Άνοιξε ο πολυτελής all day πολυχώρος διακοπών SantΑnna στη Μύκονο

Α Decrease font Enlarge font
Άνοιξε ο πολυτελής all day πολυχώρος διακοπών SantΑnna στη Μύκονο

 Άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό ο all day πολυχώρος διακοπών SantΑnna στην παραλία της Παράγκας στη Νότια πλευρά της Μυκόνου

Το νέο δημιούργημα των Δημήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστου Αθανασιάδη, που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο στη Μύκονο άλλα και σε όλο τον κόσµο, αναπτύσσεται σε 10.000 τ.μ. Το εντυπωσιακό συγκρότηµα, με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τη νησιώτικη κομψότητα, φιλοξενεί τη μεγαλύτερη πισίνα στην Ευρώπη με θαλασσινό νερό,  πολλαπλά top - shelf bars και lounges, καμπάνες και VIP νησιά για απόλυτη prive απόλαυση.

Στο χώρο βρίσκεται ένα εστιατόριο µε πρωτοποριακή ελληνική - μεσογειακή  κουζίνα και ένα sushi & raw bar, καθώς και  exclusive boutiques, spa & beauty salon, γυμναστήριο αλλά και ειδικά διαμορφωμένα stages όπου φιλοξενούνται γνωστοί dj's απ' όλο τον κόσμο και εγγυώνται τα πιο ξέφρενα πάρτυ του καλοκαιριού. 

Το SantAnna σχεδιάστηκε από την ASPA S.A και κατασκευάστηκε από την Liberty Construction and Development. Ο επικεφαλής της Liberty και ένας από τους συνεταίρους του SantAnna Χάρις Καραμεσίνης, δημιούργησαν έναν ισορροπημένο χώρο με μινιμαλιστική διάθεση και αισθητική, άρτια δεμένο με το φυσικό περιβάλλον του νησιού και το γαλάζιο του Αιγαίου. Το SantAnna αξιοποιεί για τη διακόσμησή του παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία όπως η κυκλαδίτικη πέτρα, ειδικά σχεδιασμένα υφάσματα αλλά και πλήθος άλλων  υλικών. 

Τα εστιατόρια: 

Στα εστιατόρια του SantAnna που αρχιτεκτονικά έχουν σχεδιαστεί να ακολουθούν το σχήμα του κύκλου που παραπέμπει στη μορφή των Κυκλαδίτικων νησιών και  έχουν θέα στο Αιγαίο, ο Σεφ Χρήστος Αθανασιάδης έχει εμπνευστεί μοναδικά μενού με εποχιακά πιάτα βασισμένα στην farm - to - table φιλοσοφία του nice n easy group και δροσιστικά ποτά και coctails.

Στο 300 θέσεων εστιατόριο ο Chef de Cousin Άκης Αμηράς και ο Sous chef Γιώργος Νεστορίδης υπό την καθοδήγηση  του executive chef Χρήστου Αθανασιάδη μαγειρεύουν  γεύσεις με μεσογειακή ταυτότητα χρησιμοποιώντας αγνά τοπικά υλικά και εξαιρετικές οργανικές πρώτες ύλες από τη Μύκονο και τα γύρω νησιά.

Στο Sushi and Raw Bar χωρητικότητας 45 θέσεων, το μενού περιλαμβάνει γευστικές ασιατικές προτάσεις με τοπικά θαλασσινά,  ένα ειδικά σχεδιασμένο all - day  μενού για την παραλία με snacks, σάντουιτς  κατά παραγγελία, φρεσκοφτιαγμένα boxes με sushi αλλά και μια τεράστια ποικιλία χυμών με υγιεινές "super food" επιλογές.

Υπάρχουν επίσης τρία bars που προσφέρουν απολαυστικά και δροσιστικά coctails ειδικά σχεδιασμένα από τους σύγχρονους συμποσιάρχες Λεωνίδα Μαϊλη και Κωνσταντίνο Τσούρα. 

Διασκέδαση: 

Οι θαμώνες του SantAnna μπορούν να απολαμβάνουν από το πρωί και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τις μουσικές επιλογές που έχει κάνει ο πρωτοποριακός, ταλαντούχος και βραβευμένος δημοσιογράφος και DJ Arthur Chi' en σε μια παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Παράλληλα, μια ομάδα καταξιωμένων και διάσημων σε διεθνές επίπεδο dj's ανεβάζουν τα beats και δίνουν ξέφρενο χορευτικό ρυθμό. 

Καταστήματα: 

Μια σειρά από πολυτελή καταστήματα και exclusive brands βρίσκονται μέσα στην έκταση του SantAnna. 

Στο Shop της Ελληνοαμερικανίδας Wanderlista Andria Mitsakos με τις ταξιδιωτικές τσάντες και τα ιδιαίτερα κοσμήματα όπως το βραχιόλι και το κολιέ με το χάρτη της Μυκόνου, υπάρχουν επίσης και κομμάτια από τη συλλογή της Ορσαλίας Παρθένη, κοσμήματα του Ηλία Λαλαούνη, σανδάλια της Valia Gabriel, καπέλα της Katerina Karoussos αλλά και τα χειροποίητα φυσικά καλλυντικά της  Δήμητρας Γουλά. Στο Shop τη θέση τους έχουν και διεθνή brands όπως το Νεοϋορκέζικο Fleur de Mal designed by Jennifer Zuccarini, η συλλογή της Ina Soltani από το Los Angeles και τα υποδήματα London's Del Rio του Λονδίνου.

Το SunLust του Αμερικανού επενδυτή και tech start - up guru John Roa, συνδυάζει την μεσογειακή κουλτούρα με το πολυτελές lifestyle της Καλιφόρνια και λανσάρει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα στο SantAnna, μαγιώ και ρούχα παραλίας, καλλυντικά για την προστασία του δέρματος, κοσμήματα και αξεσουάρ για άντρες και γυναίκες.

Η Ergon Mykonos με τα χειροποίητα ρούχα διακοπών που συνδυάζουν την παράδοση με τον μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και το κατάστημα Optics έχουν τον χώρο τους στο SantaAnna.

Spa/Salon:

Μια μεγάλη ποικιλία από χαλαρωτικά και αναζωογονητικά μασάζ, spa σε ειδικά σχεδιασμένες καμπίνες αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες για την περιποίησή του προσώπου, των άκρων και των μαλλιών από το BeautyWord by Despoina προσφέρονται στους χώρους του SantAnna.

Αποκλειστικές Ανέσεις& Υπηρεσίες: 

Μια σειρά από αποκλειστικές υπηρεσίες παρέχονται στο SantAnna για την διευκόλυνση αλλά και την άνετη παραμονή των θαμώνων του. Ιδιωτική μεταφορά με ελικόπτερα, ιδιωτικά θαλάσσια ταξί, ιδιωτική ασφάλεια και πολλές άλλες υπηρεσίες κατόπιν αιτήματος του πελάτη μπορούν να ικανοποιηθούν πχ υπηρεσία στάθμευσης, γυμναστήριο με προσωπικό γυμναστή, ειδικοί τρόποι πρόσβασης στην παραλία και τις στις εγκαταστάσεις του SantAnna για άτομα με ειδικές ανάγκες, free wi - fi, 24ωρη ασφάλεια αλλά και ένα αποκλειστικό λεωφορείο είναι μερικές πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρονται. 

Nice n Easy Group:

Τα nice n easy είναι δημιούργημα του  επιχειρηματία Δημήτρη Χριστοφορίδη και του Σεφ Χρήστου Αθανασιάδη. 

Μετά από 25 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και με πολυετή επιχειρηματική διαδρομή στον χώρο της εστίασης ο Δημήτρης Χριστοφορίδης ένωσε τις δυνάμεις του με τον καταξιωμένο Σεφ Χρήστο Αθανασιάδη με την πολύτιμη εμπειρία σε ελληνικά και διεθνή resorts 5 αστέρων και δημιούργησαν το πρώτο nice n easy στο Κολωνάκι το 2008 εν μέσω κρίσης. Ακολούθησε το nice n easy στην Κηφισιά και κατόπιν το εστιατόριο της Μυκόνου στη Μικρή Βενετία το οποίο από φέτος προσφέρει ένα εξ' ολοκλήρου gluten free μενού. Δίπλα στο nice n easy  της Μυκόνου δημιουργήθηκε το nice n easy - The Tavern  μια καθαρόαιμη ελληνική ταβέρνα με αυθεντικές ελληνικές συνταγές μαγειρεμένες με τοπικές αγνές πρώτες  ύλες. 

Στο group   ανήκει το “Nesaea”, ένα εστιατόριο που αντλεί έμπνευση από τις συνταγές και τα υλικά των ελληνικών νησιών προσφέρει εξαιρετική σε εκτέλεση δημιουργική ελληνική κουζίνα, με φρέσκες τοπικές  πρώτες ύλες. Βρίσκεται σε ένα από τα «μυστικά» σημεία της Μυκόνου στην περιοχή του Καλαφάτη έχει λιτό  κυκλαδίτικο στυλ και υπέροχη θέα. 

Ένα ακόμα μέλος του group είναι το Exquisite Catering που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εστίασης στη Μύκονο, με στόχο την απόλυτα γευστική εμπειρία είτε πρόκειται για προσωπική είτε για  επαγγελματική εκδήλωση.

 

  1. 24/11 16:57

    Louis: Ο Γιώργος Λυσιώτης νέο μέλος Επιτροπών του ΔΣ

  2. 24/11 16:21

    Η ΥΠΑ αλληλέγγυα στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

  3. 24/11 15:40

    Προβολή της παγκόσμιας κληρονομιάς της Ιεράς Μονής Θεοβαδίστου Όρους Σινά

  4. 24/11 15:33

    "Πράσινο φως" για πτήσεις στο "Μακεδονία" πριν ολοκληρωθούν τα έργα

  5. 24/11 14:29

    FedHATTA: Αίγυπτος, Ελλάδα & Κύπρος ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κρουαζιέρα

  6. 24/11 14:03

    Παγκόσμιο Συνέδριο νέων για την Πολιτιστική Κληρονομιά στην Αρχαία Ολυμπία

  7. 24/11 13:29

    H Nelios νέος στρατηγικός συνεργάτης για το digital performance του Ομίλου Aldemar Resorts

  8. 24/11 13:29

    Aνοίγει αύριο η έκθεση Xenia με 500 εκθέτες

  9. 24/11 13:21

    ΔΕΘ-Helexpo: Σχέδιο ανάπλασης του εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης

  10. 24/11 13:08

    Η Marriott δημιουργεί το «δωμάτιο του μέλλοντος»

  11. 24/11 13:05

    Απόφαση: Πώς θα γίνεται η τουριστική μίσθωση σπιτιών

  12. 24/11 12:57

    Ο γαμήλιος τουρισμός "τζιράρει" 300 δισ. δολάρια

  13. 24/11 12:29

    Ryanair: Απειλές προς τα πληρώματα που δεν αυξάνουν τις πωλήσεις προϊόντων

  14. 24/11 12:24

    Μ.Κόνσολας: Αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό από τους ειδικούς ελέγχους στη Γερμανία

  15. 24/11 12:10

    Ryanair: Προσφορα του Σαββατοκύριακου στο πλαίσιο του ‘Black Friday’

  16. 24/11 12:07

    9 τρόποι για να γίνετε καλύτεροι τουριστικοί πράκτορες

  17. 24/11 11:54

    ΞΕΕ: Ημερίδα με θέμα Σήμα “Boutique Hotel” στην Greek Tourism Expo

  18. 24/11 11:24

    Κινεζικός τουρισμός: Ποιές είναι οι προσδοκίες από τις υπηρεσίες φιλοξενίας στο εξωτερικό

  19. 24/11 11:04

    Πώς ενημερώνονται οι επαγγελματίες του τουρισμού

  20. 24/11 10:42

    Τα νέα ηχηρά ονόματα που εμπιστεύονται τη Nelios

  21. 24/11 10:29

    Διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για τη μαρίνα Αλίμου

  22. 24/11 10:24

    Προσκυνηματικός τουρισμός στην Πιερία: Διαγωνισμός για πολύγλωσσο οδηγό

  23. 24/11 10:21

    Το έργο Φιλία Amicizia στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

  24. 23/11 23:24

    Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα Historic Hotels of Europe για το 2018

  25. 23/11 21:11

    Εγκρίθηκε η επένδυση στο Σκορπιό

  26. 23/11 17:35

    H Περιφέρειας Δ. Ελλάδας ο νικητής προορισμός στην Ελλάδα στο EDEN

  27. 23/11 17:18

    H Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας παρουσιάζει τους Δρόμους του Κρασιού

  28. 23/11 17:13

    Cyprus Airways: Νέα σύνδεση με την Αθήνα το 2018

  29. 23/11 17:07

    Η Μήλος σε εκτενές αφιέρωμα γνωστής blogger

  30. 23/11 17:02

    Διευθυντές Ξενοδοχείων Ρόδου: Εκδήλωση για την προστασία δεδομένων και το διαδίκτυο

  31. 23/11 16:49

    Μουσείο Ηρακλειδών: Από το Θησείο σε όλο τον πλανήτη

  32. 23/11 16:43

    Ξανά σε χώρους Σένγκεν οι έλεγχοι επιβατών από Ελλάδα στα γερμανικά αεροδρόμια

  33. 23/11 16:32

    Παρέμβαση Τζιτζικώστα στις Βρυξέλλες για τους ελέγχους στα γερμανικά αεροδρόμια

  34. 23/11 15:08

    Τo Hard Rock Cafe Athens αποκαλύπτει τη νέα συλλογή ρούχων “My Gift”

  35. 23/11 14:54

    Καταγγελίες κατά της TripAdvisor για απόκρυψη περιστατικών βιασμού σε ξενοδοχεία

  36. 23/11 13:36

    Η Νάξος πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ του Μπόλιγουντ

  37. 23/11 13:26

    Ryanair: Η Θεσσαλονίκη στο δίκτυο συνδεόμενων πτήσεων από το Μιλάνο

  38. 23/11 13:15

    Η Variety Cruises υποψήφια στα βραβεία της USA TODAY

  39. 23/11 12:48

    Προσκυνηματικός τουρισμός: Διευρύνονται οι συνεργασίες στην Κ. Μακεδονία

  40. 23/11 12:22

    O Ρόμπερτ Πάτινσον στην Ακρόπολη

  41. 23/11 12:15

    Gfk: Οι διακοπές απαραίτητο συστατικό της καλής ζωής

  42. 23/11 11:44

    Παρουσίαση βιβλίου για τη Ρόδο σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

  43. 23/11 11:16

    Ευρωπαϊκός τουρισμός: Καλπάζουν τα ταξίδια στο εξωτερικό - Eξαιρετικό 2018 προβλέπει η IPK

  44. 23/11 10:48

    Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 100 πόλεις στον κόσμο με το καλύτερο φαγητό

  45. 23/11 10:33

    Επιπτώσεις στη Σαμοθράκη από τους αιολικούς σταθμούς- Γράφει ο Δρ. Νικόλαος Σκουλικίδης (*)

  46. 23/11 09:25

    Γερμανία: Ελέγξετε σωστά για να σταματήσουμε τους ελέγχους

  47. 23/11 09:18

    Δράσεις τουριστικής προβολής προορισμών

  48. 23/11 09:16

    ΕΟΤ: Διαγωνισμός για το περίπτερο στην έκθεση της Ζυρίχης

  49. 22/11 21:39

    Eρώτηση Βόζεμπεργκ για τους γερμανικούς ελέγχους σε πτήσεις από την Ελλάδα

  50. 22/11 17:43

    Εκδήλωση για την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού στη Γαλλία

  51. 22/11 17:41

    Βράβευση της Ελλάδας από το περιοδικό Family Traveller

  52. 22/11 17:09

    Tus Airways: Nέες συνδέσεις με Αθήνα και Ιωάννινα από τη Λάρνακα

  53. 22/11 16:52

    Γιατί κυριαρχούν τα εισαγόμενα προϊόντα στα ελληνικά ξενοδοχεία

  54. 22/11 16:52

    Ημερίδα Thessaly Loading: Διεθνείς πρακτικές marketing για επαγγελματίες του τουρισμού

  55. 22/11 16:12

    Στους δρόμους οι Χιώτες για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

  56. 22/11 15:45

    Air Mediterranean: Όλες οι νέες συνδέσεις με την Αθήνα

  57. 22/11 15:42

    Ryanair: 7ήμερο προσφορών

  58. 22/11 15:34

    Σύνδεση των αρχαίων θεάτρων της Ηπείρου με την πραγματική οικονομία

  59. 22/11 15:12

    FedHATTA: Γιατί καταστρατηγείται η συνθήκη Σένγκεν;

  60. 22/11 14:44

    Greek Tourism Expo: 250 εκθέτες από την Ελλάδα & το εξωτερικό

  61. 22/11 14:39

    Ελληνικός τουρισμός: +10,3% η αύξηση αφίξεων και εισπράξεων στο 9μηνο

  62. 22/11 14:21

    Γερμανικός τουρισμός: H πολιτική αστάθεια και η τρομοκρατία επηρεάζουν τα ταξίδια το 2018

  63. 22/11 13:51

    HATTA: H δυναμική του ΔΩΔΕΚΑ «πέρασε» στο εξωτερικό

  64. 22/11 13:30

    Το Ξενοδοχείο του Αύριο θα παρουσιάσει η LG στην έκθεση XENIA 2017

  65. 22/11 13:25

    Έρχεται το Ναυτικό Σαλόνι στο Ελληνικό

  66. 22/11 13:24

    Γερμανικός τουρισμός: Τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης της κρουαζιέρας

  67. 22/11 12:49

    Μ.Κόνσολας: Πλήγμα για τον θαλάσσιο τουρισμό η επιβάρυνση στα μικρά σκάφη και τα ημερόπλοια

  68. 22/11 12:42

    Τα 10 πιο παράξενα μουσεία στον κόσμο που σοκάρουν

  69. 22/11 12:25

    Περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες, ανέδειξαν το 100% Hotel Show ως την κορυφαία έκθεση για Ξενοδόχους

  70. 22/11 11:34

    Ξενάγηση ξένων επιστημόνων στη Θεσσαλονίκη

  71. 22/11 11:14

    "Ζυμώνεται" η Ένωση Ξενοδόχων Κρήτης

  72. 22/11 10:42

    ΓΣΕΒΕΕ: Γιατί μειώνονται οι κατά κεφαλήν τουριστικές δαπάνες στην Ελλάδα

  73. 22/11 10:37

    Προϋπολογισμός 2018: Πόσα έσοδα αναμένει από το φόρο διαμονής και την τουριστική μίσθωση σπιτιών

  74. 22/11 10:36

    Ποιες ευρωπαϊκές χώρες προσφέρουν καλή ισορροπία εργασίας/ ζωής

  75. 22/11 10:13

    Εξονυχιστικοί έλεγχοι στους Έλληνες επιβάτες στα γερμανικά αεροδρόμια

  76. 22/11 10:07

    Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία: Οι επιδόσεις τον Οκτώβριο- Ταχεία ανάκαμψη στην Τουρκία

  77. 22/11 09:53

    +20% οι προκρατήσεις για Ελλάδα από Σουηδία και Νορβηγία

  78. 22/11 09:50

    Τα σύγχρονα ξενοδοχεία επενδύουν σε ποιοτικά στρώματα

  79. 22/11 09:41

    Νέες προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου

  80. 22/11 09:39

    Στην Avis Europe και Otokoc το franchise της Avis στην Ελλάδα

  81. 22/11 09:35

    ΕΟΤ: Διαγωνισμός για το περίπτερο στην FITUR

  82. 22/11 09:27

    Διαγωνισμός για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

  83. 21/11 21:16

    Συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου για ενίσχυση της κρουαζιέρας

  84. 21/11 19:19

    Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ στην Αθήνα

  85. 21/11 17:35

    Δύο πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελούντα μετατρέπονται σε σύνθετο τουριστικό συγκρότημα

  86. 21/11 17:29

    Ryanair: Νέα συνδεση Κερκυρα – Βίλνιους το 2018

  87. 21/11 17:24

    Ξεκίνησαν τα έργα της Fraport στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς - Τί αλλάζει

  88. 21/11 16:52

    Τουρισμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων

  89. 21/11 16:50

    Booking.com: Διαγωνισμός με έπαθλο 30.000 δολάρια για τους "καθημερινούς ήρωες" του τουρισμού

  90. 21/11 16:15

    Παρουσίαση του νέου δικτύου πεζοπορικών διαδρομών της Τήνου

  91. 21/11 14:29

    Ξενοδοχείο στο Χόλιγουντ θα πουλά προϊόντα κάνναβης

  92. 21/11 13:49

    Γ. Ρέτσος: Η σύνδεση Τουρισμού-Αγροδιατροφής ενισχύει την ανταγωνιστικότητα

  93. 21/11 13:17

    Η Ελλάδα σε ευρωπαϊκό συνέδριο γαστρονομίας και οινολογίας

  94. 21/11 13:06

    Ι.Δραγασάκης: Ο τουρισμός, η σύγχρονη οικοδομή για την ανασυγκρότηση της οικονομίας

  95. 21/11 12:01

    Η στρατηγική του υπ. Τουρισμού στη δημόσια τουριστική εκπαίδευση

  96. 21/11 11:54

    Η... εικονική είναι η νέα πραγματικότητα στα ταξίδια

  97. 21/11 11:22

    Κυπριακός τουρισμός: Περισσότεροι τουρίστες στο 10μηνο απ'όλο το 2016

  98. 21/11 10:41

    Αναγνωρίσεις 2 νέων ιαματικών πηγών σε Γρεβενά και Φθιώτιδα

  99. 21/11 10:30

    Άνοιξε η συζήτηση για το μέλλον του Τουρισμού της Κέρκυρας

  100. 21/11 10:19

    Ambotis Holidays: Άνοιξαν οι προκρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα το 2018