10 πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα μόνο για ενήλικες

10 πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα μόνο για ενήλικεςΠηγή φωτό: Trivago

Tα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα μόνο για ενήλικες, επέλεξε η Trivago σε άρθρο στο blog της, τα οποία προσφέρουν την ησυχία και τη γαλήνη που αναζητούν όσοι κάνουν διακοπές χωρίς παιδιά.

Αν δεν θέλετε να ακούτε μωράκια να κλαίνε κατά την διάρκεια του δείπνου σας, παιδάκια να τσιρίζουν όσο εσείς κάνετε ηλιοθεραπεία, μπάλες στον αέρα όσο κολυμπάτε ή νερά πισίνας από τα νεροπίστολα να εισβάλουν στο κοκτέιλ σας, τότε ίσως θα έπρεπε να επιλέξετε ένα adults-only ξενοδοχείο, συμβουλεύει η Trivago.

Το adults-only resorts δημιουργoύν την τέλεια ατμόσφαιρα για τους ενήλικες που το μόνο που αναζητούν είναι να απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον. Συνιστώνται ανεπιφύλακτα για γαμήλιες διακοπές, για επετείους, ή απλά για ιδιωτικότητα και ηρεμία...

1. Mayor La Grοtta Verde Grand Resort, Kέρκυρα

Χτισμένο πάνω σε ένα βράχο που κόβει την ανάσα, περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο τοπίο και μια παραλία με χρυσή άμμο και κρυστάλλινα νερά, το La Grotta Verde υπόσχεται να κάνει τις πιο ειδυλλιακές διακοπές των ονείρων σας πραγματικότητα.

Σε μια από τις καλύτερες τοποθεσίες της Κέρκυρας, θα βρείτε μοναδικής ποιότητας διαμονή, σε ένα από τα δωμάτια του πρόσφατα ανακαινισμένου Mayor La Grοtta Verde Grand Resort. Εδώ μαζί με κορυφαίες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, συνθέτεται μία ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής με εγγυημένη ηρεμία. Αφεθείτε στα συναισθήματα της απόλυτης χαλάρωσης στις πολυαναμενόμενες διακοπές σας και απολαύστε την κάθε σας στιγμή με άνεση και πολυτέλεια.

Μπορεί να μην έχετε συνδυάσει τη λέξη «σικάτο» με τα ξενοδοχεία all inclusive, ωστόσο, το Mayor La Grοtta Verde Grand Resort ήρθε για να σας διαψεύσει. Στις προσεγμένες παροχές του συγκαταλέγονται πισίνες, μια ειδυλλιακή παραλία, spa, αίθουσες θεραπειών, κέντρο ευεξίας, γυμναστήριο και προγράμματα γυμναστικής για όλα τα επίπεδα, ποικιλία από υπαίθριες δραστηριότητες και αθλήματα καθώς και εμπορικό κέντρο για να τα έχετε όλα δίπλα σας. Απολαύστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από κάθε γωνιά του resort και επιλέξτε εκλεκτά γεύματα ή το ποτό σας σε ένα από τα πέντε εστιατόρια και τα έξι bars. Οι μουσικές βραδιές και σόου θα σας συντροφεύσουν σε ένα ταξίδι αισθήσεων κι εμπειριών.

 

2. Alexandra Golden Thassos

Το Alexandra Golden Thassos Boutique Hotel είναι ένα μοναδικό adults-only ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο περιβάλλεται από μια ειδυλλιακή πισίνα και βρίσκεται στην Χρυσή Αμμουδιά, μια από τις ομορφότερες παραλίες της Θάσου.

Ξεχωρίζει για την μοντέρνα αρχιτεκτονική του με τα ευρύχωρα δωμάτια, παροχές υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών all-inclusive και του κέντρου ευεξίας και ομορφιάς. 

Το Αιγαίο με το καταπραϋντικό πράσινο της Θάσου είναι το ιδανικό μέρος για για να εξυγιάνει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό. Με δύο πισίνες σε απόσταση αναπνοής από τις σουίτες και τις μεζονέτες, αυτή η όμορφη όαση θα γίνει το αγαπημένο σας μέρος χαλάρωσης. Κολυμπήστε, απολαύστε τα χρώματα του ουρανού, τη θέα της θάλασσας, μαγευτείτε από το φεγγάρι, ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι εκεί για να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Ανακαλύψτε την έννοια της αναζωογόνησης και της σαγηνευτικής ατμόσφαιράς στο χαλαρωτικό περιβάλλον του Golden Wellness & Spa: το απόλυτο αισθησιακό ξύπνημα.

 

3. INSULA ALBA Resort & Spa Hotel, Hράκλειο Κρήτης

Το «Insula Alba» είναι η λατινική μετάφραση των λέξεων «Λευκό Νησί», ένα όνομα που εμπνεύστηκε από το λευκό χρώμα που κυριαρχεί στο ξενοδοχείο.

Το INSULA ALBA Resort & Spa είναι ένα πολυτελές πέντε αστέρων ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα με 182 δωμάτια και σουίτες, με μοναδική θεματική διακόσμηση. Τα δωμάτια και οι junior σουίτες είναι προσεκτικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να διαμορφώσουν ένα σύγχρονο μινιμαλιστικό νησί όπου το στοιχείο του νερού αγκαλιάζει ολόκληρη τη διαμόρφωση του ξενοδοχείου.

Στο ξενοδοχείο θα βρείτε εστιατόρια, κοκτέιλ μπαρ, pool lounge bar, πισίνες, σαλόνι σπα και κέντρο ομορφιάς με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, χώρο αποθήκευσης αποσκευών και εξωτερικό χώρο στάθμευσης.

Στόχος του ξενοδοχείου είναι να προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία διαμονής στους εκλεκτούς πελάτες του παρέχοντας μοναδικές εγκαταστάσεις σε μια ιδιαίτερα χαλαρωτική ατμόσφαιρα προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Σε κάθε τύπος δωματίου από τα  classic έως την γαμήλια σουίτα θα συναντήσετε μοντέρνο σχεδιασμό που ακτινοβολεί καθαρότητα και πολυτέλεια με θέα στους κήπους ή στις πισίνες ή στο κρητικό Πέλαγος.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί εποχικά και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού της Κρήτης, 20 χιλιόμετρα ανατολικά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, στο χωριό Ανάληψη.

 

4. Sophia Luxury Suites, Σαντορίνη

Τοποθετημένο στο Ημεροβίγλι, κάθε σουίτα του Sophia Luxury Suites προσφέρει θέα στο Αιγαίο που συγκλονίζει και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Οι cave suites, σχεδιασμένες με σεβασμό στη παραδοσιακή αρχιτεκτονική, συνδυάζουν ρομαντική διακόσμηση και πολυτέλεια. Όλες οι σουίτες διαθέτουν εσωτερική ή εξωτερική plunge pool.

Το πρωϊνό σερβίρεται καθημερινά ξεχωριστά σε κάθε σουίτα, διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα των επισκεπτών, ενώ κατόπιν αιτήματος, μπορούν να διοργανωθούν ρομαντικά δείπνα κάτω από το ηλιοβασίλεμα, κρουαζέριες και οτιδήποτε επιθυμούν οι επισκέπτες ώστε να απολαύσουν μία αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

 

5. Naoussa Hills Boutique Resort, Πάρος

Το Naoussa Hills Boutique Resort είναι ένα συγκρότημα κυκλαδίτικου στιλ που βρίσκεται επάνω σε λόφο με θέα στον κόλπο της Νάουσας. Προσφέρει boutique καταλύματα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Διαθέτει μεγάλη πισίνα, τζακούζι, γήπεδο τένις, pool μπαρ, υπαίθριο γυμναστήριο και σάουνα. Τα καταλύματα στο Naoussa Hills Boutique Resort είναι διακοσμημένα σε μινιμαλιστικό στιλ με πολύχρωμες λεπτομέρειες. Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και κλιματισμό. Σε κάθε μπάνιο υπάρχουν χτιστό ντους και προϊόντα περιποίησης. Στις περισσότερες μονάδες θα βρείτε τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Ξεκινήστε την ημέρα σας από τον μοναδικό μπουφέ πρωινού που περιλαμβάνει τοπικά βιολογικά προϊόντα, σπιτικές συνταγές, επιλογές για χορτοφάγους, καθώς και επιλογές σε συνταγές χωρίς ζάχαρη, γλουτένη και λακτόζη. Ανάλογα διαμορφωμένο είναι και το μενού του εστιατορίου όπου θα πάρετε μεσημεριανό ή το βραδινό σας. Κάντε την βουτιά σας στην πισίνα και απολαύστε ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο pool μπαρ απολαμβάνοντας την μαγευτική θέα. Σύντομα θα αντιληφθείτε την ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης που επικρατεί στον χώρο· «εισπνευστείτε» την με έναν περίπατο στους καταπράσινους κήπους με τα αρωματικά βότανα. Οι λάτρεις της γυμναστικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εναλλακτικό υπαίθριο γυμναστήριο και το γήπεδο τένις, ενώ οι φυσιολάτρες μπορούν να έρθουν σε επαφή με την κυκλαδίτικη χλωρίδα και τον αρωματικό βοτανόκηπο του ξενοδοχείου.

 

6. Kouros Art Hotel, Νάξος

Το Kouros Art Hotel βρίσκεται στον λόφο της Στελίδας, σε μια ιδιαίτερα προνομιακή και ήσυχη τοποθεσία, πέντε χιλιόμετρα από την Χώρα της Νάξου και μόλις 900 μέτρα μακριά από την υπέροχη παραλία του Αγίου Προκοπίου. Διαθέτει 18 δωμάτια και σουίτες, κεντρική πισίνα και μία μικρότερη με υδρομασάζ, ιδιωτικό πάρκινγκ, καφέ-μπαρ το οποίο σερβίρει και φαγητό καθώς και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για μασάζ και περιποίηση ομορφιάς.

Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γαλήνη και ηρεμία σε συνδυασμό με διακριτική πολυτέλεια.

Το ξενοδοχείο Kouros Art Hotel  είναι ιδανικό για το μήνα του μέλιτος, για να γιορτάσετε την επέτειό σας, τα γενέθλιά σας, οποιαδήποτε άλλη ιδιαίτερη περίσταση ή απλά να απολαύσετε την αυθεντική φιλοξενία και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

 

7. Andronikos, Μύκονος

Το ξενοδοχείο Andronikos στη Μύκονο είναι ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών το οποίο συνδυάζει τη μοντέρνα μεσογειακή αρχιτεκτονική και την ζεστασιά  της ελληνικής φιλοξενίας μέσα σε ένα περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας.

Χτισμένο στην κορυφή ενός μικρού λόφου, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από τη Χώρα της Μυκόνου προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του μια μοναδική θεά στο Αιγαίο πέλαγος και το ηλιοβασίλεμα.

Εδώ ο όρος της φιλοξενίας περνάει σε άλλη διάσταση καθώς η μοναδική αρχιτεκτονική των δωματίων, η ιδανική του τοποθεσία και οι εξελιγμένες παροχές συμβάλλουν στη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας για τον επισκέπτη.

Μην παραλείψετε την επίσκεψή σας στο Earth Spa, ένας φιλικός χώρος στον οποία σας δίνεται η δυνατότητα να μεταμορφωθείτε  με ένα ανανεωτικό μασάζ και με θεραπευτικές  περιποιήσεις για το πρόσωπο και το σώμα.

Το ξένοιαστο αλλά και πολυτελές περιβάλλον, η προσωπική εξυπηρέτηση μαζί με τις αποκλειστικές υπηρεσίας πολυτέλειας μετατρέπουν το ξενοδοχείο Andronikos την ιδανική επιλογή διαμονής στην κοσμοπολίικη Μύκονο.

 

8. Petani Bay Hotel, Κεφαλονιά

Το Petani Bay Hotel βρίσκεται πάνω ακριβώς από τον περίφημο όρμο των Πετανών 12 χιλιόμετρα μακριά από το Ληξούρι, ίσως στο δυτικότερο μέρος της Ελλάδος. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με τέτοιο τρόπο ώστε ο κάθε επισκέπτης από όποιο σημείο του ξενοδοχείου επιλέξει, να απολαμβάνει την απόλυτη θέα προς τον κόλπο και το Ιόνιο Πέλαγος. Αποτελείται από 12 σουίτες, ιδιαίτερα ευρύχωρες με ξεχωριστό μπαλκόνι, αυτόνομες με μοναδική θέα.

Σημείο αναφοράς είναι το εστιατόριο του ξενοδοχείου με τις εκλεπτυσμένες μεσογειακές,  σπιτικές γεύσεις, αποκλειστικά και μόνο με αγνά ντόπια υλικά, υψηλής ποιότητας ντόπια κρασιά και ένα pool-bar το οποίο είναι ανοιχτό όλη την ημέρα μέχρι αργά το βράδυ, σερβίροντας από απλά snacks μέχρι δροσιστικά cocktails και ποτά.

Λόγω της θέσης και της θέας, το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, ξεκούρασης και ηρεμίας. Η θέση του συγκαταλέγεται στις ωραιότερες των Ιονίων Νήσων.

Επιπροσθέτως, η διακριτική φροντίδα και εξυπηρέτηση που προσφέρουν η διοίκηση και το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου, το καθιστούν ιδανικό για ζευγάρια και ενήλικες. Η παροχή on site massage κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, η διοργάνωση η/και οδηγίες για την εξερεύνηση του νησιού, οι πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες που προτείνονται, αφενός θα σας εντυπωσιάσουν και αφετέρου θα δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές. Η πρόταση για εξερεύνηση των ωραιότερων παραλιών (βορειοδυτικά της Κεφαλονιάς) με το προσωπικό σκάφος του ξενοδοχείου είναι μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

 

9. Dohos Hotel Experience, Κίσσαβος

Το Dohos Hotel Experience είναι ένα boutique ξενοδοχείο ενηλίκων με έμφαση στην ηρεμία και την ιδιωτικότητα. Χτισμένο μέσα στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον του Κισσάβου, προσφέρει 10 ιδιαίτερα διακοσμημένα δωμάτια με ανεμπόδιστη θέα και Coco-mat ποιότητα ύπνου. Η infinity πισίνα με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, το εστιατόριο με τα βιολογικά παραδοσιακά προϊόντα, ο τεράστιος φυσικός κήπος και το μικρό αλλά λειτουργικό spa, ολοκληρώνουν την διακριτική φυσική πολυτέλεια του χώρου.

Το φυσικό κάλος, το υπέροχο κλίμα της περιοχής και η μοναδική απρόσκοπτη θέα, δημιουργούν ένα γαλήνιο περιβάλλον, ιδανικό για χαλάρωση. Η ιδιωτικότητα του ξενοδοχείου και η ήσυχη ατμόσφαιρα είναι σίγουρο ότι θα σας αναζωογονήσουν και θα σας φέρουν σε πλήρη επαφή με τη φύση. Η περιοχή προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες όπως: περιπάτους σε δασικά μονοπάτια, παρθένες παραλίες, trekking, hiking, rafting, canoeing. Μοναδικά αξιοθέατα, όπως τα Μετέωρα, ο Όλυμπος, η κοιλάδα των Τεμπών, το Δέλτα του Πηνειού, καθώς και μοναστήρια, αρχαιολογικοί χώροι, αμπελώνες, είναι εύκολα προσβάσιμα και προσφέρουν υπέροχες ημερήσιες αποδράσεις.

 

10. Lindos Blu, Ρόδος

Χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στον γραφικό κόλπο των Βληχών, το πέντάστερο Lindos Blu είναι ένα ειδυλλιακό καταφύγιο που υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών στο νησί των ιπποτών.

Υπερήφανο μέλος των Small Luxury Hotels of the World, απλώνεται σε μια σειρά από βεράντες που οδηγούν σε μια αμμώδη παραλία βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Μεταξύ των δωματίων του, συμπεριλαμβάνονται βίλες και μεζονέτες με ιδιωτικές πισίνες, ενώ διαθέτει επίσης δύο εξαιρετικά εστιατόρια, δύο μπαρ, θερμαινόμενες εξωτερικές πισίνες καθώς και ένα υπέροχο spa με εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ και γυμναστήριο για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας.

Αγαπημένος προορισμός για ζευγάρια όλων των ηλικιών, με τη μοναδική αρχιτεκτονική και το μινιμαλιστικό αλλά πολυτελή εσωτερικό σχεδιασμό του, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη εξυπηρέτηση, έχει καταφέρει από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του να εδραιωθεί σαν το ιδανικό περιβάλλον για διακοπές κοντά στην ιστορική Λίνδο.

Ζήστε το απόλυτο ρομαντικό σκηνικό με θέα το απέραντο γαλάζιο, δειπνήστε κάτω απ’ τα αστέρια που τρεμοσβήνουν με μοναδική συνοδεία τους ήχους του βιολιού και απολαύστε με όλες σας τις αισθήσεις μια εμπειρία που δύσκολα περιγράφεται, αλλά σίγουρα θα θελήσετε να επαναλάβετε.

Πηγή: http://room5.trivago.gr/505-adults-only-hotel-ksenodoxeia-diamoni-poluteleia-ellada/

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  2. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  3. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  4. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  5. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  6. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  7. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  8. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  9. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  10. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  11. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  12. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  13. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  14. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  15. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  16. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  17. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  18. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  19. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  20. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  21. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  22. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  23. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  24. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  25. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  26. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  27. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  28. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  29. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  30. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  31. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  32. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  33. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  34. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  35. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  36. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  37. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  38. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  39. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  40. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  41. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  42. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  43. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  44. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  45. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  46. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  47. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  48. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  49. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  50. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  51. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  52. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  53. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  54. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  55. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  56. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  57. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  58. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  59. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  60. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  61. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  62. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  63. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  64. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  65. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  66. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  67. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  68. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  69. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  70. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  71. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  72. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  73. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  74. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  75. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  76. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  77. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  78. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  79. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  80. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  81. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  82. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  83. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  84. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  85. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  86. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας

  87. 12/04 21:52

    Taizoon Khorakiwala | Η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες

  88. 12/04 21:43

    Το προσδόκιμο ζωής είναι 2,3 χρόνια μικρότερο στα κατώτερα μορφωτικά στρώματα σε σχέση με τα ανώτερα

  89. 12/04 21:37

    Επιτακτική η ανάγκη της αναβάθμισης των δεξιοτήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

  90. 12/04 19:40

    Συνάντηση εργασίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

  91. 12/04 19:34

    Δεν θα πληρώσει ξανά ο ξενοδοχειακός κλάδος την ανεξέλεγκτη λειτουργία των Airbnb

  92. 12/04 16:00

    Google: Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα για την τεχνητή νοημοσύνη

  93. 12/04 15:33

    «Από το χωράφι στο πιάτο» | Η TUI στηρίζει 500 αγρότες σε Κρήτη και Ρόδο για πιο βιώσιμες γεωργικές πρακτικές

  94. 12/04 15:12

    N. Σταθόπουλος (BC Partners) | Ποιοι κλάδοι προσφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα

  95. 12/04 14:37

    Oι συμπράξεις ανάμεσα στην Τέχνη και το επιχειρείν

  96. 12/04 14:23

    "Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε…"- Η απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων στον κ.Δούκα περί δημοτικού φόρου στα αθηναϊκά ξενοδοχεία

  97. 12/04 13:56

    Αερομεταφορές: Έρχονται καύσιμα από ανθρώπινα περιττώματα – 92% λιγότερες εκπομπές άνθρακα

  98. 12/04 11:52

    CLIA: Στο 107% των επιπέδων 2019 οι επιβάτες κρουαζιέρας το 2023, 35,7 εκατ. οι επιβάτες το 2024

  99. 12/04 11:30

    Έρευνα CLIA: Τι κάνει την κρουαζιέρα ελκυστική στους Αμερικανούς ταξιδιώτες

  100. 12/04 11:16

    Η Ευρώπη χάνει ανταγωνιστικότητα εδώ και 25 χρόνια