισχύει οικονομικά την κινηματογραφική ταινία "Υπάρχω" για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

  21. 25/04 07:03

    Λογοτεχνική ‘Άνοιξη-Νίκος Μάρκου 2024 στη Σκόπελο

  22. 24/04 17:24

    Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας

  23. 24/04 17:06

    ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα στην Αττική

  24. 24/04 16:56

    Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι

  25. 24/04 15:00

    EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  26. 24/04 14:43

    The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

  27. 24/04 14:10

    Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

  28. 24/04 13:30

    Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

  29. 24/04 13:04

    Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

  30. 24/04 12:49

    CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  31. 24/04 12:01

    Οδικός τουρισμός | +12% οι αφίξεις το α' τρίμηνο

  32. 24/04 11:53

    Βραβείο Routes Europe 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας

  33. 24/04 11:14

    Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας

  34. 24/04 10:41

    ΕΛΣΤΑΤ | Οριακή αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

  35. 24/04 07:31

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

  36. 24/04 07:27

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

  37. 24/04 07:24

    Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  38. 24/04 07:22

    Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

  39. 24/04 07:19

    6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

  40. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  41. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  42. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  43. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  44. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  45. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  46. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  47. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  48. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  49. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  50. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  51. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  52. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  53. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  54. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  55. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  56. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  57. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  58. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  59. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  60. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  61. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  62. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  63. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  64. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  65. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  66. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  67. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  68. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  69. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  70. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  71. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  72. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  73. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  74. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  75. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  76. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  77. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  78. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  79. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  80. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  81. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  82. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  83. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  84. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  85. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  86. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  87. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  88. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  89. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  90. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  91. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  92. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  93. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  94. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  95. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  96. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  97. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  98. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  99. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  100. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς