Φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο

Α Decrease font Enlarge font
Φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι γέμισαν την Άνδρο, για ένα φωτογραφικό τριήμερο στις 20-22 Απριλίου 2018, με σκοπό την ανάδειξη της παράδοσης και ομορφιάς του τόπου, ενώ παράλληλα το νησί φιλοξένησε με ιδιαίτερη χαρά φέτος το 24ο ο Εαρινό Πρωτάθλημα Ράλλυ Αντίκας ΦΙΛΠΑ, 21-22 Απριλίου 2018!

Το επιχειρηματικό δίκτυο CTN ANDROS (Andros Cycladic Tourism Network) σε συνεργασία με την ομάδα Greek Instagramers Events και υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου πραγματοποίησαν μια φωτογραφική εξόρμηση στην οποία συμμετείχαν όσοι αγαπούν τη φωτογραφία και την Ελλάδα! Πάνω από 120 φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν στο νησί από τις 20 μέχρι και τις 22 Απριλίου, για να εξερευνήσουν και να φωτογραφίσουν τα κοσμοπολίτικα κέντρα, τα σοκάκια, τα νερά, τα αξιοθέατα, τη φύση και ό,τι πιάνει το μάτι. 

Το CYCLADIC TOURISM NETWORK OF ANDROS αποτελεί ένα δίκτυο επιχειρησήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο νησί της Άνδρου, στους τομείς τις φιλοξενίας, της εστίασης και των δραστηριοτήτων. Ως βασικό στόχο έχει την ενίσχυση και προώθηση της κάθε επιχείρησης- μέλους ξεχωριστά και του νησιού ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το CTN ANDROS ιδρύθηκε το 2017 με τη συλλογική απόφαση των μέχρι και σήμερα 41 τουριστικών επιχειρήσεων, που λειτουργούν στο νησί της Άνδρου και ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό όραμα την ενίσχυση και τη μέγιστη αξιοποίηση των παροχών της περιοχής αλλά και τη δημιουργία μιας βάσης για την καλύτερη εκμετάλλευση δυνητικών ευκαιριών.

Την πρώτη ‘γλύκα’ ανέλαβαν να παρέχουν στους συμμετέχοντες μέλη του δικτύου, στο καλωσόρισμα της Παρασκευής 20/04, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Γαυρίου, με παραδοσιακά γλυκίσματα τοπικής παραγωγής. Τον συντονισμό των δύο ομάδων των φωτογράφων, από την ομάδα των Greek Instagramers Events και το δίκτυο CTN ANDROS, ακολούθησε η αρχή του φωτογραφικού τριημέρου. 

Η Παρασκευή συνέχισε πολύ δυναμικά καθώς το πρόγραμμα που είχε οριστεί από το δίκτυο CTN ANDROS και τους Greek Instagramers Events εξυπηρέτησε την παρουσία φωτογραφικών φακών σε μεγάλο μέρος του νησιού, από το Μπατσί, το Γαύριο και τον Άγιο Πέτρο, μέχρι τα χωριά του Κορθίου και χωριά γύρω από τη Χώρα. Οι κοσμοπολίτικοι δρόμοι και τα όμορφα σοκάκια γέμισαν ενέργεια και πόζαραν με μεγάλη χάρη στα διψασμένα μάτια των φωτογράφων. Ο διάλογος που χτιζόταν ανάμεσα στον τόπο και τον φωτογραφικό φακό ήταν καθόλα δημιουργικός. 

Το Σάββατο ξεκίνησε πριν από την ανατολή για να αποτυπωθούν φωτογραφικά οι ομορφιές του τόπου στην ωραιότερη ώρα της ημέρας.  Το Κόρθι και η Χώρα είχαν την τιμητική τους! Οι δύο ομάδες, εξερεύνησαν κάθε μονοπάτι της κοσμοπολίτικης Χώρας αλλά και των γύρω περιοχών, ξεγυμνώνοντας κάθε πτυχή του τόπου. Τα ασταμάτητα κλικ διήρκησαν μέχρι τις 7 το απόγευμα καθώς όλη η παρέα είχε ραντεβού στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας για να παρακολουθήσει μια ξεχωριστή συναυλία με μελοποιημένα ποιήματα του Έλληνα ποιητή Νίκου Καββαδία. Τη συναυλία ακολούθησε ανοιχτό πάρτυ, με τοπικές νοστιμιές και  κρασί και κάπως έτσι η Πλατεία Γηροκομείου γέμισε χαρά με τις χιλιάδες εικόνες των δύο ημερών να αιωρούνται και μπερδεύονται στον αέρα. 

Παράλληλα, το πρωινό του Σαββάτου, οι πραγματικά εντυπωσιακές αντίκες του 24ου Εαρινού Πρωταθλήματος Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018, έκλεψαν λίγη από την αίγλη της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Η έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο Μπατσί, όπου παραδοσιακοί χοροί και κεράσματα τοπικών γλυκών συνόδεψαν τη διοργάνωση. Από τον αγώνα που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Άνδρο, με την ενεργό στήριξη του Δήμου Άνδρου αλλά και του δικτύου CTN ANDROS, δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η παρέα του #Μy_Αndros art project! Τα κάδρα απέκτησαν καινούρια μοντέλα που με πολύ φινέτσα μοίραζαν τη λάμψη τους από φακό σε φακό. 

Την Κυριακή και τελευταία μέρα των τριήμερων εκδηλώσεων, κάθε φωτογράφος είχε τη δυνατότητα να ανακαλύψει και άλλες ομορφιές του τόπου.

Ο πρόεδρος του δικτύου CTN ANDROS, Χρήστος Μπαλόγιαννης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά τυχεροί για την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει και τη συνεργασία μας με τους εξαιρετικούς ανθρώπους της ομάδας Greek Instagramers Events! Μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών του δικτύου, νιώθουμε περήφανοι για την άριστη συνεργασία, την προθυμία και συνεισφορά όλων αλλά και μεγάλη χαρά για την μεγάλη απήχηση και συμμετοχή που είχε η διοργάνωση. Η εμπιστοσύνη, η πίστη και η σκληρή δουλειά ανταμείβονται και πλέον μιλάμε βασιζόμενοι σε πραγματικά γεγονότα. Σκοπός μας ήταν να δώσουμε ζωή σε κάθε γωνιά του νησιού και να καταφέρουμε όχι μόνο να αναδείξουμε την Άνδρο, και να τη γνωρίσουμε κατά κάποιο τρόπο απ΄την αρχή, αλλά και να αξιοποιήσουμε το φωτογραφικό υλικό για την προώθησή της σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι διαφορετικές ματιές και οι διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης του κοινού θέματος δημιούργησαν κάτι πραγματικά μαγικό, το οποίο θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε στην φωτογραφική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο νησί τον Ιούλιο και θα ταξιδέψει τις ομορφιές του τόπου ανά την Ελλάδα, καθώς θα φιλοξενηθεί και σε άλλα μέρη της χώρας μας, αλλά και μέσω του λευκώματος που θα εκδοθεί και θα παρέχεται από όλα τα μέλη του δικτύου μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά την ομάδα των Greek Instagramers Events, Γιώργο Βέργαδο, Έλλη Αγιαννίδη και Σταυρούλα Σπυρέα για την άριστη συνεργασία, όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και το Εαρινό Πρωτάθλημα Ράλλυ Αντίκας ΦΙΛΠΑ που μας τίμησε φέτος και γέμισε ομορφιά το νησί μας! Δεσμευόμαστε για την υλοποίηση πολλών ακόμα δράσεων με στόχο την έμπνευση, τη δημιουργία και την ανάδειξη της Ελλάδας μας.»

Η κα Λένα Πολίτου, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Άνδρου, σε σχετική δήλωση, είπε: «Οι συνεργασίες μεταξύ ανθρώπων και ομάδων με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο, το οποίο δείχνουν έμπρακτα, είναι αυτές που τελικά αποδίδουν καρπούς και αξίζουν. Η πρωτοβουλία του επιχειρηματικού δικτύου της Άνδρου CTN ANDROS και της ομάδας Greek Instagramers Events για το φωτογραφικό τριήμερο στο νησί μας ήταν πραγματικά εξαιρετική και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στηρίξαμε και είμαστε μέρος αυτού του έργου! Η Άνδρος, όπως και όλα τα νησιά της Ελλάδας, έχουν ανάγκη για τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες βοηθούν στην ανάδειξη και προώθησή τους. Η συμμετοχή που λάβαμε ήταν μεγάλη και αυτό δείχνει πως η όρεξη και η πρόθεση υπάρχουν, αρκεί να δίνονται ευκαιρίες από όσους έχουν τη δυνατότητα, για να μπορούμε όλοι μαζί να κινητοποιούμαστε, να βελτιωνόμαστε και να αναβαθμίζουμε το ‘προϊόν’ που προσφέρουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ομάδα διοργάνωσης του Εαρινού Πρωταθλήματος Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, με την οποία θα χαρούμε να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία τα επόμενα χρόνια. Επίσης, θα ήθελα να αναφερω ότι τόσο το Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ  όσο  η επιτυχής 2η διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου  Άνδρου και του αγώνα προς τιμήν του Αφανούς Ναύτη , την Κυριακή 22/04, εμπλούτισε την φωτογραφική θεματολογία με αποτέλεσμα και το ράλλυ σαν διακριτό event,   ο αθλητισμός αλλά και ο ίδιος ο αγώνας να προβληθεί μέσω του φωτογραφικού υλικού που συγκεντρώθηκε τόσο στις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν όσο και στο λεύκωμα! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την προσπάθεια, την διάθεση, τη συμμετοχή και την υλοποίηση αυτής της μοναδικής εμπειρίας και θα χαρούμε να στηρίξουμε κάθε επόμενη!»

Η Έλλη Αγιαννίδη, συν-ιδρύτρια του Greek Instagramers Events, δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα ‘Greek Instagramers Events’ ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό την συσπείρωση της Ελληνικής κοινότητας των φίλων της φωτογραφίας δημιουργώντας ένα βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με Δήμους και πολιτιστικούς φορείς με στόχο την ανάδειξη του τόπου μας μέσα από διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις όπως εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφικές εξορμήσεις και καλλιτεχνικά Projects. Για το Project “#My_Andros” συνεργαστήκαμε με 120 ταλαντούχους φωτογράφους, μέλη της ομάδας μας, πολλοί από τους οποίους διατηρούν Instagram και Facebook σελίδες με χιλιάδες ακόλουθους από όλο τον κόσμο. Μέσα από τις αναρτήσεις τους στα Social Media θα προβάλλεται για πολλούς μήνες το νησί σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και την θετική τους ενέργεια, καθώς και το επιχειρηματικό δίκτυο CTN ANDROS και τον Δήμο Άνδρου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για την επιτυχία που είχε το φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο, καθώς ήταν η πρώτη φωτογραφική εξόρμηση τέτοιου μεγέθους με ειδικές οργανωτικές απαιτήσεις. Με την εμπειρία που έχουμε σε ενέργειες σαν αυτή ως Greek Instagramers Events, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η συγκεκριμένη σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ανυπομονούμε για την έκθεση των φωτογραφιών η οποία θα φιλοξενηθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά και για το λεύκωμα που θα εκδοθεί με το φωτογραφικό υλικό! Χαιρόμαστε να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις που όχι μόνο δίνουν χαρά και εμπνέουν, αλλά και που βοηθούν στην προώθηση και ανάδειξη της χώρας μας! Η Άνδρος αποτέλεσε ένα ιδανικό ξεκίνημα τόσο λόγω της ομορφιάς του τόπου όσο και λόγω των ανθρώπων της.»

 1. 21/10 17:48

  Διεθνής Συνάντηση του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη Ζάκυνθο

 2. 21/10 13:19

  ΑΑΔΕ: Οι κρίσιμες ημερομηνίες για όσους νοικιάζουν ακίνητα σε τουρίστες

 3. 21/10 12:35

  Εβδομάδα τουριστικής ενημέρωσης στους Παξούς

 4. 21/10 12:20

  O Εθνικός Κήπος στις τέσσερις εποχές του χρόνου

 5. 21/10 12:15

  Βραβεία στο Υπουργείο Τουρισμού από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδερφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας

 6. 21/10 12:13

  Η Κως στις τουριστικές εκθέσεις της Τουρκίας

 7. 21/10 12:11

  Δράσεις τουριστικής προβολής σε Βόλο, Ίο και Μονεμβασιά

 8. 21/10 12:07

  Ρωσική γαστρονομική εβδομάδα στην Ελλάδα

 9. 21/10 12:02

  Νέο 5άστερο ξενοδοχείο του ομίλου Κόκκαλη στο κέντρο της Αθήνας

 10. 20/10 11:09

  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιμετρικά της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου

 11. 20/10 11:07

  Διεθνές συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ στην Αμοργό

 12. 19/10 15:14

  Στην Xenia ξανά το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το ΞΕΕ

 13. 19/10 14:27

  Ryanair: Συμφωνία με την πορτογαλικη ένωση πιλότων

 14. 19/10 14:21

  Booking.com: Οι 8 κορυφαίες τάσεις στα ταξίδια το 2019

 15. 19/10 14:21

  Ε.Κουντουρά: Η Ελλάδα, η πιο ελκυστική ευκαιρία για επενδύσεις στη Μεσόγειο

 16. 19/10 13:22

  Ανακοινώθηκαν τα ξενοδοχειακά workshops του 100% Hotel Show 2018

 17. 19/10 12:44

  Περισσότερα ταξίδια στην Ευρώπη από μακρινές αγορές το φθινόπωρο- Η Βραζιλία "ψηφίζει" Ελλάδα

 18. 19/10 12:15

  Marketing Greece: Εκπαιδευτική ημερίδα στη Ρόδο για το ψηφιακό μάρκετινγκ στον τουρισμό

 19. 19/10 11:25

  Peace and Sport Regional Forum στη Ρόδο

 20. 19/10 11:23

  Ιταλικό ενδιαφέρον για τη θαλασσινή Θεσσαλονίκη και την K. Μακεδονία

 21. 19/10 11:06

  Εθνική Τράπεζα: Διαγωνισμός για την πώληση του Grand Hotel στη Ρόδο

 22. 19/10 11:03

  ΠΟΤ: Πρώτος διαγωνισμός για καινοτομίες στον γαστρονομικό τουρισμό

 23. 19/10 10:51

  Σημαντικές συμμετοχές στην 4η έκθεση της Ελλάδας στην Πολωνία

 24. 19/10 10:47

  Πολυώροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας γίνεται κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης

 25. 19/10 10:45

  Το FVW Workshop στην Κρήτη

 26. 19/10 10:40

  NEW JOB: Θέση εργασίας στην City Contact

 27. 19/10 10:39

  ΟΑΕΔ: Προγράμματα κατάρτισης για τεχνίτες μαγειρικής τέχνης

 28. 19/10 10:34

  Το ηλεκτρονικό εμπόριο αυξάνει τις εξαγωγές της Ισπανίας

 29. 19/10 10:28

  Επιχορήγηση ξενοδοχειακών επενδύσεων σε Κω και Σαντορίνη

 30. 18/10 17:54

  Η Grace Hotels συγχωνεύεται με την Auberge Resorts Collection- νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 31. 18/10 17:48

  40 εκατ. ευρώ βάζει η Τράπεζα Πειραιώς στο fund της Thomas Cook

 32. 18/10 17:46

  Το Thessbrunch επιστρέφει ανανεωμένο με μια σειρά νέων events

 33. 18/10 17:40

  Aegean και Olympic Air: Ειδικοί ναύλοι για τους επιβάτες της Cobalt Air

 34. 18/10 15:56

  Προώθηση του ναυτικού και βιώσιμου Τουρισμού στην Ηλεία

 35. 18/10 14:43

  Ταξιδιωτικοί πράκτορες Κύπρου: Συμβουλές προς τους επιβάτες της Cobalt

 36. 18/10 14:14

  Wizz Air UK: Χαμηλοί ναύλοι για τους επιβάτες της Cobalt

 37. 18/10 13:50

  Τα οικογενειακά ταξίδια θα αυξηθούν 25% μέχρι το 2022

 38. 18/10 13:38

  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Από το όραμα στην πραγματικότητα

 39. 18/10 12:48

  Οι δράσεις τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής το φθινόπωρο

 40. 18/10 12:46

  Συνέδριο για το θαλάσσιο τουρισμό στην Καλαμάτα

 41. 18/10 12:36

  Νέες συνδέσεις των Ιονίων με Βρετανία και Γερμανία το 2019

 42. 18/10 12:23

  Αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν την Πάρο

 43. 18/10 12:15

  Δωρεάν εισιτήρια σε 18χρονους για την ανακάλυψη της Ευρώπης

 44. 18/10 12:10

  Εντυπωσιάσθηκαν από τη Ρόδο Γάλλοι δημοσιογράφοι

 45. 18/10 11:55

  Συμφωνία Radisson - Ctrip για περισσότερους Κινέζους τουρίστες και στην Ευρώπη

 46. 18/10 11:46

  Press trip του ΕΟΤ στη Ρόδο για Ούγγρους δημοσιογράφους

 47. 18/10 11:36

  Τα τουριστικά γραφεία Κρήτης βράβευσαν τους καλύτερους πρεσβευτές του τουρισμού

 48. 18/10 11:35

  Πώς το Brexit επηρεάζει τα αεροπορικά ταξίδια

 49. 18/10 11:21

  Ryanair: Νέα σύνδεση Κεφαλονιά - Βερολίνο το 2019

 50. 18/10 11:13

  Κατέρρευσε ο κυπριακός αερομεταφορέας Cobalt

 51. 18/10 11:01

  ΕΟΤ: Το βίντεο Greece 365-Day Destination διεκδικεί το διεθνές βραβείο κοινού CIFFT 2018

 52. 18/10 10:36

  Ποδηλατικό φεστιβάλ στην Αστυπάλαια

 53. 18/10 10:31

  Δήμος Αντιπάρου: Εξαίρεση παραλιών από την απλή χρήση

 54. 18/10 10:27

  Η μαρίνα της Κω στο Παγκόσμιο Συνέδριο Μαρινών ICOMIA

 55. 18/10 10:25

  Στην Κρήτη το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ξεναγών

 56. 18/10 10:23

  ΕΟΤ: Oικονομική συμμετοχή στο 5ο Πολωνο-ελληνικό πολιτιστικό Φεστιβάλ

 57. 18/10 10:22

  Έργα 55 εκατ. μέσω ΕΣΠΑ για επενδύσεις στη Σαντορίνη

 58. 17/10 22:53

  Τελικά ποια είναι η «νέα εποχή» του τουρισμού;

 59. 17/10 18:00

  Συνέδριο ΣΕΤΕ: Από την προβολή στη διαχείριση των προορισμών και από την αναλογική εποχή στο ψηφιακό μέλλον

 60. 17/10 16:25

  Emirates: «Open Day» στην Αθήνα για θέσεις στο Πλήρωμα Θαλάμου

 61. 17/10 16:19

  7 σημεία με τα οποία μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάταξη της ιστοσελίδας μας εναρμονιζόμενοι με το EAT update της Google

 62. 17/10 15:57

  ΥΠΠΟΑ: Ναι σε πολιτιστικές εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

 63. 17/10 15:44

  Δύο νέα ξενοδοχεία της Wyndham σε Κρήτη και Κύπρο- Θα συνεχίσει ανοδικά η Αθήνα

 64. 17/10 15:18

  Fam trip στην Αθήνα για MICE Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες

 65. 17/10 14:53

  Thomas Cook: Προσλήψεις προσωπικού σε προορισμούς- Θέσεις και στην Κρήτη

 66. 17/10 14:39

  Σταθερά ανοδική πορεία της Ιταλικής αγοράς στην Χαλκιδική

 67. 17/10 14:32

  Κυπριακός τουρισμός: Ρεκόρ αφίξεων και τον Σεπτέμβριο

 68. 17/10 14:15

  "Απαίσια" μεταχείριση της Ryanair καταγγέλει πλήρωμα πτήσης που διανυκτέρευσε στο πάτωμα

 69. 17/10 13:57

  WTM: Masterclass για τον γκέι τουρισμό- 211 δισ.δολ. ο παγκόσμιος τζίρος

 70. 17/10 13:25

  TUI: Νέες συνδέσεις με Λάρνακα από τη Γερμανία το 2019

 71. 17/10 12:54

  Expedia: Λιγότερες ημέρες άδειας αξιοποιούν για διακοπές οι εργαζόμενοι το 2018

 72. 17/10 12:40

  Αύξηση των επιβατών στις πτήσεις από την Ιταλία για Σκιάθο

 73. 17/10 12:27

  Κρουαζιέρα: Οι επιβάτες αναζητούν υπηρεσίες πολυτελείας

 74. 17/10 12:17

  British Airways: Νέες πτήσεις προς Πρέβεζα και Κω το 2019

 75. 17/10 12:06

  Ευρωβαρόμετρο: Θετική η γνώμη των Ελλήνων για τη συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ

 76. 17/10 11:39

  ΠΟΤ: Οι έξυπνοι προορισμοί το κλειδί για επιτυχημένο τουρισμό πόλεων

 77. 17/10 11:23

  Ιαπωνία: Έρευνα για τις επιπτώσεις από τον υπερ-τουρισμό

 78. 17/10 11:07

  Έτοιμη η πολιτιστική διαδρομή στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου

 79. 17/10 10:19

  Ισπανική αεροπορική εταιρεία εξαφάνισε τους σταυρούς από τα εκκλησάκια της Σαντορίνης!

 80. 17/10 10:15

  Δράσεις τουριστικής προβολής σε Θήβα και Ιθάκη

 81. 17/10 10:07

  Σε 4 κεντρικά κτίρια η 6η Μπιενάλε της Αθήνας

 82. 17/10 10:05

  ΕΟΤ: Δαπάνες προβολής σε συνέδριο στην Αθήνα και σε workshop στην Ολλανδία

 83. 17/10 09:59

  Το κάστρο Χλεμούτσι στο πρόγραμμα προσβάσιμων ιστορικών κτιρίων

 84. 16/10 16:52

  Παράνομη ναύλωση επαγγελματικού πλοίου αναψυχής στο Λεωνίδιο

 85. 16/10 16:40

  Η Ελλάδα πρώτη στις online αναζητήσεις των Ολλανδών τουριστών

 86. 16/10 15:58

  Ι.Ρέτσος: Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα ψηφιακή στρατηγική

 87. 16/10 15:28

  Οι ψηφιακά ασφαλείς πετυχαίνουν υψηλότερα έσοδα

 88. 16/10 14:45

  Συνέδριο ΣΕΤΕ: Το Άμστερνταμ δεν θέλει μεθυσμένους τουρίστες

 89. 16/10 13:49

  Συνέδριο ΣΕΤΕ: Πώς η Κοπεγχάγη αναπτύσσει τον τουρισμό της

 90. 16/10 13:11

  Η Ε.Κουντουρά στο συνέδριο του ΣΕΤΕ: Πώς προωθείται η ψηφιακή μετάβαση του ελληνικού τουρισμού

 91. 16/10 12:45

  Συνέδριο ΣΕΤΕ: Ο υπερ-τουρισμός μέσα από τη διαχείριση προορισμού

 92. 16/10 11:12

  Οι Κυκλάδες πρώτη επιλογή για ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Ελλάδα

 93. 16/10 11:06

  Χρυσό διεθνές βραβείο Travelife για το Mitsis Blue Domes Resort & Spa

 94. 16/10 10:35

  DRV: Εξαιρετική χρονιά για τους Γερμανούς πράκτορες το 2018, +20% η Ελλάδα

 95. 16/10 10:08

  Περιφέρεια Κρήτης: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανατύπωση εντύπων και χάρτη

 96. 16/10 10:06

  Διαγωνισμός για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού

 97. 16/10 10:04

  Διαμαρτυρίες για τα νέα διόδια επί της Εγνατίας Οδού Σερρών –Θεσσαλονίκης

 98. 16/10 10:02

  Παρεμβάσεις στην Ακρόπολη και σε άλλα αρχαιολογικά μνημεία

 99. 16/10 09:59

  ΕΟΤ: Δράσεις προβολής σε ΗΠΑ και Ρωσία

 100. 15/10 17:55

  Εσείς παρατηρήσατε κάποια διαφορά στην κατάταξη αποτελεσμάτων της ιστοσελίδας σας;