Φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο

Α Decrease font Enlarge font
Φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι γέμισαν την Άνδρο, για ένα φωτογραφικό τριήμερο στις 20-22 Απριλίου 2018, με σκοπό την ανάδειξη της παράδοσης και ομορφιάς του τόπου, ενώ παράλληλα το νησί φιλοξένησε με ιδιαίτερη χαρά φέτος το 24ο ο Εαρινό Πρωτάθλημα Ράλλυ Αντίκας ΦΙΛΠΑ, 21-22 Απριλίου 2018!

Το επιχειρηματικό δίκτυο CTN ANDROS (Andros Cycladic Tourism Network) σε συνεργασία με την ομάδα Greek Instagramers Events και υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου πραγματοποίησαν μια φωτογραφική εξόρμηση στην οποία συμμετείχαν όσοι αγαπούν τη φωτογραφία και την Ελλάδα! Πάνω από 120 φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν στο νησί από τις 20 μέχρι και τις 22 Απριλίου, για να εξερευνήσουν και να φωτογραφίσουν τα κοσμοπολίτικα κέντρα, τα σοκάκια, τα νερά, τα αξιοθέατα, τη φύση και ό,τι πιάνει το μάτι. 

Το CYCLADIC TOURISM NETWORK OF ANDROS αποτελεί ένα δίκτυο επιχειρησήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο νησί της Άνδρου, στους τομείς τις φιλοξενίας, της εστίασης και των δραστηριοτήτων. Ως βασικό στόχο έχει την ενίσχυση και προώθηση της κάθε επιχείρησης- μέλους ξεχωριστά και του νησιού ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το CTN ANDROS ιδρύθηκε το 2017 με τη συλλογική απόφαση των μέχρι και σήμερα 41 τουριστικών επιχειρήσεων, που λειτουργούν στο νησί της Άνδρου και ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό όραμα την ενίσχυση και τη μέγιστη αξιοποίηση των παροχών της περιοχής αλλά και τη δημιουργία μιας βάσης για την καλύτερη εκμετάλλευση δυνητικών ευκαιριών.

Την πρώτη ‘γλύκα’ ανέλαβαν να παρέχουν στους συμμετέχοντες μέλη του δικτύου, στο καλωσόρισμα της Παρασκευής 20/04, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Γαυρίου, με παραδοσιακά γλυκίσματα τοπικής παραγωγής. Τον συντονισμό των δύο ομάδων των φωτογράφων, από την ομάδα των Greek Instagramers Events και το δίκτυο CTN ANDROS, ακολούθησε η αρχή του φωτογραφικού τριημέρου. 

Η Παρασκευή συνέχισε πολύ δυναμικά καθώς το πρόγραμμα που είχε οριστεί από το δίκτυο CTN ANDROS και τους Greek Instagramers Events εξυπηρέτησε την παρουσία φωτογραφικών φακών σε μεγάλο μέρος του νησιού, από το Μπατσί, το Γαύριο και τον Άγιο Πέτρο, μέχρι τα χωριά του Κορθίου και χωριά γύρω από τη Χώρα. Οι κοσμοπολίτικοι δρόμοι και τα όμορφα σοκάκια γέμισαν ενέργεια και πόζαραν με μεγάλη χάρη στα διψασμένα μάτια των φωτογράφων. Ο διάλογος που χτιζόταν ανάμεσα στον τόπο και τον φωτογραφικό φακό ήταν καθόλα δημιουργικός. 

Το Σάββατο ξεκίνησε πριν από την ανατολή για να αποτυπωθούν φωτογραφικά οι ομορφιές του τόπου στην ωραιότερη ώρα της ημέρας.  Το Κόρθι και η Χώρα είχαν την τιμητική τους! Οι δύο ομάδες, εξερεύνησαν κάθε μονοπάτι της κοσμοπολίτικης Χώρας αλλά και των γύρω περιοχών, ξεγυμνώνοντας κάθε πτυχή του τόπου. Τα ασταμάτητα κλικ διήρκησαν μέχρι τις 7 το απόγευμα καθώς όλη η παρέα είχε ραντεβού στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας για να παρακολουθήσει μια ξεχωριστή συναυλία με μελοποιημένα ποιήματα του Έλληνα ποιητή Νίκου Καββαδία. Τη συναυλία ακολούθησε ανοιχτό πάρτυ, με τοπικές νοστιμιές και  κρασί και κάπως έτσι η Πλατεία Γηροκομείου γέμισε χαρά με τις χιλιάδες εικόνες των δύο ημερών να αιωρούνται και μπερδεύονται στον αέρα. 

Παράλληλα, το πρωινό του Σαββάτου, οι πραγματικά εντυπωσιακές αντίκες του 24ου Εαρινού Πρωταθλήματος Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018, έκλεψαν λίγη από την αίγλη της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Η έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο Μπατσί, όπου παραδοσιακοί χοροί και κεράσματα τοπικών γλυκών συνόδεψαν τη διοργάνωση. Από τον αγώνα που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Άνδρο, με την ενεργό στήριξη του Δήμου Άνδρου αλλά και του δικτύου CTN ANDROS, δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η παρέα του #Μy_Αndros art project! Τα κάδρα απέκτησαν καινούρια μοντέλα που με πολύ φινέτσα μοίραζαν τη λάμψη τους από φακό σε φακό. 

Την Κυριακή και τελευταία μέρα των τριήμερων εκδηλώσεων, κάθε φωτογράφος είχε τη δυνατότητα να ανακαλύψει και άλλες ομορφιές του τόπου.

Ο πρόεδρος του δικτύου CTN ANDROS, Χρήστος Μπαλόγιαννης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά τυχεροί για την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει και τη συνεργασία μας με τους εξαιρετικούς ανθρώπους της ομάδας Greek Instagramers Events! Μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών του δικτύου, νιώθουμε περήφανοι για την άριστη συνεργασία, την προθυμία και συνεισφορά όλων αλλά και μεγάλη χαρά για την μεγάλη απήχηση και συμμετοχή που είχε η διοργάνωση. Η εμπιστοσύνη, η πίστη και η σκληρή δουλειά ανταμείβονται και πλέον μιλάμε βασιζόμενοι σε πραγματικά γεγονότα. Σκοπός μας ήταν να δώσουμε ζωή σε κάθε γωνιά του νησιού και να καταφέρουμε όχι μόνο να αναδείξουμε την Άνδρο, και να τη γνωρίσουμε κατά κάποιο τρόπο απ΄την αρχή, αλλά και να αξιοποιήσουμε το φωτογραφικό υλικό για την προώθησή της σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι διαφορετικές ματιές και οι διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης του κοινού θέματος δημιούργησαν κάτι πραγματικά μαγικό, το οποίο θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε στην φωτογραφική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο νησί τον Ιούλιο και θα ταξιδέψει τις ομορφιές του τόπου ανά την Ελλάδα, καθώς θα φιλοξενηθεί και σε άλλα μέρη της χώρας μας, αλλά και μέσω του λευκώματος που θα εκδοθεί και θα παρέχεται από όλα τα μέλη του δικτύου μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά την ομάδα των Greek Instagramers Events, Γιώργο Βέργαδο, Έλλη Αγιαννίδη και Σταυρούλα Σπυρέα για την άριστη συνεργασία, όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και το Εαρινό Πρωτάθλημα Ράλλυ Αντίκας ΦΙΛΠΑ που μας τίμησε φέτος και γέμισε ομορφιά το νησί μας! Δεσμευόμαστε για την υλοποίηση πολλών ακόμα δράσεων με στόχο την έμπνευση, τη δημιουργία και την ανάδειξη της Ελλάδας μας.»

Η κα Λένα Πολίτου, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Άνδρου, σε σχετική δήλωση, είπε: «Οι συνεργασίες μεταξύ ανθρώπων και ομάδων με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο, το οποίο δείχνουν έμπρακτα, είναι αυτές που τελικά αποδίδουν καρπούς και αξίζουν. Η πρωτοβουλία του επιχειρηματικού δικτύου της Άνδρου CTN ANDROS και της ομάδας Greek Instagramers Events για το φωτογραφικό τριήμερο στο νησί μας ήταν πραγματικά εξαιρετική και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στηρίξαμε και είμαστε μέρος αυτού του έργου! Η Άνδρος, όπως και όλα τα νησιά της Ελλάδας, έχουν ανάγκη για τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες βοηθούν στην ανάδειξη και προώθησή τους. Η συμμετοχή που λάβαμε ήταν μεγάλη και αυτό δείχνει πως η όρεξη και η πρόθεση υπάρχουν, αρκεί να δίνονται ευκαιρίες από όσους έχουν τη δυνατότητα, για να μπορούμε όλοι μαζί να κινητοποιούμαστε, να βελτιωνόμαστε και να αναβαθμίζουμε το ‘προϊόν’ που προσφέρουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ομάδα διοργάνωσης του Εαρινού Πρωταθλήματος Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, με την οποία θα χαρούμε να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία τα επόμενα χρόνια. Επίσης, θα ήθελα να αναφερω ότι τόσο το Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ  όσο  η επιτυχής 2η διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου  Άνδρου και του αγώνα προς τιμήν του Αφανούς Ναύτη , την Κυριακή 22/04, εμπλούτισε την φωτογραφική θεματολογία με αποτέλεσμα και το ράλλυ σαν διακριτό event,   ο αθλητισμός αλλά και ο ίδιος ο αγώνας να προβληθεί μέσω του φωτογραφικού υλικού που συγκεντρώθηκε τόσο στις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν όσο και στο λεύκωμα! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την προσπάθεια, την διάθεση, τη συμμετοχή και την υλοποίηση αυτής της μοναδικής εμπειρίας και θα χαρούμε να στηρίξουμε κάθε επόμενη!»

Η Έλλη Αγιαννίδη, συν-ιδρύτρια του Greek Instagramers Events, δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα ‘Greek Instagramers Events’ ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό την συσπείρωση της Ελληνικής κοινότητας των φίλων της φωτογραφίας δημιουργώντας ένα βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με Δήμους και πολιτιστικούς φορείς με στόχο την ανάδειξη του τόπου μας μέσα από διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις όπως εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφικές εξορμήσεις και καλλιτεχνικά Projects. Για το Project “#My_Andros” συνεργαστήκαμε με 120 ταλαντούχους φωτογράφους, μέλη της ομάδας μας, πολλοί από τους οποίους διατηρούν Instagram και Facebook σελίδες με χιλιάδες ακόλουθους από όλο τον κόσμο. Μέσα από τις αναρτήσεις τους στα Social Media θα προβάλλεται για πολλούς μήνες το νησί σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και την θετική τους ενέργεια, καθώς και το επιχειρηματικό δίκτυο CTN ANDROS και τον Δήμο Άνδρου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για την επιτυχία που είχε το φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο, καθώς ήταν η πρώτη φωτογραφική εξόρμηση τέτοιου μεγέθους με ειδικές οργανωτικές απαιτήσεις. Με την εμπειρία που έχουμε σε ενέργειες σαν αυτή ως Greek Instagramers Events, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η συγκεκριμένη σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ανυπομονούμε για την έκθεση των φωτογραφιών η οποία θα φιλοξενηθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά και για το λεύκωμα που θα εκδοθεί με το φωτογραφικό υλικό! Χαιρόμαστε να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις που όχι μόνο δίνουν χαρά και εμπνέουν, αλλά και που βοηθούν στην προώθηση και ανάδειξη της χώρας μας! Η Άνδρος αποτέλεσε ένα ιδανικό ξεκίνημα τόσο λόγω της ομορφιάς του τόπου όσο και λόγω των ανθρώπων της.»

 1. 24/05 14:14

  DRV: Τα επαγγελματικά ταξίδια ανεβάζουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων

 2. 24/05 13:46

  Τούρκοι δημοσιογράφοι στη Λευκάδα και την Κεφαλονιά

 3. 24/05 12:57

  Έρευνα: Τι προσδοκούν οι Γερμανοί από τα προγράμματα ανταμοιβής ξενοδοχείων

 4. 24/05 12:48

  Νέο ξενοδοχείο στην Ελούντα 800 κλινών από τον εφοπλιστή Σπύρο Ράνη

 5. 24/05 12:38

  H Xenia 2018 παρουσιάζει το καινοτόμο πρότζεκτ Hotel Megatrends

 6. 24/05 12:25

  +6,4% οι επιβάτες στα αεροδρόμια της χώρας το α' 4μηνο

 7. 24/05 12:23

  Εκτοξεύθηκαν τα περιστατικά ασθένειας Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα το 2017

 8. 24/05 11:45

  Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Εκδηλώσεις τουριστικής προβολής στη Λήμνο

 9. 24/05 11:35

  Travelport: Περισσότερα ταξίδια φέτος από τους Αμερικανούς millennials

 10. 24/05 11:15

  Εικονικό αερομεταφορέα δημιουργεί ο FTI

 11. 24/05 11:02

  Aegean: Διψήφια αύξηση επιβατών στο δίκτυο εξωτερικού το α' 3μηνο

 12. 24/05 10:58

  Ολιστικό ταξίδι ευεξίας για πρώτη φορά εν πλω

 13. 24/05 10:55

  Royal Caribbean: Προειδοποίηση για επιπτώσεις στις Βαλεαρίδες από τον τουριστικό φόρο

 14. 24/05 09:52

  ΟΠΕΚΑ: Ιαματικός τουρισμός για 4.000 δικαιούχους

 15. 24/05 09:05

  Κινητήριος δύναμη ο τουρισμός για την ανάπτυξη- Δείτε αναλυτικά τι προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο

 16. 24/05 08:15

  Διευρύνει το πρόγραμμα του 2019 για Κύπρο η TUI

 17. 24/05 07:43

  Μετατροπές κατοικιών σε τουριστικά καταλύματα σε Νέστο και Ρέθυμνο

 18. 24/05 07:40

  Σε παραλίες, μνημεία και επαύλεις οι πολιτικοί γάμοι στη Ρόδο

 19. 24/05 07:32

  Βοτανικός κήπος στη Δωρίδα

 20. 24/05 07:27

  Δήμος Αθηναίων: Διαγωνισμός για στέγαση αστέγων σε ξενοδοχεία

 21. 24/05 07:20

  Η Μάχη της Πόρτας και η Ανάβαση της Ελάτης στα Τρίκαλα

 22. 23/05 17:06

  Πως ετοιμάζουμε το Site μας για να δεχθούμε επισκέπτες

 23. 23/05 16:11

  Λεωφορειακή γραμμή Σπάτα - Αιδηψός από 1η Ιουνίου

 24. 23/05 16:01

  Καινοτόμο Open Lobby στο Holiday Inn Athens

 25. 23/05 15:20

  Επιστολή Α. Τζιτζικώστα στην υπουργό Πολιτισμού για τις εργασίες στην Αμφίπολη

 26. 23/05 15:00

  ΣΕΤΕ: Ψηφιακή καμπάνια για την αξία του τουρισμού

 27. 23/05 14:56

  Μόνο 4 στους 10 Αθηναίους θεωρούν την πόλη καθαρή

 28. 23/05 14:35

  ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδια εξοικείωσης δημοσιογράφων στην Ελλάδα

 29. 23/05 14:33

  HATTA: 2η γιορτή Πολιτιστικού Τουρισμού GRecoACTE στην Εύβοια

 30. 23/05 14:33

  Creta Maris: Η εμπειρία να ζεις σαν…Κρητικός

 31. 23/05 14:24

  TUI: Ποιοι αναλαμβάνουν τις αρμοδιότητες στις αγορές

 32. 23/05 14:14

  ΞΕΕ για προσωπικά δεδομένα: Προτεραιότητα η διασφάλιση των ξενοδοχείων

 33. 23/05 13:35

  FedHATTA: Εκπαιδευτική συνάντηση με σπουδαστές του ΙΕΚ Ακαδημίας Πλάτωνος

 34. 23/05 12:59

  Οι προϋποθέσεις εγγραφής των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο ΓΕΜΗ

 35. 23/05 12:46

  Που θα ταξιδέψουν οι Ευρωπαίοι το 2018 - Ιταλοί και Πολωνοί "ψηφίζουν" Ελλάδα

 36. 23/05 11:51

  Προσωπικά δεδομένα: Κίνδυνος μέχρι και για χρεωκοπία όσων δεν συμμορφωθούν έγκαιρα

 37. 23/05 11:30

  Αυξάνονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στις τουριστικές επιχειρήσεις

 38. 23/05 10:31

  Αφίσα της Αφροδίτης της Μήλου στα Hondos Center στην Ομόνοια- Καμπάνια για την επιστροφή της

 39. 23/05 10:03

  Πιστοποίηση περιπατητικών μονοπατιών στη Χαλκιδική

 40. 23/05 09:57

  Άδειες για 2 ξενοδοχεία σε Ρόδο και Κρήτη

 41. 23/05 09:51

  Ποιες επενδύσεις προκρίνονται για την ανάπλαση του π. στρατοπέδου Παύλος Μελάς

 42. 23/05 09:47

  Δύο ημέρες Ανοιχτές Πόρτες στα επισκέψιμα οινοποιεία (Λίστα)

 43. 23/05 09:44

  Γιορτή Καλαμποκιού στα Φάρσαλα

 44. 23/05 09:41

  Δήμος Χαλανδρίου: Διαγωνισμός για διαμονή μελών του ΚΑΠΗ σε ξενοδοχείο

 45. 23/05 09:35

  O ΕΟΤ φέρνει 587 δημοσιογράφους, bloggers και τουριστικούς πράκτορες

 46. 23/05 09:25

  Η Zeus International μίσθωσε το Lazart Hotel για 25 χρόνια

 47. 22/05 16:57

  Πως απαντάμε στα reviews της τουριστικής μας επιχείρησης

 48. 22/05 16:53

  Αρχαιοφύλακες: "Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκδηλώσεις εκτός ωραρίου"

 49. 22/05 16:21

  H E. Κουντουρά κεντρική ομιλήτρια σε ημερίδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

 50. 22/05 16:12

  Στον Ευτύχιο Βασιλάκη το 60% της Autohellas

 51. 22/05 15:33

  Παγκόσμια διάκριση στην Ledra Hotels and Villas από την Marriott

 52. 22/05 15:07

  Τα 10 πιο παράξενα πράγματα που κλέβουν οι πελάτες από τα ξενοδοχεία

 53. 22/05 14:44

  Ανακαινισμένο άνοιξε το ξενοδοχείο Terra Maltese Natural Retreat

 54. 22/05 13:14

  «Κάνοντας την Ελλάδα και πάλι μεγάλη»

 55. 22/05 13:05

  Το έκτο ισχυρότερο διαβατήριο στον κόσμο έχει και φέτος η Ελλάδα

 56. 22/05 12:20

  TripAdvisor: Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα μνημεία της Ελλάδας για το 2018

 57. 22/05 12:02

  TripAdvisor: Οι ταξιδιώτες αποθεώνουν την Ακρόπολη- Στα 16 top μνημεία του 2018

 58. 22/05 12:00

  Βρετανικός τουρισμός: 1 στους 10 κάνει κράτηση τελευταίας στιγμής

 59. 22/05 11:43

  TUI: Άνοιξαν οι κρατήσεις για πακέτα διακοπών στην Ελλάδα το 2019

 60. 22/05 11:42

  Η τεχνολογία δημιουργεί εμπειρίες στον τουρισμό

 61. 22/05 11:30

  Ποια ελληνικά ξενοδοχεία κερδίζουν το ενδιαφέρον των Γερμανών τουριστών το Μάιο

 62. 22/05 11:27

  Ρωσικός τουρισμός: Η Ελλάδα πέμπτος προορισμός παραλίας με το καλύτερο value

 63. 22/05 11:20

  MarBella Nido Suite Hotel & Villas: Στα 20 νέα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης

 64. 22/05 10:48

  +12,8% οι αφίξεις, +28,2% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Μάρτιο

 65. 22/05 10:33

  Ως Grand Hyatt θα ανοίξει το πρώην ξενοδοχείο Ledra Hotel

 66. 22/05 10:04

  Οι χρήστες άνω των 55 ετών γίνονται όλο και πιο “ψηφιακοί”

 67. 22/05 09:19

  Άδειες για εργασίες σε 2 ξενοδοχεία στην Αλεξανδρούπολη και Κρήτη

 68. 22/05 09:18

  Δήμος Κω: Διαγωνισμός για παραγωγή βίντεο εικονικής πραγματικότητας

 69. 22/05 09:16

  Εκδήλωση στον Πηνειό για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

 70. 22/05 09:10

  Aγώνας Δρόμου στον Ψηλορείτη

 71. 22/05 09:00

  Άδεια για μπαρ στο πρώην Kahlua επί της οδού Αμερικής

 72. 21/05 19:42

  Ενθουσιασμένοι από την Κρήτη οι Ιταλοί δημοσιογράφοι

 73. 21/05 19:30

  Τουρισμός πολυτελείας: Πώς οι επιχειρήσεις θα προσεγγίσουν την αγορά

 74. 21/05 19:26

  Μεγάλη συμμετοχή στο Σχολείο Τουρισμού OnTour στη Σκιάθο

 75. 21/05 18:28

  Στην Εθνική Παγναία το Lazart Hotel στη Θεσσαλονίκη έναντι 7 εκατ. ευρώ

 76. 21/05 13:27

  IMEX 2018: Εδραιώνεται ο συνεδριακός τουρισμός στην Ελλάδα

 77. 21/05 13:23

  Δήμος Θήρας: Προσλήψεις 8 ναυαγοσωστών

 78. 21/05 13:20

  Πως φέρνουμε επισκέπτες στο Site μας;

 79. 21/05 13:08

  Εντυπωσιακό σεληνιακό τοπίο στη Χίο

 80. 21/05 13:04

  Το τηλεοπτικό δίκτυο France2 στην Ύδρα

 81. 21/05 12:58

  Αναλυτικά οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων στην προστασία δεδομένων

 82. 21/05 12:26

  9 καινοτομίες στα ταξίδια που σας πηγαίνουν στον παράδεισο (ή στην κόλαση)

 83. 21/05 11:09

  Η ΕΞ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την επίθεση κατά του Γ. Μπουτάρη

 84. 21/05 10:12

  Προβολή της Λέσβου μέσω της Germania

 85. 21/05 09:46

  Έρχονται νέες επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία

 86. 21/05 09:42

  Ο γαμήλιος τουρισμός στη Σαντορίνη: Προβολή μέσα από ξένη τηλεοπτική σειρά

 87. 21/05 09:35

  Περιφέρεια Κρήτης: Aποφάσεις για ΜΠΕ 4 ξενοδοχείων

 88. 21/05 09:34

  Περιφέρεια Δ. Ελλάδας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση συνεδρίου

 89. 21/05 09:27

  Δήμος Καρπενησίου: Διαγωνισμοί για εκμίσθωση 2 ακινήτων με χρήση καταλύματος

 90. 21/05 00:42

  Τελευταία σεζόν χωρίς τα υδροπλάνα...

 91. 20/05 12:31

  Στην τελική ευθεία μπήκε η μαρίνα Χίου

 92. 20/05 12:08

  Ryanair: Πτήσεις Αθήνα- Ηράκλειο από τις 15 Ιουνίου

 93. 20/05 11:58

  Νέα τουριστική διαδρομή στην Αρχαία Ολυμπία

 94. 20/05 11:55

  Προσβάσιμοι Θαλάσσιοι Προορισμοί στους Δήμους Ερέτριας, Σικυωνιών και Κέας

 95. 20/05 11:48

  To Καζάνι στη Φωτάδα και η Γιορτή Μελιού στη Λάρισα

 96. 19/05 11:43

  Βανδαλιστική επίθεση στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Βόλου

 97. 19/05 11:27

  Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας Rooms & Apartments: Επιτήδειοι προμηθεύουν παράνομους τιμοκατάλογους πόρτας

 98. 19/05 11:23

  H Περιφέρεια Ν. Αιγαίου διεθνής επιχειρηματικός, τουριστικός και πολιτιστικός προορισμός

 99. 19/05 11:21

  Παλαιά ελαιοτριβεία στο Μεγανήσι μετατρέπονται σε χώρους πολιτισμού

 100. 19/05 11:14

  Ε.Κουντουρά: Προτεραιότητα το άνοιγμα της κινεζικής αγοράς