Air China: Η Αθήνα συνδέθηκε με το Πεκίνο

Air China: Η Αθήνα συνδέθηκε με το Πεκίνο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη απευθείας πτήση της Air China μεταξύ Αθήνας και Πεκίνου. Αντιπροσωπείες από την Ελλάδα και την Κίνα υποδέχτηκαν το πλήρωμα της Air China με ανθοδέσμες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στη συνέχεια άπλωσαν ένα πανό γραμμένο στα ελληνικά και στα κινέζικα που έδινε συγχαρητήρια για την επίσημη έναρξη της απευθείας σύνδεσης Αθήνας-Πεκίνου. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μετά την προσγείωση του αεροσκάφους παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης και ο πρέσβης της Κίνας, Τζόου Σιαολί. Αμφότεροι επεσήμαναν την κομβική σημασία που έχει η άμεση σύνδεση των δύο χωρών, στον τουρισμό, το εμπόριο και τον πολιτισμό.

Στην ομιλία του ο κ. Σπίρτζης καλωσορίζοντας την πρώτη πτήση και τους 205 επιβάτες της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Πεκίνου -Αθήνας με την Air China, επισήμανε ότι «σήμερα υλοποιείται ένα όνειρο, ένα κοινό όνειρο των λαών Ελλάδας-Κίνας». Και πρόσθεσε: «Η άμεση σύνδεση των δύο χωρών, δεν σηματοδοτεί μόνο μια νέα περίοδο στις αεροπορικές σχέσεις μας, με προφανείς θετικές επιπτώσεις στην άμεση επικοινωνία των Ελλήνων και Κινέζων πολιτών, στον τουρισμό, στο εμπόριο και σε πολλούς τομείς της οικονομίας. Σηματοδοτεί τη στενή και άμεση σύνδεση των λαών μας, των αξιών και των πολιτισμών μας. Της παράλληλης ιστορικής πορείας δύο περήφανων λαών, που έρχονται από πολύ παλιά για να μετουσιώσουν την αγάπη και τον θαυμασμό ο ένας για τον άλλο σε άμεση σχέση και συνεργασία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Η εξέλιξη αυτή «αποτελεί μέρος της εθνικής στρατηγικής μας που με συγκεκριμένες κατευθύνσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και αποτελεσματικές δράσεις της κυβέρνησης, των υπηρεσιών και των φορέων της, παίρνει σάρκα και οστά», υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης. Ακόμη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε τη δημιουργία προοπτικών αύξησης της συνδεσιμότητας της Ελλάδας με την Άπω Ανατολή και την Αυστραλία μέσω των συνδέσεων του ευρύτατου δικτύου της Air China.

Οι νέες πτήσεις αναμένεται να συμβάλουν στην αύξηση των τουριστικών ροών μεταξύ των δύο χωρών, και στην εξυπηρέτηση των αυξημένων πλέον αναγκών μετακίνησης επιχειρηματιών, σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη ενώ παράλληλα «συμβάλει στην ενίσχυση της Ελλάδας ως σημαντικού κόμβου εμπορικών μεταφορών». Εξάλλου, «η σύνδεση Πεκίνου-Αθήνας διαθέτει ιδιαίτερη δυναμική, η επιβατική κίνηση παρουσιάζει αύξηση της τάξης του 48% το 2017 σε σχέση με το 2016, γεγονός που καταδεικνύει και την αναγκαιότητα της αγοράς για την εκτέλεση απευθείας δρομολογίων, πρόσθεσε ο υπουργός. Καταλήγοντας, ο κ. Σπίρτζης επισήμανε την ιδιαίτερη σημασία της σύνδεσης αυτής, τόσο για την περαιτέρω σύσφιξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Κίνας, όσο και για τους καίριους τομείς των συνδυασμένων μεταφορών, των υποδομών, των τηλεπικοινωνιών, της ναυτιλίας και της μεταποίησης, με αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα. Απευθυνόμενος προς τον πρέσβη της Κίνας ο κ. Σπίρτζης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πιστεύει «πως στην επιστροφή στο Πεκίνο η Air China θα μεταφέρει τις ευχές του λαού μας, την φιλία μας και μια ελληνική ελιά, για να ριζώσει η ειρήνη και η παραγωγική συνεργασία μας».

Από την πλευρά του ο κ. Τζόου Σιαολί πραγματοποιώντας την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και τόνισε ότι «η σημερινή μέρα θα περάσει στην ιστορία των σινοελληνικών σχέσεων», καθώς πρόκειται για την εκπλήρωση ενός ονείρου πολλών ετών, όπου οι δύο πλευρές εργάζονταν ακατάπαυστα για τη δημιουργία των συνθηκών που θα το επέτρεπαν. Ο πρέσβης της Κίνας αφού ευχαρίστησε τα εμπλεκόμενα Υπουργεία, τις σχετικές διευθύνσεις των δύο πλευρών, άτομα από διάφορες κοινότητες, την Air China, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αλλά και τα ΜΜΕ των δύο χωρών, υπογράμμισε ότι «η απευθείας γραμμή που θα συνδέει το Πεκίνο και την Αθήνα θα ανοίξει και νέες προοπτικές για τις διμερείς ανταλλαγές στο εμπόριο, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την πολιτική αεροπορία και αλλού. Μπορούμε να προσβλέπουμε σε ακόμα στενότερες και ουσιαστικότερες σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες και σε περισσότερα οφέλη για τους δύο λαούς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Τζόου Σιαολί επισήμανε την θέση της Ελλάδας, ως σταυροδρόμι Δύσης και Ανατολής, Βορρά και Νότου, γεγονός που πλέον «με την απευθείας σύνδεση πρόκειται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις προοπτικές της Ελλάδας να αναδειχθεί σε περιφερειακό διαμετακομιστικό κέντρο, Ευρώπης και Αφρικής, και να διαδραματίσει σημαντικότερο ρόλο στην ανάπτυξη του Νέου Δρόμου του Μεταξιού ( Belt and Road)».

«Το λογότυπο της Air China απεικονίζει τον φοίνικα, τον βασιλιά των πτηνών, το οποίο στην Κίνα συμβολίζει την αφθονία και την ευτυχία. Στην Κίνα έχουμε επίσης ένα ρητό: για να προσελκύσει κανείς έναν φοίνικα, θα πρέπει να φυτέψει το φοινικόδεντρο. Σήμερα αυτός ο όμορφος και ελπιδοφόρος φοίνικας έχει πετάξει μέχρι την Αθήνα, την Ελλάδα φέρνοντας στον λαό της χώρας τους χαιρετισμούς, τη φιλία και τις θερμές ευχές του κινεζικού λαού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρέσβης της Κίνας και καταλήγοντας πρόσθεσε, «πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον αυτός ο φοίνικας θα ανοίγει τα φτερά του συχνότερα και θα φωλιάσει στην Ελλάδα, οικοδομώντας έτσι περισσότερες γέφυρες ανάμεσα στην Κίνα, την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.»

Εκ μέρους της διεύθυνσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ο κ. Δ. Δημητρίου, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε ότι πρόκειται για «πολύ ευχάριστη στιγμή για το αεροδρόμιο γιατί μετά από πολλά χρόνια έχουμε την απευθείας σύνδεση του κεντρικού αεροδρομίου της χώρας με το κεντρικό αεροδρόμιο της Κίνας, μέσω της Air China.» Επιπλέον, ο κ. Δημητρίου επισήμανε την καινούρια προοπτική που ανοίγεται, «η οποία δηλώνει ότι η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και η εμπορικότητα μεταξύ των δύο χωρών αποτελεί έναν βασικό παράγοντα της επιτυχίας.»

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και ο κ. Δ. Κοπελούζος, μέτοχος στην Fraport Greece, η παρουσία του οποίου, όπως υποστήριξε ο κ. Δημητρίου καταδεικνύει με αυτό τον τρόπο «την αυξημένη δυνατότητα που υπάρχει για περισσότερες εμπορικές σχέσεις κι η πτήση αυτή αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη τέτοιων σχέσεων». «Είμαστε εδώ για να δηλώσουμε ότι σαν ελληνική βιομηχανία, σαν την κορωνίδα της ελληνικής βιομηχανίας αεροδρομίων, είμαστε στη διάθεση των κρατικών και ιδιωτικών αρχών και της Κίνας και της Ελλάδας για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε την νέα αρχή που γίνεται μεταξύ των δύο χωρών», υπογράμμισε καταλήγοντας ο πρόεδρος του Δ.Σ. του «Ελ. Βενιζέλος».

Το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Η. Ψινάκης ο οποίος επισήμανε πως απ? αυτή τη συνεργασία μεταξύ της χώρας μας και της Κίνας, η Ελλάδα έχει κερδίσει. «Ο πρέσβης είχε ένα όραμα να ενώσει και να αναβιώσει τον δρόμο του μεταξιού. Ταχθήκαμε με το όραμα του και φέτος φάνηκε το αποτέλεσμα στην ΔΕΘ. Με αυτές τις εξελίξεις θα υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Είναι σαν να έχει ανοίξει μία εθνική οδός μεταξύ Κίνας και Ευρώπης κι η χώρα μας είναι τα διόδια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ψινάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  2. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  3. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  4. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  5. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  6. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  7. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  8. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  9. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  10. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  11. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό στοχεύοντας στη βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  12. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  13. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  14. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  15. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  16. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  17. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  18. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  19. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  20. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  21. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  22. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  23. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  24. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  25. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  26. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  27. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  28. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  29. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  30. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  31. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  32. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  33. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  34. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  35. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  36. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  37. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  38. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  39. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  40. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  41. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  42. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  43. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  44. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  45. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  46. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  47. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  48. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  49. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  50. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  51. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  52. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  53. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  54. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  55. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  56. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  57. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  58. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  59. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  60. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  61. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  62. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  63. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  64. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  65. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  66. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  67. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  68. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  69. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  70. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  71. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  72. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  73. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  74. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  75. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  76. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  77. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  78. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  79. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  80. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  81. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  82. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  83. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  84. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  85. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  86. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  87. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  88. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  89. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  90. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  91. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  92. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  93. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  94. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  95. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  96. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  97. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  98. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  99. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  100. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας