200 φοίνικες στο νέο SuneoClub της Τui στη Χαλκιδική

200 φοίνικες στο νέο SuneoClub της Τui στη Χαλκιδική

Ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος κερδίζει το μοντέλο SuneoClub της TUI,  το οποίο φέτος μετρά πέντε καλοκαίρια και 22 ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως.

Το εν λόγω ύφος διακοπών, σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσφέρει σε κάθε είδους ταξιδιώτη, είτε πρόκειται για οικογένεια, είτε για ζευγάρι ή παρέα, την προσιτή πολυτέλεια και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, που ουσιαστικά ανήκουν στα all inclusive θέρετρα των πέντε αστέρων.

Στη Χαλκιδική ειδικότερα, η επιλογή του «νεοφώτιστου» SuneoClub Aristoteles Holiday Resort & Spa στην Ουρανούπολη, δεν ήταν καθόλου τυχαία- μάλιστα η χημεία του ξενοδοχείου με τις προσδοκίες του Suneo, ακόμη και από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του πλήρως ανακαινισμένου θέρετρου, αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη, τόσο για τους ιθύνοντες όσο και για τους επισκέπτες, εφόσον ο στόχος επετεύχθη πέραν του αναμενόμενου.

Επομένως, η μετουσίωση ενός SuneoClub εξαρτάται από τη φυσική του θέση, τον πλούσιο περιβάλλοντα χώρο και τις δυνατότητες πραγμάτωσης των επιθυμητών δραστηριοτήτων . Το νέο Suneo βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας. Είναι κτισμένο αμφιθεατρικά, προσόν που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την ανεμπόδιστη θαλασσινή θέα από κάθε μεριά, αλλά και για την ανάδειξη του μοναδικού για την περιοχή εξωτικού στοιχείου,  αφού εκτός από τις αγέρωχες ελιές Χαλκιδικής και τα αμέτρητα λουλούδια του καλοκαιριού, το Suneo της Ουρανούπολης φιλοξενεί ένα πραγματικό φοινικόδασος με 200 και πλέον ενήλικους φοίνικες. Στο ξενοδοχείο για να λειτουργήσει με τη νέα του μορφή έγινε πλήρης ανακαίνιση των 250 δωματίων του.

Ένα ακόμη καλοδεχούμενο χαρακτηριστικό είναι οι μεγάλες, υδάτινες επιφάνειες, όπως είναι οι δύο πισίνες του, μία οικογενειακή και μία μόνο για ενήλικες, αλλά κυρίως η άκρως βατή, σαν γαλαζοπράσινη ακουαρέλα παραλία του, που κυριολεκτικά αγκαλιάζει το κατώφλι του ξενοδοχείου και δεν χρειάζεται παρά μόνο λίγα βήματα για να αγγίξει κανείς στο νερό της θάλασσας.

Επιπλέον, τα φυσικά χρώματα που συνθέτουν το σήμα κατατεθέν του Suneo, με έμφαση στο φωτεινό πορτοκαλί και στο κίτρινο, δένουν αρμονικά με τα πράσινα χρώματα της φύσης, προσδίδοντας μια  έντονη την αίσθηση του εξωτισμού -εικόνα που συνήθως παραπέμπει στο αντίθετο ημισφαίριο.

Σε κάθε σημείο του άπλετου χώρου, εκτυλίσσονται κάθε στιγμή χαρούμενες στιγμές διακοπών: αθλητικά γεγονότα στα γήπεδα τένις και βόλεϊ, πάρτι στο χώρο της πισίνας, ήπια και έντονα θαλάσσια σπορ στην παραλία ή απλά γαλήνιες συζητήσεις και παιχνίδια κάτω από τους φοίνικες.

Ποιος είναι όμως ο πυρήνας της φιλοσοφίας του μοντέλου «Suneo», που φαίνεται να κατακτά όλο και μεγαλύτερη μερίδα τουριστών; Προσιτές τιμές για υψηλές διακοπές. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ σημαντικό για μία οικογένεια να γνωρίζει εκ των προτέρων πόσα χρήματα θα ξοδέψει την καλοκαιρινή περίοδο, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα υπερβεί τον προϋπολογισμό της, αλλά και να βιώσει ολοκληρωμένες, ποιοτικές εμπειρίες και απολαύσεις για κάθε ηλικία και γούστο.

Πολύ σημαντικό στοιχείο του συνδυασμού της τέλειας ταξιδιωτικής εμπειρίας με τις πλέον συμφέρουσες οικονομικές συνθήκες, αποτελεί και η γαστρονομία. Ένα all inclusive θέρετρο επιλεγμένων προδιαγραφών και υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών, προσφέρει επιλογές φαγητού και ποτού από την ανατολή του ηλίου μέχρι πολύ μετά τη δύση του. Συνεπώς, η οικογένεια με παιδιά απολαμβάνει την ηρεμία και τη σιγουριά ότι μπορεί να τους προσφέρει ανά πάσα στιγμή ένα καλό γεύμα ή σνακ, ενώ οι παρέες και τα ζευγάρια χαλαρώνουν γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα φαγητού ή να προβούν σε αναζητήσεις λύσεων την τελευταία στιγμή, ιδιαίτερα τη στιγμή μου δεν υπάρχει γνώση ή δυνατότητα μετακίνησης. Εξάλλου, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο ταξιδιώτης έχει την επιλογή να γευτεί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τόσες διαφορετικές γεύσεις: από ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, έως και πιάτα από όλο τον κόσμο, πολλά εκ των οποίων ετοιμάζονται μπροστά του την ίδια στιγμή, όπως είναι για παράδειγμα το σούσι ή η μακαρονάδα, ακόμη και οι βάφλες ή οι κρέπες, η γαστρονομική εμπειρία θα ήταν σε άλλη περίπτωση αστρονομική.

Όμως, όταν βρίσκεται κανείς σε ένα τόσο «πληθωρικό» σε φύση και ιστορία σημείο της Ελλάδας, έχοντας εξασφαλίσει μια υπέροχη καθημερινότητα, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αποδράσεις στη γύρω περιοχή και να γνωρίσει νέους τόπους και τρόπους ψυχικής και σωματικής ανάτασης.

Δρένια

Απέναντι ακριβώς από την Ουρανούπολη, σε απόσταση δέκα λεπτών δια θαλάσσης, βρίσκεται ένα αναπάντεχο σύμπλεγμα από εννέα τουρκουάζ, αμμουδερά νησάκια, τα Δρένα ή αλλιώς Γαϊδουρονήσια, τα οποία τείνουν να μετονομαστούν σε «Καραϊβική της Ελλάδας», μετά από τις εκφράσεις θαυμασμού εκείνων που τα έχουν επισκεφθεί. Πράγματι, με ένα σκάφος που μπορεί εύκολα ο τουρίστας να ενοικιάσει αφού δεν απαιτείται δίπλωμα από το Albatros, ακριβώς πάνω στην παραλία του ξενοδοχείου, σε λίγες μόνο στιγμές φτάνει σε έναν παράδεισο που δύσκολα φαντάζεται, εφάμιλλο ως εικόνα των εξωτικών νησιών, ωστόσο πολύ καλύτερο σε αίσθηση και φύση. Σε ένα από τα εννέα νησάκια, υπάρχει οργανωμένη πλαζ και η ταβέρνα του Αντώνη, που εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, σε ένα τοπίο που δεν χορταίνει κανείς να το ζει και να το απολαμβάνει.

Περίπλους του Αγίου Όρους

Πρόκειται για μια εκπληκτική θαλασσινή διαδρομή, που την πραγματοποιούν τα μεγαλύτερα σκάφη του στόλου του Albatros αλλά και το Ειρηνικός, το μοναδικό καινούριο σκάφος με γυάλινο πάτο της Χαλκιδικής. Εν πλω, εμφανίζονται μπροστά στα μάτια του ταξιδιώτη οι διαφορετικής αρχιτεκτονικής Μονές, ενώ οι φιγούρες των καλόγερων που διασχίζουν με τα μαύρα ράσα τους τα χωμάτινα μονοπάτια, δημιουργούν μια σχεδόν κινηματογραφική αίσθηση στην εμπειρία, η οποία εμπλουτίζεται άριστα από τη φιλοξενία του καπετάνιου και του πληρώματος, συνοδεία φρέσκων φρούτων και δροσερών ποτών. Εξάλλου, οι τουρίστες που είναι και επίδοξοι ψαράδες, έχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουν και ημέρα ψαρέματος σε αυτά τα απίθανα νερά, με τη βοήθεια του καπετάνιου ο οποίος και διαθέτει όλα τα απαραίτητα σύνεργα.

Εξορμήσεις στις γύρω περιοχές

Η Ουρανούπολη είναι ευλογημένος τόπος. Η θέση της επιτρέπει στον επισκέπτη να εμπλουτίσει τις διακοπές του, σαν να έχει ταξιδέψει σε δεκάδες τόπους. Από την εκρηκτική Θεσσαλονίκη έως την όμορφη Καβάλα που έχει χαρακτηριστεί ως το μικρό «Μόντε Κάρλο» και τους περίφημους Φιλίππους, οι αποστάσεις είναι κοντινές και οι διαδρομές πολύ ενδιαφέρουσες, είτε ιστορικά, είτε φυσιολατρικά. Άλλωστε ο Αριστοτέλης, που έχει σφραγίσει με το έργο και την προσωπικότητά του την Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, είχε ως κύρια πηγή έμπνευσής του την απαράμιλλη αίσθηση που δημιουργεί στον περιηγητή αυτό το πολύτιμο κομμάτι της Ελλάδας.   

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 19/03 10:58

    TUI: Νέες συνδέσεις με Κρήτη από Βιέννη και Βουδαπέστη

  2. 19/03 10:29

    Ισπανικός τουρισμός | 91 εκατ. τουρίστες και 125 δισ. ευρώ έσοδα το 2024

  3. 18/03 19:31

    Γυρίσματα σε ελληνικές πόλεις για ισραηλινά ντοκιμαντέρ με θέμα τους Ρωμανιώτες Εβραίους

  4. 18/03 19:28

    Δήμος Νισύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  5. 18/03 19:25

    Σύνδεση της Καρύστου με τη Ραφήνα και τις Κυκλάδες

  6. 18/03 11:46

    ΕΕ | Μεταναστευτική συμφωνία με την Αίγυπτο με οικονομική ενίσχυση 7,4 δισ. ευρώ

  7. 18/03 07:29

    Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ζάκυνθο και Σύβοτα

  8. 18/03 07:26

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας ‘Άννας

  9. 18/03 07:13

    Ταξίδι εξοικείωσης Σουηδού δημοσιογράφου στην Αθήνα

  10. 17/03 20:43

    Τουρισμός | Όμιλος FTI: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με διεθνή χρηματοοικονομικό επενδυτή

  11. 17/03 12:17

    Περιφέρεια Κρήτης | To αντάλλαγμα για χρήση αιγιαλού και παραλιών να ξεκινά από τον Ιούνιο

  12. 17/03 12:09

    Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης | Οι μαθητές των Γαλλικών Σχολείων στο δρόμο για το Παρίσι

  13. 17/03 12:05

    Η Πιερία στην έκθεση «Holiday World & Region World» στην Πράγα

  14. 17/03 07:23

    Η συμβολή του ΕΟΤ στη διοργάνωση στην Αθήνα της Συνόδου Κορυφής 2024 Women Political Leaders

  15. 17/03 06:20

    Μύκονος | Δωρεά ασφαλτόστρωσης δρόμων κατόπιν αιτήσεως ιδιωτών

  16. 16/03 22:48

    Ελληνικά ξενοδοχεία | ΙΝΣΕΤΕ: Τα θετικά και αρνητικά σχόλια των επισκεπτών το 2023

  17. 16/03 15:47

    Τουρισμός | Όλο και περισσότερα Airbnb στην Ελλάδα - ΙΝΣΕΤΕ: 212.000 καταλύματα τον Ιούλιο του 2023

  18. 16/03 12:21

    Γερμανικός Τύπος | «Ανεπαρκή» τα μέτρα της Ελλάδας για τις φυσικές καταστροφές

  19. 16/03 12:16

    ΕΕ | Κρατική ενίσχυση ύψους 8,48 εκατ. ευρώ στην Sky express για τις ζημιές από τον κορωνοϊό

  20. 16/03 12:08

    Πάνω από μισό εκατ. οι Ούγγροι τουρίστες στην Ελλάδα

  21. 15/03 19:48

    Κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης το Sani Resort και τα Ikos Resorts | Νέες σουίτες στο Sani Asterias

  22. 15/03 19:46

    Παράδειγμα προς μίμηση η συλλογική διεκδίκηση του ζητήματος της μουσικής στα ξενοδοχεία

  23. 15/03 14:11

    Το Ελληνικό γιώτινγκ στην 20η έκθεση East Med Yacht Show 2024 στον Πόρο - Και δεύτερο Yacht Show τον Οκτώβριο

  24. 15/03 14:06

    Ελληνικό: Lamda και Brook Lane προχωρούν στην κατασκευή του δεύτερου πύργου – Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο

  25. 15/03 12:40

    Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: «Μπίζνες πολλών δις με “Χρυσές Βίζες“»

  26. 15/03 12:37

    FedHATTA: Νέες προοπτικές στη στρατηγική αγορά της Κίνας με τη νέα απευθείας πτήση Σανγκάη – Αθήνα

  27. 15/03 12:24

    Οι Οινοποιοί της Κρήτης στην έκθεση κρασιού PROWEIN

  28. 15/03 11:56

    Ξενοδοχεία | Ανακαινισμένο και 5άστερο επαναλειτουργεί το Iberostar Selection Creta Marine

  29. 15/03 11:43

    Αθλητικές διοργανώσεις σε Αθήνα και Αρκαδία υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

  30. 15/03 10:46

    Tουρισμός όλο το χρόνο στην Ελλάδα | Στο Costa Navarino τον Οκτώβριο το συνέδριο των Βρετανών πρακτόρων (ΑΒΤΑ)

  31. 15/03 10:27

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αναδειχθεί City Break προορισμός όλο το έτος

  32. 15/03 10:16

    Aegean Airlines: Πτήσεις κοινού κωδικού με την Eurowings προς Ελληνικούς προορισμούς

  33. 15/03 10:09

    TAROM: Νέα εποχική σύνδεση Βουκουρέστι – Ηράκλειο

  34. 15/03 10:04

    El Al: Περισσότερες πτήσεις Τελ Αβίβ – Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2024

  35. 15/03 06:41

    Δήμος Χερσονήσου: Παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων

  36. 15/03 06:40

    Απευθείας πτήσεις από Τίρανα για Άμστερνταμ και Κολωνία

  37. 15/03 06:38

    Ρόδος: Διαγωνισμός για την υποστήριξη λειτουργίας των Ι. Π. Καλλιθέας και Κοιλάδας των πεταλούδων

  38. 15/03 06:34

    Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

  39. 15/03 06:28

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστική προβολή στην ολλανδική αγορά

  40. 14/03 19:44

    Κοινή δήλωση μελών ΠΟΞ: Θα αμφισβητήσουμε δικαστικά την ποσόστωση της μουσικής στα ξενοδοχεία

  41. 14/03 15:17

    To 4 αστέρων ξενοδοχείο “Elite” στη Ρόδο απέκτησε η Interlife

  42. 14/03 15:00

    Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό

  43. 14/03 14:25

    "Επιχειρηματίας της χρονιάς" ο CEO του Ομίλου Βασιλάκη

  44. 14/03 13:55

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου

  45. 14/03 12:49

    H πρώτη Ελληνίδα στην ηγεσία του Διεθνούς Οργανισμού Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων

  46. 14/03 12:26

    Marketing Greece: Το ταξίδι του “Travel Reimagined | Tomorrow’s Content Today” για το 2023 ολοκληρώθηκε

  47. 14/03 11:15

    Τουρισμός | American Express Travel: Οι κορυφαίες τάσεις που καθοδηγούν τα ταξίδια το 2024

  48. 14/03 10:59

    TUI: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Αυστριακούς το καλοκαίρι

  49. 14/03 10:57

    Προσβάσιμος τουρισμός στην Πιερία

  50. 14/03 10:39

    Costa Cruises | Εαρινές εκπτώσεις σε κρουαζιέρες της στη Μεσόγειο το 2024 (και με ελληνικά λιμάνια)

  51. 14/03 06:51

    Ταξίδι εξοικείωσης στη Μακεδονία για τουριστική προβολή στην ισπανική αγορά

  52. 14/03 06:47

    Βαλκανικά Χοροχρώματα στους Σοφάδες Καρδίτσας

  53. 14/03 06:09

    ΤΕΕ | Διαγωνισμός για πλατφόρμα και ιστότοπο Εθνικού Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης

  54. 14/03 06:07

    Μη έγκριση προσθήκης πισίνας σε ξενοδοχείο στην Ανατολική Μάνη

  55. 14/03 06:03

    Κύπρος | Η αγορά ακινήτων το 2023- οι μεταβιβάσεις και τα πωλητήρια

  56. 13/03 18:06

    Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης | Νέος πρόεδρος ο Δήμαρχος Στ. Αγγελούδης, που απευθύνει κάλεσμα ενότητας

  57. 13/03 16:34

    Το Κύπελλο Μαραθωνίου της Μεσολυμπιάδας “Αθήνα 1906” στο Μουσείο του Λούβρου

  58. 13/03 15:56

    Υπουργείο Τουρισμού | Τα ΔΙΕΚ μετατρέπονται σε ΣΑΕΚ - Οι έξι ειδικότητες σπουδών

  59. 13/03 15:35

    Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο JW Marriott στην Ελλάδα | Ανοίγει το 2025 το JW Marriott Crete Resort & Spa

  60. 13/03 15:13

    Κρουαζιέρα | Οι παγκόσμιοι ηγέτες του κλάδου καλούν για παραγωγή βιώσιμων καυσίμων

  61. 13/03 15:08

    Norse Atlantic: Στις 30 Μαΐου η πρώτη πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη

  62. 13/03 14:19

    Νέο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  63. 13/03 14:01

    Τεχνητή νοημοσύνη | Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον νέο κανονισμό-ορόσημο

  64. 13/03 13:27

    Συνεργασία ΕΤΑΔ με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» για την ισότιμη προσβασιμότητα στο Χ. Κ. Παρνασσού

  65. 13/03 12:55

    Τουρισμός | GetYourGuide: Συνεργασία με την Primer για καινοτόμες πληρωμές στην αγορά εμπειριών

  66. 13/03 12:51

    Dertour | Βραβείο Red Star Quality Award στο ξενοδοχείο Sentido Pearl Beach Kos

  67. 13/03 12:31

    Συνάντηση Ε.Ξ. Σαντορίνης με τον Δήμαρχο Ν. Ζώρζο | Κοινές θέσεις για τη διαχείριση του προορισμού και τις υποδομές

  68. 13/03 11:46

    Η Αθήνα στις 100 καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις για το 2024

  69. 13/03 11:35

    Η Κρήτη στην ΙΤΒ | Θετικά μηνύματα, όμως θα χρειαστεί δουλειά για νέο ρεκόρ το 2024

  70. 13/03 11:31

    Στην Αθήνα το μεγάλο Διεθνές Συνέδριο IAPCO 2026

  71. 13/03 11:17

    Λιγότερα εμπόδια στα ταξίδια | Μειώνονται παγκοσμίως οι απαιτήσεις για visa

  72. 13/03 11:07

    UN Tourism | Αστικός τουρισμός: Προωθείται η παγκόσμια βάση δεδομένων στον τουρισμό πόλεων

  73. 13/03 10:55

    Τουρισμός | Κορυφώνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον για Αθήνα - Άνοδος-ρεκόρ της αξίας των ξενοδοχείων της το 2023

  74. 13/03 10:37

    Κ. Μητσοτάκης | Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb

  75. 13/03 10:30

    Επιθεώρηση Εργασίας: Σε εμπόριο, ξενοδοχεία και εστίαση τα περισσότερα καταγγελλόμενα περιστατικά βίας και παρενόχλησης

  76. 13/03 10:24

    Fred. Olsen Cruise Lines: Δύο νέα δρομολόγια κρουαζιέρας με Ελληνικά λιμάνια το 2025

  77. 13/03 10:12

    AEGEAN | Ισχυρές επιδόσεις το 2023 - 19,5 εκατ. θέσεις το 2024

  78. 13/03 10:01

    Τουρισμός | Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση: Ψηφιακή η υποβολή της δήλωσης απόδοσης

  79. 13/03 06:57

    Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου, του Παρισιού και στο τραμ στο Βερολίνο

  80. 13/03 06:56

    Προβολή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στην ολλανδική αγορά

  81. 13/03 06:54

    Δήμος Σουφλίου: Ψήφισμα κατά της εξόρυξης χρυσού και άλλων μεταλλευμάτων σε χωριό της Βουλγαρίας

  82. 13/03 06:51

    Φιλοξενία μελών 10 ομίλων φουσκωτών σκαφών στη Χίο

  83. 13/03 06:45

    Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δασοχώρι Καρδίτσας

  84. 12/03 17:03

    Βρετανικός τουρισμός | ΤUI UK: 1.000 επιπλέον ξενοδοχεία προς κράτηση για το 2025 - και στην Ελλάδα

  85. 12/03 16:45

    123 άδειες στα Δωδεκάνησα για ταξί έξι έως εννέα θέσεων

  86. 12/03 15:13

    «Pierra Creta 2024» | Aθλητές από όλο τον κόσμο στον κρητικό αγώνα ορειβατικού σκι

  87. 12/03 14:57

    Η Γερμανία επιστρατεύει influencer τεχνητής νοημοσύνης για να προσελκύσει ταξιδιώτες

  88. 12/03 14:38

    Από τις 14 Μαρτίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους 2024"- οι δικαιούχοι

  89. 12/03 11:53

    Τα θεαματικά φεστιβάλ λουλουδιών και οι πολιτιστικοί θησαυροί της Κορέας προσκαλούν τους Έλληνες ταξιδιώτες

  90. 12/03 11:23

    Τουρκικός τουρισμός | 60 εκατ. τουρίστες, 60 δισ. δολ. έσοδα ο στόχος για το 2024

  91. 12/03 11:10

    Ο ΠΟΤ έρχεται στη Θάσο | Πρότζεκτ με συμμετοχή των κατοίκων για την τουριστική ανάκαμψη

  92. 12/03 11:10

    ΤΑΙΠΕΔ | Διαγωνισμός για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

  93. 12/03 10:39

    Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Περιφέρεια Αττικής σταθερός αρωγός στην εξωστρέφεια του οινοτουρισμού»

  94. 12/03 10:32

    Airbnb: Τέλος οι κάμερες ασφαλείας στους εσωτερικούς χώρους

  95. 12/03 10:27

    Αντώνης Παγώνης - ΙΤΒ | Αυξημένη ζήτηση 7-10% για Ελλάδα φέτος- η Σαντορίνη χρειάζεται βοήθεια

  96. 12/03 10:02

    Amadeus: Αναβαθμισμένη εμπειρία πληρωμών με την εξαγορά της Voxel

  97. 12/03 07:14

    Αρνητική γνωμοδότηση για ΜΠΕ επένδυσης σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

  98. 12/03 07:12

    Συνέδριο | Στρατηγικές μετάβασης σε ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο στην Πάρο και στις Κυκλάδες

  99. 12/03 07:10

    Στην Αίγινα τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Χαρούλα Αλεξίου

  100. 12/03 07:07

    Προβολή της Ρόδου ως γαστρονομικού προορισμού στην ολλανδική αγορά