Οι ομογενείς πρεσβευτές των Κρητικών προϊόντων στο εξωτερικό

Οι ομογενείς πρεσβευτές των Κρητικών προϊόντων στο εξωτερικό

Η καρδιά της Κρήτης χτυπά σε όλο τον κόσμο όπου ζουν ομογενείς οι οποίοι παράλληλα θα μπορούν με την συνεργασία των τοπικών φορέων να είναι οι καλύτεροι “πρεσβευτές” των ποιοτικών πιστοποιημένων Κρητικών προϊόντων στο εξωτερικο. Αυτό τονίστηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης και άλλους θεσμικούς εκπροσώπους στην εκδήλωση ”Επιστροφή στις ριζες” που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αγιά Χανίων με οργανωτές την “Αγροδιατροφική Σύμπραξη” της Περιφέρειας Κρήτης, το ΕΒΕΧ, τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, σε μια εκδήλωση όπου “πέρασε το μηνυμα“ της συνεργασίας θεσμικών εκπροσώπων και ομογενών στην προώθηση των εκλεκτών τοπικών προϊόντων στις χώρες που ζουν.

Δεκάδες ομογενείς, μέλη του Παγκόσμιου συμβουλίου Κρητων, της “Παγκρητικής Αμερικής” στην κατάμεστη αίθουσα Πολιτισμού της ενορίας Αγιάς, ενημερώθηκαν για τα προάγοντα της Κρήτης ,συζήτησαν με θεσμικούς εκπροςωπους, παραγωγους, επιστήμονες, στελέχη της Αγροδιατροφικής, στελέχη υπηρεσιών, διατροφολόγους κ.α, ενώ υπήρξε έκθεση και κέρασμα παραδοσιακών προϊόντων και διανεμήθηκε από στελέχη της Αγροδιατροφικής χρήσιμο πληροφοριακό υλικό. Στην σημαντικότητα της εκδήλωσης και στην συνεχή συνεργασία τοπικών φορέων και ομογένειας αναφέρθηκαν οι εκπρόσωποι της συνδιοργάνωσης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Τάσος Κουρουπάκης, Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής-Περιφερειακος σύμβουλος Κρήτης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων Αντώνης Ροκάκης,  η Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Αγιας Σουλα Τζινευράκη, όπως και ο Μητροπολίτης κκ Δαμασκηνός, ο Βουλευτής Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης, οι Δήμαρχοι Τάσος Βάμβουκας, Γιάννης Μαλανδράκης ,ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου συμβουλίου Κρητών Μανόλης Κουγιουμτζής, ο Πρόεδρος της Παγκρητικής Αμερικής Λευτέρης Δραμητινός και άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών συλλόγων, ο συντονιστής της εκδήλωσης ο ομογενής Μανόλης Κουρουπάκης και εκπρόσωποι τοπικών μαζικών φορέων.

Στην συνεργασία όλων, παραγωγών, φορεων, ομογενών στην προώθηση των τοπικών ποιοτικών προϊόντων στις ξένες αγορές αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Κρήτης καλωσορίζοντας τους ομογενείς στην Κρήτη, ενώ επισήμανε ταυτόχρονα την σημαντικότητα της εκδήλωσης και την συμμετοχή τους σε αυτή με τον τίτλο ”Επιστροφή στις ρίζες μας”.

Ο κ Αρναουτάκης, τόνισε χαρακτηριστικά ότι “Χρειάζονται συνέργειες μεταξύ των παραγωγών, μεταξύ όλων των φορέων του αγροτικού κόσμου και θεωρώ ότι εσείς και όλοι οι Κρήτες του εξωτερικού μπορείτε να είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές μας για την προώθηση των προϊόντων. Έχω δει σε αρκετές πόλεις του εξωτερικού ότι υπάρχουν κρητικά προϊόντα, όμως αυτό που χρειάζεται είναι να επενδύσουμε περισσότερο στην ποιότητα και την ταυτότητα των προϊόντων. Είναι ένας στόχος που έχουμε βάλει και κάθε χρόνο γινόμαστε και καλύτεροι. Βέβαια, πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί αυτό το σύστημα. Είναι ένα στοίχημα της Περιφέρειας αλλά και όλων των ανθρώπων της παραγωγής και πρέπει να συμβάλλουμε σε αυτό.”

Ο Περιφερειάρχης επίσης ανέφερε ότι γίνεται σημαντική προσπάθεια απ’ όλους τους φορείς για την προώθηση των κρητικών προϊόντων, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο της Αγροδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας οι οποία εχει πιστοποιήσει περισσότερα από 600 προϊόντα και επιχειρήσεις με το σήμα ποιότητας. «Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο τα ποιοτικά προϊόντα που έχουν την ταυτότητα και την ποιότητα μπορούν να είναι ανταγωνιστικά. Δεν μπορεί κάθε προϊόν να φεύγει στις αγορές είτε του εσωτερικού είτε του εξωτερικού και να μην είναι πιστοποιημένο» επισήμανε  χαρακτηριστικά ο κ Αρναουτάκης, προσθέτοντας: «Έχουμε αρκετά εξαίρετα προϊόντα στην Κρήτη και προσπαθούμε μέσα από όλη την προώθηση η οποία γίνεται από την περιφέρεια και την Αγροδιατροφική σύμπραξη να προωθούμε τα ποιοτικά προϊόντα. Πρέπει και οι παραγωγοί μας όμως να καταλάβουν ότι πρέπει να συνεργαζόμαστε καλύτερα. Πρέπει να έχουμε τις ποσότητες αυτές για να μπορούν να εξαχθούν στο εξωτερικό...»

Ο Περιφερειάρχης, οι θεσμικοί εκπρόσωποι και τα προεδρεία των ομογενών έδωσαν συγχαρητήρια στους οργανωτές για την επιτυχημένη εκδήλωση που είχε τιτλο «επιστροφή στις ρίζες μας» .Η εκδήλωση όπως είπε ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Τάσος Κουρουπάκης πέτυχε τον σκοπό της. Έγινε -πρόσθεσε-εμπεριστατωμένη ενημέρωση, και πέρασε το μήνυμα της συνεργασίας όλων, οτι, οι Κρήτες του εξωτερικού μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές των Κρητικών προϊόντων και ότι η καρδιά της Κρήτης κτυπά όπου ζουν ομογενείς μας. Ανάλογη ήταν η θέση του συνδιοργανωτή Προέδρου του ΕΒΕ Χανίων Αντώνη Ροκακη, τονίζοντας ότι το ΕΒΕΧ συμμετέχει πάντα σε συνδιοργανώσεις της Αγροδιατροφικής της Περιφέρειας Κρήτης και ότι πρόκειται για δράσεις που βοηθούν στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων. Η ημερίδα αυτή, πρόσθεσε, θα είναι ένα σκαλοπάτι που με την συνεργασία-συμβολή των ομογενών θα βοηθήσει τα πιστοποιημένα μας προϊόντα να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο εξωτερικό». Απο την πλευρα της η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιάς Σούλα Τζινευράκη δήλωσε τη μεγάλη χαρά όλων των μελών του Πολιτιστικού συλλόγου και των κατοίκων της περιοχής για την φιλοξενία της εκδήλωσης στο χωριό τους και που είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τους ομογενείς και να ακούσουν τα βιώματα και τις σκέψεις τους. Στην εκδήλωση από πλευράς Περιφέρειας παρόντες -μαζί με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Απ. Βουλγαρακη, τον πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Τάσο Κουρουπάκη,- ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες  Νίκος Καλογερής, Κυριάκος Κώτσογλου, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Μανόλης Χνάρης, Δημήτρης Μιχελογιάννης, Παναγιώτης Σημανδηράκης, Σταύρος Τζεδάκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, κα. Στην εκδήλωση σε συνέχεια των πολλών χαιρετισμών έγιναν συνολικά 6 ομιλίες, οπως:

•1η ομιλία: «Αιτίες μετανάστευσης και εγκατάστασης των Κρητών σε ξένες χώρες» Ομιλητής: Ελευθέριος Δραμητινός, Πρόεδρος Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής

2ηομιλία:

«Ιστορική αναδρομή των σχέσεων των απόδημων Κρητών με τη γενέτειρά τους, την Κρήτη»

Ομιλήτρια: Μαρίνα Γιακουμάκη, Δημοσιογράφος

•3η ομιλία:

«Τι πρέπει να γίνει για να διατηρηθεί η σχέση της επόμενης γενιάς των απόδημων Κρητών με τη γενέτειρά τους, την Κρήτη;»

Ομιλήτρια: Γεωργία Τσουτσουνάκη, Πρόεδρος της νεολαίας της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής

•4η ομιλία: «Κρητικά αγροτικά προϊόντα, εξέλιξη και τι πρέπει να γίνει ώστε οι απόδημοι Κρήτες του εξωτερικού να αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές και διαφημιστές των αγροτικών προϊόντων που παράγει η Κρητική γη. Ενημέρωση για το πρόγραμμα προώθησης – THE EUROPEAN FOOD MASTERS-TASTE THE AUTHENTIC».

Ομιλητές ηταν:Αλέξανδρος Στεφανάκης, Αντιπρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης & Χαρά Τελιοπούλου, Διατροφολόγος

Συντονισμός Εκδήλωσης: Μανώλης Κουρουπάκης, Ραδιοφωνικός παραγωγός –Δ/ντής Μάρκετινγκ Ρ/Σ HELLAS FM ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.Ακλούθησε ανοιχτή́ συζήτηση, παραδοσιακό Κρητικό δείπνο και γλέντι με το συγκρότημα του Γιώργου και του Χάρη Παντερμάκη.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 18/03 19:31

    Γυρίσματα σε ελληνικές πόλεις για ισραηλινά ντοκιμαντέρ με θέμα τους Ρωμανιώτες Εβραίους

  2. 18/03 19:28

    Δήμος Νισύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  3. 18/03 19:25

    Σύνδεση της Καρύστου με τη Ραφήνα και τις Κυκλάδες

  4. 18/03 11:46

    ΕΕ | Μεταναστευτική συμφωνία με την Αίγυπτο με οικονομική ενίσχυση 7,4 δισ. ευρώ

  5. 18/03 07:29

    Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ζάκυνθο και Σύβοτα

  6. 18/03 07:26

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας ‘Άννας

  7. 18/03 07:13

    Ταξίδι εξοικείωσης Σουηδού δημοσιογράφου στην Αθήνα

  8. 17/03 20:43

    Τουρισμός | Όμιλος FTI: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με διεθνή χρηματοοικονομικό επενδυτή

  9. 17/03 12:17

    Περιφέρεια Κρήτης | To αντάλλαγμα για χρήση αιγιαλού και παραλιών να ξεκινά από τον Ιούνιο

  10. 17/03 12:09

    Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης | Οι μαθητές των Γαλλικών Σχολείων στο δρόμο για το Παρίσι

  11. 17/03 12:05

    Η Πιερία στην έκθεση «Holiday World & Region World» στην Πράγα

  12. 17/03 07:23

    Η συμβολή του ΕΟΤ στη διοργάνωση στην Αθήνα της Συνόδου Κορυφής 2024 Women Political Leaders

  13. 17/03 06:20

    Μύκονος | Δωρεά ασφαλτόστρωσης δρόμων κατόπιν αιτήσεως ιδιωτών

  14. 16/03 22:48

    Ελληνικά ξενοδοχεία | ΙΝΣΕΤΕ: Τα θετικά και αρνητικά σχόλια των επισκεπτών το 2023

  15. 16/03 15:47

    Τουρισμός | Όλο και περισσότερα Airbnb στην Ελλάδα - ΙΝΣΕΤΕ: 212.000 καταλύματα τον Ιούλιο του 2023

  16. 16/03 12:21

    Γερμανικός Τύπος | «Ανεπαρκή» τα μέτρα της Ελλάδας για τις φυσικές καταστροφές

  17. 16/03 12:16

    ΕΕ | Κρατική ενίσχυση ύψους 8,48 εκατ. ευρώ στην Sky express για τις ζημιές από τον κορωνοϊό

  18. 16/03 12:08

    Πάνω από μισό εκατ. οι Ούγγροι τουρίστες στην Ελλάδα

  19. 15/03 19:48

    Κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης το Sani Resort και τα Ikos Resorts | Νέες σουίτες στο Sani Asterias

  20. 15/03 19:46

    Παράδειγμα προς μίμηση η συλλογική διεκδίκηση του ζητήματος της μουσικής στα ξενοδοχεία

  21. 15/03 14:11

    Το Ελληνικό γιώτινγκ στην 20η έκθεση East Med Yacht Show 2024 στον Πόρο - Και δεύτερο Yacht Show τον Οκτώβριο

  22. 15/03 14:06

    Ελληνικό: Lamda και Brook Lane προχωρούν στην κατασκευή του δεύτερου πύργου – Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο

  23. 15/03 12:40

    Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: «Μπίζνες πολλών δις με “Χρυσές Βίζες“»

  24. 15/03 12:37

    FedHATTA: Νέες προοπτικές στη στρατηγική αγορά της Κίνας με τη νέα απευθείας πτήση Σανγκάη – Αθήνα

  25. 15/03 12:24

    Οι Οινοποιοί της Κρήτης στην έκθεση κρασιού PROWEIN

  26. 15/03 11:56

    Ξενοδοχεία | Ανακαινισμένο και 5άστερο επαναλειτουργεί το Iberostar Selection Creta Marine

  27. 15/03 11:43

    Αθλητικές διοργανώσεις σε Αθήνα και Αρκαδία υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

  28. 15/03 10:46

    Tουρισμός όλο το χρόνο στην Ελλάδα | Στο Costa Navarino τον Οκτώβριο το συνέδριο των Βρετανών πρακτόρων (ΑΒΤΑ)

  29. 15/03 10:27

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αναδειχθεί City Break προορισμός όλο το έτος

  30. 15/03 10:16

    Aegean Airlines: Πτήσεις κοινού κωδικού με την Eurowings προς Ελληνικούς προορισμούς

  31. 15/03 10:09

    TAROM: Νέα εποχική σύνδεση Βουκουρέστι – Ηράκλειο

  32. 15/03 10:04

    El Al: Περισσότερες πτήσεις Τελ Αβίβ – Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2024

  33. 15/03 06:41

    Δήμος Χερσονήσου: Παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων

  34. 15/03 06:40

    Απευθείας πτήσεις από Τίρανα για Άμστερνταμ και Κολωνία

  35. 15/03 06:38

    Ρόδος: Διαγωνισμός για την υποστήριξη λειτουργίας των Ι. Π. Καλλιθέας και Κοιλάδας των πεταλούδων

  36. 15/03 06:34

    Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

  37. 15/03 06:28

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστική προβολή στην ολλανδική αγορά

  38. 14/03 19:44

    Κοινή δήλωση μελών ΠΟΞ: Θα αμφισβητήσουμε δικαστικά την ποσόστωση της μουσικής στα ξενοδοχεία

  39. 14/03 15:17

    To 4 αστέρων ξενοδοχείο “Elite” στη Ρόδο απέκτησε η Interlife

  40. 14/03 15:00

    Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό

  41. 14/03 14:25

    "Επιχειρηματίας της χρονιάς" ο CEO του Ομίλου Βασιλάκη

  42. 14/03 13:55

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου

  43. 14/03 12:49

    H πρώτη Ελληνίδα στην ηγεσία του Διεθνούς Οργανισμού Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων

  44. 14/03 12:26

    Marketing Greece: Το ταξίδι του “Travel Reimagined | Tomorrow’s Content Today” για το 2023 ολοκληρώθηκε

  45. 14/03 11:15

    Τουρισμός | American Express Travel: Οι κορυφαίες τάσεις που καθοδηγούν τα ταξίδια το 2024

  46. 14/03 10:59

    TUI: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Αυστριακούς το καλοκαίρι

  47. 14/03 10:57

    Προσβάσιμος τουρισμός στην Πιερία

  48. 14/03 10:39

    Costa Cruises | Εαρινές εκπτώσεις σε κρουαζιέρες της στη Μεσόγειο το 2024 (και με ελληνικά λιμάνια)

  49. 14/03 06:51

    Ταξίδι εξοικείωσης στη Μακεδονία για τουριστική προβολή στην ισπανική αγορά

  50. 14/03 06:47

    Βαλκανικά Χοροχρώματα στους Σοφάδες Καρδίτσας

  51. 14/03 06:09

    ΤΕΕ | Διαγωνισμός για πλατφόρμα και ιστότοπο Εθνικού Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης

  52. 14/03 06:07

    Μη έγκριση προσθήκης πισίνας σε ξενοδοχείο στην Ανατολική Μάνη

  53. 14/03 06:03

    Κύπρος | Η αγορά ακινήτων το 2023- οι μεταβιβάσεις και τα πωλητήρια

  54. 13/03 18:06

    Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης | Νέος πρόεδρος ο Δήμαρχος Στ. Αγγελούδης, που απευθύνει κάλεσμα ενότητας

  55. 13/03 16:34

    Το Κύπελλο Μαραθωνίου της Μεσολυμπιάδας “Αθήνα 1906” στο Μουσείο του Λούβρου

  56. 13/03 15:56

    Υπουργείο Τουρισμού | Τα ΔΙΕΚ μετατρέπονται σε ΣΑΕΚ - Οι έξι ειδικότητες σπουδών

  57. 13/03 15:35

    Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο JW Marriott στην Ελλάδα | Ανοίγει το 2025 το JW Marriott Crete Resort & Spa

  58. 13/03 15:13

    Κρουαζιέρα | Οι παγκόσμιοι ηγέτες του κλάδου καλούν για παραγωγή βιώσιμων καυσίμων

  59. 13/03 15:08

    Norse Atlantic: Στις 30 Μαΐου η πρώτη πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη

  60. 13/03 14:19

    Νέο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  61. 13/03 14:01

    Τεχνητή νοημοσύνη | Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον νέο κανονισμό-ορόσημο

  62. 13/03 13:27

    Συνεργασία ΕΤΑΔ με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» για την ισότιμη προσβασιμότητα στο Χ. Κ. Παρνασσού

  63. 13/03 12:55

    Τουρισμός | GetYourGuide: Συνεργασία με την Primer για καινοτόμες πληρωμές στην αγορά εμπειριών

  64. 13/03 12:51

    Dertour | Βραβείο Red Star Quality Award στο ξενοδοχείο Sentido Pearl Beach Kos

  65. 13/03 12:31

    Συνάντηση Ε.Ξ. Σαντορίνης με τον Δήμαρχο Ν. Ζώρζο | Κοινές θέσεις για τη διαχείριση του προορισμού και τις υποδομές

  66. 13/03 11:46

    Η Αθήνα στις 100 καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις για το 2024

  67. 13/03 11:35

    Η Κρήτη στην ΙΤΒ | Θετικά μηνύματα, όμως θα χρειαστεί δουλειά για νέο ρεκόρ το 2024

  68. 13/03 11:31

    Στην Αθήνα το μεγάλο Διεθνές Συνέδριο IAPCO 2026

  69. 13/03 11:17

    Λιγότερα εμπόδια στα ταξίδια | Μειώνονται παγκοσμίως οι απαιτήσεις για visa

  70. 13/03 11:07

    UN Tourism | Αστικός τουρισμός: Προωθείται η παγκόσμια βάση δεδομένων στον τουρισμό πόλεων

  71. 13/03 10:55

    Τουρισμός | Κορυφώνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον για Αθήνα - Άνοδος-ρεκόρ της αξίας των ξενοδοχείων της το 2023

  72. 13/03 10:37

    Κ. Μητσοτάκης | Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb

  73. 13/03 10:30

    Επιθεώρηση Εργασίας: Σε εμπόριο, ξενοδοχεία και εστίαση τα περισσότερα καταγγελλόμενα περιστατικά βίας και παρενόχλησης

  74. 13/03 10:24

    Fred. Olsen Cruise Lines: Δύο νέα δρομολόγια κρουαζιέρας με Ελληνικά λιμάνια το 2025

  75. 13/03 10:12

    AEGEAN | Ισχυρές επιδόσεις το 2023 - 19,5 εκατ. θέσεις το 2024

  76. 13/03 10:01

    Τουρισμός | Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση: Ψηφιακή η υποβολή της δήλωσης απόδοσης

  77. 13/03 06:57

    Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου, του Παρισιού και στο τραμ στο Βερολίνο

  78. 13/03 06:56

    Προβολή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στην ολλανδική αγορά

  79. 13/03 06:54

    Δήμος Σουφλίου: Ψήφισμα κατά της εξόρυξης χρυσού και άλλων μεταλλευμάτων σε χωριό της Βουλγαρίας

  80. 13/03 06:51

    Φιλοξενία μελών 10 ομίλων φουσκωτών σκαφών στη Χίο

  81. 13/03 06:45

    Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δασοχώρι Καρδίτσας

  82. 12/03 17:03

    Βρετανικός τουρισμός | ΤUI UK: 1.000 επιπλέον ξενοδοχεία προς κράτηση για το 2025 - και στην Ελλάδα

  83. 12/03 16:45

    123 άδειες στα Δωδεκάνησα για ταξί έξι έως εννέα θέσεων

  84. 12/03 15:13

    «Pierra Creta 2024» | Aθλητές από όλο τον κόσμο στον κρητικό αγώνα ορειβατικού σκι

  85. 12/03 14:57

    Η Γερμανία επιστρατεύει influencer τεχνητής νοημοσύνης για να προσελκύσει ταξιδιώτες

  86. 12/03 14:38

    Από τις 14 Μαρτίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους 2024"- οι δικαιούχοι

  87. 12/03 11:53

    Τα θεαματικά φεστιβάλ λουλουδιών και οι πολιτιστικοί θησαυροί της Κορέας προσκαλούν τους Έλληνες ταξιδιώτες

  88. 12/03 11:23

    Τουρκικός τουρισμός | 60 εκατ. τουρίστες, 60 δισ. δολ. έσοδα ο στόχος για το 2024

  89. 12/03 11:10

    Ο ΠΟΤ έρχεται στη Θάσο | Πρότζεκτ με συμμετοχή των κατοίκων για την τουριστική ανάκαμψη

  90. 12/03 11:10

    ΤΑΙΠΕΔ | Διαγωνισμός για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

  91. 12/03 10:39

    Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Περιφέρεια Αττικής σταθερός αρωγός στην εξωστρέφεια του οινοτουρισμού»

  92. 12/03 10:32

    Airbnb: Τέλος οι κάμερες ασφαλείας στους εσωτερικούς χώρους

  93. 12/03 10:27

    Αντώνης Παγώνης - ΙΤΒ | Αυξημένη ζήτηση 7-10% για Ελλάδα φέτος- η Σαντορίνη χρειάζεται βοήθεια

  94. 12/03 10:02

    Amadeus: Αναβαθμισμένη εμπειρία πληρωμών με την εξαγορά της Voxel

  95. 12/03 07:14

    Αρνητική γνωμοδότηση για ΜΠΕ επένδυσης σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

  96. 12/03 07:12

    Συνέδριο | Στρατηγικές μετάβασης σε ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο στην Πάρο και στις Κυκλάδες

  97. 12/03 07:10

    Στην Αίγινα τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Χαρούλα Αλεξίου

  98. 12/03 07:07

    Προβολή της Ρόδου ως γαστρονομικού προορισμού στην ολλανδική αγορά

  99. 12/03 07:04

    Εθνική Λυρική Σκηνή: Διαγωνισμός για υπηρεσίες μεταφοράς και φιλοξενίας

  100. 11/03 22:18

    Απεργίες στη Γερμανία μέχρι το Πάσχα;