Άρωμα Ρόδου στο Μανχάταν

Άρωμα Ρόδου στο Μανχάταν

Τον μοναδικό ιστορικό, πολιτιστικό, πνευματικό και φυσικό πλούτο που διαθέτει, αιώνες τώρα, το νησί της Ρόδου, ανέδειξε ο Δήμος Ρόδου, αυτή τη φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στην 1η Έκθεση Τουρισμού, Πολιτισμού και Γαστρονομίας “Greek Panorama 2017- Tourism, Culture, Gastronomy”, που ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στην Ελλάδα και  πραγματοποιήθηκε από τις 11-13 Μαϊου 2017 στην καρδιά του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Η έκθεση έλαβε χώρα στον εμβληματικό σταθμό Grand Central Terminal, ένα ιστορικό κτίριο - σύμβολο αρχιτεκτονικής, στη καρδιά του Μανχάτταν, στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για έναν χώρο από τον οποίο διέρχονται καθημερινά περισσότερα από 750.000 άτομα, εργαζόμενοι και ξένοι επισκέπτες.  

Δυναμική και ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο οποίο συμμετείχαν και τα νησιά Κάσος , Λέρος, Πάρος, Αντίπαρος και Μήλος.

Η έκθεση “Greek Panorama 2017 διοργανώθηκε από την Hellas North Events Inc. Και ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε μία τέτοια έκθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αποκλειστικά για την προβολή της Ελλάδας, του τουρισμού και της γαστρονομίας της.

Επιφανείς προσωπικότητες του Απόδημου Ελληνισμού,  παράγοντες της θρησκευτικής, πολιτικής, τουριστικής και επιχειρηματικής ζωής της Αμερικής, πρέσβεις, δημοσιογράφοι Έλληνες και ξένοι, επισκέφθηκαν τo stand  της Ρόδου και συνομίλησαν με την  αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου,  η οποία μαζί με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου και σε συνεργασία με την Ελληνική Ομογένεια και δη τους Απόδημους Ρόδιους, παρουσίασαν ολοκληρωμένα το νησί της Ρόδου.

Καθοριστική ήταν η συμβολή της Ροδίτικης Ομογένειας με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ροδίων των ΗΠΑ «Απόλλων» κο Στηβ Πελαρδή και τη συμμετοχή στελεχών του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Αποδήμων Ροδίων ΗΠΑ. 

Ανάμεσα στους επιφανείς Έλληνες ή ελληνικής καταγωγής, επισκέπτες της έκθεσης, που στήριξαν και την παρουσία της Ρόδου, ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Δημήτριος και ο ελληνικής καταγωγής διάσημος και με πολλές διακρίσεις μαραθωνοδρόμος Mr. Dean Karnazes. 

Σημαντικές επαφές και συνεργασία είχε επίσης  η κα Χατζηλαζάρου  με τον Γενικό πρέσβη της Ελλάδος στην Αμερική κο Κωνσταντίνο Κούτρα, τον πρέσβη στη Νέα Υόρκη κο Μάνο Κουμπαράκη, τον πρόεδρο της μεγαλύτερης Ομοσπονδίας Ελλήνων Ομογενών του Federation of Hellenic Societes of Greater New York  κο Πέτρο Γκαλατούλα, τη γενική διευθύντρια του ΕΟΤ ΗΠΑ και Καναδά κα Γρηγορία Καματερού, με τον γενικό διευθυντή της διοργανώτριας εταιρείας North Events κο Λεωμίδα Μπαμπάνη,  με το μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Εμμανουήλ Τσακαλάκη, τον πρόεδρο του Paneliakos Society New York κο Γιώργο Αβραμόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Ιωάννη Μαργαρίτη και τους αντιδημάρχους Τουρισμού Ηρακλείου και Πάρου κυρίους Gian Andrea Garancini και Χρήστο Χριστοφόρου αντίστοιχα και με πολλούς δημοσιογράφους ομογενειακών μέσων ενημέρωσης. 

Αλλά και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου είχε συνεργασία με Ρόδιους επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι μάλιστα συνέβαλαν στη συλλογική προσπάθεια για ακόμα πιο δυναμική και αποτελεσματική παρουσίαση της αγαπημένης τους πατρίδας στη Νέα Υόρκη, μοιράζοντας ακόμα και ενημερωτικό έντυπο υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού στους επισκέπτες της έκθεσης. Ανάμεσα τους ήταν ο κος Κώστας Μακράκης –Τσάκλας, ο κος Νίκος Καρτάλης, ο κος Γιάννης Χατήρης, η κα Δανάη Τζεδάκη και ο σύζυγος της κος Μιχάλης Παπακαλοδούκας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη του χορευτικού τμήματος νέων της Ακαδημίας Ελληνικής Παιδείας στη Νέα Υόρκη, παρουσίασαν με τη συνοδεία ελληνικού μουσικού σχήματος, ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα όλων. 

Πέραν της έκθεσης “Greek Panorama 2017 “ ο Δήμος Ρόδου με τις θεματικές δράσεις στη Νέα Υόρκη στόχευσε -και το κατάφερε, βάσει των εκτιμήσεων αρμοδίων φορέων του τουρισμού- στην περαιτέρω προβολή της Ρόδου στις ΗΠΑ και την προσέλκυση περισσοτέρων Αμερικανών τουριστών στο νησί από τη φετινή κιόλας τουριστική περίοδο. 

Συγκεκριμένα, πέραν της καθιερωμένης ενημέρωσης των επισκεπτών της έκθεσης και της διανομής εντύπων από στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού  στο stand της Ρόδου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου συμμετείχε  στις εξής δράσεις: 

Kellari Manhattan – Εκδήλωση Παρουσίασης: Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις b2b της κα Χατζηλαζάρου με στελέχη και παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Αμερικής. 

Στη συνέχεια η αντιδήμαρχος παρουσίασε σε ειδική αίθουσα, σε βίντεο και power point τη Ρόδο ως τουριστικό προορισμό, αλλά και ως τόπο διεξαγωγής μεγάλων διοργανώσεων, πάντα με την αρωγή του Δήμου Ρόδου. 

Αυτό που εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους, όπως ανέφεραν στην αντιδήμαρχο, ήταν το πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων από πλευράς Δήμου Ρόδου, εστιάζοντας στον τουρισμό των 365 ημερών. Επιπλέον ζήτησαν αναλυτικότερα στοιχεία προκειμένου να διεξαχθούν στη Ρόδο μεγάλες διοργανώσεις. 

Την ίδια βραδιά οι εκπρόσωποι του Δήμου Ρόδου μετείχαν σε γκαλά της διοργανώτριας εταιρείας North Events με προσκεκλημένους πρέσβεις και ανώτατα στελέχη πρεσβειών, φορέων του τουρισμού απ΄ όλη την Αμερική και επιφανών Αμερικανών, για μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τους τουριστικούς  φορείς και όχι μόνον, των ΗΠΑ. 

Cosmos Astoria FM - Hellas FM: Με συνεντεύξεις της αντιδημάρχου Τουρισμού σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ομογένειας, από τα μεγαλύτερα στην Αμερική, όπως   οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Cosmos Astoria FM και  Hellas FM που εκπέμπουν σε όλο τον Απόδημο Ελληνισμό, ο Δήμος της Ρόδου είχε την ευκαιρία σε εκπομπές υψηλή ακροαματικότητας, να παρουσιάσει τη Ρόδο και να προβάλλει το νησί, τις δράσεις όλων των φορέων του τόπου που καθιστούν τον τόπο αυτό μοναδικό τουριστικό προορισμό. 

Την ικανοποίηση της από την αισθητή και κατά γενική ομολογία ξεχωριστή παρουσίαση της Ρόδου  στην έκθεση και στις υπόλοιπες δράσεις, αποδίδοντας εύσημα όχι μόνον στα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου, αλλά και στους Ρόδιους ομογενείς για τη σημαντική στήριξη που έφερε και τα θετικά αποτελέσματα, εξέφρασε η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου τονίζοντας: 

«Ήταν μία συλλογική προσπάθεια, μία πρώτη προσέγγιση με την τουριστική αγορά της Αμερικής, που απέδωσε, όπως όλα δείχνουν, καρπούς. Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες τις δικές μου και όλης της δημοτικής αρχής σε όλους τους Απόδημους Ρόδιους των ΗΠΑ, καθώς απέδειξαν για άλλη μία φορά στην πράξη, ότι λατρεύουν την πατρίδα τους, το νησί τους όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα χρόνια κι αν ζουν και δραστηριοποιούνται σε ξένη χώρα. Θα αναφερθούμε εν ευθέτω χρόνω, στις από κοινού δράσεις που στοχεύουμε  για φέτος και την επόμενη χρονιά. Η δική τους συμβολή στην πρώτη  έκθεση “Greek Panorama 2017 “ υπήρξε καθοριστική. Αλλά και η συνεργασία με τουριστικούς και  άλλους φορείς στης Νέας Υόρκης πιστεύω ότι έχει δημιουργήσει μία γερή βάση για να «ανακαλύψουν» και πάλι τη Ρόδο οι Αμερικανοί επισκέπτες και φυσικά οι Απόδημοι Έλληνες». 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  2. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  3. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  4. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  5. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  6. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  7. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  8. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  9. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  10. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  11. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  12. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  13. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  14. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  15. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  16. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  17. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  18. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  19. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  20. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  21. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  22. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  23. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  24. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  25. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  26. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  27. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  28. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  29. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  30. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  31. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  32. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  33. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  34. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  35. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  36. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  37. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  38. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  39. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  40. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  41. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  42. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  43. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  44. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  45. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  46. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  47. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  48. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  49. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  50. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  51. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  52. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  53. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  54. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  55. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  56. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  57. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  58. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  59. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  60. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  61. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  62. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  63. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  64. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  65. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  66. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  67. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  68. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  69. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  70. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  71. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  72. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  73. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  74. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  75. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  76. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  77. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  78. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  79. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  80. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  81. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  82. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  83. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  84. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  85. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  86. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  87. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  88. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  89. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  90. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  91. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  92. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  93. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  94. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  95. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  96. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  97. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  98. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  99. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  100. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%