Όμιλος Goldair: Θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης και το 2017

Όμιλος Goldair: Θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης και το 2017

Ο Ελληνικός τουρισμός απέδειξε για άλλη μια φορά φέτος ότι διαθέτει ισχυρή δυναμική ανάπτυξης και ότι αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Το θετικό πρόσημο σε επίπεδο αφίξεων με σημαντικά αποτελέσματα συνεισφοράς στο ΑΕΠ καθιστά τον τουρισμό μοχλό ανάταξης και ανασυγκρότησης της ευρύτερης οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος Goldair με ικανότητα, λειτουργικότητα και διαφάνεια συντήρησε δυναμικά όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα, διατήρησε τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας και παράλληλα ανέπτυξε στρατηγικές συνεργασίες και προχώρησε σε σημαντικές επενδύσεις στους κλάδους που δραστηριοποιούνται οι Εταιρείες του Ομίλου. 

Επίγεια εξυπηρέτηση αεροδρομίων

Το 2017 η Goldair Handling διατήρησε την αναπτυξιακή της πορεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στηριζόμενη σε δύο βασικούς πυλώνες: τη θετική  πορεία του τουρισμού και την αύξηση των πτήσεων, υφιστάμενων  και νέων πελατών.

Η εταιρεία στην Ελλάδα το 2017 πέτυχε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενισχύοντας τον κύκλο εργασιών της. Παράλληλα πραγματοποίησε σημαντικές επενδύσεις σε εξοπλισμό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αεροπορικών εταιρειών. Εξυπηρετήθηκαν πάνω από 120.000 πτήσεις, αυξάνοντας σημαντικά τις θέσεις εργασίας, τόσο στην Αθήνα, όσο και στα περιφερειακά αεροδρόμια, φτάνοντας στον αριθμό ρεκόρ για την εταιρεία μας των 3.100 εργαζομένων. 

Συγχρόνως, η Goldair Handling ανανέωσε τις συνεργασίες με ήδη υπάρχοντες  πελάτες όπως Primera Air, Aeroflot, Ural Airlines, Alitalia, Air Baltic, Etihad Airways, Jet time Airlines, Novair, NetJets,Royal Flight ,Tarom ,SAS, Star Air (UPS), Sun Express, Azur Air, Arkia, Corendon, Turkish Airlines/Cargo, Lufthansa, Saratov, American Airlines/Cargo και άλλοι. Πρόσθεσε στο πελατολόγιο της νέους συνεργάτες όπως: Corendon Europe, Charlie-Cyprus Airways, Sundair, All Nippon Airways, Signature, Air Mediterranean, Azur Air Germany, VLM Airlines, Nordica και άλλες μικρότερες εταιρίες charter και general/business aviation».

Ενισχύθηκε περαιτέρω η συνεργασία με την Aegean/Olympic Air, με την ανάληψη της εξυπηρέτησης των πτήσεων σε ακόμα 10 ελληνικούς προορισμούς, εξυπηρετώντας πλέον το σύνολο των πτήσεων και των εμπορευμάτων της, σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια. Επίσης, αυξητικά κινήθηκαν οι πτήσεις γενικής αεροπορίας, ακολουθώντας την ανοδική πορεία του τουρισμού, ενώ η επιπλέον χωρητικότητα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», επηρέασε θετικά την εμπορευματική κίνηση.    

Υλοποιήθηκε η προβλεπόμενη για το 2017 αγορά επίγειου εξοπλισμού αξίας 6 εκ. € καθώς και η έναρξη λειτουργίας της νέας αίθουσας διακεκριμένων επιβατών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», στην εκτός Σένγκεν περιοχή.

Στο διεθνές δίκτυο (Βουλγαρία και Κύπρο) διατηρήθηκαν τα μερίδια αγοράς, ενώ με επιτυχία συνεχίζεται η συνεργασία με την  εταιρεία ICAS στην Αιθιοπία.

Αναγνωρίζοντας ότι η Εταιρική Υπευθυνότητα και η Βιώσιμη Ανάπτυξη οδηγεί σε σημαντικές ευκαιρίες στρατηγικής ανάπτυξης και επιχειρηματικής απόδοσης, συνεχίσαμε τις δράσεις που αφορούν την κοινωνία, το περιβάλλον και τον άνθρωπο καθώς επίσης κυκλοφορήσαμε τον πρώτο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Επίσης, το 2017, υπήρξαν σημαντικές διακρίσεις για την Goldair Handling, όπως μεταξύ άλλων: 

Αναδείχθηκε ως True Leader από την ICAP Group ως μία από τις 30 μεγαλύτερες εργοδοτικές εταιρείες της χώρας.

Διακρίθηκε με το βραβείο Greek Business Champion από την Direction Business Network

Βραβεύθηκε από τα Transport & Logistics Awards 2017, ως η καλύτερη εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης στην Ν.Α. Ευρώπη

• Διεθνείς Μεταφορές Εμπορευμάτων & Logistics

Η Goldair Cargo, συνέχισε και το 2017 τη δυναμική και σταθερή πορεία της παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Με μεγαλύτερη προσήλωση στις διαδικασίες και την εξωστρέφεια κατάφερε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες διεθνών μεταφορών & logistics στην Ελλάδα. 

Με γνώμονα τη διαρκή εξέλιξη η εταιρεία, πιστή στο όραμά της να καταστεί η χώρα μας διαμετακομιστικό κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κατάφερε να ολοκληρώσει τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό του εμπορευματικού κέντρου του Θριασίου σε συνεργασία με την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. και να ανακηρυχτεί ως οριστικός ανάδοχος από την ΓΑΙΑΟΣΕ. Παράλληλα, προωθήθηκε η σύμβασης παραχώρησης και οι λοιπές συμβάσεις στο ελεγκτικό συνέδριο για έγκριση πριν την υπογραφή και κύρωσή της από τη Βουλή. 

Η κοινοπραξία Goldair Cargo – ETBA ΒΙ.ΠΕ. υπολογίζεται σε βάθος 10ετίας θα ολοκληρώσει στο Θριάσιο την κατασκευή 240.000 τ.μ. στεγασμένων αποθηκευτικών χώρων, ξεκινώντας την υλοποίηση της κατασκευής εντός του 2018 για τα πρώτα 120.000 τ.μ.

Η Rail Cargo Logistics Goldair, ολοκλήρωσε μέσα στο 2017 την πλήρη αδειοδότηση της από τη ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων) και με την υπογραφή της σύμβασης πρόσβασης με τον ΟΣΕ, κατάφερε να είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα που με δικά της μέσα, κάνει χρήση του σιδηροδρομικού δικτύου. Η εταιρεία προτίθεται στην πρώτη φάση λειτουργίας να διαθέσει 4 λοκομοτίβες, 2 ηλεκτρικές και 2 πετρελαιοκίνητες καθώς και 160 βαγόνια μεικτού τύπου. Η πλειοψηφία του τροχαίου υλικού θα έρθει από το δίκτυο των αυστριακών σιδηροδρόμων και θα αποτελεί πάγιο της ελληνικής εταιρείας. Οι λοκομοτίβες θα ενοικιαστούν αρχικά από την ΓΑΙΑΟΣΕ. 

Καθώς οι ανάγκες για το έργο της εταιρείας θα επεκτείνονται, υπάρχει δέσμευση των μετόχων της για περαιτέρω επένδυση σε τροχαίο υλικό. 

Ένας από τους βασικούς στόχους της Rail Cargo Logistics Goldair είναι να συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη του σιδηροδρομικού έργου στην χώρα. 

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των μηχανοδηγών και του υπόλοιπου προσωπικού, η εταιρεία καλείται να συμβάλει στην ανάπτυξη των εμπορευματικών μεταφορών προσφέροντας  καινοτόμες λύσεις στον τρόπο μεταφοράς. 

Μία από αυτές ακούει στο όνομα Innovated Semi Trailer Transfer (Μεταφορά Φορτηγών με Τραίνο). Η μέθοδος αυτή θα συμβάλει στην μείωση του κόστους και της ρύπανσης και θα αυξήσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία στη μεταφορά εμπορευμάτων.

Αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών & Τουρισμός

H Goldair συνεχίζει την ανελικτική της πορεία στον τομέα μετακίνησης επιβατών και μεταφοράς εμπορευμάτων (passenger & cargo), αντιπροσωπεύοντας συνολικά περισσότερες από 25 ξένες αεροπορικές εταιρείες και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων για την προώθηση και πλήρη δραστηριοποίηση των αεροπορικών εταιρειών στην ελληνική αγορά. 

To 2017 η APG HELLAS, θυγατρική εταιρεία της Goldair, υπέγραψε συμφωνία ως γενικός αντιπρόσωπος της Ελλάδος με την Xiamen Airlines.

H Xiamen Airlines έχει την έδρα της στην πόλη Xiamen, επαρχία Fujian, στη νοτιοανατολική ακτή της Κίνας. O στόλος αποτελείται από 148 αεροσκάφη και είναι ένας από τους νεότερους στόλους στον κόσμο ενώ είναι η μόνη εταιρεία που έχει πετύχει 30 συνεχή κερδοφόρα χρόνια στην Κίνα.

Η Goldair Tourism ενισχύει συνεχώς την θέση της στο κομμάτι του Corporate Travel & Marine με έναρξη νέων συνεργασιών σε όλους τους κλάδους επιχειρήσεων, με θετική ανταπόκριση από μεγάλες βιομηχανικές, εμπορικές, τραπεζικές και ναυτιλιακές εταιρείες ενώ διατηρείται σε σταθερή πορεία η δραστηριοποίηση της στην οργάνωση εταιρικών ταξιδιών στο φαρμακευτικό κλάδο, κλείνοντας  νέες συμφωνίες με μεγάλες επιχειρήσεις, για τις μεμονωμένες μετακινήσεις στελεχών, με διαρκώς αυξανόμενη την παραγωγή της στον συγκεκριμένο τομέα.

Η Goldair Congress 

Το 2017 εξέχουσα θέση για το Συνεδριακό Τμήμα της Goldair Tourism κατείχε το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας και το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού τα οποία διεξήχθησαν στο «Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος» στις 24-26 Νοεμβρίου 2017 με αριθμό συμμετεχόντων 1950 ατόμων. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν επίκαιρα δεδομένα στην επιστήμη της διατροφής, από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές διεθνούς εμβέλειας, θέτοντας έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο ευρείας θεματολογίας μεταξύ των συμμετεχόντων

• Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Η Goldeco δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, υλοποίηση και διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εστιάζοντας, στην ηλιακή και υδροηλεκτρική ενέργεια καθώς και στις μονάδες παραγωγής βιοαερίου,  συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.   Η Goldeco διαθέτει ένα  χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ με συνολική ισχύ 4 MW.  H εταιρεία από το 2011 διαθέτει σε λειτουργία φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 1 MW στον Ασπρόπυργο Αττικής.  Για το 2018 αναμένεται η ολοκλήρωσης της κατασκευή και η έναρξη λειτουργίας ενός υδροηλεκτρικού έργου στο Νομό Σερρών,  ισχύος 2MW ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί η νέα γενεά επενδύσεων σε πρωτοποριακούς τομείς στο χώρο της ενέργειας . Η εταιρεία, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τρίτους όπως μετρήσεις ρύπων και ενεργειακής απόδοσης σε συνεργασία με το ΕΜΠ, καθώς και συμβουλευτικές  υπηρεσίες προς ενδιαφερόμενους επενδυτές στο χώρο των ΑΠΕ και του περιβάλλοντος γενικότερα.

Σήμερα ο όμιλος Goldair απασχολεί περισσότερους από 3.500 εργαζομένους στην Ελλάδα και 850 στο εξωτερικό.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 18/03 19:31

    Γυρίσματα σε ελληνικές πόλεις για ισραηλινά ντοκιμαντέρ με θέμα τους Ρωμανιώτες Εβραίους

  2. 18/03 19:28

    Δήμος Νισύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  3. 18/03 19:25

    Σύνδεση της Καρύστου με τη Ραφήνα και τις Κυκλάδες

  4. 18/03 11:46

    ΕΕ | Μεταναστευτική συμφωνία με την Αίγυπτο με οικονομική ενίσχυση 7,4 δισ. ευρώ

  5. 18/03 07:29

    Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ζάκυνθο και Σύβοτα

  6. 18/03 07:26

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας ‘Άννας

  7. 18/03 07:13

    Ταξίδι εξοικείωσης Σουηδού δημοσιογράφου στην Αθήνα

  8. 17/03 20:43

    Τουρισμός | Όμιλος FTI: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με διεθνή χρηματοοικονομικό επενδυτή

  9. 17/03 12:17

    Περιφέρεια Κρήτης | To αντάλλαγμα για χρήση αιγιαλού και παραλιών να ξεκινά από τον Ιούνιο

  10. 17/03 12:09

    Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης | Οι μαθητές των Γαλλικών Σχολείων στο δρόμο για το Παρίσι

  11. 17/03 12:05

    Η Πιερία στην έκθεση «Holiday World & Region World» στην Πράγα

  12. 17/03 07:23

    Η συμβολή του ΕΟΤ στη διοργάνωση στην Αθήνα της Συνόδου Κορυφής 2024 Women Political Leaders

  13. 17/03 06:20

    Μύκονος | Δωρεά ασφαλτόστρωσης δρόμων κατόπιν αιτήσεως ιδιωτών

  14. 16/03 22:48

    Ελληνικά ξενοδοχεία | ΙΝΣΕΤΕ: Τα θετικά και αρνητικά σχόλια των επισκεπτών το 2023

  15. 16/03 15:47

    Τουρισμός | Όλο και περισσότερα Airbnb στην Ελλάδα - ΙΝΣΕΤΕ: 212.000 καταλύματα τον Ιούλιο του 2023

  16. 16/03 12:21

    Γερμανικός Τύπος | «Ανεπαρκή» τα μέτρα της Ελλάδας για τις φυσικές καταστροφές

  17. 16/03 12:16

    ΕΕ | Κρατική ενίσχυση ύψους 8,48 εκατ. ευρώ στην Sky express για τις ζημιές από τον κορωνοϊό

  18. 16/03 12:08

    Πάνω από μισό εκατ. οι Ούγγροι τουρίστες στην Ελλάδα

  19. 15/03 19:48

    Κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης το Sani Resort και τα Ikos Resorts | Νέες σουίτες στο Sani Asterias

  20. 15/03 19:46

    Παράδειγμα προς μίμηση η συλλογική διεκδίκηση του ζητήματος της μουσικής στα ξενοδοχεία

  21. 15/03 14:11

    Το Ελληνικό γιώτινγκ στην 20η έκθεση East Med Yacht Show 2024 στον Πόρο - Και δεύτερο Yacht Show τον Οκτώβριο

  22. 15/03 14:06

    Ελληνικό: Lamda και Brook Lane προχωρούν στην κατασκευή του δεύτερου πύργου – Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο

  23. 15/03 12:40

    Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: «Μπίζνες πολλών δις με “Χρυσές Βίζες“»

  24. 15/03 12:37

    FedHATTA: Νέες προοπτικές στη στρατηγική αγορά της Κίνας με τη νέα απευθείας πτήση Σανγκάη – Αθήνα

  25. 15/03 12:24

    Οι Οινοποιοί της Κρήτης στην έκθεση κρασιού PROWEIN

  26. 15/03 11:56

    Ξενοδοχεία | Ανακαινισμένο και 5άστερο επαναλειτουργεί το Iberostar Selection Creta Marine

  27. 15/03 11:43

    Αθλητικές διοργανώσεις σε Αθήνα και Αρκαδία υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

  28. 15/03 10:46

    Tουρισμός όλο το χρόνο στην Ελλάδα | Στο Costa Navarino τον Οκτώβριο το συνέδριο των Βρετανών πρακτόρων (ΑΒΤΑ)

  29. 15/03 10:27

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αναδειχθεί City Break προορισμός όλο το έτος

  30. 15/03 10:16

    Aegean Airlines: Πτήσεις κοινού κωδικού με την Eurowings προς Ελληνικούς προορισμούς

  31. 15/03 10:09

    TAROM: Νέα εποχική σύνδεση Βουκουρέστι – Ηράκλειο

  32. 15/03 10:04

    El Al: Περισσότερες πτήσεις Τελ Αβίβ – Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2024

  33. 15/03 06:41

    Δήμος Χερσονήσου: Παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων

  34. 15/03 06:40

    Απευθείας πτήσεις από Τίρανα για Άμστερνταμ και Κολωνία

  35. 15/03 06:38

    Ρόδος: Διαγωνισμός για την υποστήριξη λειτουργίας των Ι. Π. Καλλιθέας και Κοιλάδας των πεταλούδων

  36. 15/03 06:34

    Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

  37. 15/03 06:28

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστική προβολή στην ολλανδική αγορά

  38. 14/03 19:44

    Κοινή δήλωση μελών ΠΟΞ: Θα αμφισβητήσουμε δικαστικά την ποσόστωση της μουσικής στα ξενοδοχεία

  39. 14/03 15:17

    To 4 αστέρων ξενοδοχείο “Elite” στη Ρόδο απέκτησε η Interlife

  40. 14/03 15:00

    Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό

  41. 14/03 14:25

    "Επιχειρηματίας της χρονιάς" ο CEO του Ομίλου Βασιλάκη

  42. 14/03 13:55

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου

  43. 14/03 12:49

    H πρώτη Ελληνίδα στην ηγεσία του Διεθνούς Οργανισμού Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων

  44. 14/03 12:26

    Marketing Greece: Το ταξίδι του “Travel Reimagined | Tomorrow’s Content Today” για το 2023 ολοκληρώθηκε

  45. 14/03 11:15

    Τουρισμός | American Express Travel: Οι κορυφαίες τάσεις που καθοδηγούν τα ταξίδια το 2024

  46. 14/03 10:59

    TUI: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Αυστριακούς το καλοκαίρι

  47. 14/03 10:57

    Προσβάσιμος τουρισμός στην Πιερία

  48. 14/03 10:39

    Costa Cruises | Εαρινές εκπτώσεις σε κρουαζιέρες της στη Μεσόγειο το 2024 (και με ελληνικά λιμάνια)

  49. 14/03 06:51

    Ταξίδι εξοικείωσης στη Μακεδονία για τουριστική προβολή στην ισπανική αγορά

  50. 14/03 06:47

    Βαλκανικά Χοροχρώματα στους Σοφάδες Καρδίτσας

  51. 14/03 06:09

    ΤΕΕ | Διαγωνισμός για πλατφόρμα και ιστότοπο Εθνικού Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης

  52. 14/03 06:07

    Μη έγκριση προσθήκης πισίνας σε ξενοδοχείο στην Ανατολική Μάνη

  53. 14/03 06:03

    Κύπρος | Η αγορά ακινήτων το 2023- οι μεταβιβάσεις και τα πωλητήρια

  54. 13/03 18:06

    Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης | Νέος πρόεδρος ο Δήμαρχος Στ. Αγγελούδης, που απευθύνει κάλεσμα ενότητας

  55. 13/03 16:34

    Το Κύπελλο Μαραθωνίου της Μεσολυμπιάδας “Αθήνα 1906” στο Μουσείο του Λούβρου

  56. 13/03 15:56

    Υπουργείο Τουρισμού | Τα ΔΙΕΚ μετατρέπονται σε ΣΑΕΚ - Οι έξι ειδικότητες σπουδών

  57. 13/03 15:35

    Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο JW Marriott στην Ελλάδα | Ανοίγει το 2025 το JW Marriott Crete Resort & Spa

  58. 13/03 15:13

    Κρουαζιέρα | Οι παγκόσμιοι ηγέτες του κλάδου καλούν για παραγωγή βιώσιμων καυσίμων

  59. 13/03 15:08

    Norse Atlantic: Στις 30 Μαΐου η πρώτη πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη

  60. 13/03 14:19

    Νέο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  61. 13/03 14:01

    Τεχνητή νοημοσύνη | Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον νέο κανονισμό-ορόσημο

  62. 13/03 13:27

    Συνεργασία ΕΤΑΔ με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» για την ισότιμη προσβασιμότητα στο Χ. Κ. Παρνασσού

  63. 13/03 12:55

    Τουρισμός | GetYourGuide: Συνεργασία με την Primer για καινοτόμες πληρωμές στην αγορά εμπειριών

  64. 13/03 12:51

    Dertour | Βραβείο Red Star Quality Award στο ξενοδοχείο Sentido Pearl Beach Kos

  65. 13/03 12:31

    Συνάντηση Ε.Ξ. Σαντορίνης με τον Δήμαρχο Ν. Ζώρζο | Κοινές θέσεις για τη διαχείριση του προορισμού και τις υποδομές

  66. 13/03 11:46

    Η Αθήνα στις 100 καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις για το 2024

  67. 13/03 11:35

    Η Κρήτη στην ΙΤΒ | Θετικά μηνύματα, όμως θα χρειαστεί δουλειά για νέο ρεκόρ το 2024

  68. 13/03 11:31

    Στην Αθήνα το μεγάλο Διεθνές Συνέδριο IAPCO 2026

  69. 13/03 11:17

    Λιγότερα εμπόδια στα ταξίδια | Μειώνονται παγκοσμίως οι απαιτήσεις για visa

  70. 13/03 11:07

    UN Tourism | Αστικός τουρισμός: Προωθείται η παγκόσμια βάση δεδομένων στον τουρισμό πόλεων

  71. 13/03 10:55

    Τουρισμός | Κορυφώνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον για Αθήνα - Άνοδος-ρεκόρ της αξίας των ξενοδοχείων της το 2023

  72. 13/03 10:37

    Κ. Μητσοτάκης | Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb

  73. 13/03 10:30

    Επιθεώρηση Εργασίας: Σε εμπόριο, ξενοδοχεία και εστίαση τα περισσότερα καταγγελλόμενα περιστατικά βίας και παρενόχλησης

  74. 13/03 10:24

    Fred. Olsen Cruise Lines: Δύο νέα δρομολόγια κρουαζιέρας με Ελληνικά λιμάνια το 2025

  75. 13/03 10:12

    AEGEAN | Ισχυρές επιδόσεις το 2023 - 19,5 εκατ. θέσεις το 2024

  76. 13/03 10:01

    Τουρισμός | Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση: Ψηφιακή η υποβολή της δήλωσης απόδοσης

  77. 13/03 06:57

    Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου, του Παρισιού και στο τραμ στο Βερολίνο

  78. 13/03 06:56

    Προβολή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στην ολλανδική αγορά

  79. 13/03 06:54

    Δήμος Σουφλίου: Ψήφισμα κατά της εξόρυξης χρυσού και άλλων μεταλλευμάτων σε χωριό της Βουλγαρίας

  80. 13/03 06:51

    Φιλοξενία μελών 10 ομίλων φουσκωτών σκαφών στη Χίο

  81. 13/03 06:45

    Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δασοχώρι Καρδίτσας

  82. 12/03 17:03

    Βρετανικός τουρισμός | ΤUI UK: 1.000 επιπλέον ξενοδοχεία προς κράτηση για το 2025 - και στην Ελλάδα

  83. 12/03 16:45

    123 άδειες στα Δωδεκάνησα για ταξί έξι έως εννέα θέσεων

  84. 12/03 15:13

    «Pierra Creta 2024» | Aθλητές από όλο τον κόσμο στον κρητικό αγώνα ορειβατικού σκι

  85. 12/03 14:57

    Η Γερμανία επιστρατεύει influencer τεχνητής νοημοσύνης για να προσελκύσει ταξιδιώτες

  86. 12/03 14:38

    Από τις 14 Μαρτίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους 2024"- οι δικαιούχοι

  87. 12/03 11:53

    Τα θεαματικά φεστιβάλ λουλουδιών και οι πολιτιστικοί θησαυροί της Κορέας προσκαλούν τους Έλληνες ταξιδιώτες

  88. 12/03 11:23

    Τουρκικός τουρισμός | 60 εκατ. τουρίστες, 60 δισ. δολ. έσοδα ο στόχος για το 2024

  89. 12/03 11:10

    Ο ΠΟΤ έρχεται στη Θάσο | Πρότζεκτ με συμμετοχή των κατοίκων για την τουριστική ανάκαμψη

  90. 12/03 11:10

    ΤΑΙΠΕΔ | Διαγωνισμός για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

  91. 12/03 10:39

    Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Περιφέρεια Αττικής σταθερός αρωγός στην εξωστρέφεια του οινοτουρισμού»

  92. 12/03 10:32

    Airbnb: Τέλος οι κάμερες ασφαλείας στους εσωτερικούς χώρους

  93. 12/03 10:27

    Αντώνης Παγώνης - ΙΤΒ | Αυξημένη ζήτηση 7-10% για Ελλάδα φέτος- η Σαντορίνη χρειάζεται βοήθεια

  94. 12/03 10:02

    Amadeus: Αναβαθμισμένη εμπειρία πληρωμών με την εξαγορά της Voxel

  95. 12/03 07:14

    Αρνητική γνωμοδότηση για ΜΠΕ επένδυσης σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

  96. 12/03 07:12

    Συνέδριο | Στρατηγικές μετάβασης σε ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο στην Πάρο και στις Κυκλάδες

  97. 12/03 07:10

    Στην Αίγινα τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Χαρούλα Αλεξίου

  98. 12/03 07:07

    Προβολή της Ρόδου ως γαστρονομικού προορισμού στην ολλανδική αγορά

  99. 12/03 07:04

    Εθνική Λυρική Σκηνή: Διαγωνισμός για υπηρεσίες μεταφοράς και φιλοξενίας

  100. 11/03 22:18

    Απεργίες στη Γερμανία μέχρι το Πάσχα;