Telegraph: 9 ελληνικά νησιά στα 20 καλύτερα στη Μεσόγειο- Νάξος, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Πάτμος, Μύκονος, Χίος, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κρήτη

Εννέα ελληνικά νησιά περιλαμβάνονται στα 20 καλύτερα στη Μεσόγειο που αναδεικνύει η εφημερίδα Telegraph για 10 κατηγορίες διακοπών. 

Έτσι, Νάξος, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Πάτμος, Μύκονος, Χίος, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κρήτη είναι, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ανάμεσα στην πρώτη 20άδα με τα καλύτερα νησιά διακοπών στη Μεσόγειο για το 2015.

Σε κάθε κατηγορία αντιστοιχούν 2 νησιά, το καλύτερο και το αμέσως απόμενο για τις διακοπές του είδους.

Δείτε τα νησιά...

 

Καλύτερες παραλίες

Νικητής: Φορμεντέρα

Το μικρό αυτό νησί, που βρίσκεται νότια της Ίμπιζα, συχνά συγκρίνεται με την Καραϊβική λόγω των λευκών αμμουδιών που διαθέτει και τα διάφανα νερά του. Προτείνεται επίσκεψη στην παραλία Migjorn, στο νότιο τμήμα του νησιού, η οποία διαθέτει ήσυχα και ποσύχναστα σημεία καθώς και στο Ses Platgetes, μια σειρά από μικρούς κολπίσκους που καλύπτονται από πεύκα όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει φρέσκα ψάρια στη σχάρα.

Δεύτερη θέση: Νάξος | Σύμφωνα με την Telegraph, στις νοτιο-δυτικές ακτές της Νάξου βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων. Η άμμος προέρχεται από μάρμαρο ή γρανίτη, και έτσι το χρώμα της είναι ασυνήθιστα φωτεινό και λευκό για τα τοπία της Ελλάδας. Ως αγαπημένα σημεία αναφέρονται η Πλάκα και οι κρυμμένες σπηλιές στο ακρωτήρι Κουρούπια με τους ελαιώνες του. Προτείνεται διαμονή στο Kavos Hotel Naxos.

 

Διακοπές πολυτελείας

Νικητής: Σαρδηνία

Η Σαρδηνία προσελκύει μεγάλης οικονομικής επιφάνειας επισκέπτες από τότε που την επισκέφθηκε ο πνευματικός ηγέτης των Μουσουλμάνων, Πρίγκιπας Καρίμ. Ο Πρίγκιπας έδειξε ενδιαφέρον για μια μικρή παράκτια λωρίδα, την Costa Smeralda, που σήμερα έχει όλα τα βασικά συστατικά ενός πολυτελούς προορισμούς: πανέμορφες παραλίες, ρομαντικό σκηνικό γεμάτο ορεινούς όγκους, μπαρ και μπουτικ με κορυφαία brand και πολυτελή γιώτ. Τα ξενοδοχεία είναι στο ίδιο στυλ επίσης με ελικοδρόμια και άλλες ανέσεις για τουρισμό πολυτελείας, με τιμές τσουχτερές.

Δεύτερη θέση: Cavallo | Το μικροσκοπικό νησί Cavallo, έξω από την Κορσική, είναι φτιαγμένο από γρανίτη και διακριτικότητα. Ήδη έχει γίνει γνωστό ως το νέο Mustique, δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα, υπάρχει μόνο ένα κομψό ξενοδοχείο, μια μαρίνα, δύο λιτά εστιατόρια και 10 παραλίες. Οι περισσότεροι επισκέπτες εξαφανίζονται με αμαξάκια του γκολφ σε πολυτελείς βίλες.

 

Οικογενειακές διακοπές

Νικητής: Μαγιόρκα

Με δεκάδες παραλίες που ενδείκνυνται για παιδιά, πολλές δραστηριότητες τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό για παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και για ενηλίκους, και με ξενοδοχεία όλων των μεγεθών, η Μαγιόρκα είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές. Η ακτή Platja de Muro, στα βορειοανατολικά του νησιού, έχει μια μεγάλη χρυσή παραλία με Γαλάζια Σημαία και ρηχά νερά όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν με ασφάλεια. Πλήθος θαλάσσιων σπορ στο resort Port de Alcudia ενώ το Cala Mesquida στην ανατολική ακτή είναι δημοφιλές ανάμεσα στους windserfer και τους πεζοπόρους.

Δεύτερη θέση: Κέρκυρα | Η Κέρκυρα έχει μερικές καταπληκτικές παραλίες και πολλά ενδιαφέροντα για την απασχόληση των παιδιών για μια ή δύο εβδομάδες με ατραξιόν που ξεκινούν από το water-park και φτάνουν μέχρι την ιππασία. Προτείνονται οι παραλίες Αγία Βαρβάρα και Μαραθιάς στα νότια του νησιού και ο Άγιος Στέφανος στα βορειοδυτικά, που διαθέτουν πιο προστατευμένες και ρηχές παραλίες από όσες βρίσκονται στις δυτικές ακτές.

 

Πολιτισμός

Νικητής: Σικελία

Το εύρος των αξιοθέατων με πολιτιστικό ενδιαφέρον στη Σικελία είναι τεράστιο, από το μικρό νησί Motya με τα Φοινικικά απομεινάρια έως τις αρχαιοελληνικές πόλεις Αγκριτζέντο, Σελινούντα, Συρακούσες και τον δωρικό ναό της Σεγέστας. Στην Piazza Armerina βρίσκονται μερικά από τα πιο εκτενή και εντυπωσιακά ρωμαϊκά μωσαϊκά που διασώζονται μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αυτά όμως δύσκολα συγκρίνονται με τα εντυπωσιακά χρυσά μωσαϊκά του 12ου αιώνα που διασώζονται στους καθεδρικούς ναούς Monreale και Cefalu και στο Palatine Chapel στο Παλέρμο. Αν προτιμάτε κάτι πιο πρόσφατο, υπάρχουν οι μπαρόκ πόλεις Κατάνια και Noto.

Δεύτερη θέση: Κύπρος | Η Κύπρος δε μπορεί να ανταγωνιστεί με τον πλούτο της Σικελίας, όμως έχει μερικούς δικούς της θησαυρούς. Σημεία ενδιαφέροντος είναι οι ρωμαϊκές αρχαιότητες στη Σαλαμίνα, έξω από την Αμμόχωστο και τα βενετσιάνικα/ βυζαντινά κάστρα στην Κυρήνεια και του Αγίου Ιλαρίωνα. Ωστόσο, αξιόλογα ρωμαϊκά μωσαϊκά διασώζονται και στην Πάφο καθώς και μερικές όμορφες βυζαντινές εκκλησίες σε όλο το νησί, μερικές από τις οποίες διαθέτουν αρχαίες τοιχογραφίες.

 

Ρομαντικές διακοπές

Νικητής: Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι ρομαντική σε σημείο κλισέ. Διαθέτει εντυπωσιακή θέα από την Καλντέρα, είτε στην ανατολή του ηλίου, είτε στο ηλιοβασίλεμα, μαγεύοντας τα νεαρά ζευγάρια που επισκέπτονται το νησί από όλο τον κόσμο. Φυροστεφάνι και Οία είναι οι δύο κλασικές επιλογές για διαμονή. Πρόταση διαμονής για ζευγάρια στο Ikies Traditional Houses στην Οία ή στις Voreina Gallery Suites στον Πύργο.

Δεύτερη θέση: Πάτμος | Η ήσυχη Πάτμος, με το διάσημο μοναστήρι της, έχει εξελιχθεί σε έναν δημοφιλή προορισμό για ζευγάρια. Εντυπωσιακή θέα στα γύρω νησιά και απότομοι βράχοι. Κολυμπήστε γυμνοί στην Ψιλή Άμμο. 

 

Διασκέδαση

Νικητής: Ίμπιζα

Κανένα νησί της Μεοσγείου δε μπορεί να ανταγωνιστεί με την ποικιλία και την ενέργεια που έχει η νυχτερινή ζωή στην Ίμπιζα. Το λιμάνι της παλαιάς πόλης είναι το ιδανικό ξεκίνημα για τη βραδιά, με μπαρ και εστιατόρια. Η παραλία Playa d’en Bossa, νότια της παλαιάς πόλης είναι πολυσύχναστη, και οι νεαρότερες ηλικίες κατευθύνονται στα μπαρ του San Antonio. Σε όλο το νησί υπάρχει ασυναγώνιστη ποικιλία από κλαμπ όπου παίζουν παγκόσμιας κλάσης DJ.

Δεύτερη θέση: Μύκονος | Η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου κατά την περασμένη δεκαετία έγινε ακόμα πιο ζωντανή με τα μπαρ και τα κλαμπ που διαθέτει στη χώρα και στις παραλίες της. Το Cavo Paradiso επάνω από την παραλία Paradise Beach είναι ανοικτό μόνο την υψηλή σεζόν με ξένους DJ. Εκδηλώσεις για γκέι και στρέιτ κάθε Σάββατο.

 

Καλύτερο value

Νικητής: Μάλτα

Με 300 ημέρες ηλιοφάνειας ετησίως, μερικές από τις καθαρότερες παραλίες στη Μεσόγιεο και τη μεγαλύτερη παρουσία ιστορικών αξιοθέατων από διάφορα έθνη, κάποιος μπορεί να περίμενε η Μάλτα να είναι ένας ακριβός προορισμός. Όμως δεν είναι και τόσο. Τα ξενοδοχεία προσφέρουν εξαιρετικό value, η ενοικίαση αυτοκινήτων και το φαγητό είναι φθηνά. Τα λεωφορεία πηγαίνουν σχεδόν παντού και μια ημερίσια κάρτα κοστίζει κάτι παραπάνω από μια λίρα. Ακόμα και το φέρι μπόουρ προς το νησί Gozo κοστίζει 3,50 λίρες με επιστροφή. Πολλές αεροπορικές εταιρίες, ανάμεσα στις οποίες και χαμηλού κόστους ή τσάρτερ, πετούν προς τη Μάλτα, προσφέρονται χαμηλές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων. 

Δεύτερη θέση: Χίος | Ένα από τα πιο ήσυχα ελληνικά νησιά, που προσφέρει εξαιρετικό value. Ο τουρισμός εδώ ποτέ δεν απογειώθηκε παρά τα βυζαντινά μοναστήρια που διαθέτει, τα μεσαιωνικά χωριά και τις καλές παραλίες. Οι τιμές είναι σε λογικά επίπεδα, οι ταβέρνες είναι εξαιρετικές και φθηνές, και η διαμονή προσφέρει εξαιρετικό value. Το μοναδικό πρόβλημα είναι οι πτήσεις, οι οποίες είναι ακριβές εξαιτίας της αλλαγής στην Αθήνα.

 

Θαλάσσια σπορ και Ναυσιπλοΐα

Νικητής: Λευκάδα

Μεγάλες παραλίες και ισχυροί άνεμοι προσελκύουν πολλούς windsurfer, kitesurfer και ναυσιπλόους στη Λευκάδα. Προτείνεται διαμονή στη Βασιλική, στη νοτιοδυτική ακτή και το Νυδρί στην ανατολή. Επιπλέον, παραλίες τυπικές του Ιονίου, με βράχια όπως οι Εγκρεμνοί και το Πόρτο Κατσίκι, βρίσκονται στη δυτική ακτή.

Δεύτερη θέση: Μινόρκα | Η Fornells Bay στη βόρεια ακτή του νησιού είναι ένα από τα καλύτερα και ασφαλέστερα σημεία της Μεσογείου για να μάθει κανείς ναυσιπλοϊα και windsurfing. Σχηματίζει ένα φυσικό λιμάνι με σταθερούς ανέμους και ήσυχα, καθαρά νερά.

 

Ηρεμία και ησυχία

Νικητής: Βις

Το νησί ήταν για χρόνια κλειστό στους ξένους, όταν αποτελούσε στρατιωτική βάση της Γιουγκοσλαβίας (1944-1989) και σήμερα παραμένει τουριστικά ένα παρθένο μέρος. Τα σπίτια του ανακαινίζονται και οι τουρίστες τον επισκέπτονται με ιστιοπλοϊκά, εξερευνώντας τα τιρκουάζ νερά του, το αυθεντικό φαγητό και τα βιολογικά κρασιά του.

Δεύτερη θέση: Κεφαλονιά | Πρακτικά, υπάρχουν πολλά πιο ήσυχα απομακρυσμένα νησιά στη Μεσόγειο, όμως η Κεφαλονιά διαθέτει απευθείας πτήσεις. Παρά τη δημοφιλία του νησιού μετά την κινηματογραφική επιτυχία της ταινίας "To Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι", που γυρίστηκε εκεί, προσφέρονται ήσυχες παραλίες και βίλες για αυθεντική ταξιδιωτική εμπειρία που ξεφεύγει από εκείνη που προσφέρεται στα πολυσύχναστα τουριστικά μέρη. 

 

Πεζοπορία

Νικητής: Κρήτη

Η άγρια δύση της Κρήτης διαθέτει τα καλύτερα μονοπάτια που υπάρχουν στο νησί και συγκρίνονται με τα καλύτερα της Ευρώπης. Πτήση προς τα Χανιά, εξερεύνηση του Κισσάμου, στις παρθένες παραλίες, με απότομα φαράγγια και χιονισμένους ορεινούς όγκους. Το πιο γνωστό φαράγγι, της Σαμαριάς, έχει μήκος 10 μιλίων και ενδείκνυται για τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου και έπειτα από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο.

Δεύτερη θέση: Κορσική | Διαθέτει ένα από τα καλύτερα μονοπάτια της Ευρώπης, το οποίο βρίσκεται στην ορεινή ράχη της Κορσικής και προσφέρεται για τους λάτρεις της περιπέτειας. Είναι γνωστό ως το μονοπάτι GR20, είναι απομακρυσμένο και κακοτράχαλο και διασχίζει ελάχιστους μόνο δρόμους σε όλο το μήκος του.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 29/03 07:59

    Η Ελλάδα στην 5η θέση των κυριότερων επενδυτριών χωρών στη Ρουμανία

  2. 29/03 07:58

    Οι τιμές πώλησης πολυτελών ακινήτων στις δημοφιλέστερες περιοχές του Μιλάνου

  3. 29/03 07:11

    Διαγωνισμός 140.000 ευρώ για διαμονή και ημιδιατροφή σε ξενοδοχεία

  4. 29/03 07:08

    Σε ποιους κλάδους δραστηριοποιούνται οι 450 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων στα Εμιράτα

  5. 29/03 07:01

    Τουριστική προβολή, μέσω του GRis FESTIVAL, στη Νέα Υόρκη

  6. 28/03 17:31

    United Airlines | +25% οι πτήσεις από την Ελλάδα το 2024 - Επεκτείνονται οι εποχικές πτήσεις

  7. 28/03 17:18

    Βέλγοι φοιτητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

  8. 28/03 16:51

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Ρόδος μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού

  9. 28/03 16:13

    Διάκριση για το ξενοδοχείο Athina Palace Resort & Spa

  10. 28/03 15:02

    Handelsblatt | Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2024, αλλά ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια;

  11. 28/03 14:58

    Braathens Regional Airlines: Οι πτήσεις τσάρτερ των Apollo, Spies και VING προς Ελλάδα το καλοκαίρι

  12. 28/03 12:13

    Ελληνικός Τουρισμός | Απογειώθηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία πολυτελείας το β' εξάμηνο του 2023

  13. 28/03 11:43

    Η Lufthansa καταλήγει σε συμφωνία με το προσωπικό εδάφους

  14. 28/03 11:30

    Eurobank | Ενεργοποιείται και φέτος το Πρόγραμμα "Business Banking Τουρισμός"

  15. 28/03 11:23

    3.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στο ΣΕΦ

  16. 28/03 11:00

    Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Βόλο

  17. 28/03 10:56

    H HotelBrain επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

  18. 28/03 10:12

    Γαλλία: Ολυμπιακοί Αγώνες με …ύψιστο συναγερμό

  19. 28/03 10:01

    Ξενοδοχείο Akkadian | Το Νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

  20. 28/03 08:07

    Οι Αμερικανοί πάλι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη Γαλλία

  21. 28/03 07:59

    Έκθεση φωτογραφίας Αμερικανού φιλέλληνα φωτογράφου στην Κωνσταντινούπολη

  22. 28/03 07:56

    Eλεγχόμενη στάθμευση σε κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης - τα τιμολόγια στάθμευσης

  23. 28/03 07:54

    Υποχώρησε ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  24. 28/03 07:01

    Σημαντική πηγή εσόδων το εισερχόμενο οδικό τουριστικό ρεύμα από τη Βουλγαρία

  25. 27/03 16:58

    Βρετανικός τουρισμός: Έντονη τάση για διακοπές εκτός σεζόν – Διπλάσιο ενδιαφέρον για Κω αυτό το καλοκαίρι

  26. 27/03 16:56

    Αρχαία Ολυμπία | Εορτασμός των 2800 χρόνων από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων

  27. 27/03 14:42

    Lidl Voyages: Οι Γάλλοι δεν επιλέγουν πια διακοπές βάσει προορισμού αλλά βάσει τιμής – Γιατί η Ελλάδα είναι δημοφιλής

  28. 27/03 13:22

    Π. Αντωνίου | "Εξοικονομώ", ¨"Θωρακίζω" ή "Κατεδαφίζω κατ' οίκον";

  29. 27/03 12:39

    Ξενοδοχεία | Ανοίγει την 1η Απριλίου το La Divina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

  30. 27/03 12:27

    Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ | Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

  31. 27/03 12:22

    Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

  32. 27/03 11:57

    Η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων θα τονώσει τα ταξίδια - έντονη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

  33. 27/03 11:49

    C & W | +23% η αξία των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα το 2023

  34. 27/03 11:23

    MSC Group | Περισσότερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024 - επέκταση και σε χειμερινά δρομολόγια

  35. 27/03 10:44

    Τουρισμός | Η Μαγιόρκα "συμμαχεί" με τους τουρίστες για τη βιωσιμότητα

  36. 27/03 10:18

    «Ιδού η Ρόδος ιδού και η ποιότητα» | Επιστρέφει η ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

  37. 27/03 10:07

    Υπ. Τουρισμού | Τι απάντησε στα αιτήματα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης για τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

  38. 27/03 07:52

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

  39. 27/03 07:48

    Διαγωνισμός για τη διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον όρμο Αιγίου

  40. 27/03 07:44

    Taratsa Film Festival Larisas στη Λάρισα

  41. 27/03 07:42

    Oι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του προορισμού

  42. 26/03 16:28

    Η Κρήτη ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και στην Κοπεγχάγη

  43. 26/03 16:14

    Ελληνικός τουρισμός | Υψηλές επιδόσεις σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο του 2024

  44. 26/03 15:56

    Στην Κάρπαθο ανοίγει το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

  45. 26/03 15:55

    Ιταλία: Έρευνες στην Booking.com για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

  46. 26/03 14:43

    Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

  47. 26/03 13:26

    Jet2: Νέες συνδέσεις το 2025 με Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

  48. 26/03 12:22

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού

  49. 26/03 12:19

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια για τους επαγγελματίες από την Περιφέρεια Κρήτης

  50. 26/03 12:17

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

  51. 26/03 12:15

    «Crete Sense the Αuthentic» | H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

  52. 26/03 12:08

    Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης των επισκεπτών στην Αρχαία Μεσσήνη

  53. 26/03 12:08

    Περιβαλλοντικό έγκλημα | Νέα νομοθεσία της ΕΕ με αυστηρότερες κυρώσεις και διευρυμένο κατάλογο αδικημάτων

  54. 26/03 11:42

    TUI: Τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης με τις περισσότερες κρατήσεις από την Αυστρία για το καλοκαίρι του 2024

  55. 26/03 11:22

    Foreign Office | Ταξιδιωτική σύσταση στους Βρετανούς για τρομοκρατική απειλή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  56. 26/03 11:05

    Vogue: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

  57. 26/03 07:18

    Μερική διατήρηση αρχαιοτήτων σε 7όροφο ξενοδοχείο που κτίζεται στο Κουκάκι

  58. 26/03 07:16

    Μείωση των εισροών ξένων επενδύσεων στην Ισπανία

  59. 26/03 07:15

    Η Αλβανία είχε την υψηλότερη αύξηση διανυκτερεύσεων σε όλη την Ευρώπη το 2023

  60. 26/03 07:13

    Οι νέοι δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική κατοικία στην Ολλανδία

  61. 26/03 07:09

    Δήμος Αμφίπολης: Στο πρόγραμμα προσβασιμότητας οι παραλίες Κυανής Ακτής και Νέων Κερδυλλίων

  62. 25/03 11:12

    Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2024- στην 19η θέση η Κέρκυρα

  63. 25/03 07:06

    Ο ΕΟΤ σε B2B workshops στην Ολλανδία και το Βέλγιο

  64. 25/03 07:04

    Το ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία

  65. 24/03 11:57

    Τουρισμός | Παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων - 66 χώρες παρέχουν Digital Nomad Visas

  66. 24/03 07:24

    Οι στενές σχέσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών κλάδων Ελλάδας-Ισπανία | Oι κορυφαίες εταιρείες

  67. 24/03 07:21

    Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας L’ Etape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία

  68. 23/03 19:49

    19.400 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

  69. 23/03 19:43

    Στ. Αρναουτάκης: Το Φόρουμ αποδεικνύει τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα

  70. 23/03 19:30

    Κανείς Δήμαρχος της Κρήτης δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό

  71. 23/03 07:07

    Πολιτιστικά Μονοπάτια στη Σκιάθο

  72. 22/03 22:39

    Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

  73. 22/03 22:34

    Άδεια ίδρυσης για το υδατοδρόμιο Χίου

  74. 22/03 22:24

    Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

  75. 22/03 22:14

    Πάσχα των Καθολικών: «Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν γεμάτα» για Κρήτη

  76. 22/03 22:04

    H ιστορία των χίπις στην Κρήτη στον γερμανικό Τύπο

  77. 22/03 14:57

    4 στους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα ΑΙ το 2025

  78. 22/03 14:50

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +16% οι αφίξεις, +27,1% οι εισπράξεις τον Ιανουάριο

  79. 22/03 14:45

    H Accor εντάσσεται στην A-list του CDP με τις δράσεις της για την κλιματική αλλαγή

  80. 22/03 14:39

    Η «Ώρα της Γης» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  81. 22/03 12:20

    Αυτές είναι οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στον κόσμο – Στη λίστα και η Ελλάδα

  82. 22/03 11:57

    Σύλλογος Επιχειρηματιών Κάσου προς υπ. Ναυτιλίας: "Αυξήστε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κάσο"

  83. 22/03 11:43

    Συνέλευση Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου: "Είμαστε σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία"

  84. 22/03 11:22

    Μνημόνιο Συνεργασίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  85. 22/03 11:19

    Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιστημονικός εταίρος του ΞΕΕ

  86. 22/03 11:07

    Βρετανικός τουρισμός | Όλο και περισσότεροι επιλέγουν σόλο ταξίδια

  87. 22/03 10:31

    Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

  88. 22/03 10:19

    ΔΥΠΑ | «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ με 3.000 θέσεις εργασίας

  89. 22/03 07:55

    Νέα Προποντίδα | Έργα προστασίας ακτής, μπροστά από την οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο

  90. 22/03 07:13

    Ειδικό σήμα λειτουργίας στη μονάδα ιαματικής θεραπείας των Θέρμων Εχίνου Ξάνθης

  91. 22/03 07:09

    Ποιο πρώην ξενοδοχείο στην Τρίπολη μετατρέπεται σε φοιτητικές εστίες

  92. 22/03 07:04

    Αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του Ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  93. 22/03 07:02

    Αναβάθμιση καταφυγίου τουριστικών σκαφών στην Πάτμο

  94. 21/03 17:05

    Νέο πλαίσιο για την Golden Visa - τα ακίνητα αυτά δεν θα γίνονται Airbnb | Οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις

  95. 21/03 16:51

    Το Σάββατο το Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και Super Market

  96. 21/03 16:40

    ΔΑΑ | Υποδοχή του νέου αεροσκάφος της Royal Jordanian

  97. 21/03 16:32

    Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ρέτσος, συνιδρυτής των Electra Hotels και πατέρας του Γ.Ρέτσου

  98. 21/03 16:18

    Η εμπόλεμη Ουκρανία προετοιμάζεται για τουρισμό "μόλις τελειώσει ο πόλεμος" - Η συγκινητική τουριστική καμπάνια της χώρας

  99. 21/03 14:51

    1,6 εκατ. διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Ιανουάριο

  100. 21/03 13:43

    Τουρισμός | Το 28% των Βρετανών αποφεύγει τις διακοπές στη Νότια Ευρώπη λόγω καύσωνα