12 μέρη στα οποία απαγορεύονται τα ταξίδια- δείτε γιατί

Α Decrease font Enlarge font
12 μέρη στα οποία απαγορεύονται τα ταξίδια- δείτε γιατίΠηγή φωτο: pixabay.com

Δεδομένης της εξάπλωσης του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά και της τεχνολογικής ανάπτυξης, είναι αδύνατο να φατναστεί κανείς ότι υπάρχει ακόμα και μια λωρίδα αυτού του πλανήτη που δεν έχει ανακαλυφθεί ή δεν έχει εξρευνηθεί. Με έναν τρόπο λοιπόν, είναι μάλλον ανακουφιστικό να γνωρίζουμε ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν μυστήρια που παραμένουν ανεξερεύνητα. 

Από ανθρώπινες κατασκευές που φυλλάσονται μακριά από αδιάκριτα βλέμματα έως αινίγματα της φύσης που προστατεύονται από τους περιβαλλοντολόγους, υπάρχουν πολλά σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο που απαγορεύονται οι επισκέπτες. Φανταστείτε νησιά γεμάτα με δηλητηριώδη φίδια, εξωγήινα μυστικά, κλειδωμένα θρησκευτικά μυστήρια, παρθένα άγρια ζωή και ολόκληρες κοινωνίες που δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με τον έξω κόσμο. Ακόμα και Νεκρές Ζώνες, όπως αυτή της Λευκωσίας στην Κύπρο.

Και παρόλο που το ταμπού και το απαγορευμένο ασκεί αδιασφισβήτητη γοητεία, υπάρχουν 15 μέρη στον κόσμο που δεν θα καταφέρετε να επισκεφθείτε – ίσως και να μην θέλετε... 

Παρ’ όλα αυτά, σε έναν κόσμο γεμάτο από μέρη που μπορείτε να ανακαλύψετε, είναι ενδιαφέρον να γνωρίζετε και τα μέρη που δεν μπορείτε να ανακαλύψετε.

1. Το Νησί των Φιδιών ή αλλιώς Ilha da Queimada Grande. Πρόκειται για ένα νησί μόλις 33 μίλια έξω από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, στο οποίο παγιδεύτηκε το απειλούμενο με εξαφάνιση είδος φιδιού Bothrops insularis, όταν ανέβηκε η στάθμη του νερού και κάλυψε τη λωρίδα γης που συνδέει το νησί με την ενδοχώρα. Τα δηλητηριώδη αυτά φίδια προσαρμόστηκαν στο περιβάλλον και αναπτύχθηκαν με ταχύτατους ρυθμούς, με αποτέλεσμα πλέον η επίσκεψη στο νησί να είναι επικίνδυνη, καθώς υπολογίζεται ότι υπάρχουν ένα έως πέντε φίδια ανά τετραγωνικό μέτρο. Πέραν του κινδύνου για τον άνθρωπο, η επίσκεψη απαγορεύεται από τις αρχές προκειμένου να προστατευτεί ο πληθυσμός των φιδιών. Δεν ακούγεται καθόλου κακή αυτή η απαγόρευση!

2. Ένα θεαματικό τόπο για την ανακάλυψη της ιστορίας της ανθρώπινης φυλής αποτελούν τα σπήλαια Lascaux στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Πηγή: Pixabay

Φιλοξενούν μια σειρά εκπληκτικών παλαιολιθικών έργων ζωγραφικής, τα οποία υπολογίζονται σε ηλικία έως 20.000 ετών. Οι τοιχογραφίες είναι έντονα ζωντανές, απεικονίζουν κοπάδια, βοοειδή, βίσονες, γάτες και πολλά άλλα. Όμως, το πιο απίστευτο από όλα τα έργα ζωγραφικής μπορεί να βρεθεί στην αίθουσα των ταύρων, η οποία είναι γνωστή για τις τέσσερις ταυρομαχίες της, εκ των οποίων το μήκος είναι 17 πόδια. Δυστυχώς, οι σπηλιές έχουν απαγορευτεί στο κοινό από τη δεκαετία του 1960, καθώς έχουν προσβληθεί από μύκητες και μαύρη μούχλα, και οι δύο επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία. Επιπλέον, η ανθρώπινη παρουσία θεωρείται καταστροφική για τα έργα τέχνης. Ευτυχώς, όμως, μπορείτε να ζήσετε το επόμενο καλύτερο πράγμα: το μουσείο και το σπήλαιο αντίγραφο δίπλα στο πραγματικό.

3. Το αγαπημένο θέμα των απανταχού συνομωσιολόγων, η Περιοχή 51, στη Νεβάδα των ΗΠΑ, αποτελεί απαγορευμένο τόπο για πολλές δεκεατίες. Η κρυμμένη στρατιωτική βάση κρατά μυστικό το αντικείμενο εργασιών της αν και πολλά πιστεύουν ότι εκεί γίνονται έρευνες για εξωγήινους. Ένα είναι το σίγουρο, είναι απολύτως ανεύθυνο να επιχειρήσει κάποιος να μπει στην απαγορευμένη περιοχή, αφού προστατεύεται από νάρκες και άλλα μέσα άμυνας.

4. Στο κόλπο της Βεγγάλης, οι κάτοικοι του νησιού North Sentinel είναι κατηγορηματικά αντίθετοι στις επιρροές του μοντέρνου κόσμου.

By NASA Earth Observatory image created by Jesse Allen, using data provided by the NASA EO-1 team. Caption by Rebecca Lindsey [Public domain], via Wikimedia Commons

By NASA Earth Observatory image created by Jesse Allen, using data provided by the NASA EO-1 team. Caption by Rebecca Lindsey [Public domain], via Wikimedia Commons

Για την ακρίβεια, αρνούνται την επικοινωνία με οποιονδήποτε από τον έξω κόσμο και μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα βίαιοι προκειμένου να προστατεύσουν την απομόνωσή τους. Μετά το τσουνάμι του 2004, όταν η Ινδική Ακτοφυλακή έστειλε στο νησί μια αναγνωριστική αποστολή, οι ντόπιοι επιτέθηκαν στο ελικόπτερα με σμήνος από βέλη, με αποτέλεσμα αυτό να μην προσγειωθεί. Οι Σεντινελέζοι ζουν στο νησί πάνω από 60.000 χρόνια με με την προστασία της Ινδικής κυβέρνησης που απαγορεύει οποιαδήποτε επίσκεψη στο νσηί, έχουν αντισταθεί με επιτυχία σε ανρθωπολόγους, αρχές και τουρίστες.

5. Το Bohemian Grove στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελεί ένα αντρικό κλαμπ. Πρόκειται για μια έκταση άνω των 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων, στο Monte Rio της Καλιφόρνια. Κάθε Ιούλιο, το Grove υποδέχεται για δύο εβδομάδες τους πιο VIP ανθρώπους από όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών αμερικανοί πρόεδροι, μέλη κυβερνήσεων, μεγαλοεπιχειρηματίες, καλλιτέχνες και μουσικοί. Υπάρχουν φήμες ότι το Bohemian Grove φιλοξένησε το 1942 μια συνάντηση κατά την οποία αποφασίστηκε η χρήση ατομικής βόμβας, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

6. Η Ιαπωνία διαθέτει πάνω από 80.000 ιερά, με πιο σημαντικό το Ise Grand Shrine, έναν περίπλοκο ναό που είναι και ο πιο ακριβός στη χώρα εξαιτίας των λεπτομερειών στην αρχιτεκτονική του.

By N yotarou [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], from Wikimedia Commons

Kōtai-jingū (Naiku) at Ise city, Mie prefecture, Japan - Πηγή: Commons Wikimedia

Ο ιερός ναός ανοικοδομείται κάθε 20 χρόνια (κοστίζει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια) έτσι ώστε να συμβολίζει την παράδοση του Shinto για τον θάνατο και την αναγέννηση της φύσης. Το υπάρχουν οικοδόμημα χτίστηκε το 2013 και για να το επισκεφθεί κάποιος θα πρέπει να είναι μέλος της Ιαπωνικής βασιλικής οικογένειας.

7. Το νησί Heard της Αυστραλία αποτελεί ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη.

By NASA Goddard Space Flight Center from Greenbelt, MD, USA (Lava Flow on Mawson Peak, Heard Island) [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0) or Public domain], via Wikimedia Commons

Lava Flow on Mawson Peak, Heard Island - Πηγή: Commons Wikimedia

Αν και διοικητικά ανήκει στην Αυστραλία, βρίσκεται μεταξύ της Μαδαγασκάρης και της Ανταρκτικής. Έχει δύο ενεργά ηφαίστεια ενώ το μεγαλύτερο μέρος του είναι καλυμμένο με πάγο. Μόνιμοι κάτοικοί του είναι οι φώκιες, πουλιά και τέσσερα είδη πιγκουίνων. Οι άνρθωποι αναγορεύεται να το επισκέπτονται ωστόσο προσγειώσεις στα κοντινά νησιά McDonald επιτρέπονται μόνο για επιστημονικούς λόγους.

8. Το Ιταλικό νησί Poveglia (μεταξύ Βενετίας και Λίντο) έχει τη φήμη του στοιχειωμένου. Για αιώνες το χρησιμοποιούσαν ως τόπο γκαραντίνας ανθρώπων που είχαν προσβληθεί από διάφορες μεταδοτικές ανθένειες ενώ κατά τον 19ο αιώνα αποτέλεσε το άσυλο για τους ψυχικά ασθενείς. Υπάρχει μάλιστα η φήμη ότι ένας αδίστακτος γιατρός έκανε πειράματα στους ασθενείς. Σήμερα το νησί είναι εγκαταλελειμμένο, παραδομένο στα φαντάσματα των βασανισμένων ψυχών που έζησαν κάποτε εκεί. Τόσο οι τουρίστες όσο και οι ντόπιοι απαγορεύεται να το επισκεφθούν εκτός και να πρόκειται να κάνουν κάποια μεγάλης έκτασης έρευνα.

9. Τα θρησκευτικά μυστικά είναι από τα πιο καλά φυλαγμένα σε όλο τον κόσμο. Και πιο πολύ από όλα, τα αρχεία του Βατικανού. Μυστικά αιώνων παραμένουν μυστήριο μέσα στστις κρύπτες του Βατικανού, από κρατικά έγγραφα μέχρι λογιστικά φύλλα και επιστολές. Οι εικασίες για περιεχόμενα των αρχείων περιλαμβάνουν αποδείξεις για δαίμονες, εξωγήινους, ακόμα και για την υποτιθέμενη συμβολή της Εκκλησίας στην άνοδο του φασισμού στα μέσα στους 20ου αιώνα. Σήμερα, μόνο οι υψηλά καταρτισμένοι μαθητές και εκπαιδευτικοί επιτρέπεται να μπαίνουν στις κρύπτες και αυτοί μόνο μετά από πολύ αυστηρή αξιολόγηση.

10. Οι Πήλινοι Πολεμιστές της Xi’an είναι μια από τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις όλων των χρόνων.

Πηγή: Pixabay

Εκατοντάδες μοναδικά αγάλματα, που αναπαριστούν Κινέζους πολεμιστές, βρέθηκαν στα υπόγεια σπήλαια του ταφικού συστήματος του πρώτου αυτοκράτορα της Κίνας, Qin Shi Huang. Ωστόσο, αν και το σημείο μπορεί να αποτελέσει ένα από τα πιο διακεκριμένα τουριστικά αξιοθέτα της χώρας, ο ίδιος ο τάφος παραμένει ένα φυλαγμένο μυστικό. Θα παραμείνει σφραγισμένος και στο μέλλον καθώς υπάρχουν φήμες ότι διαθέτει παγίδες που το προστατεύουν από εισβολείς. Επιπλέον, η υψηλή συγκέντρωση υδραργύρου είναι θανατηφόρα για όποιον μπει χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις. Η μόνη ματιά που έχουμε ρίξει σε αυτόν τον θυσαυρό είναι είναι οι 2000 πολεμιστές που εκτίθενται στο κοινό. Παραμένουν ωστόσο άλλοι 6000 μέσα στον τάφο, μαζί με πολλά ακόμα ευρύματα.

11. Το ηφαιστειογενές νησί Surtsey της Ισλανδίας περιλαμβάνεται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να το επισκεφθεί. Βρίσκεται περίπου 20 μίλια ανοιχτά των ακτών της Ισλανδίας και αποτελεί αντικείμενο επιστημονικής έρευνας για τη χλωρίδα και την πανίδα του. Κρατείται φυλαγμένο από την ανθρώπινη παρέμβαση καθώς διαθέτει σπάνια είδη λειχηνών, μυκητών, πουλιών καθώς και 335 διαφορετικά είδη ασπόνδυλων.

12. Η Νεκρή Ζώνη της Λευκωσίας στην Κύπρο αποτελεί απαγορευμένη περιοχή μετά την εισβολή των Τούρκων το 1974 και ελέγχεται από τα Ηνωμένα Έθνη. Η περιοχή είναι κλεισμένη με τοίχους που χωρίζουν την ελληνική από την τουρκική κοινότητα ενώ ανάμεσα στο τείχη υπάρχουν εγκαταλελειμμένα σπίτια, επιχειρήσεις και ένα μικρό αεροδρόμιο.

 1. 19/09 16:57

  Γερμανοί tour operators επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στην Ήπειρο

 2. 19/09 16:53

  Thomas Cook: 10 νέα ξενοδοχεία Cook's Club το καλοκαίρι του 2019- Σχέδια και για Ελλάδα

 3. 19/09 15:42

  MR&H: Ένα μεγάλο επενδυτικό φόρουμ στην Αθήνα

 4. 19/09 15:34

  Διάκριση του Grace Santorini στα Top Mediterranean Resort Awards

 5. 19/09 14:37

  Συνάντηση Κουντουρά με την υπουργό Βετεράνων της Ν. Κορέας στη Σεούλ

 6. 19/09 14:33

  Στο ξενοδοχείο OUT OF THE BLUE Capsis τα Seven Stars Luxury Hospitality Awards

 7. 19/09 14:05

  Fraport: Νέα εποχή για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με νέο τερματικό σταθμό

 8. 19/09 13:51

  Οι διακοπές του Μάθιου Μακόναχι στην Ελλάδα- "Τρεις εβδομάδες στον παράδεισο"

 9. 19/09 13:39

  Οι πωλήσεις των ξενοδοχείων στο επίκεντρο του επόμενου 100% Hotel Show

 10. 19/09 13:25

  Ημερίδα "Τουρισμός & 4η Βιομηχανική Επανάσταση"

 11. 19/09 13:14

  Νέο τετράστερο ξενοδοχείο στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνης

 12. 19/09 12:32

  Vision 2030: Το πιο φιλόδοξο σχέδιο στην ιστορία του αιγυπτιακού τουρισμού

 13. 19/09 12:15

  Στο προσκήνιο η μεγάλη τουριστική επένδυση στη Σάμο

 14. 19/09 11:47

  92 νέα ξενοδοχειακά πρότζεκτ στην Τουρκία- Κίνδυνο υπερπροσφοράς βλέπουν οι ξενοδόχοι

 15. 19/09 11:24

  Ποια ήταν τα δημοφιλέστερα ελληνικά ξενοδοχεία στη Γερμανία στα τέλη Αυγούστου

 16. 19/09 11:20

  Sky Express: Εισιτήρια από 14,90 ευρώ

 17. 19/09 11:09

  Transavia: Νέες συνδέσεις με Μύκονο και Σαντορίνη το 2019

 18. 19/09 11:03

  Σε διαδικασία πτώχευσης η Small Planet Airlines

 19. 19/09 10:39

  +269% οι αποζημιώσεις σε επιβάτες αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα φέτος

 20. 19/09 10:03

  British Airways: Πτήσεις προς Κω από το Γκάτγουικ το 2019

 21. 19/09 09:35

  Ψηφιακή γαστρονομία στο Ηράκλειο

 22. 19/09 09:34

  Νέες πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

 23. 19/09 09:32

  Οι Αμερικανοί προτιμούν τις ελληνικές ελιές

 24. 19/09 09:30

  Άδειες για τουριστικές κατοικίες στο Ρέθυμνο

 25. 19/09 09:26

  Δήμος Παιονίας: Ανταλλαγή έκτασης με γη Μονής για τουριστικούς σκοπούς

 26. 18/09 16:14

  To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στη Χαλκιδική

 27. 18/09 15:15

  Άδεια λειτουργίας στη μαρίνα Αλίμου

 28. 18/09 15:10

  Wanderlust Greece: Το νέο βίντεο της καμπάνιας για την Κρήτη

 29. 18/09 14:44

  Wanderlust Greece: Προβολή της Εύβοιας και της Σκύρου

 30. 18/09 14:43

  ΠΟΤ: Ο υπερ-τουρισμός στα αστικά κέντρα

 31. 18/09 14:00

  Η διαδραστική παρουσίαση του Παλιρροϊκού Φαινομένου στη Χαλκίδα

 32. 18/09 13:42

  Αναβαθμίζεται σε πεντάστερο το ξενοδοχείο Regina Mare

 33. 18/09 13:39

  Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης στο αεροδρόμιο Αράξου

 34. 18/09 13:23

  Αφαίρεση της "Γαλάζιας Σημαίας" από 8 ελληνικές ακτές

 35. 18/09 13:14

  Nέα τουριστική ιστοσελίδα από την Περιφέρεια Αττικής

 36. 18/09 13:10

  Η Πάφος στην πλατφόρμα αειφόρων ταξιδίων «Διαδρομές Παγκόσμιας Κληρονομιάς»

 37. 18/09 13:04

  Το νέο «τέρας» που απειλεί τον ελληνικό τουρισμό

 38. 18/09 12:46

  Τι λέει η ΠΟΞ για την επέκταση της κλαδικής συλλογικής σύμβασης

 39. 18/09 12:41

  Ξενοδοχεία: Οι καλύτερες παροχές για να προσελκύσετε όλους τους ταξιδιώτες

 40. 18/09 12:26

  Παράσταση "Έρωτες και Θρήνοι Γυναικών" στο Ηρώδειο

 41. 18/09 12:10

  Kως: Ημιτελικός για τον υποψήφιο European Young Chef 2018

 42. 18/09 11:49

  ΑΑΔΕ: Νέες διευκρινίσεις για την υποβολή δηλώσεων βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων

 43. 18/09 11:46

  Τουρκία: Στροφή στον ποιοτικό τουρισμό το 2019

 44. 18/09 11:18

  Αναρριχητικός τουρισμός: O ΕΟΤ προβάλλει τα Μετέωρα στη Γερμανία

 45. 18/09 11:14

  Συνάντηση Κουντουρά για τουριστική συνεργασία με τη Ν. Κορέα

 46. 18/09 11:11

  H Περιφέρεια Κρήτης στο φόρουμ για τα «Έξυπνα Νησιά»

 47. 18/09 10:58

  Προβολή ελληνικών προορισμών για γιόγκα στην Ινδία

 48. 18/09 10:50

  Έρχεται η νέα TripAdvisor: Θα θυμίζει social media με εξατομικευμένες ταξιδιωτικές προτάσεις

 49. 18/09 10:14

  Μνήμη και αστικό φαινόμενο- Πολεοδομικές πολιτικές για την ανάδειξη ιστορικών μνημείων και τόπων

 50. 18/09 10:10

  Ρώσος κοσμοναύτης επιλέγει τη Χαλκιδική για την αποκατάστασή του

 51. 18/09 10:07

  «Democracy & Books Weekend» στην Costa Navarino

 52. 18/09 10:00

  Όλες οι μεγάλες ρωσικές επενδύσεις στην Ελλάδα

 53. 18/09 09:56

  Επιχορηγήσεις για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Λακωνία και Κρήτη

 54. 18/09 09:54

  Νέο τουριστικό περίπτερο και Γραφείο Τουρισμού στην Κάρπαθο

 55. 18/09 09:48

  Επέκταση οικοτουριστικής διαδρομής Ήλιδας – Ολυμπίας, τουριστικές σημάνσεις στη Σπάρτη

 56. 18/09 09:46

  Η Χίος ως προορισμός κρουαζιέρας

 57. 17/09 16:10

  Η TUI εξαγόρασε την ιταλική Musement, που προσφέρει εμπειρίες

 58. 17/09 14:56

  Handelsblatt: «Μοιραίες οι λάθος εκτιμήσεις για την πολιτική λιτότητας»

 59. 17/09 14:34

  283.853 επισκέπτες στην 83η ΔΕΘ

 60. 17/09 14:10

  Βράβευση του περιπτέρου του ΤΑΠ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στη ΔΕΘ

 61. 17/09 13:57

  Βρετανία: Συνεχίζονται οι προσφορές για ελληνικούς προορισμούς

 62. 17/09 13:30

  Η διεθνής πρακτική δείχνει το δρόμο για τις τουριστικές μισθώσεις σπιτιών

 63. 17/09 13:21

  To Radisson Blu Athens Park στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης για συνέδρια

 64. 17/09 13:01

  Κυπριακός τουρισμός: Αύγουστος 2018, ο δεύτερος καλύτερος μήνας στην ιστορία

 65. 17/09 12:50

  Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει τα έσοδα των ξενοδοχείων

 66. 17/09 12:29

  Ε.Κουντουρά: Καλές πρακτικές για τη βιώσιμη ανάπτυξη προορισμών

 67. 17/09 12:24

  Επέκταση συνεργασίας Amadeus- Carlson Wagonlit Travel

 68. 17/09 12:16

  9,2 εκατ. αφίξεις στην Αττάλεια στο 8μηνο

 69. 17/09 12:11

  Τι συμβαίνει όταν η Tripadvisor ανακαλύπτει ότι έχουμε χρησιμοποιήσει fake reviews

 70. 17/09 12:05

  Η Booking.com βραβεύει τις γυναίκες, που εισάγουν τεχνολογικές καινοτομίες

 71. 17/09 11:19

  Κρουαζιέρα: Αύξηση 26% των επιβατών στην Ευρώπη την επταετία

 72. 17/09 10:51

  Αστυπάλαια: Έντυπο επισκεπτών για τη γιορτή γαστρονομίας

 73. 17/09 10:32

  Επιστημονική έρευνα στo Ναυάγιο Ζακύνθου για τις κατολισθήσεις

 74. 17/09 10:29

  Emirates: Προσφορές στις πτήσεις από Ελλάδα

 75. 17/09 10:20

  Στην Κρήτη το εφετινό fwv workshop με Γερμανούς πράκτορες

 76. 17/09 10:05

  Επεκτάσεις ξενοδοχείων σε Ηγουμενίτσα και Κατερίνη

 77. 17/09 10:03

  Επέκταση του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη Βόνιτσα

 78. 17/09 10:01

  Δράσεις τουριστικής προβολής σε Ιόνιο και Ηράκλειο

 79. 17/09 10:00

  Νέες πλωτές εξέδρες σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

 80. 17/09 09:53

  Σχολή Ξεναγών: Διαγωνισμός για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών

 81. 16/09 12:41

  Υπερτριπλασιασμός του προϋπολογισμού για ίδρυση μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων

 82. 16/09 11:20

  Δήμος Σιντικής: Παραχώρηση της χρήσης του Μουσείου Παλαιοντολογίας Θερμοπηγής

 83. 16/09 11:18

  Ανάβαση Πορταριάς και Αγώνες Kick-Boxing στη Λάρισα

 84. 16/09 11:12

  Ποδηλατικός αγώνας 200 χιλιομέτρων στο Πάρκο των Φιλίππων

 85. 16/09 11:03

  Αστρονομικό πάρκο στο Κρυονέρι Κορινθίας

 86. 16/09 10:53

  "500 χρόνια Ελληνισμός στην Αμερική"- αφιέρωμα του ΥΠΕΞ στη ΔΕΘ

 87. 15/09 12:04

  Το πρόγραμμα Βιωσιμότητας του Creta Maris

 88. 15/09 11:58

  Δήμος Μαλεβιζίου: Αναμόρφωση του οικισμού των Κάτω Κορφών

 89. 15/09 11:53

  Run Greece στη Ρόδο

 90. 15/09 11:51

  Ποδηλατικός και ορειβατικός αγώνας στη Λάρισα

 91. 15/09 11:47

  Παράταση 3 ημερών για τις αιτήσεις στα ΙΕΚ Τουρισμού

 92. 15/09 10:30

  Austrian: Περισσότερες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα

 93. 15/09 10:20

  Ιστορικό ρεκόρ πτήσεων στην Ευρώπη την Παρασκευή (video)

 94. 14/09 16:54

  ΔΑΑ: Προσφορά 1,1 δισ. ευρώ για 20ετή επέκταση της σύμβασης του αεροδρομίου

 95. 14/09 16:40

  Πότε θα σταματήσουν οι «κατοχικές» ουρές των τουριστών στο μετρό;

 96. 14/09 14:58

  Συμμετοχή του ΕΟΤ στη ρωσική Έκθεση OTDYKH LEISURE 2018

 97. 14/09 13:56

  18,2% επάνω οι επισκέπτες στα μουσεία το Μάιο

 98. 14/09 13:30

  Η Airbnb απαντά στο Παρίσι: Ψηφοθηρική η πρόταση απαγόρευσης των μισθώσεων

 99. 14/09 12:42

  Γιατί οι καινοτομίες στον τουρισμό αποτυγχάνουν- Οι 5 συνηθέστεροι λόγοι

 100. 14/09 12:20

  Αναπτυξιακός Νόμος: Νέο σύστημα υποβολής ερωτημάτων από επενδυτές