Οι 100 καινοτόμες εφαρμογές στον τουρισμό (Μέρος ΙI)

Οι 100 καινοτόμες εφαρμογές στον τουρισμό (Μέρος ΙI)

Οι 100 καινοτόμες τάσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες στην τουριστική βιομηχανία, με τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών, παρουσιάστηκαν στην "ITB Innovators: Platform for the tourism trends of tomorrow", στο πλαίσιο ενός multimedia show, που έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ρίξουν μια ματιά και να ψηφίσουν τα καλύτερα.

Το tornosnews παρουσίασε χθες τις πρώτες 20 καινοτόμες εφαρμογές και σήμερα συνεχίζει με τις επόμενες 20 (θέσεις από 21- 40):

21. «Διαβάζοντας» τις επιθυμίες των επισκεπτών των ξενοδοχείων

To ευέλικτο σύστημα InsightSplash μπορεί να καθορίσει το βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών σε ξενοδοχεία μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα. Οι διευθυντές των ξενοδοχείων μπορούν να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στους πελάτες σε συγκεκριμένα δωμάτια, αλλά και σε επισκέπτες οι οποίοι πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Οι ερωτήσεις εμφανίζονται σε λογική σειρά σε ένα τάμπλετ στο δωμάτιο του επισκέπτη. Η παρουσίαση κόβεται και ράβεται στα μέτρα των ανθρώπων που συνήθως δεν απαντούν σε ερωτηματολόγια. Έτσι, ξεκινά ένας συνεχόμενος διάλογος που καθιστά δυνατή την αξιολόγηση δεικτών-κλειδιά. Ένα σύστημα πρώιμων ειδοποιήσεων πληροφορεί τους διευθυντές σχετικά με τα πιθανά προβλήματα.

 

22. Εφαρμογή δημιουργεί χάρτες αφηγηματικής απεικόνισης 

Η πλατφόρμα αφηγηματικής χαρτογράφησης Hi επιτρέπει στους χρήστες της να «ανεβάζουν» φωτογραφίες και κείμενα σε δύο διαφορετικές μορφές: το «σκίτσο» περιορίζει τα κείμενα που συνοδεύουν φωτογραφίες στις 20 λέξεις. Μια εβδομάδα αργότερα, δημιουργείται ένα είδος φωτογραφικού ημερολογίου. Τα σκίτσα όλων των χρηστών προβάλλονται επάνω σε έναν παγκόσμιο χάρτη, επιτρέποντας την προβολή σημειώσεων και φωτογραφιών σε επιλεγμένες περιοχές. 

 

23. Εντοπίζοντας το κινητό κατάστημα επισκευής ποδηλάτων μέσω GPS

H Colle + McVoy έστειλε ένα κινητό κατάστημα επισκευής ποδηλάτων σε μια περιοδεία σε όλες τις πόλεις και ποδηλατικές διαδρομές της πολιτείας Μινεσότα. Η τοποθεσία του μπορούσε να εντοπιστεί ανά πάσα στιγμή μέσω ιστοσελίδας που ελέγχεται από συσκευή κινητού τηλεφώνου και οι ποδηλάτες λάμβαναν δωρεάν εργασίες επισκευής και αντικατάστασης ανταλλακτικών. Το σχέδιο ήταν μέρος καμπάνιας που προωθούσε τον ποδηλατικό τουρισμό στη Μινεσότα.

 

24. Οι περαστικοί ακούν τη μελωδία της… καρδιάς τους

To Pulse of the City είναι μια εγκατάσταση για πέντε περιοχές στη Βοστώνη που μετατρέπει τους χτύπους της καρδιάς των κατοίκων σε μουσική. Οι περίεργοι περαστικοί κρατούν τις χειρολαβές μιας συσκευής σε σχήμα καρδιάς που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και μετρά τον παλμό τους. Τα ηχεία της πλαισιώνονται από φωτισμό LED που αναβοσβήνει στην ταχύτητα των χτύπων της καρδιάς. Οι παλμοί των περαστικών μετατρέπονται σε ήχο και συνοδεύονται από ένα μουσικό όργανο μετά το πέρας οκτώ χτύπων, αναπαράγοντας στον καθένα τη μελωδία της… καρδιάς του. Η ημερήσια καταγραφή των χτύπων αποστέλλεται με ασύρματη τεχνολογία στις αρχές της πόλης.

 

25. Ενημέρωση για τα δρομολόγια τρένων και λεωφορείων στο κινητό

H εφαρμογή Gautrain Buddy της Theuno de Bruin μεταδίδει δεδομένα λεωφορείων και τρένων σε πραγματικούς χρόνους σε κινητά smartphone. Μέσα από την εφαρμογή παράγεται και μια λίστα δεδομένων με όλες τις συνδέσεις με μέσα μεταφοράς που είναι δυνατό να γίνουν σε κάθε ταξίδι. Η εφαρμογή ενημερώνει άμεσα τον χρήστη σχετικά με καθυστερήσεις και αλλαγές των προγραμμάτων άφιξης, ενώ ένα αυτόματο σύστημα περιήγησης στο πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής στο επόμενο ταξίδι. Οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιράζονται τα δρομολόγια και τα προγραμματισμένα ταξίδια τους μέσω γραπτών μηνυμάτων και twitter. Επιπλέον, η εφαρμογή υπολογίζει το τελικό κόστος του ταξιδιού.

 

26. Street Art σε οργωμένο πεδίο

O καλλιτέχνης του δρόμου, Jorge Rodriguez-Gerada, μετέτρεψε ένα οργωμένο πεδίο σε έργο τέχνης που απεικονίζει το πρόσωπο ενός κοριτσιού από τη Βόρεια Ιρλανδία. Το έργο, το οποίο έγινε στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ τεχνών στο Μπέλφαστ, εκτείνεται σε 11 τ.μ. και χρειάστηκαν 30.000 μανταλάκια και 4.000 τόνοι χώματος για να ολοκληρωθεί. Χρησιμοποιήθηκε επίσης τεχνολογία από τους δορυφόρους ώστε να σχηματιστεί το πορτραίτο της κοπέλας στο πεδίο. Το έργο αυτό ονομάστηκε «Ευχή» και προβάλλει μέσα από τα υψηλά κτίρια που το περιβάλλουν.

 

27. Εφαρμογή στο διαδίκτυο εντοπίζει αγαπημένα σημεία σε νέες πόλεις

H διαδικτυακή εφαρμογή LikeWhere δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που είναι φίλοι των ταξιδίων να βρίσκουν παρόμοιους προορισμούς με αυτούς που αναφέρουν πως είναι οι αγαπημένοι τους. Το LikeWhere προσφέρει 20 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, για τους οποίους δίνονται «ψαγμένες» συμβουλές ώστε οι χρήστες να εντοπίζουν εναλλακτικά σημεία ενδιαφέροντος. Εστιατόρια και ξενοδοχεία πρόκειται να ενταχθούν προσεχώς στο πρόγραμμα, όπως και μια premium αλλά δωρεάν εκδοχή του προγράμματος με ενσωματωμένη λειτουργια κρατήσεων.

 

28. Τηλεοράσεις LG που διαχειρίζονται τις υπηρεσίες δωματίου στα ξενοδοχεία

H εταιρία ηλεκτρονικών της Νότιας Κορέας LG προσφέρει στα ξενοδοχεία μία διαδραστική λύση για την εμπειρία δωματίου, η οποία μπορεί επίσης να ενσωματώσει τη λειτουργία κινητών τηλεφώνων και τάμπλετ. Μια νέα γενιά τηλεοράσεων LG μπορεί, με αυτό τον τρόπο, να μετατραπεί σε κέντρο ελέγχου των δωματίων του ξενοδοχείου, παρέχοντας δεδομένα για τον καιρό, τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως και πρόσβαση στο Facebook και τους χάρτες Google Maps. Μετά τη σύνδεση της τηλεόρασης με τις κινητές τους συσκευές, οι επισκέπτες μπορούν να αναπαράγουν ακόμα και βίντεο σε απευθείας μετάδοση στις τηλεοράσεις αυτές.

 

29. Ξενοδοχεία προσφέρουν πληροφορίες ταξιδίων μέσω του Pinterest

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Four Seasons δίνει στους χρήστες του Pinterest τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις προτάσεις της αλυσίδας ξενοδοχείων για επιλεγμένους προορισμούς με στόχο να τους βοηθήσουν στον προγραμματισμό του ταξιδιού τους. Μέσω του Pin.Pack.Go, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους συλλογές φωτογραφιών, να δηλώνουν ποιο ξενοδοχείο Four Seasons θα επισκεφθούν και ύστερα να ζητούν βοήθεια για τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Ύστερα, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο γίνεται «Follower» του χρήστη και τον προσκαλεί να προσθέσει τη μονάδα στην προσωπική τους συλλογή φωτογραφιών Pin.Pack.Go. Ακολούθως, τα ξενοδοχεία της αλυσίδας δημοσιεύουν προτάσεις και συμβουλές για τον εκάστοτε προορισμό ώστε να βοηθήσουν τους επισκέπτες να απολαύσουν τις διακοπές τους.

 

30. Κινηματογραφική ταινία με πανοραμική εικόνα 270 μοιρών

H μεγαλύτερη αλυσίδα κινηματογράφων της Κορέας, CJ CGV, δοκιμάσει μια νέα μορφή κινηματογραφικού υλικού που ονομάζεται «Screen X» και η οποία χρησιμοποιεί τους τοίχους των κινηματογραφικών αιθουσών ως επιπρόσθετες οθόνες ώστε να προσφέρει πανοραμική εικόνα 270 μοιρών. Η τεχνολογία παρουσιάστηκε μέσα από την ταινία μικρού μήκους «The X», σκηνοθεσίας Kim Jee-Woon, κάθε σκηνή την οποίας κινηματογραφήθηκε από τρεις κάμερες σε διαφορετικές γωνίες. Η ταινία προβάλει ολόκληρο το πεδίο εικόνας που προσφέρεται στους θεατές έτσι ώστε να απορροφηθούν από την εμπειρία.

 

31. Κινηματογράφος drive-in στο αεροδρόμιο

H ολλανδική αεροπορική εταιρία KLM εγκατέστησε σινεμά drive-in στο αεροδρόμιο Schiphol στο Άμστερνταμ προκειμένου να γίνει προβολή της ταινίας Disney «Planes». Η προβολή θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση, μια εβδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην Ολλανδία, η οποία διοργανώνεται με τη συνεργασία της Disney. Ήδη έχουν αποσταλεί εκατό εισιτήρια σε ισάριθμους καλεσμένους οι οποίοι προηγουμένως είχαν λάβει μέρος στο διαγωνισμό «Φτιάξε το δικό σου αεροπλάνο». Ειδικά για τα παιδιά, η εκδήλωση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η προβολή της ταινίας είναι 3D.

 

32. Αλυσίδα ξενοδοχείων λανσάρει περιοδικό για τις τέχνες

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Park Hyatt λάνσαρε ένα ψηφιακό περιοδικό της στο διαδίκτυο με θεματολογία τη σύγχρονη τέχνη, προκειμένου να αναδείξει τη στενή σύνδεση της εμπορικής ονομασίας της με την τέχνη. Το περιοδικό, με τη συνεργασία του πρακτορείου BOND, θα κυκλοφορήσει στις αρχές της σεζόν διεθνών εκθέσεων και θα παρέχει στους αναγνώστες του επίκαιρες πληροφορίες δημοπρασιών και άλλα σημαντικά θέματα. Στη συντακτική ομάδα του θα περιλαμβάνονται καλλιτέχνες και γνωστοί κριτικοί τέχνης. Θα γίνεται παρουσίαση διαφόρων συλλογών από διαφορετικές κατηγορίες, ενώ μια άλλη ενότητα θα αφιερωθεί εξολοκλήρου στην παρουσίαση οραματιστών της μοντέρνας τέχνης.

 

33. Προγραμματισμός ταξιδίου μέσω του Pinterest

Με το νέο της εργαλείο "Place Pins", το κοινωνικό δίκτυο κοινοποίησης φωτογραφιών, Pinterest, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του προκειμένου να προγραμματίσουν τις διακοπές τους. Οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν χάρτες στο Pinterest δημιουργώντας δρομολόγια, δραστηριότητες και ταξίδια είτε μόνοι τους είστε μαζί με άλλους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αρχής που διέπει τα post, προσθέτοντας επιπλέον περιεχόμενο στον χάρτη με τη μορφή των "pins". Στα pin αυτά μπορεί να προστίθεται επίσης περιεχόμενο από άλλα site όπως των TripAdvsivor και Airbnb .

 

34. Σύστημα επιβίβασης προλαμβάνει τις καθυστερήσεις πτήσεων

Το "θετικό σύστημα επιβίβασης" ("Positive Boarding System") που λειτουργεί στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, βοηθά τους επιβάτες να φτάσουν στο χώρο αναχωρήσεων στην ώρα τους, προλαμβάνοντας τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται από τους αργοπορημένους επιβάτες. Οι αυτοματοποιημένες πύλες στην αίθουσα αναχωρήσεων δέχονται τις κάρτες επιβίβασης των επιβατών προκειμένου να διαπιστώσουν αν αυτοί βρίσκονται στη σωστή πύλη. Αν η πύλη δεν είναι η σωστή, τότε, μέσα από μια οθόνη, η πύλη που έχει πλησιάσει ο επιβάτης τον ειδοποιεί και του δίνει οδηγίες για να φτάσει στη σωστή πύλη. Αν κάτι τέτοιο συμβεί λιγότερα από 30 λεπτά πριν την αναχώρηση του δρομολογίου, οι επιβάτες δε μπορούν να περάσουν από τις πύλες και οι αποσκευές τους απομακρύνονται από το αεροσκάφος, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις στην αναχώρηση της πτήσης. 

 

35. Security scanner for bags

Ένα self-service σύστημα ασφαλείας που λέγεται "Qylatron" υπόσχεται να βάλει τέλος στις μακριές ουρές κατά τους ελέγχους ασφαλείας. Αυτό το αυτόνομο σύστημα ελέγχου διαθέτει πέντε διαφορετικούς σαρωτές - σκάνερ - με ακτίνες x-ray, ο θάλαμος των οποίων μπορεί να ανοίξει μόνο με έγκυρο εισιτήριο. Πολύχρωμο φως στις εισόδους των θαλάμων δείχνουν στους χρήστες αν οι αποσκευές τους μπορούν να περάσουν ή όχι. Το σύστημα αυτό, το οποίο αναπτύχθηκε στην Καλιφόρνια, θα εγκατασταθεί την επόμενη Άνοιξη σε αθλητικά στάδια και πάρκα αναψυχής.

 

36. Επίσκεψη στα Starbucks επάνω στο… τρένο

Η αλυσίδα καφέ Starbucks σε συνεργασία με τους Ομοσπονδιακούς Σιδηροδρόμους της Ελβετίας, επιχείρησαν να δώσουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να χρησιμοποιούν βαγόνια που έχουν σχεδιαστεί κατά το πρότυπο των καφέ. Σε πρώτη φάση, δύο τρένα Ιντερσίτι που καλύπτουν αποστάσεις από τη Γενεύη ως το St. Gallen, θα διαθέτουν από ένα βαγόνι τέτοιου τύπου. Οι τιμές είναι οι ίδιες με του καφέ όμως υψηλότερες από τις κανονικές τιμές των ελβετικών τρένων. Η συνεργασία αυτή έγινε με πρωτοβουλία των Σιδηροδρόμων, οι οποίοι πραγματοποίησαν επένδυση ύψους 1,4 εκατ. φράγκων.

 

37. Παριζιάνικες νύχτες στο ξενοδοχείο Xbox One

H Microsoft έχει αναλάβει το Hotel O στο Παρίσι για ένα μήνα, προκειμένου να προωθήσει την καινούρια κονσόλα παιχνιδιών της Xbox One. Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο Xbox One είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προτρέπουν τους επισκέπτες να ανακαλύπτουν στοιχεια από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της πλατφόρμας. Οι κονσόλες θα είναι επίσης διαθέσιμες στα δωμάτια των επισκεπτών. Το μπαρ του ξενοδοχείου θα προσφέρει μενού ποτών το οποίο θα βασίζεται σε ποικίλη θεματολογία μέσα από τα παιχνίδια της κονσόλας. Η Microsoft αναπτύσσει αυτό το πρότζεκτ ως απάντηση στη Sony, η οποία για να προωθήσει το ανταγωνιστικό PlayStation 4, προχώρησε στον ανασχεδιασμό ενός διαμερίσματος.

 

38. Η βιτρίνα του καταστήματος παρέχει εξατομικευμένο περιεχόμενο

H λονδρέζικη εταιρία ψηφιακής τεχνολογίας +rehabstudio ανέπτυξε μια βιτρίνα που εμφανίζεται ως οθόνη, η οποία εμφανίζει διαμορφωμένο περιεχόμενο στους καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με αυτήν. Οι πωλητές απλώς προσθέτουν τους κωδικούς που έχει δημιουργήσει η +rehabstudio για τις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων. Έτσι, η είσοδος του καταστήματος αναγνωρίζει τους καταναλωτές που διαθέτουν την εφαρμογή στα κινητά τους μέσω ενός σήματος Bluetooth. Στη συνέχεια, μέσω του συστήματος αυτού, δίνεται πρόσβαση σε πληροφορίες για τις προτιμήσεις των καταναλωτών και για την αγοραστική συμπεριφορά τους ώστε να χρησιμοποιηθούν για την προσφορά σε αυτούς κατάλληλων προϊόντων.

 

39. Πάρκα σε σχήμα μπουκαλιού που φέρνουν την ευτυχία

H Coca-Cola έχει εγκαταστήσει πάρκα στο σχήμα των μπουκαλιών του δημοφιλούς αναψυκτικού σε γκρίζα τετράγωνα πόλεων του Άμστερνταμ προκειμένου να επιβεβαιώσει το μόττο της «ευτυχίας» στους κατοίκους των πόλεων αυτών. Για να προσθέσει μια πινελιά πράσινου σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, ένα φορτηγό της Coca-Cola ισοπέδωσε την περιοχή και έσπειρε γρασίδι. Έπειτα φυτεύτηκαν δέντρα τα οποία εμπεριείχαν μικρά δώρα για τους επισκέπτες, όπως μπάλες και χαρταετοί. Ένα μηχάνημα της εταιρίας επίσης εγκαταστάθηκε στα πάρκα αυτά ώστε να διασφαλίζει ότι οι περαστικοί μπορούν να περάσουν ώρες χαλάρωσης στον πράσινο παράδεισο πίνοντας ένα δροσερό αναψυκτικό.

 

40. H Lufthansa προσφέρει μια καινούρια ζωή στο Βερολίνο

Μια διαδικτυακή καμπάνια της Lufthansa στη Σουηδία προσφέρει στο νικητή μια εντελώς καινούρια ζωή στο Βερολίνο. Η μόνη προϋπόθεση είναι ο νικητής να είναι προετοιμασμένος να αλλάξει το όνομά του σε Klaus-Heidi. Οι σουηδοί λάτρεις του Βερολίνου καλούνται να διεκδικήσουν ένα έτος στη γερμανική πρωτεύουσα με τα έξοδά τους καλυμμένα από τη Lufthansa, όπως το ενοίκιο για ένα διαμέρισμα, ένα ποδήλατο και μαθήματα για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας. Η καμπάνια αυτή, η οποία σχεδιάστηκε από τη διαφημιστική εταιρία DDB Stockholm, αναγκάζει τους υποψήφιους να αλλάξουν το όνομά τους και να το αποδείξουν στέλνοντας μια νέα ταυτότητα ή διαβατήριο μέσα από την ιστοσελίδα της. 

 

Διαβάστε την πρώτη εικοσάδα καινοτομιών εδώ.

 
Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  2. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  3. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  4. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  5. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  6. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  7. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό στοχεύοντας στη βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  8. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  9. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  10. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  11. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  12. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  13. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  14. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  15. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  16. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  17. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  18. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  19. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  20. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  21. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  22. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  23. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  24. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  25. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  26. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  27. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  28. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  29. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  30. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  31. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  32. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  33. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  34. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  35. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  36. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  37. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  38. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  39. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  40. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  41. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  42. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  43. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  44. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  45. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  46. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  47. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  48. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  49. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  50. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  51. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  52. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  53. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  54. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  55. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  56. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  57. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  58. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  59. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  60. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  61. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  62. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  63. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  64. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  65. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  66. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  67. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  68. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  69. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  70. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  71. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  72. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  73. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  74. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  75. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  76. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  77. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  78. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  79. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  80. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  81. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  82. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  83. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  84. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  85. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  86. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  87. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  88. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  89. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  90. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  91. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  92. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  93. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  94. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  95. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  96. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας

  97. 12/04 21:52

    Taizoon Khorakiwala | Η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες

  98. 12/04 21:43

    Το προσδόκιμο ζωής είναι 2,3 χρόνια μικρότερο στα κατώτερα μορφωτικά στρώματα σε σχέση με τα ανώτερα

  99. 12/04 21:37

    Επιτακτική η ανάγκη της αναβάθμισης των δεξιοτήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

  100. 12/04 19:40

    Συνάντηση εργασίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα