TUI: Εκπτώσεις έως 60% για Ελλάδα στην καρδιά του καλοκαιριού

10 Aug 2018, 12:10 | ΤΑΣΕΙΣ

TornosNews.gr

TUI: Εκπτώσεις έως 60% για Ελλάδα στην καρδιά του καλοκαιριού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ξεχάστε τις πρόωρες κρατήσεις. Οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής προσφέρουν φέτος εκπληκτικές ευκαιρίες στη βρετανική αγορά, με τελευταία την TUI που έβγαλε στην καρδιά του καλοκαιριού πακέτα διακοπών σε καθιερωμένους ελληνικούς προορισμούς με έκπτωση έως και 60% για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Δημοφιλείς ελληνικοί προορισμοί προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, τους μήνες αυτούς, με 14 διανυκτερεύσεις συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων να ξεκινούν από 160 λίρες το άτομο!

Για παράδειγμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun, προσφέρεται πακέτο 14 διανυκτερεύσεων στο Ekati 2 hotel στον Κάβο, σε στούντιο με μπαλκόνι και ταράτσα, έναντι 209 λιρών το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων από το Γκάτουικ με αναχώρηση στις 24 Αυγούστου. Το Ekati 2 hotel είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τη διασκέδαση στις διακοπές, με συχνά πάρτι στην πισίνα και μπαρ ανοικτό 24 ώρες.

Αντίστοιχα, 14 διανυκτερεύσεις στο Ilios Malia, σε στούντιο με μπαλκόνι ή ταράτσα, κοστίζουν 220 λίρες το άτομο, μαζί με πτήσεις από το Γκάτουκ, με αναχώρηση την 26η Αυγούστου. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα, μπαρ και εστιατόριο και τα δωμάτια περιλαμβάνουν κουζίνα.

Επτά διανυκτερεύσεις στο Odysseus hotel, σε αυτοεξυπηρετούμενο στούντιο, ξεκινούν από 183 λίρες το άτομο, μαζί με πτήσεις από το Γκάτουικ με αναχώρηση την 1η Σεπτεμβρίου. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα, οι κριτικές της TripAdvisor δείχνουν ένα ξενοδοχείο που προσανατολίζεται κυρίως στις ηλικίες 18-30, και, ως εκ τούτου, η ατμόσφαιρα χαρακτηρίζεται από έντονη διασκέδαση. Τα δωμάτια έχουν κουζίνα και μπαλκόνι ή ταράτσα.

Επτά διανυκτερεύσεις στο Hotel Malia Dedalos σε στούντιο, στο πρότυπο B&B, προσφέρονται έναντι 202 λιρών το άτομο, μαζί με πτήσεις από το Γκάτουικ στις 2 Οκτωβρίου. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα και σνακ μπαρ, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται η παραλία Paradise Beach. Τα δωμάτια διαθέτουν είτε μπαλκόνι, είτε ταράτσα και περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα, παρότι στην προσφορά περιλαμβάνεται πρωινό.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα