Wyndham/ Zeus: Ανοίγει με δυο ξενοδοχεία το Poseidon στο Λουτράκι

Wyndham/ Zeus: Ανοίγει με δυο ξενοδοχεία το Poseidon στο ΛουτράκιTo Ramada Loutraki Poseidon

Έπειτα από την εκκίνηση της λειτουργίας του Wyndham Grand Athens το 2016, η Wyndham Hotel Group και η Zeus International ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας δύο ακόμα ξενοδοχείων στην Ελλάδα, στο Λουτράκι. Το ιστορικό ξενοδοχείο Poseidon Resort Hotel θα διαχωριστεί σε δύο πολυτελή θέρετρα, το Wyndham Loutraki Poseidon, το οποίο διαθέτει 107 σουίτες, μερικές εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι και το Ramada Loutraki Poseidon Resort, με συνολικά 196 μπανγκαλόου και σουίτες. Τα δύο ξενοδοχεία ξεκινούν τη λειτουργία τους μέσα στον Μάϊο σε συνέχεια και της πρόσφατης ανακοίνωσης των εταιρειών για την επέκταση της συνεργασίας τους, μέσω της οποίας θα αναπτύξουν τα επόμενα 10 χρόνια, 20 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, 

Τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά brands Wyndham και Ramada ανήκουν στην αλυσίδα ξενοδοχείων Wyndham Hotel Group, η οποία διαθέτει συνολικά 18  brands και αριθμεί περισσότερα από 8.000 ξενοδοχεία σε 79 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2016 το Ramada αποτέλεσε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό brand στην Ευρώπη, σύμφωνα με την PKF hotel experts, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα με δραστηριότητα στον ξενοδοχειακό, τουριστικό και ψυχαγωγικό κλάδο.

«Το Wyndham Hotel Group έχει φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης για την Ελλάδα και στη Zeus International βρήκαμε έναν αξιόλογο συνεργάτη που μαζί του η επέκταση της παρουσίας μας στην Ελλάδα θα γίνει πραγματικότητα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε πως όποιο προορισμό επιλέγουν οι ταξιδιώτες, είτε στην Ελλάδα είτε σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, να μπορούν πάντα να βρουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας κοντά τους», δήλωσε ο Dan Ruff, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EMEA για το Wyndham Hotel Group.

Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort είναι ιδανικά τοποθετημένα σε μια προστατευμένη ακτή με κρυστάλλινα νερά και υπέροχη θέα, προωθώντας την αειφόρο ανάπτυξη σε θαλάσσιες περιοχές. Το συγκρότημα βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την πόλη του Λουτρακίου, μόλις μία ώρα από την Αθήνα και κοντά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως το Ναύπλιο, η Επίδαυρο και οι Δελφοί. Τα δύο ξενοδοχεία διαθέτουν πέντε εστιατόρια και μπαρ, τέσσερις εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, ένα σπα, γυμναστήριο και ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ, μίνι γκολφ, παιδική χαρά και μεγάλη ποικιλία σε θαλάσσια σπορ για επισκέπτες όλων των ηλικιών. 

To Wyndham Loutraki Poseidon Resort

Επιπλέον, προσφέρουν εννέα αίθουσες συνεδριάσεων συνολικής χωρητικότητας 650 ατόμων και ένα εκπληκτικό υπαίθριο αμφιθέατρο στην παραλία το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 900 άτομα, καθιστώντας το έναν απίστευτα ελκυστικό προορισμό για εκδηλώσεις.

Η Zeus International έχει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση σημαντικών τουριστικών έργων στα Βαλκάνια, την Κύπρο και πρόσφατα στην Αθήνα με το Wyndham Grand Athens, ενώ θα διαχειρίζεται τόσο το Wyndham Loutraki Poseidon Resort όσο και το Ramada Loutraki Poseidon Resort με συμφωνία franchise.

«Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα της λειτουργίας του Wyndham Grand Athens, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε περαιτέρω την συνεργασία μας στην Ελλάδα με το εγχείρημα στο Λουτράκι, πόλη γνωστή για τις φυσικές της ομορφιές και τις ιαματικές και θεραπευτικές της πηγές», πρόσθεσε ο κ. Χάρης Σιγανός, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Zeus International. «Αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του εμβληματικού ξενοδοχείου Poseidon Resort μέσω συμφωνίας με την ιδιοκτήτρια εταιρεία, Elintour SA, είμαστε πεπεισμένοι για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και των προοπτικών ανάπτυξης της ελληνικής τουριστικής αγοράς συνολικά».

«Το Poseidon Resort Hotel λειτουργεί στο Λουτράκι από το 1966 και είναι ένα από τα ιστορικά ξενοδοχειακά  θέρετρα στην περιοχή και στη χώρα, πρεσβεύοντας την ελληνική φιλοξενία», δήλωσε η κ. Μαρία Αργυρού, Διευθύνουσα Σύμβουλος και εκπρόσωπος των μετόχων της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Poseidon Resort Hotel. «Η Wyndham Hotel Group, παγκοσμίως αναγνωρισμένη ξενοδοχειακή εταιρεία, σε συνεργασία με τη Zeus International, μια εταιρεία με σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στην ανάπτυξη έργων μεγάλης κλίμακας, αποτελούν μια δυναμική συνεργασία που μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία του νέου εγχειρήματος αλλά και την αναζωογόνηση του Λουτρακίου.»

Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort προσφέρουν 20% έκπτωση για το Μάιο του 2017. Η έκπτωση ισχύει για τις τρέχουσες τιμές, για διαμονή που θα πραγματοποιηθεί έως τις 31 Μαΐου 2017 και αφορά ορισμένους τύπος δωματίων, βάσει και της διαθεσιμότητας.

Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Resort Loutraki Poseidon θα συμμετάσχουν στο Wyndham Rewards®, το επαναστατικό και εύχρηστο loyalty program από το Wyndham Hotel Group, το οποίο προσφέρει στα μέλη του πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν με τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία του ομίλου σε όλο τον κόσμο και αποτελεί το καλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβών σε αλυσίδα ξενοδοχείων μεγάλης κλίμακας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.wyndhamrewards.com 

Η Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων της, ενώ παράλληλα είναι μία από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες φιλοξενίας της Wyndham Worldwide(NYSE: WYN). Τόσο ως κορυφαίος δικαιοπάροχος της ονομασίας ξενοδοχείων (franchisor), όσο και ως πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχείων, το διεθνές χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 689.800 δωμάτια σε 75 χώρες, με τις εξής εμπορικές ονομασίες: Dolce Hotels and Resorts®, Wyndham Grand®, Wyndham Hotels and Resorts®, Wyndham Garden® Hotels, TRYP by Wyndham®, Wingate by Wyndham®, Hawthorn Suites by Wyndham®, Microtel Inn & Suites by Wyndham®, Ramada®, Baymont Inn & Suites®, Days Inn®, Super 8®, Howard Johnson®, Travelodge® και Knights Inn®. Wyndham Rewards. Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της εταιρείας, προσφέρει σε περισσότερα από 45 εκατομμύρια μέλη της  την ευκαιρία να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Η Zeus International είναι μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων. Η εταιρία διαθέτει μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα έχει εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Παρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μέσω της λήψης των σωστών αποφάσεων και συγκεκριμένου προγραμματισμού υλοποίησης αυτών, επιτυγχάνεται η επίτευξη πολυεπίπεδων στόχων ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις στις περιοχές που δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία. Επίσης, η έμπειρη ομάδα της Zeus International σχεδιάζοντας τη στρατηγική και την υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων αποτελεί το βασικό στρατηγικό εταίρο της Wyndham Hotel Group στα Βαλκάνια. Το αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό τμήμα της ZEUS INTERNATIONAL έχει συμμετάσχει με απόλυτη επιτυχία στη μελέτη, ανακατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων συνολικού κόστους άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών στην ευρύτερη περιοχή.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 25/04 15:30

    "Υπερτουρισμός" | Πρέπει να συζητάμε για αναβάθμιση της προσφοράς και όχι για περιορισμό της ζήτησης

  2. 25/04 15:25

    Η Hilton ανοίγει 10 νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς – ανάμεσά τους και η Ελλάδα

  3. 25/04 14:36

    HOTREC | Οι πολιτικές προτεραιότητες του κλάδου της φιλοξενίας ενόψει των ευρωεκλογών

  4. 25/04 14:28

    Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα νέα κριτήρια κατηγοριοποίησης σε αστέρια

  5. 25/04 14:10

    Τουρισμός | To 20% των Αμερικανών σκέφτονται τις επόμενες διακοπές, ενώ βρίσκονται σε διακοπές!

  6. 25/04 13:42

    Θεσσαλονίκη | Οι πτήσεις της Aegean στη Γεωργία ανοίγουν μια νέα αγορά

  7. 25/04 13:36

    Η νέα υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας

  8. 25/04 13:18

    Αυξημένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ελλάδα και το 2024

  9. 25/04 12:31

    Η Ολυμπιακή Φλόγα συναντά την Σαντορίνη στο ταξίδι της

  10. 25/04 12:11

    Ραντεβού το φθινόπωρο για το νέο πλαίσιο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

  11. 25/04 12:00

    Μακροζωία: Η Personal Wellness σκιαγραφεί την επόμενη μέρα του τουρισμού ευεξίας

  12. 25/04 10:55

    APT Travelmarvel: Διευρύνεται το πρόγραμμα κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά το 2025

  13. 25/04 10:44

    Ανέπαφη πληρωμή με τραπεζική κάρτα στα λεωφορεία των γραμμών Express του Αερολιμένα Αθηνών

  14. 25/04 09:17

    Τουρισμός | 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

  15. 25/04 07:59

    13ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Υπεραπόστασης Δόλιχος Δελφοί –Ολυμπία

  16. 25/04 07:10

    Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης

  17. 25/04 07:08

    Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα Νότια Προάστια

  18. 25/04 07:06

    Ο ΕΟΤ ενισχύει οικονομικά την κινηματογραφική ταινία "Υπάρχω" για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

  19. 25/04 07:03

    Λογοτεχνική ‘Άνοιξη-Νίκος Μάρκου 2024 στη Σκόπελο

  20. 24/04 17:24

    Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας

  21. 24/04 17:06

    ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα στην Αττική

  22. 24/04 16:56

    Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι

  23. 24/04 15:00

    EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  24. 24/04 14:43

    The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

  25. 24/04 14:10

    Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

  26. 24/04 13:30

    Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

  27. 24/04 13:04

    Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

  28. 24/04 12:49

    CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  29. 24/04 12:01

    Οδικός τουρισμός | +12% οι αφίξεις το α' τρίμηνο

  30. 24/04 11:53

    Βραβείο Routes Europe 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας

  31. 24/04 11:14

    Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας

  32. 24/04 10:41

    ΕΛΣΤΑΤ | Οριακή αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

  33. 24/04 07:31

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

  34. 24/04 07:27

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

  35. 24/04 07:24

    Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  36. 24/04 07:22

    Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

  37. 24/04 07:19

    6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

  38. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  39. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  40. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  41. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  42. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  43. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  44. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  45. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  46. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  47. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  48. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  49. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  50. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  51. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  52. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  53. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  54. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  55. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  56. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  57. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  58. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  59. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  60. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  61. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  62. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  63. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  64. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  65. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  66. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  67. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  68. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  69. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  70. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  71. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  72. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  73. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  74. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  75. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  76. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  77. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  78. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  79. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  80. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  81. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  82. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  83. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  84. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  85. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  86. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  87. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  88. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  89. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  90. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  91. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  92. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  93. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  94. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  95. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  96. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  97. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  98. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  99. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  100. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης