Δεύτερο ξενοδοχείο για τον γερμανό t.o. Alltours στην Κρήτη

14 Sep 2017, 09:28 | TOUR OPERATORS

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Δεύτερο ξενοδοχείο για τον γερμανό t.o. Alltours στην Κρήτη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Mετά την απόκτηση, τον Αύγουστο, του τετράστερου ξενοδοχείου Zorbas Village στην Κρήτη, ο γερμανός τουρ οπερέιτορ Alltours ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του στην Ελλάδα με ένα νέο ξενοδοχείο, το επίσης τετράστερο Carolina Mare στα Μάλια, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση.

Και τα 2 ξενοδοχεία, τα μοναδικά που λειτουργεί στην Κρήτη, θα ανακαινισθούν εκτενώς τον ερχόμενο χειμώνα ώστε να αναβαθμιστούν και να προσαρμοσθούν στα πρότυπα ποιότητας του brand Allsun. Μαζί με το Carolina Mare, η Allsun λειτουργεί συνολικά 34 ξενοδοχεία, εκ των οποίων τα 26 στη Μαγιόρκα και τα 6 στα Κανάρια νησιά.

Το Carolina Mare βρίσκεται μπροστά από αμμουδιά στις βόρειες ακτές της Κρήτης. Για πολλά χρόνια η περιοχή ήταν δημοφιλής προορισμός για Γερμανούς τουρίστες.

Το σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο ανακαινίσθηκε προ διετίας, έχει αναπτυχθεί σε επιφάνεια 28.700 τ.μ.,, διαθέτει 2 πισίνες για μεγάλους και 2 για παιδιά, παιδότοπο, ταράτσες και 2 μπαρ, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται μπροστά από μικρή πισίνα.

Στο κεντρικό κτίριο βρίσκεται το λόμπι με τη ρεσεψιόν, το lounge με μπαρ και ένα εστιατόριο με στυλάτη διακόσμηση καθώς και μια τρέντι γωνιά για ζωντανά σόου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 273 δωμάτια, με μπαλκόνι, ταράτσα, θέα στη θάλασσα ή την πισίνα. Προσφέρονται 3 κατηγορίες δωματίων: το άνετο δίκλινο (18 τ.μ.), το οικογενειακό δωμάτιο (23 τ.μ.) και το superior δωμάτιο (25 τ.μ.).

Το Carolina Mare απευθύνεται σε ζευγάρια και οικογένειες με παιδιά και υπόσχεται ξεκούραστες διακοπές.

O Alltours είχε 1,7 εκατ. επισκέπτες το 2016 και συγκαταλέγεται στις 5 μεγαλύτερες εταιρίες υπηρεσιών τουρισμού στη Γερμανία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα