Αυτά είναι τα 15 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2017

Αυτά είναι τα 15 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2017To ξενοδοχείο Thalatta Seaside Hotel

H Σαντορίνη και η Μύκονος κυριαρχούν στα αποτελέσματα του Conde Nast Traveller για τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 2017, όπως τα ψήφισαν οι αναγνώστες του μεγάλου ταξιδιωτικού περιοδικού στα Readers' Choice Awards.

Χθες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο και στην Ευρώπη, αρκετά από τα οποία εμφανίζονται βεβαιως και στην Ελληνική κατάταξη ξενοδοχείων.

Περισσότεροι από 300.000 ταξιδιώτες-αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν για να αναδείξουν τη φετινή "Χρυσή λίστα" ξενοδοχείων, και ανέδειξαν τα κορυφαία αξιολογώντας την εμπειρία που είχαν σε αυτά, το στυλ τους, το φαγητό και τη θέα τους.

Δείτε τα 15 καλύτερα ελληνικά για το 2017...

1. Archipelagos Hotel, Μύκονος | Βαθμολογία 98.81, με άριστα το 100 (9η θέση στα 50 καλύτερα στον κόσμο και 4η θέση στην Ευρώπη)

Αντλώντας έμπνευση από τα χρώματα και το φως του Κυκλαδίτικου τοπίου, δημιουργήθηκε το ξενοδοχείο Αρχιπέλαγος στη Μύκονο, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται σε μια από τις ποιο όμορφες και γραφικές παραλίες του νησιού, στο Καλό Λιβάδι και απέχει μόλις 15΄ από τη Χώρα της Μυκόνου και το αεροδρόμιο. 

2. Mystique (Luxury Collection), Σαντορίνη | Βαθμολογία 98.57 (17η θέση στα 50 καλύτερα στον κόσμο, 7η θέση στην Ευρώπη)

“Σκαρφαλωμένο στο ‘χείλος του γκρεμού,’ το Mystique ξεχωρίζει στην άκρη των ηφαιστεακών βράχων της Οίας, με απαράμιλλη πανοραμική θέα στη συγκλονιστική καλντέρα της Σαντορίνης και στα ατραφτερά νερά του Νοτίου Αιγαίου,” τονίζει η ταξιδιωτική αρθρογράφος Krisanne Fordham, ενώ η Roberta Correia συμπληρώνει πως “η θέα στο Αιγαίο από το Mystique μπορεί να κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει.”Οι 39 ευάερες σουίτες και βίλες με τις μοναδικές καμπύλες είναι σκαλισμένες στο βράχο και διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες, ενώ το Aura Pool Bar, δίπλα στην πισίνα, είναι το ιδανικό σημείο για να δείτε το ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνοντας εκπληκτικά cocktails”.

Το ξενοδοχείο Mystique αποτελεί παγκοσμίου φήμης προορισμό μεταξύ των νεόνυμφων και αιώνια ρομαντικών και διακρίνεται για τις χαρακτηριστικές καμπύλες του, έμπνευση προερχόμενη από την αυθεντική αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, ενώ αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο σε μία απότομη πλαγιά της Καλντέρας της Οίας. Το Mystique συνδυάζει αριστοτεχνικά την κομψότητα, την παράδοση, τις υπηρεσίες πολυτέλειας, την χαλάρωση και το θρυλικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.Οι 39 σουίτες και βίλες σκαλισμένες μέσα στο βράχο, διαθέτουν πανοραμικά ιδιωτικά μπαλκόνια και αυλές.

Τα δωμάτια συνδυάζουν την παράδοση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με έπιπλα φτιαγμένα από ακατέργαστο ξύλο, τοπική πέτρα, γυαλί και πολύτιμα υφάσματα. To ASEA Lounge Restaurant, αποτελεί το νέο ιαπωνικό εστιατόριο του Mystique. Το όνομά του, γεννήθηκε από την μοναδική θάλασσα του νησιού και την λέξη Ασία. Υπάρχει, επίσης, το Captain’s Lounge, το οποίο βρίσκεται σε ένα παραδοσιακό καπετανόσπιτο που χρονολογείται από τις αρχές του αιώνα. Προσφέρονται, τέλος, θεραπείες και περιποιήσεις σώματος στο Asian Spa ή ιδιωτικά στις σουίτες.

3. Sun Rocks, Σαντορίνη | Βαθμολογία 98.41 (24η θέση στα 50 καλύτερα στον κόσμο)

Απαλοί και διακριτικοί γήινοι τόνοι της χρωματικής παλέτας επικρατούν σε καθένα από τα σοφιστικέ 18 δωμάτια και σουίτες που προορίζονται μόνο για ζευγάρια και μετατρέπουν την εμπειρία της διαμονής σε παραμύθι. Το ξενοδοχείο Sun Rocks, μέλος και αυτό των Relais & Chateaux, συνδυάζει κομψότητα και μοναδική πολυτέλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. 

4. Kos Aktis Art Hotel, Κως | Βαθμολογία 98.31 (26η θέση στα 50 καλύτερα στον κόσμο)

Το πρώην Κως ΞΕΝΙΑ, αριβώς στο κέντρο της πόλης της Κω και μπροστά στους κήπους του νησιού, δεσπόζει θυμίζοντας ότι κάποιοι μύθοι ζουν για πάντα. Πάνω στο κύμα, με 36 δωμάτια και 6 junior σουίτες, με το εστιατόριο Η2Ο, γυμναστήριο και meeting room 10 ατόμων.Το μινιμαλ ντεκόρ δεν θυμίζει την πληθώρα αρχαιολογικών ευρήματων της Κω όμως αποζημιώνει με στοιχεία όπως οι μεγάλες τζαμαρίες στα υπνοδωμάτια και το νόστιμο παραδοσιακό ελληνικό πρωινό.

5. Canaves Oia Santorini | Βαθμολογία 98.29 (28η θέση στα 50 καλύτερα στον κόσμο)

Το ξενοδοχείο Canaves Oia Hotel συνδυάζει την κατάλευκη φινέτσα του νησιού με την boutique αισθητική και απεριόριστη θέα. Σε απόσταση μόλις 100 μέτρων, οι Canaves Oia Suites αποπνέουν τη λαμπρότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής σε μια ζεστή, minimal ατμόσφαιρα πολυτέλειας με ευρύχωρους, κομψά διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους και ιδιωτικές πισίνες σε κάθε σουίτα. Κοντά στις Canaves Oia Suites αλλά σε απόλυτα ιδιωτικό περιβάλλον, η Canaves Oia Villa είναι ένα καλοκαιρινό καταφύγιο για φίλους και οικογένειες που αναζητούν την πολυτέλεια ένος ξενοδοχείου 5* σε απόλυτα ιδιωτικό περιβάλλον.

6. Patmos Aktis Suites & Spa, Πάτμος | Βαθμολογία 97.54

Tο ελληνικό καλοκαίρι στην καλύτερη εκδοχή του υπόσχεται το ξενοδοχείο «Patmos Aktis Suites & Spa», όπου, ζεις εμπειρίες που θα σε εμπνέουν για πάντα.

Οι απογευματινές βόλτες στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου σου δημιουργούν την εντύπωση ότι βρίσκεσαι στη Χώρα της Πάτμου. Ασβεστωμένοι πέτρινοι τοίχοι, γραφικά καλντερίμια, διακοσμημένα με λογής-λογής λουλούδια, που σε οδηγούν από τον ένα μαχαλά του συγκροτήματος στον άλλον, και περιποιημένα κηπάρια συνθέτουν αυτή τη μοντέρνα λευκή πολιτεία των 56 δωματίων και σουιτών.

Το μυστηριακό περιβάλλον σου υπαγορεύει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι χαμένος κάπου στην ανατολική Μεσόγειο, με τον ήλιο να ακολουθεί κάθε βήμα της προσωπικής σου εξερεύνησης.

Εδώ, η πολυτέλεια συμβαδίζει με την απόλυτη χαλάρωση. Δε σε καταδυναστεύουν τα υλικά της κατασκευής, είσαι ελεύθερος να περιπλανηθείς, να απολαύσεις τον αλμυρό αέρα και να ανακαλύψεις μόνος σου όλα αυτά τα στοιχεία που συνδέουν αόρατα το ξενοδοχείο με την ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα του νησιού. 

7. Andronis Luxury Suites, Σαντορίνη | Βαθμολογία 97.2

Αφήστε τον εαυτό σας να γεμίσει από  τη θέα και την ηρεμία που προσφέρει το  Andronis Luxury Suites, στην άκρη του γκρεμού.

Κάντε την επιλογή σας από τις 27 βραβευμένες σουίτες και βίλες που προσφέρουν ασυναγώνιστη θέα στο Αιγαίο και τα ηφαιστειογενή νησάκια της Σαντορίνης. Όλες οι σουίτες διαθέτουν την ξεχωριστή κατάλευκη Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με ένα εσωτερικό παφλασμό της χλιδής και του χρώματος που απογειώνει τις αισθήσεις.

Παραδοσιακά χτισμένες μέσα στο παζλ της σπιτιών της  Οίας, οι πολυτελείς σουίτες παρέχουν τη διακριτική όαση κομψότητας που ψάχνετε για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτό το ταξίδι ζωής, στη Σαντορίνη. 

8. Kirini Suites & Spa, Σαντορίνη | Βαθμολογία 96.94

Το ξενοδοχείο Kirini Suites & Spa, μέλος των Relais & Chateaux, θέτει νέες βάσεις στον όρο πολυτέλεια, προσφέροντας στους επισκέπτες του την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Σαντορίνης, συνδυασμένη με ένα περιβάλλον που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Οι 26 σουίτες του με την εκπληκτική θέα στην Καλντέρα, είναι πρόσφατα ανακαινισμένες και διακοσμημένες στους τόνους του λευκού, αποπνέοντας κομψότητα και στυλ. 

9. Katikies Hotel, Σαντορίνη | Βαθμολογία 96.62

Mέλος των Leading Hotels of the World, το Katikies Hotel είναι η ίδια η υψηλής ευκρίνειας εικόνα της Οίας. Η εμμονική του σχέση με την κομψότητα της λεπτομέρειας και με την πολυτελή διακριτικότητα το έχουν αναδείξει σε ένα από τα λίγα ξενοδοχεία-προορισμούς που διαθέτει η Ελλάδα.

Πολυφωτογραφημένο και με έναν σημαντικό αριθμό διακρίσεων στη συλλογή του, το Katikes με τα gourmet εστιατόρια, τις τρεις, ελεύθερου γεωμετρικού σχήματος, πισίνες που ενώνονται με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, τον αξεπέραστο συδυασμό της κυκλαδίτικης παράδοσης με το design και με  το service  που θέτει διαρκώς νέα όρια στην τελειότητα, είναι σταθερά ένας από τους πλέον αυθεντικούς πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας όπως πρέπει να είναι. 

Τα Katikies Luxury Boutique Resorts σε Μύκονο και Σαντορίνη, υπό το management της HoteBrain, αποτελούν σημείο αναφοράς στην αγορά των Ελληνικών Boutique ξενοδοχείων. 

10. Chromata Up-Style Hotel, Σαντορίνη | Βαθμολογία 95.18

Αυτό το μπουτικ ξενοδοχείο με τα 22 κατάλευκα δωμάτια είναι η επιτομή της ζωης στα ελληνικά νησιά: άνεμοι, φωτεινότητα, απλότητα.

Δοκιμάστε το εστιατόριο του ξενοδοχείου, CHROMA, και δείτε το θρυλικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Η θέα από την πισίνα υπερχείλισης και μόνο αξίζει το ταξίδι.

11. Hotel Grande Bretagne (Luxury Collection), Αθήνα | Βαθμολογία 94.82

Με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, την Πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή, τον καταπράσινο Λόφο του Λυκαβηττού ή το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, το πολυβραβευμένο – 5 αστέρων – Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία προσφέρει μια ασύγκριτη προοπτική της μυθικής ιστορίας της Αθήνας.

Αυτό το ξενοδοχείο-ορόσημο βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πόλης από το 1874 και είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολυτελείς εμπορικές περιοχές, μουσεία και το επιχειρηματικό κέντρο της πόλης.

Αποδράστε στο GB Spa και απολαύστε ένα χαρακτηριστικό μασάζ και περιποιήσεις ομορφιάς ή την απόλυτη χαλάρωση στο Ατμόλουτρο. Διατηρήστε τη φόρμα σας στο Fitness Studio, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

12. Perivolas, Σαντορίνη | Βαθμολογία 93.86

Το Perivolas, 5 αστέρων, είναι χτισμένο στους βράχους πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη γραφική Οία. Προσφέρει πισίνα υπερχείλισης με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 20 ιδιωτικές, ανακαινισμένες υπόσκαφες κατοικίες, ηλικίας 300 ετών. Κάθε σουίτα περιλαμβάνει δωρεάν Wi-Fi και άνετο καθιστικό.

Το κέντρο ευεξίας θα βρείτε ατμόλουτρο, σάουνα, υπαίθριο υδρομασάζ και παροχές μασάζ. Το γυμναστήριο σας δίνει τη δυνατότητα να γυμναστείτε όλο το 24ωρο θαυμάζοντας τη θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Το Perivolas Restaurant στεγάζεται σ' ένα ανακαινισμένο κελάρι. Σερβίρει μεσογειακή και ελληνική κουζίνα που παρασκευάζεται με τοπικά προϊόντα, μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το γεύμα σας μπορείτε να το απολαύσετε υπό το φως των κεριών με θέα στη θάλασσα.

Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει επίσης δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

13. Bill & Coo Suites and Lounge, Μύκονος | Βαθμολογία 93.2

O μυκονιάτης ξενοδόχος Θεόδωρος Κακούτης, άνοιξε το Bill & Coo Coast, ένα πανεμορφο ξενοδοχείο από σουίτες με θέα στην αμμουδιά. Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο από πέτρα, ξύλο και σίδερο και δίνει μεγαλύτερη αίσθηση οικειότητας και χαλάρωσης από το αδερλφό ξενοδοχείο Bill & Coo.

Καθεμία από τις 15 όμορφες κρεβατοκάμαρες διαθέτει ιδιωτική ταράτσα και είναι χρωματισμένη με απαλές αποχρώσεις του γκρι και του λευκού. 

14. King George (Luxury Collection), Αθήνα | Βαθμολογία 87.93

Το πεντάστερο King George , ένα ξενοδοχείο της αλυσίδας Luxury Collection, το οποίο χρονολογείται από το 1930 και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, αντιπροσωπεύει την πεμπτουσία ενός συναρπαστικού boutique ξενοδοχείου.

Σε μια τέλεια τοποθεσία για μοναδικές εμπειρίες, ένας μεγαλοπρεπής χώρος που πραγματικά εμπνέει, το King George  βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα θαύματα της Αθήνας. Η Ακρόπολη, η Αγορά, η Πλάκα και το Θησείο είναι όλα κοντά, όπως και επώνυμες μπουτίκ, παγκοσμίως γνωστά μουσεία και η επιχειρηματική περιοχή της πόλης, που πάλλεται από ζωή.

Με 102 δωμάτια και σουίτες, μια Penthouse Σουίτα με ιδιωτική εξωτερική πισίνα με θέα στην ξακουστή Ακρόπολη, το βραβευμένο εστιατόριο Ελληνικής Κουζίνας Tudor Hall με την απαράμιλλη θέα στα ορόσημα της πόλης, το King George είναι συνώνυμο της άψογης εξατομικευμένης εξυπηρέτησης.

15. Thalatta Seaside Hotel, Eύβοια | Βαθμολογία 87.16

Σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας, την βορειοανατολική Εύβοια, στην παραλία της Αγίας Άννας, το Thalatta Seaside Hotel βρίσκεται ανάμεσα στο πράσινο των πεύκων και το μπλε του Αιγαίου.

Οι λιτές, σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές του ηρεμούν το βλέμμα – και το πνεύμα. Οι απλές φόρμες του ορίζουν το χώρο, ενώνοντας το δάσος με τη θάλασσα, σηματοδοτώντας την αρχή των διακοπών σας. Ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι, μια τεράστια πισίνα, μια ατελείωτη παραλία, ευάερα εστιατόρια και σαλόνια: το Thalatta Seaside Hotel είναι σχεδιασμένο για να δώσει σε σας και σε αυτούς που αγαπάτε το χώρο που χρειάζεστε για να διασκεδάσετε, να παίξετε, να αναπνεύσετε, να χαλαρώσετε.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 18/03 19:31

    Γυρίσματα σε ελληνικές πόλεις για ισραηλινά ντοκιμαντέρ με θέμα τους Ρωμανιώτες Εβραίους

  2. 18/03 19:28

    Δήμος Νισύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  3. 18/03 19:25

    Σύνδεση της Καρύστου με τη Ραφήνα και τις Κυκλάδες

  4. 18/03 11:46

    ΕΕ | Μεταναστευτική συμφωνία με την Αίγυπτο με οικονομική ενίσχυση 7,4 δισ. ευρώ

  5. 18/03 07:29

    Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ζάκυνθο και Σύβοτα

  6. 18/03 07:26

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας ‘Άννας

  7. 18/03 07:13

    Ταξίδι εξοικείωσης Σουηδού δημοσιογράφου στην Αθήνα

  8. 17/03 20:43

    Τουρισμός | Όμιλος FTI: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με διεθνή χρηματοοικονομικό επενδυτή

  9. 17/03 12:17

    Περιφέρεια Κρήτης | To αντάλλαγμα για χρήση αιγιαλού και παραλιών να ξεκινά από τον Ιούνιο

  10. 17/03 12:09

    Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης | Οι μαθητές των Γαλλικών Σχολείων στο δρόμο για το Παρίσι

  11. 17/03 12:05

    Η Πιερία στην έκθεση «Holiday World & Region World» στην Πράγα

  12. 17/03 07:23

    Η συμβολή του ΕΟΤ στη διοργάνωση στην Αθήνα της Συνόδου Κορυφής 2024 Women Political Leaders

  13. 17/03 06:20

    Μύκονος | Δωρεά ασφαλτόστρωσης δρόμων κατόπιν αιτήσεως ιδιωτών

  14. 16/03 22:48

    Ελληνικά ξενοδοχεία | ΙΝΣΕΤΕ: Τα θετικά και αρνητικά σχόλια των επισκεπτών το 2023

  15. 16/03 15:47

    Τουρισμός | Όλο και περισσότερα Airbnb στην Ελλάδα - ΙΝΣΕΤΕ: 212.000 καταλύματα τον Ιούλιο του 2023

  16. 16/03 12:21

    Γερμανικός Τύπος | «Ανεπαρκή» τα μέτρα της Ελλάδας για τις φυσικές καταστροφές

  17. 16/03 12:16

    ΕΕ | Κρατική ενίσχυση ύψους 8,48 εκατ. ευρώ στην Sky express για τις ζημιές από τον κορωνοϊό

  18. 16/03 12:08

    Πάνω από μισό εκατ. οι Ούγγροι τουρίστες στην Ελλάδα

  19. 15/03 19:48

    Κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης το Sani Resort και τα Ikos Resorts | Νέες σουίτες στο Sani Asterias

  20. 15/03 19:46

    Παράδειγμα προς μίμηση η συλλογική διεκδίκηση του ζητήματος της μουσικής στα ξενοδοχεία

  21. 15/03 14:11

    Το Ελληνικό γιώτινγκ στην 20η έκθεση East Med Yacht Show 2024 στον Πόρο - Και δεύτερο Yacht Show τον Οκτώβριο

  22. 15/03 14:06

    Ελληνικό: Lamda και Brook Lane προχωρούν στην κατασκευή του δεύτερου πύργου – Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο

  23. 15/03 12:40

    Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: «Μπίζνες πολλών δις με “Χρυσές Βίζες“»

  24. 15/03 12:37

    FedHATTA: Νέες προοπτικές στη στρατηγική αγορά της Κίνας με τη νέα απευθείας πτήση Σανγκάη – Αθήνα

  25. 15/03 12:24

    Οι Οινοποιοί της Κρήτης στην έκθεση κρασιού PROWEIN

  26. 15/03 11:56

    Ξενοδοχεία | Ανακαινισμένο και 5άστερο επαναλειτουργεί το Iberostar Selection Creta Marine

  27. 15/03 11:43

    Αθλητικές διοργανώσεις σε Αθήνα και Αρκαδία υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

  28. 15/03 10:46

    Tουρισμός όλο το χρόνο στην Ελλάδα | Στο Costa Navarino τον Οκτώβριο το συνέδριο των Βρετανών πρακτόρων (ΑΒΤΑ)

  29. 15/03 10:27

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αναδειχθεί City Break προορισμός όλο το έτος

  30. 15/03 10:16

    Aegean Airlines: Πτήσεις κοινού κωδικού με την Eurowings προς Ελληνικούς προορισμούς

  31. 15/03 10:09

    TAROM: Νέα εποχική σύνδεση Βουκουρέστι – Ηράκλειο

  32. 15/03 10:04

    El Al: Περισσότερες πτήσεις Τελ Αβίβ – Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2024

  33. 15/03 06:41

    Δήμος Χερσονήσου: Παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων

  34. 15/03 06:40

    Απευθείας πτήσεις από Τίρανα για Άμστερνταμ και Κολωνία

  35. 15/03 06:38

    Ρόδος: Διαγωνισμός για την υποστήριξη λειτουργίας των Ι. Π. Καλλιθέας και Κοιλάδας των πεταλούδων

  36. 15/03 06:34

    Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

  37. 15/03 06:28

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστική προβολή στην ολλανδική αγορά

  38. 14/03 19:44

    Κοινή δήλωση μελών ΠΟΞ: Θα αμφισβητήσουμε δικαστικά την ποσόστωση της μουσικής στα ξενοδοχεία

  39. 14/03 15:17

    To 4 αστέρων ξενοδοχείο “Elite” στη Ρόδο απέκτησε η Interlife

  40. 14/03 15:00

    Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό

  41. 14/03 14:25

    "Επιχειρηματίας της χρονιάς" ο CEO του Ομίλου Βασιλάκη

  42. 14/03 13:55

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου

  43. 14/03 12:49

    H πρώτη Ελληνίδα στην ηγεσία του Διεθνούς Οργανισμού Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων

  44. 14/03 12:26

    Marketing Greece: Το ταξίδι του “Travel Reimagined | Tomorrow’s Content Today” για το 2023 ολοκληρώθηκε

  45. 14/03 11:15

    Τουρισμός | American Express Travel: Οι κορυφαίες τάσεις που καθοδηγούν τα ταξίδια το 2024

  46. 14/03 10:59

    TUI: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Αυστριακούς το καλοκαίρι

  47. 14/03 10:57

    Προσβάσιμος τουρισμός στην Πιερία

  48. 14/03 10:39

    Costa Cruises | Εαρινές εκπτώσεις σε κρουαζιέρες της στη Μεσόγειο το 2024 (και με ελληνικά λιμάνια)

  49. 14/03 06:51

    Ταξίδι εξοικείωσης στη Μακεδονία για τουριστική προβολή στην ισπανική αγορά

  50. 14/03 06:47

    Βαλκανικά Χοροχρώματα στους Σοφάδες Καρδίτσας

  51. 14/03 06:09

    ΤΕΕ | Διαγωνισμός για πλατφόρμα και ιστότοπο Εθνικού Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης

  52. 14/03 06:07

    Μη έγκριση προσθήκης πισίνας σε ξενοδοχείο στην Ανατολική Μάνη

  53. 14/03 06:03

    Κύπρος | Η αγορά ακινήτων το 2023- οι μεταβιβάσεις και τα πωλητήρια

  54. 13/03 18:06

    Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης | Νέος πρόεδρος ο Δήμαρχος Στ. Αγγελούδης, που απευθύνει κάλεσμα ενότητας

  55. 13/03 16:34

    Το Κύπελλο Μαραθωνίου της Μεσολυμπιάδας “Αθήνα 1906” στο Μουσείο του Λούβρου

  56. 13/03 15:56

    Υπουργείο Τουρισμού | Τα ΔΙΕΚ μετατρέπονται σε ΣΑΕΚ - Οι έξι ειδικότητες σπουδών

  57. 13/03 15:35

    Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο JW Marriott στην Ελλάδα | Ανοίγει το 2025 το JW Marriott Crete Resort & Spa

  58. 13/03 15:13

    Κρουαζιέρα | Οι παγκόσμιοι ηγέτες του κλάδου καλούν για παραγωγή βιώσιμων καυσίμων

  59. 13/03 15:08

    Norse Atlantic: Στις 30 Μαΐου η πρώτη πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη

  60. 13/03 14:19

    Νέο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  61. 13/03 14:01

    Τεχνητή νοημοσύνη | Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον νέο κανονισμό-ορόσημο

  62. 13/03 13:27

    Συνεργασία ΕΤΑΔ με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» για την ισότιμη προσβασιμότητα στο Χ. Κ. Παρνασσού

  63. 13/03 12:55

    Τουρισμός | GetYourGuide: Συνεργασία με την Primer για καινοτόμες πληρωμές στην αγορά εμπειριών

  64. 13/03 12:51

    Dertour | Βραβείο Red Star Quality Award στο ξενοδοχείο Sentido Pearl Beach Kos

  65. 13/03 12:31

    Συνάντηση Ε.Ξ. Σαντορίνης με τον Δήμαρχο Ν. Ζώρζο | Κοινές θέσεις για τη διαχείριση του προορισμού και τις υποδομές

  66. 13/03 11:46

    Η Αθήνα στις 100 καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις για το 2024

  67. 13/03 11:35

    Η Κρήτη στην ΙΤΒ | Θετικά μηνύματα, όμως θα χρειαστεί δουλειά για νέο ρεκόρ το 2024

  68. 13/03 11:31

    Στην Αθήνα το μεγάλο Διεθνές Συνέδριο IAPCO 2026

  69. 13/03 11:17

    Λιγότερα εμπόδια στα ταξίδια | Μειώνονται παγκοσμίως οι απαιτήσεις για visa

  70. 13/03 11:07

    UN Tourism | Αστικός τουρισμός: Προωθείται η παγκόσμια βάση δεδομένων στον τουρισμό πόλεων

  71. 13/03 10:55

    Τουρισμός | Κορυφώνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον για Αθήνα - Άνοδος-ρεκόρ της αξίας των ξενοδοχείων της το 2023

  72. 13/03 10:37

    Κ. Μητσοτάκης | Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb

  73. 13/03 10:30

    Επιθεώρηση Εργασίας: Σε εμπόριο, ξενοδοχεία και εστίαση τα περισσότερα καταγγελλόμενα περιστατικά βίας και παρενόχλησης

  74. 13/03 10:24

    Fred. Olsen Cruise Lines: Δύο νέα δρομολόγια κρουαζιέρας με Ελληνικά λιμάνια το 2025

  75. 13/03 10:12

    AEGEAN | Ισχυρές επιδόσεις το 2023 - 19,5 εκατ. θέσεις το 2024

  76. 13/03 10:01

    Τουρισμός | Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση: Ψηφιακή η υποβολή της δήλωσης απόδοσης

  77. 13/03 06:57

    Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου, του Παρισιού και στο τραμ στο Βερολίνο

  78. 13/03 06:56

    Προβολή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στην ολλανδική αγορά

  79. 13/03 06:54

    Δήμος Σουφλίου: Ψήφισμα κατά της εξόρυξης χρυσού και άλλων μεταλλευμάτων σε χωριό της Βουλγαρίας

  80. 13/03 06:51

    Φιλοξενία μελών 10 ομίλων φουσκωτών σκαφών στη Χίο

  81. 13/03 06:45

    Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δασοχώρι Καρδίτσας

  82. 12/03 17:03

    Βρετανικός τουρισμός | ΤUI UK: 1.000 επιπλέον ξενοδοχεία προς κράτηση για το 2025 - και στην Ελλάδα

  83. 12/03 16:45

    123 άδειες στα Δωδεκάνησα για ταξί έξι έως εννέα θέσεων

  84. 12/03 15:13

    «Pierra Creta 2024» | Aθλητές από όλο τον κόσμο στον κρητικό αγώνα ορειβατικού σκι

  85. 12/03 14:57

    Η Γερμανία επιστρατεύει influencer τεχνητής νοημοσύνης για να προσελκύσει ταξιδιώτες

  86. 12/03 14:38

    Από τις 14 Μαρτίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους 2024"- οι δικαιούχοι

  87. 12/03 11:53

    Τα θεαματικά φεστιβάλ λουλουδιών και οι πολιτιστικοί θησαυροί της Κορέας προσκαλούν τους Έλληνες ταξιδιώτες

  88. 12/03 11:23

    Τουρκικός τουρισμός | 60 εκατ. τουρίστες, 60 δισ. δολ. έσοδα ο στόχος για το 2024

  89. 12/03 11:10

    Ο ΠΟΤ έρχεται στη Θάσο | Πρότζεκτ με συμμετοχή των κατοίκων για την τουριστική ανάκαμψη

  90. 12/03 11:10

    ΤΑΙΠΕΔ | Διαγωνισμός για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

  91. 12/03 10:39

    Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Περιφέρεια Αττικής σταθερός αρωγός στην εξωστρέφεια του οινοτουρισμού»

  92. 12/03 10:32

    Airbnb: Τέλος οι κάμερες ασφαλείας στους εσωτερικούς χώρους

  93. 12/03 10:27

    Αντώνης Παγώνης - ΙΤΒ | Αυξημένη ζήτηση 7-10% για Ελλάδα φέτος- η Σαντορίνη χρειάζεται βοήθεια

  94. 12/03 10:02

    Amadeus: Αναβαθμισμένη εμπειρία πληρωμών με την εξαγορά της Voxel

  95. 12/03 07:14

    Αρνητική γνωμοδότηση για ΜΠΕ επένδυσης σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

  96. 12/03 07:12

    Συνέδριο | Στρατηγικές μετάβασης σε ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο στην Πάρο και στις Κυκλάδες

  97. 12/03 07:10

    Στην Αίγινα τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Χαρούλα Αλεξίου

  98. 12/03 07:07

    Προβολή της Ρόδου ως γαστρονομικού προορισμού στην ολλανδική αγορά

  99. 12/03 07:04

    Εθνική Λυρική Σκηνή: Διαγωνισμός για υπηρεσίες μεταφοράς και φιλοξενίας

  100. 11/03 22:18

    Απεργίες στη Γερμανία μέχρι το Πάσχα;