Πλωτές εξέδρες σε ξενοδοχεία στην Κρήτη

26 Sep 2018, 09:48 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Πλωτές εξέδρες σε ξενοδοχεία στην Κρήτη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέες πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης, για λογαριασμό ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, αποφάσισε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας 76,66 τ.μ. για εποχιακή χρήση στη θαλάσσια περιοχή μπροστά και νότια  του ξενοδοχείου BLUE PALACE RESORT ιδιοκτησίας Γκολφ Ρέζιντενσις Α.Ε. – Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων με νόμιμο εκπρόσωπο την κα Κωνσταντία Σμπώκου, στην περιοχή Πλάκα Βρουχά Αγίου Νικολάου Λασιθίου. Η ανωτέρω πλωτή εξέδρα θα χρησιμοποιηθεί για την πρόσβαση των λουόμενων σε δύσβατη περιοχή, ενώ η εξυπηρέτηση και μόνο της πρόσβασης από και προς την ξηρά θα γίνει με την τοποθέτηση και χρήση διαδρόμου σύνδεσης 6,32 μέτρων, σύμφωνα με τη σχετική τεχνική έκθεση. 

Τέλος, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας 60 τ.μ. για εποχιακή χρήση, με σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών, στη θαλάσσια περιοχή “ΜΠΑΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ” για λογαριασμό της κοινοπραξίας Ν.Ε. “ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΜΠΑΛΟΣ & ΣΙΑ”. Η εξυπηρέτηση και μόνο της πρόσβασης στην πλωτή εξέδρα, από και προς την ξηρά αντίστοιχα και εφόσον κάθε άλλος τρόπος πρόσβασης κρίνεται από την αρμόδια Λιμενική Αρχή ακατάλληλος, λαμβάνοντας υπόψη, ιδίως, τυχούσες ιδιαιτερότητες της περιοχής, θα γίνεται με την τοποθέτηση και χρήση διαδρόμου πρόσβασης.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα