Φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο

Α Decrease font Enlarge font
Φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι γέμισαν την Άνδρο, για ένα φωτογραφικό τριήμερο στις 20-22 Απριλίου 2018, με σκοπό την ανάδειξη της παράδοσης και ομορφιάς του τόπου, ενώ παράλληλα το νησί φιλοξένησε με ιδιαίτερη χαρά φέτος το 24ο ο Εαρινό Πρωτάθλημα Ράλλυ Αντίκας ΦΙΛΠΑ, 21-22 Απριλίου 2018!

Το επιχειρηματικό δίκτυο CTN ANDROS (Andros Cycladic Tourism Network) σε συνεργασία με την ομάδα Greek Instagramers Events και υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου πραγματοποίησαν μια φωτογραφική εξόρμηση στην οποία συμμετείχαν όσοι αγαπούν τη φωτογραφία και την Ελλάδα! Πάνω από 120 φωτογράφοι φιλοξενήθηκαν στο νησί από τις 20 μέχρι και τις 22 Απριλίου, για να εξερευνήσουν και να φωτογραφίσουν τα κοσμοπολίτικα κέντρα, τα σοκάκια, τα νερά, τα αξιοθέατα, τη φύση και ό,τι πιάνει το μάτι. 

Το CYCLADIC TOURISM NETWORK OF ANDROS αποτελεί ένα δίκτυο επιχειρησήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο νησί της Άνδρου, στους τομείς τις φιλοξενίας, της εστίασης και των δραστηριοτήτων. Ως βασικό στόχο έχει την ενίσχυση και προώθηση της κάθε επιχείρησης- μέλους ξεχωριστά και του νησιού ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το CTN ANDROS ιδρύθηκε το 2017 με τη συλλογική απόφαση των μέχρι και σήμερα 41 τουριστικών επιχειρήσεων, που λειτουργούν στο νησί της Άνδρου και ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό όραμα την ενίσχυση και τη μέγιστη αξιοποίηση των παροχών της περιοχής αλλά και τη δημιουργία μιας βάσης για την καλύτερη εκμετάλλευση δυνητικών ευκαιριών.

Την πρώτη ‘γλύκα’ ανέλαβαν να παρέχουν στους συμμετέχοντες μέλη του δικτύου, στο καλωσόρισμα της Παρασκευής 20/04, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Γαυρίου, με παραδοσιακά γλυκίσματα τοπικής παραγωγής. Τον συντονισμό των δύο ομάδων των φωτογράφων, από την ομάδα των Greek Instagramers Events και το δίκτυο CTN ANDROS, ακολούθησε η αρχή του φωτογραφικού τριημέρου. 

Η Παρασκευή συνέχισε πολύ δυναμικά καθώς το πρόγραμμα που είχε οριστεί από το δίκτυο CTN ANDROS και τους Greek Instagramers Events εξυπηρέτησε την παρουσία φωτογραφικών φακών σε μεγάλο μέρος του νησιού, από το Μπατσί, το Γαύριο και τον Άγιο Πέτρο, μέχρι τα χωριά του Κορθίου και χωριά γύρω από τη Χώρα. Οι κοσμοπολίτικοι δρόμοι και τα όμορφα σοκάκια γέμισαν ενέργεια και πόζαραν με μεγάλη χάρη στα διψασμένα μάτια των φωτογράφων. Ο διάλογος που χτιζόταν ανάμεσα στον τόπο και τον φωτογραφικό φακό ήταν καθόλα δημιουργικός. 

Το Σάββατο ξεκίνησε πριν από την ανατολή για να αποτυπωθούν φωτογραφικά οι ομορφιές του τόπου στην ωραιότερη ώρα της ημέρας.  Το Κόρθι και η Χώρα είχαν την τιμητική τους! Οι δύο ομάδες, εξερεύνησαν κάθε μονοπάτι της κοσμοπολίτικης Χώρας αλλά και των γύρω περιοχών, ξεγυμνώνοντας κάθε πτυχή του τόπου. Τα ασταμάτητα κλικ διήρκησαν μέχρι τις 7 το απόγευμα καθώς όλη η παρέα είχε ραντεβού στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας για να παρακολουθήσει μια ξεχωριστή συναυλία με μελοποιημένα ποιήματα του Έλληνα ποιητή Νίκου Καββαδία. Τη συναυλία ακολούθησε ανοιχτό πάρτυ, με τοπικές νοστιμιές και  κρασί και κάπως έτσι η Πλατεία Γηροκομείου γέμισε χαρά με τις χιλιάδες εικόνες των δύο ημερών να αιωρούνται και μπερδεύονται στον αέρα. 

Παράλληλα, το πρωινό του Σαββάτου, οι πραγματικά εντυπωσιακές αντίκες του 24ου Εαρινού Πρωταθλήματος Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2018, έκλεψαν λίγη από την αίγλη της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Η έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο Μπατσί, όπου παραδοσιακοί χοροί και κεράσματα τοπικών γλυκών συνόδεψαν τη διοργάνωση. Από τον αγώνα που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Άνδρο, με την ενεργό στήριξη του Δήμου Άνδρου αλλά και του δικτύου CTN ANDROS, δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η παρέα του #Μy_Αndros art project! Τα κάδρα απέκτησαν καινούρια μοντέλα που με πολύ φινέτσα μοίραζαν τη λάμψη τους από φακό σε φακό. 

Την Κυριακή και τελευταία μέρα των τριήμερων εκδηλώσεων, κάθε φωτογράφος είχε τη δυνατότητα να ανακαλύψει και άλλες ομορφιές του τόπου.

Ο πρόεδρος του δικτύου CTN ANDROS, Χρήστος Μπαλόγιαννης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά τυχεροί για την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει και τη συνεργασία μας με τους εξαιρετικούς ανθρώπους της ομάδας Greek Instagramers Events! Μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών του δικτύου, νιώθουμε περήφανοι για την άριστη συνεργασία, την προθυμία και συνεισφορά όλων αλλά και μεγάλη χαρά για την μεγάλη απήχηση και συμμετοχή που είχε η διοργάνωση. Η εμπιστοσύνη, η πίστη και η σκληρή δουλειά ανταμείβονται και πλέον μιλάμε βασιζόμενοι σε πραγματικά γεγονότα. Σκοπός μας ήταν να δώσουμε ζωή σε κάθε γωνιά του νησιού και να καταφέρουμε όχι μόνο να αναδείξουμε την Άνδρο, και να τη γνωρίσουμε κατά κάποιο τρόπο απ΄την αρχή, αλλά και να αξιοποιήσουμε το φωτογραφικό υλικό για την προώθησή της σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι διαφορετικές ματιές και οι διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης του κοινού θέματος δημιούργησαν κάτι πραγματικά μαγικό, το οποίο θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε στην φωτογραφική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο νησί τον Ιούλιο και θα ταξιδέψει τις ομορφιές του τόπου ανά την Ελλάδα, καθώς θα φιλοξενηθεί και σε άλλα μέρη της χώρας μας, αλλά και μέσω του λευκώματος που θα εκδοθεί και θα παρέχεται από όλα τα μέλη του δικτύου μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά την ομάδα των Greek Instagramers Events, Γιώργο Βέργαδο, Έλλη Αγιαννίδη και Σταυρούλα Σπυρέα για την άριστη συνεργασία, όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και το Εαρινό Πρωτάθλημα Ράλλυ Αντίκας ΦΙΛΠΑ που μας τίμησε φέτος και γέμισε ομορφιά το νησί μας! Δεσμευόμαστε για την υλοποίηση πολλών ακόμα δράσεων με στόχο την έμπνευση, τη δημιουργία και την ανάδειξη της Ελλάδας μας.»

Η κα Λένα Πολίτου, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Άνδρου, σε σχετική δήλωση, είπε: «Οι συνεργασίες μεταξύ ανθρώπων και ομάδων με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο, το οποίο δείχνουν έμπρακτα, είναι αυτές που τελικά αποδίδουν καρπούς και αξίζουν. Η πρωτοβουλία του επιχειρηματικού δικτύου της Άνδρου CTN ANDROS και της ομάδας Greek Instagramers Events για το φωτογραφικό τριήμερο στο νησί μας ήταν πραγματικά εξαιρετική και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στηρίξαμε και είμαστε μέρος αυτού του έργου! Η Άνδρος, όπως και όλα τα νησιά της Ελλάδας, έχουν ανάγκη για τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες βοηθούν στην ανάδειξη και προώθησή τους. Η συμμετοχή που λάβαμε ήταν μεγάλη και αυτό δείχνει πως η όρεξη και η πρόθεση υπάρχουν, αρκεί να δίνονται ευκαιρίες από όσους έχουν τη δυνατότητα, για να μπορούμε όλοι μαζί να κινητοποιούμαστε, να βελτιωνόμαστε και να αναβαθμίζουμε το ‘προϊόν’ που προσφέρουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ομάδα διοργάνωσης του Εαρινού Πρωταθλήματος Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, με την οποία θα χαρούμε να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία τα επόμενα χρόνια. Επίσης, θα ήθελα να αναφερω ότι τόσο το Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ  όσο  η επιτυχής 2η διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου  Άνδρου και του αγώνα προς τιμήν του Αφανούς Ναύτη , την Κυριακή 22/04, εμπλούτισε την φωτογραφική θεματολογία με αποτέλεσμα και το ράλλυ σαν διακριτό event,   ο αθλητισμός αλλά και ο ίδιος ο αγώνας να προβληθεί μέσω του φωτογραφικού υλικού που συγκεντρώθηκε τόσο στις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν όσο και στο λεύκωμα! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την προσπάθεια, την διάθεση, τη συμμετοχή και την υλοποίηση αυτής της μοναδικής εμπειρίας και θα χαρούμε να στηρίξουμε κάθε επόμενη!»

Η Έλλη Αγιαννίδη, συν-ιδρύτρια του Greek Instagramers Events, δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα ‘Greek Instagramers Events’ ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό την συσπείρωση της Ελληνικής κοινότητας των φίλων της φωτογραφίας δημιουργώντας ένα βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με Δήμους και πολιτιστικούς φορείς με στόχο την ανάδειξη του τόπου μας μέσα από διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις όπως εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφικές εξορμήσεις και καλλιτεχνικά Projects. Για το Project “#My_Andros” συνεργαστήκαμε με 120 ταλαντούχους φωτογράφους, μέλη της ομάδας μας, πολλοί από τους οποίους διατηρούν Instagram και Facebook σελίδες με χιλιάδες ακόλουθους από όλο τον κόσμο. Μέσα από τις αναρτήσεις τους στα Social Media θα προβάλλεται για πολλούς μήνες το νησί σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και την θετική τους ενέργεια, καθώς και το επιχειρηματικό δίκτυο CTN ANDROS και τον Δήμο Άνδρου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για την επιτυχία που είχε το φωτογραφικό τριήμερο στην Άνδρο, καθώς ήταν η πρώτη φωτογραφική εξόρμηση τέτοιου μεγέθους με ειδικές οργανωτικές απαιτήσεις. Με την εμπειρία που έχουμε σε ενέργειες σαν αυτή ως Greek Instagramers Events, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η συγκεκριμένη σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ανυπομονούμε για την έκθεση των φωτογραφιών η οποία θα φιλοξενηθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά και για το λεύκωμα που θα εκδοθεί με το φωτογραφικό υλικό! Χαιρόμαστε να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις που όχι μόνο δίνουν χαρά και εμπνέουν, αλλά και που βοηθούν στην προώθηση και ανάδειξη της χώρας μας! Η Άνδρος αποτέλεσε ένα ιδανικό ξεκίνημα τόσο λόγω της ομορφιάς του τόπου όσο και λόγω των ανθρώπων της.»

 1. 21/08 14:03

  Ελληνικός τουρισμός: Οι Γερμανοί πρωταγωνιστές στις εξαιρετικές επιδόσεις του α' 6μήνου

 2. 21/08 13:29

  DER Touristik: Μεγάλες προσφορές για Ελλάδα στα φθινοπωρινά πακέτα

 3. 21/08 12:38

  Cobalt Air: Προσφορά χαμηλών ναύλων για φοιτητές

 4. 21/08 12:16

  Ι.Ρέτσος: Να μην επαναλάβουμε τα λάθη που οδήγησαν στην κρίση

 5. 21/08 12:08

  Thomas Cook: Tι αλλάζει στις κρατήσεις αποκλειστικά για διαμονή

 6. 21/08 11:55

  Xώροι Υγιεινής σε Κέντρα Αναψυχής για το κοινό στην Κύπρο

 7. 21/08 11:48

  Πιστοποίηση Travelife Gold για το ξενοδοχείο Cactus Beach

 8. 21/08 10:49

  Τρεις κατηγορίες ξενοδοχείων All Inclusive στην Τουρκία, με στόχο τις καλύτερες τιμές

 9. 21/08 10:16

  Αυθεντική εμπειρία διακοπών στην Κρήτη μέσα από το blog του Creta Maris

 10. 21/08 10:07

  Η νέα τουριστική στρατηγική της Τουρκίας και η Ελλάδα

 11. 21/08 10:02

  Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης: Διαγωνισμός για ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια

 12. 21/08 10:00

  Δράσεις τουριστικής προβολής σε Περιστέρι, Σύμη και Μονεμβασιά

 13. 21/08 09:58

  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Δημιουργία επικοινωνιακής τουριστικής ταυτότητας

 14. 20/08 17:07

  Ελληνικός τουρισμός: Εντυπωσιακές επιδόσεις τον Ιούνιο, +771 εκατ. ευρώ έσοδα στο εξάμηνο

 15. 20/08 14:44

  Απεργία ΠΝO: H FEDHATTA κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

 16. 20/08 14:11

  Πόσο γερά είναι τα θεμέλια της ελληνικής οικονομίας;

 17. 20/08 13:45

  Ισπανικός τουρισμός: Στόχος οι "κοσμοπολίτες" τουρίστες- Μείωση φέτος των Γερμανών

 18. 20/08 12:33

  Στο υπουργείο Υποδομών οι φάκελοι για τα υδατοδρόμια Λευκάδας και Μεγανησίου

 19. 20/08 12:19

  TUI: Πρώτη στις κρατήσεις last minute των Αυστριακών η Ελλάδα

 20. 20/08 12:10

  Μ.Κόνσολας: Έρχονται κρουαζιερόπλοια με Κινέζους τουρίστες στη Ρόδο- να διευκολυνθεί ο έλεγχος

 21. 20/08 12:05

  Η Emirates αναζητεί Πλήρωμα Θαλάμου- «Open Day» το Σάββατο στην Αθήνα

 22. 20/08 11:10

  Στροφή της Τουρκίας στον ποιοτικό τουρισμό- Στόχος τα 50 δισ.δολάρια έσοδα έως το 2023

 23. 20/08 10:37

  Shock Price Night στις 29 Αυγούστου στην Τρίπολη

 24. 20/08 10:33

  Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών

 25. 20/08 10:28

  Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους

 26. 20/08 10:21

  Γιορτή της πατάτας στη Λεκάνη Καβάλας

 27. 19/08 14:05

  Ουρανούπολη - Δρένια: Διακοπές με σκάφος στην... Καραϊβική της Χαλκιδικής

 28. 19/08 11:59

  Πώς η Ισπανία διαχειρίζεται τα παραθαλάσσια αυθαίρετα

 29. 19/08 11:55

  Ποδηλατικός γύρος στο Κιάτο

 30. 19/08 11:50

  “Festival of Speed” στη Ρόδο

 31. 18/08 12:00

  Eurostat: 455.000 επιπλέον κλίνες στην Ελλάδα στην 10ετία 2006-2016

 32. 18/08 11:38

  Πλούσιοι Τούρκοι τουρίστες στην Αλεξανδρούπολη

 33. 18/08 11:30

  Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια Τυρνάβου

 34. 18/08 11:27

  Υψηλάντειος Αγώνας Δρόμου στην Πιερία

 35. 17/08 13:09

  Μ.Κόνσολας: Αθέτηση δεσμεύσεων για τα τραπεζικά καταστήματα σε Λειψούς, Τήλο και Κάσο

 36. 17/08 12:37

  Το "Muzenidis Travel" επεκτείνεται στις χώρες του Καυκάσου

 37. 17/08 11:48

  Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δ. Ελλάδας: Έκκληση για την απεργία της ΠΝΟ

 38. 17/08 11:31

  Conte Nast Traveller: Το ξενοδοχείο Branco στη Μύκονο (του Ομίλου Κόκκαλη) στα καλύτερα νέα στον κόσμο (φωτό)

 39. 17/08 10:36

  ΑΑΔΕ: Μέχρι τέλος Αυγούστου η πλατφόρμα για τις τουριστικές μισθώσεις σπιτιών

 40. 17/08 10:01

  +13% οι πωλήσεις των γερμανών τουριστικών πρακτόρων αυτό το καλοκαίρι

 41. 17/08 09:52

  Ασφαλή τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια αλλά…

 42. 17/08 09:48

  Die Presse: Οι παρενέργειες της ελληνικής τουριστικής ανάπτυξης

 43. 17/08 09:34

  Ενημέρωση επισκεπτών για το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου

 44. 17/08 09:29

  Έκθεση Οικοτεχνίας και Τοπικών Προϊόντων στην Ξάνθη

 45. 17/08 09:26

  Εξειδικευμένη τουριστική προβολή της Ερμιονίδας

 46. 16/08 13:30

  Τα top ελληνικά ξενοδοχεία στις αναζητήσεις των Γερμανών το τελευταίο 15νθήμερο

 47. 16/08 13:21

  Οι Γερμανοί t.o's άνοιξαν τις κρατήσεις για το 2019 (και για Ελλάδα)

 48. 16/08 12:36

  Γερμανικός τουρισμός: 3 στους 4 θα ταξίδευαν στο εξωτερικό εάν έπεφτε η θερμοκρασία...

 49. 16/08 12:33

  Έκκληση Ι.Ρέτσου για να μη γίνει η απεργία της ΠΝΟ

 50. 16/08 12:16

  Ryanair: Καθυστερήσεις πτήσεων και στην Ελλάδα λόγω έλλειψης προσωπικού στο Air Traffic Control

 51. 16/08 10:44

  Τουρκικός τουρισμός: Η υποτίμηση της λίρας δεν μειώνει τις τιμές των πακέτων

 52. 16/08 10:02

  H Expedia επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του UEFA Champions League

 53. 16/08 09:41

  Αγώνες Τριάθλου και Aquathlon στην Αρχαία Επίδαυρο

 54. 16/08 09:37

  Αγώνας επίδειξης ξύλινων ιστιοπλοϊκών σκαφών στην Πάρο

 55. 16/08 09:26

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση αναψυκτηρίου στοΤελωνείο Μαυροματίου Θεσπρωτίας

 56. 15/08 12:25

  Μαγιόρκα: Καθαρότερες παραλίες με «αλιευτές σκουπιδιών»

 57. 15/08 12:21

  Γιορτή Μήλου στη Λάρισα

 58. 15/08 12:19

  Γιορτή Θάλασσας, Ναυτικών και Αλιέων στον Τυρό

 59. 15/08 12:14

  Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση TOURNATUR

 60. 14/08 12:21

  Οι Βρετανοί στρέφονται στην Τουρκία: +89% η στερλίνα έναντι της τουρκικής λίρας

 61. 14/08 11:48

  Virtuoso: Η Ελλάδα στους 7 top προορισμούς των Αμερικανών τουριστών το 2018

 62. 14/08 10:12

  Αγανάκτηση στην Ισπανία με τα κρουαζιερόπλοια

 63. 14/08 10:05

  Διαγωνισμός για μίσθωση ξενοδοχειακών κλινών στη Θεσσαλονίκη

 64. 14/08 09:54

  Δήμος Μυλοποτάμου: Διαγωνισμός για σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης και προβολής

 65. 14/08 09:50

  Περιφέρεια Δ.Ελλάδας: Έλεγχοι στο νερό ξενοδοχείων και άλλων επιχειρήσεων

 66. 14/08 09:46

  Νέο σήμα επισκέψιμου οινοποιείου από το Υπουργείου Τουρισμού

 67. 13/08 18:35

  2,8 εκατ. τουρίστες φέρνει φέτος η TUI στην Ελλάδα- Συνάντηση Κουντουρά- Friedrich Joussen

 68. 13/08 18:12

  FedHATTA: +10% η ταξιδιωτική κίνηση των Ελλήνων φέτος

 69. 13/08 18:08

  «Ιαπωνική Εβδομάδα 2019» στην Αθήνα

 70. 13/08 17:22

  ΕΟΤ: Οι νέοι Τμηματάρχες, οι επικεφαλής των Γραφείων εξωτερικού, η τοποθέτηση των υπαλλήλων

 71. 13/08 14:05

  Αυτοί είναι ο 5 νέοι Διευθυντές του ΕΟΤ

 72. 13/08 14:02

  Ο MasterChef 2017, Λάμπρος Βακιάρος, παρουσιάζει το πρωινό της Σάμου

 73. 13/08 13:49

  Ρωσικός τουρισμός: Τα τουρκικά ξενοδοχεία τιμολογούν σε δολάρια- αύξηση των τιμών 5% το 2019

 74. 13/08 13:22

  Στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο Διαστήματος το 2022

 75. 13/08 12:47

  Γιατί γκρινιάζουν τόσο οι Γερμανοί;

 76. 13/08 11:41

  Fraport: Αύξηση 7,2% των επιβατών στα 14 αεροδρόμια τον Ιούλιο

 77. 13/08 11:30

  Emirates: Προσφορές για ταξίδια σε ηλιόλουστους προορισμούς του εξωτερικού το φθινόπωρο

 78. 13/08 11:28

  Δείτε το video του Υπ.Πολιτισμού για το ηλεκτρονικό εισιτήριο - πώς το σχολιάζει ο Αλ.Τσίπρας

 79. 13/08 11:08

  Airbnb: Συνοικίες στη Μαδρίτη χαρακτηρίζονται "κορεσμένες"- μέτρα κατά της τουριστικής μίσθωσης σπιτιών

 80. 13/08 10:45

  «Apodixi please»: Τη συνδρομή των τουριστών κατά της φοροδιαφυγής ζητεί η ΑΑΔΕ

 81. 13/08 10:10

  Νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην Γεωργιούπολη

 82. 13/08 09:38

  Δήμος Μετσόβου: Δημοπρασία για την εκμίσθωση Ξενώνα

 83. 13/08 09:31

  Δήμος Λαυρεωτικής: Διαγωνισμός για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

 84. 13/08 09:29

  Ο ΕΟΤ ενισχύει το Μolyvos International Music Festival

 85. 12/08 11:43

  ΕΟΤ: Απροθυμία στη στελέχωση Διευθύνσεων

 86. 12/08 11:38

  Φεστιβάλ Τζαζ Μουσικής στην Τήνο

 87. 12/08 11:29

  Γιορτή Σαρδέλας στην Πρέβεζα

 88. 12/08 11:25

  Δήμος Πάτμου: Φεστιβάλ «Η Θεία Αποκάλυψη της Μουσικής»

 89. 12/08 11:18

  Ελληνικές σημαίες στο Rogers Cup: Χρυσά γενέθλια με τελικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά

 90. 11/08 12:21

  Η Royal Caribbean μετατρέπει τις αναμνηστικές φωτογραφίες σε μουσικά έργα τέχνης

 91. 11/08 12:18

  Γιορτή Κρασιού στον Αμπελώνα Λάρισας

 92. 11/08 12:17

  Πανελλήνια πρωταθλημάτα marathon mtd στη Ναύπακτο

 93. 11/08 12:15

  Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στη Σίκινο

 94. 10/08 14:35

  Παραδοσιακός Κρητικός Τρύγος στο Creta Maris

 95. 10/08 14:34

  Κόκκινο Συναγερμό “σέρβιρε” ο Τσιτσιπάς στο Παγκόσμιο Τουρνουά Τένις

 96. 10/08 14:08

  Παρέμβαση Γαλιατσάτου για την έδρα της νέας υπηρεσίας ΕΟΤ Ηπείρου/ Ι. Νήσων

 97. 10/08 13:56

  Περισσότεροι από 1.500 εκθέτες στην 83η ΔΕΘ

 98. 10/08 13:46

  Τι ταξιδεύει μαζί με τις αποσκευές σας στις πτήσεις;

 99. 10/08 13:13

  Τουρκία: Μετά τη Booking.com, "στοπ" και σε Airbnb, Expedia, Skyscanner;

 100. 10/08 12:41

  Χωρίς πλοία στις 3 Σεπτεμβρίου- 24ωρη απεργία από την ΠΝΟ