Booking's Best 2015: Δείτε τα 9 "παγκόσμια" ελληνικά ξενοδοχεία- διαμάντια, που ψήφισαν 40 εκατ.χρήστες

Booking's Best 2015: Δείτε τα 9 "παγκόσμια" ελληνικά ξενοδοχεία- διαμάντια, που ψήφισαν 40 εκατ.χρήστεςTo Τhea appartments στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης

Εννέα ξενοδοχειακά καταλύματα- διαμάντια, άγνωστα τα περισσότερα στο ευρύ κοινό, αναδείχθηκαν στα κορυφαία στον κόσμο μέσα από τις κριτικές 40 εκατομμυρίων χρηστών της Booking.com. Συνολικά, οι χρήστες αξιολόγησαν ξενοδοχειακά καταλύματα σε 28 κατηγορίες, από το γενικά καλύτερο ξενοδοχείο μέχρι τα ξενοδοχεία με την καλύτερη θέα, πρωινό, πισίνα, κοκτέιλ και την καλύτερη προσφορά ...πετσέτας.

Τα βραβεία Booking's Best 2015 θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα στον κόσμο ακριβώς γιατί αναδεικνύονται μέσα από τόσο μεγάλο πλήθος κριτικών ταξιδιωτών από όλον τον κόσμο.

Ιδού τώρα τα ελληνικά καταλύματα-διαμάντια, που εντόπισε το tornosnews στις διάφορες κατηγορίες (ζητούμε συγνώμη αν υπάρχει και άλλο ελληνικό σε κάποια από τις 26 κατηγορίες και μας διέφυγε):

** Πρώτο στην κατηγορία Best view ξενοδοχείο στον κόσμο αναδειχθηκε το Τhea appartments στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Στην ίδια κατηγορία έβδομο ψηφίστηκε το Sunset view στην Παροικιά της Πάρου.

**Δεύτερο στον κόσμο αναδείχθηκε το Hyades Mountain Resort στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας στην κατηγορία Best Global. To Hyades Mountain Resort ψηφίστηκε πρώτο στην κατηγορία Best Villas.

Στην κατηγορία Best Villas, πέμπτο αναδείχθηκε το Anemi House στην Οία.

** Το Ilaeira Mountain Resort, στον παραδοσιακό οικισμό Τόριζα στον Ταΰγετο, αναδείχθηκε δέκατο στην κατηγορία Βest resorts.

** Το Best Western Hotel Europa, στην Ολυμπία, ψηφίστηκε τρίτο στην κατηγορία Hall of fame.

Στην ίδια κατηγορία, 9ο ψηφίστηκε το Pyrgos Adrachti, στην Καλαμπάκα, το οποίο αναδειχθηκε έβδομο και στην κατηγορία Βest group.

**Το Casa Moazzo Suites and Apartments, στην πόλη του Ρεθύμνου, αναδείχθηκε τρίτο στην κατηγορία Βest hotels

** Το Seabreeze Hotel, στη Χώρα της Ίου, κατατάχθηκε έκτο στην κατηγορία Ιnfinity pool.

**** Να προσθέσουμε και το κυπριακό Walnut Grove, που ήρθε τρίτο στην κατηγορία Best Villas.

Το προφίλ των 9 ξενοδοχείων

Τhea appartments 

cat-image

Τα 6 δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν τριών ειδών διακόσμηση που διακρίνεται είτε από τις τάσεις στο σύγχρονο ντιζάιν, είτε από τους παραδοσιακούς πέτρινους τοίχους και τα ξύλινα έπιπλα.

Υπόσχεται λογικές τιμές ακόμα και κατά τη διάρκεια της υψηλής σεζόν, ζεστό κλίμα φιλοξενίας και πολύ εύκολη πρόσβαση κοντά σε πάρκινγκ, χωρίς σκαλοπάτια. Πολύ επαινετικά σχόλια για τη Νίνα και την οικογένειά της για τη θερμή φιλοξενία τους από τους χρήστες της Booking.com.

Το Thea Apartments βρίσκεται στο γραφικό Ημεροβίγλι και διαθέτει πισίνα με κοινόχρηστη βεράντα και πανοραμική θέα στην καλντέρα και το ηφαίστειο. Προσφέρει παραδοσιακά καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi και μικρή κουζίνα.
 
Τα στούντιο, οι σουίτες και τα διαμερίσματα του Thea διαθέτουν καμάρες και χτιστά κρεβάτια, ενώ μερικά προσφέρουν θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Περιλαμβάνουν ηλεκτρικό βραστήρα και μικρό ψυγείο, ενώ στο μπάνιο παρέχονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών.
 
 

Sunset view

cat-image

To Sunset View Hotel & Apartments είναι κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από την πόλη της Παροικιάς στην Πάρο σε έναν παραδοσιακό νησιώτικο ρυθμό. Είναι οικογενειακή επιχείρηση και προσφέρει ευχάριστη διαμονή με ποικιλία ανέσεων. Βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το λιμάνι αλλά μακριά από τη φασαρία του κέντρου, 9 χιλιόμετρα από τη Νάουσα και σε κομβικό σημείο για τα υπόλοιπα χωριά και τις παραλίες του νησιού.

Τα δωμάτια ενός χώρου καθώς και τα διαμερίσματα, περιβάλλονται από μεγάλες βεράντες ή μπαλκόνι με θέα στην πόλη της Παροικιάς, την πισίνα και τον κόλπο.

Όλα τα δωμάτια ενός χώρου, διαθέτουν ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι και μπορούν να φιλοξενήσουν 2-3 άτομα. Τα διαμερίσματα δύο χώρων, διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και τα υπόλοιπα μονά για να φιλοξενήσουν 4, 5 και 6 άτομα. Οι σουίτες δύο χώρων έχουν ξεχωριστό σαλόνι και μεγάλες βεράντες με τραπέζι και ξαπλώστρες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, μπαρ και σνακ μπαρ, πισίνα (ενηλίκων και παιδική) και υδρομασάζ.

 

Hyades Mountain Resort

Εδώ έρχεστε και με ελικόπτερο! Σε κάθε σαλέ προσφέρεται μεγάλο παράθυρο μπάνιου με θέα στον Κορινθιακό κόλπο, κρεβατοκάμαρα με kingsize κρεβάτι, μονό ευρύχωρο καναπέ-κρεβάτι & σπαστό μεγαλο κρεβάτι και βεράντα 60 m² με τραπέζι και καρέκλες.

Οι επισκέπτες εκτίμησαν πέρα από το στυλ του κλασικού σαλέ και τη συναρπαστική θέα, την άμεση εξυπηρέτηση και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που προσέφερε ο ιδιοκτήτης κ. Γιάννης Λαζόπουλος και το ευγενικό προσωπικό με γεύματα από φρέκα ελληνικά πρϊόντα όπως αυγά, μέλι, κρασί.

Το Υάδες Mountain Resort διαθέτει χώρο υποδοχής με δανειστική βιβλιοθήκη, επιτραπέζια παιχνίδια, είδη σκι, ποδήλατα, πίνγκ πόνγκ, τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης για τη κουζίνα & το μπάρ, χώρο κουζίνας & ιματιοθήκης, με πλυντήρια ρούχων, εσωτερική οδοποιία με κυβόλιθους & χώρους αναψυχής με οκτώ πετρόχτιστα κεφαλόβρυσα, παγκάκια & τραπέζια εξωτερικού χώρου, κήπο με 3.000 διαφορετικά αρωματικά φυτά από όλη την Ελλάδα, έλατα, πεύκα, τριανταφυλλιές & χώρους βιολογικής καλλιέργειας φρούτων & λαχανικών.

Διαθέτει ακόμα, εργαστήρι αναπαλαίωσης & συντήρησης παλαιών αντικειμένων, ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος για την περίπτωση διακοπής ρεύματος, μηχάνημα & αξεσουάρ πλυσίματος αυτοκινήτου, 24ωρο service, φαρμακείο, δυνατότητα μεταφοράς με ελικόπτερο από και πρός το resort και περαιτέρω διαδρομές μετά από συνεννόηση, εξωτερικές δραστηριότητες στο βουνό με jeep μετά από συνεννόηση, στεγασμένο και θερμαινόμενο χώρο εστίασης με μουσική και δυνατότητα barbeque και φάρμα με οικόσιτα ζώα, άλογα, αγριογούρουνα, κότες, αγριοκάτσικα, πρόβατα και χελώνες.

 

Anemi House

Η εντυπωσιακή θεά του ηλιοβασιλέματος στο Αιγαίο Πέλαγος και ο υπέροχος οικοδεσπότης είναι τα κύρια στοιχεία που μάγεψαν τους επισκέπτες αυτής της όμορφης και παραδοσιακής παραθεριστικής υπόσκαφης κατοικίας, χτισμένη στην πλαγιά της Οίας, στη Σαντορίνη. 

Το ξενοδοχείο προσφέρει εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, το νησί της Θηρασιάς και το διασημότερο ηλιβασίλεμα στον κόσμο. Συνδυάζει τη μοναδική αρχιτεκτονική των διάσημων σαντορινιών κατοικιών που θυμίζουν σπηλιά με τις μοντέρνες υπηρεσίες όπως δορυφορική τηλεόραση, ασύρμανο Ίντερνετ και πλυντήριο.

Η κατοικία έχει επιφάνεια 65 τμ. και χωρίζεται σε δύο μέρη. Το μπροστινό περιέχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μεγάλο καθιστικό με τραπεζαρία ενώ μια πόρτα στη μέση και δύο παράθυρα το διαχωρίζουν από την κρεβατοκάμαρα. 

Ενδείκνυται για διαμονή οικογενειών μέχρι 4 ατόμων και καλοκαιρινές ή χειμερινές διακοπές μακράς διαρκείας.

 
 

Ilaeira Mountain Resort

 

δδδ

Οι πελάτες που σχολίασαν αυτό το θέρετρο, εκθείασαν την ορεινή του τοποθεσία και την παραδοσιακή ελληνική ατμόσφαιρα. Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους από τη συναρπαστική θέα στα βουνά της περιοχής και το ευγενέστατο προσωπικό.

Στις παρυφές του Ταϋγέτου, σε μία κατάφυτη από έλατα πλαγιά, σ’ έναν χώρο υψηλής αισθητικής χαλαρώστε με τους ήχους του δάσους, σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Ολόκληρος ο Λακωνικός κάμπος στο μπαλκόνι σας. Καλωσορίσατε στο Ilaeira Mountain Resort, κάτω από την πυραμίδα του Ταυγέτου.

Το Ilaeira Mountain Resort βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Τόριζα στον Ταΰγετο, σε υψόμετρο 850μ. και σε απόσταση μόλις 15 χλμ. από το ιστορικό κέντρο της Σπάρτης, στο δήμο Φάριδος, στο νομό Λακωνίας. Το κοντινότερο χωριό ονομάζεται Παλαιοπαναγιά και βρίσκεται σε απόσταση 6 χλμ από το ξενοδοχείο.

Aποτελείται από 16 δωμάτια (σουίτες, σπιτάκια, βίλες), διαθέτει εστιατόριο με τοπικές παραδοσιακές συνταγές, καφετέρια, κοινόχρηστους χώρους στην υποδοχή και αίθουσα για συνέδρια και δεξιώσεις.

Το ξενοδοχείο εκτείνεται σε 20 στρέμματα ορεινής πλαγιάς με θέα το λακωνικό κάμπο. Περιτριγυρισμένο από ελατοδάσος και πυκνή βλάστηση, το συγκρότημα διασχίζει μία από τις πολλές πηγές που αναβλύζουν στην ευρύτερη περιοχή του Ταϋγέτου.

Δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη για τον επισκέπτη, με υπευθυνότητα και σεβασμό στο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον.

Το συγκρότημα δίνει την αίσθηση ενός μικρού αμφιθεατρικού χωριού με πολύχρωμα σπιτάκια, αυλές, μονοπάτια και πολύ πράσινο, δημιουργώντας μία πραγματική όαση ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Αρχιτεκτονική απλή με καθαρές γραμμές και διάσπαρτες πινελιές παραδοσιακού στοιχείου που χαρίζουν ζεστασιά. Πολυτελείς και κομψοί εσωτερικοί χώροι, γεμάτοι χρώματα με σημασία στη λεπτομέρεια.

 

Best Western Hotel Europa

 
Όσοι άφησαν σχόλια για αυτό το ξενοδοχείο δυσκολεύτηκαν να βρουν κάποιο ελάττωμα, ενώ οι περισσότεροι το χαρακτήρισαν ως όαση γαλήνης σε ένα παραδοσιακά τουριστικό μέρος. Τα στοιχεία στα οποία αναφέρονται πιο συχνά οι επισκέπτες είναι η συναρπαστική θέα, το θαυμάσιο φαγητό που σερβίρεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και η οικογενειακή ατμόσφαιρα του καταλύματος.
 
Το ξενοδοχείο Europa είναι χτισμένο στην κορυφή του λόφου Δρούβα στην Αρχαία Ολυμπία, στις υπώρειες του οποίου βρίσκεται η Ιερή Άλτη με τα λαμπρά μνημεία και το στάδιο των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο λόφος στην κορυφή του οποίου είναι κτισμένο, υπήρξε προαιώνιος μάρτυρας και προνομιακός θεατής όλων όσων διαδραματίστηκαν στη θεϊκή κοιλάδα, που εκτείνεται ανάμεσα στα δυο ποτάμια, τον Αλφειό και τον Κλαδέο. 
Το ξενοδοχείο διαθέτει κήπο με εξωτερική πισίνα, Pool Bar, ταβέρνα με ελληνικά εδέσματα και ευρύχωρα δωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι με δωρεάν ασύρματο Ίντερνετ.
 
 
 
Pyrgos Adrachti
 
 
Η εκπληκτική θέα στα Μετέωρα φαίνεται πως κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ οι επισκέπτες σίγουρα απολαμβάνουν και το ξημέρωμα από την άνεση του ιδιωτικού τους μπαλκονιού. Άλλα στοιχεία που αρέσουν πολύ στους πελάτες είναι η ζεστή διακόσμηση και η ευγενική και φιλόξενη συμπεριφορά των ιδιοκτητών.
 
Η συναρπαστική θέα στους βράχους των Μετεώρων ήταν σίγουρα κάτι που εντυπωσίασε τους επισκέπτες αυτού του ξενοδοχείου. Σίγουρα, όμως, και ο πεντανόστιμος μπουφές πρωινού και οι συμβουλές για την περιοχή από το προσωπικό εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από όσους έγραψαν σχόλια.
 
Το ξενοδοχείο ΠΥΡΓΟΣ ΑΔΡΑΧΤΙ είναι ένα καινούριο τριών αστέρων οικογενειακό ξενοδοχείο στον παλιό παραδοσιακό οικισμό του Καστρακίου. Απέχει 2 χιλιόμετρα από την πόλη της Καλαμπάκας, 100 μέτρα από το κέντρο του χωριού και περίπου 1 χιλιόμετρο από το πρώτο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου.
 
Διαθέτει στοιχεία παραδοσιακής και μοντέρνας αρχιτεκτονικής και είναι δυναμικής 10 δωματίων. Διαθέτει επίσης θέα σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Πίνδου, του χωριού καθώς και των βράχων των Μετεώρων, καθώς βρίσκεται στον παλιό παραδοσιακό οικισμό του Καστρακίου, στο υψηλότερο σημείο του χωριού, στην κορυφή του λόφου σε ένα ήσυχο μέρος.
 
Από κάθε παράθυρο ή μπαλκόνι προσφέρεται θέα στους βράχους των Μετεώρων και στο καταπράσινο μικτό δάσος από πεύκα, πλατάνια, καρυδιές και αμυγδαλιές.
Στα δωμάτια κυριαρχεί η αισθητική του ξύλου, και όλα είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη θέρμανση -κλιματισμό, ντουζιέρα, ψυγείο, τηλεόραση, μπαλκόνι ή παράθυρα με θέα στους βράχους. Εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί καφετέρια στη μεγάλη κεντρική αίθουσα, στο σαλόνι, με το μεγάλο πέτρινο τζάκι και με πανοραμική θέα του πέτρινου δάσους που περιτριγυρίζει το καταπράσινο χωριό.
 
 
 
Casa Moazzo Suites and Apartments
 
 
Η ζεστή φιλοξενία σίγουρα κέρδισε τους επισκέπτες αυτού του καταλύματος, ενώ οι πινελιές πολυτέλειας, όπως η μπανιέρα-υδρομασάζ και τα υπεράνετα κρεβάτια, ανέβασαν πολύ ψηλά το κατάλυμα στην εκτίμηση όλων. Όσοι άφησαν σχόλια θεώρησαν ότι το πάθος και η φιλοξενία του ιδιοκτήτη ήταν διάχυτα καθ' όλη τη διαμονή.
Το Casamoazzo Exclusive Suites στεγάζεται σ' ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου.
Βρίσκεται δίπλα στην πλατεία της μητρόπολης με το διατηρητέο καμπαναριό του 1899, πολύ κοντά στο βενετσιάνικο λιμάνι της πόλης και στο κάστρο της Φορτέτσας και μόλις 200μ. από την απέραντη βόρεια παραλία του Ρεθύμνου. 
Διαθέτει 6 σουίτες, καθεμία διακοσμημένη με ιδιαίτερα στοιχεία, όμως όλες κατασκευασμένες και εξοπλισμένες με γνώμονα την παράδοση, την κομψότητα, την άνεση και την οικολογία, με υλικά την πέτρα, το ξύλο, το σίδερο και το γυαλί.
Η ιστορική κατοικία - που ανήκε στην οικογένεια των Κρητών ευγενών Μοάτσο, βενετικής καταγωγής - με την εσωτερική αυλή και το δεύτερο μεταγενέστερο κτίριο, αποτελούν ένα κράμα παράδοσης και πολυτέλειας.
 
 
 
Seabreeze Hotel
 
 σδφγη
 
Επάνω σε έναν μικρό λόφο, στην Ιο, σε απόσταση μόλις 100μ. από την αμμώδη παραλία Γιαλός, η οικογενειακή επιχείρηση Seabreeze Hotel Ios βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία και προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και απεριόριστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Διαθέτει πισίνα υπερχείλισης με υδρομασάζ και σνακ μπαρ.
 
Τα δωμάτια του Seabreeze περιλαμβάνουν επιπλωμένο μπαλκόνι, δάπεδο με πλακάκια, σφυρήλατα κρεβάτια και γήινες αποχρώσεις. Σε κάθε μονάδα υπάρχουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.
 
Οι παραλίες Τζαμαρία και Κουμπάρα απέχουν 50χλμ. και 400μ. αντίστοιχα. Σε απόσταση 500μ. από το Seabreeze Hotel Ios θα βρείτε εστιατόρια, μπαρ και σούπερ μάρκετ. Το λιμάνι της Ίου είναι προσβάσιμο σε 500μ., ενώ η αμμώδης παραλία του Μυλοπότα απέχει 2 χιλιόμετρα. Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.
 
-----------
 
*** Στην κατηγορία Best Villas τρίτο ήρθε το κυπριακό Walnut Grove, μια πανέμορφη πετρόχτιστη παραθεριστική κατοικία, στους πρόποδες της Οροσειράς Τρόοδος, στο Χωριό Βουνί. Οι επισκέπτες του απολαμβάνουν την ηρεμία στον κήπο με το αίθριο, τη θέα στη γραφική κοιλάδα και, κυρίως, τους ιδιοκτήτες που μεριμνούν για όλα και συμπεριφέρονται στους επισκέπτες σαν να ήταν οικογένειά τους.
 
.tttt
 
 
 
.................................................
Πετσέτα...κροκόδειλος
 
Ενδεικτικό της φαντασίας των ξενοδοχείων που αναδείχθηκαν κορυφαία στην κατηγορία Pillow Menu, είναι η πετσέτα-κροκόδειλος του ξενοδοχείου Cedar στην ιορδανική πόλη της Άκαμπα...
 
 
Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  2. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  3. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  4. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  5. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  6. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  7. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  8. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  9. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  10. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  11. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  12. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%

  13. 17/04 11:43

    Συνεργασία ΕΟΤ - Αμερικανικού Κολλεγίου για την ανάδειξη της ιστορίας του ελληνικού τουρισμού

  14. 17/04 11:35

    Η EasyJet ακύρωσε τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

  15. 17/04 11:19

    airBaltic: Η Κέρκυρα κορυφαίος προορισμός από τη Ρίγα αυτό το καλοκαίρι

  16. 17/04 11:18

    Η Aida ακυρώνει τις φθινοπωρινές κρουαζιέρες μέσω της Ερυθράς Θάλασσας - Η Κέρκυρα κερδίζει δύο κρουαζιέρες

  17. 17/04 10:42

    Anandes Hotel: Νέο πολυτελές μπουτίκ ξενοδοχείο στη Μύκονο – Ανοίγει τον Ιούνιο

  18. 17/04 10:40

    Χωρίς τουρίστες και αυτό το καλοκαίρι η Νήσος Χρυσή (Γαϊδουρονήσι) στην Κρήτη

  19. 17/04 10:22

    Τουρισμός: Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στα 10 ελληνικά νησιά

  20. 17/04 09:49

    Wyndham Hotels | Σημαντική ανάπτυξη το 2023 - Η παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο

  21. 16/04 19:56

    Ομοσπονδία Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ" | Tι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό κατάταξης

  22. 16/04 16:00

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

  23. 16/04 15:41

    Υπεγράφη η Ολυμπιακή Εκεχειρία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας

  24. 16/04 13:00

    Το 52% των Βρετανών επιλέγουν ξενοδοχείο βάσει κριτικών

  25. 16/04 12:41

    Μελέτη για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Ευρώπη

  26. 16/04 11:42

    Τουρισμός | Ο Όμιλος FTI περνά στην εταιρεία Certares - Έναντι 1 ευρώ η συμφωνία, επενδύσεις 125 εκατ. ευρώ

  27. 16/04 11:39

    Αερομεταφορές: 19 νέες συνδέσεις με Ελλάδα από το Ην. Βασίλειο το καλοκαίρι του 2024

  28. 16/04 11:22

    Οι Βρετανοί τουρίστες μένουν περισσότερο και ξοδεύουν περισσότερα στην Ισπανία

  29. 16/04 10:49

    Οι «Ανθισμένες Κερασιές» της Πιερίας πρόσφεραν μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες

  30. 16/04 10:41

    Ιράν εναντίον Ισραήλ: Οι επιπτώσεις στην οικονομία

  31. 16/04 10:30

    Workshop για την προβολή ελληνικών τουριστικών περιοχών στη Σερβία

  32. 16/04 06:00

    Forbes: Ο Ελληνικός προορισμός-έκπληξη που ανήκει στις 5 απόλυτες επιλογές διακοπών χωρίς μαζικό τουρισμό

  33. 15/04 19:50

    Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων

  34. 15/04 19:44

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη

  35. 15/04 17:25

    H ΕΤΑΔ θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα Real Estate - 6.000 ακίνητα σε αποτίμηση

  36. 15/04 14:59

    Planet Holidays: Διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο – «Στηρίζουμε το όραμα Μητσοτάκη»

  37. 15/04 14:27

    Γυρίσματα για νέα βρετανική τηλεοπτική σειρά στην Πάρο

  38. 15/04 13:34

    Ελληνικής καταγωγής ο νέος Γενικός Διευθυντής του 1 Hotel Toronto

  39. 15/04 13:03

    Στο 80% του 2019 οι εξερχόμενος τουρισμός από την Κίνα το 2024 | Οι νεαρές Κινέζες καθοδηγούν την αγορά

  40. 15/04 12:45

    Ποιες αεροπορικές εταιρίες ακύρωσαν πτήσεις λόγω της έντασης στη Μ. Ανατολή

  41. 15/04 11:37

    «Ο υπερτουρισμός είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον βιώσιμο τουρισμό»

  42. 15/04 11:21

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο

  43. 15/04 11:13

    TUI: Παλαιά πόλη της Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

  44. 15/04 10:47

    Βρετανικός τουρισμός: Το 54% των οικογενειών σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές παρά την ακρίβεια

  45. 15/04 09:34

    Ryanair: Νέα σύνδεση Λίβερπουλ – Κέρκυρα

  46. 14/04 13:10

    meteo | Ξεπέρασε τους 31 °C η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα το Σάββατο

  47. 14/04 12:57

    Είναι η Ελλάδα σε βιώσιμο αναπτυξιακό δρόμο; - Ο τουρισμός το συγκριτικό πλεονέκτημα

  48. 14/04 12:46

    Γιάννης Κεφαλογιάννης: Οι νέοι πόλεμοι θα αλλάξουν τον τρόπο που οι χώρες προετοιμάζουν την άμυνά τους

  49. 14/04 12:38

    Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας | Ο Γ. Πατούλης πρόεδρος για τρίτη θητεία

  50. 13/04 21:34

    Υπ. Εξωτερικών | Σύσταση για την αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

  51. 13/04 20:55

    Ποιες αλλαγές φέρνουν για την ελληνική οικονομία οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ

  52. 13/04 14:09

    Δημοσιογραφική αποστολή στην Κρήτη από τη Γερμανία και την Ελβετία

  53. 13/04 13:34

    Πώς θα βελτιωθεί η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  54. 13/04 12:53

    Φόρουμ Δελφών | To Ιράν θα απαντήσει στρατιωτικά στο Ισραήλ αλλά δεν θα ρισκάρει ανοιχτή σύγκρουση

  55. 13/04 12:39

    Ελληνικός τουρισμός | Πρέπει να υπολογίζονται οι δείκτες βιωσιμότητας στις αποφάσεις μας

  56. 12/04 21:52

    Taizoon Khorakiwala | Η Ελλάδα είναι ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για Ινδούς επιχειρηματίες

  57. 12/04 21:43

    Το προσδόκιμο ζωής είναι 2,3 χρόνια μικρότερο στα κατώτερα μορφωτικά στρώματα σε σχέση με τα ανώτερα

  58. 12/04 21:37

    Επιτακτική η ανάγκη της αναβάθμισης των δεξιοτήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

  59. 12/04 19:40

    Συνάντηση εργασίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

  60. 12/04 19:34

    Δεν θα πληρώσει ξανά ο ξενοδοχειακός κλάδος την ανεξέλεγκτη λειτουργία των Airbnb

  61. 12/04 16:00

    Google: Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα για την τεχνητή νοημοσύνη

  62. 12/04 15:33

    «Από το χωράφι στο πιάτο» | Η TUI στηρίζει 500 αγρότες σε Κρήτη και Ρόδο για πιο βιώσιμες γεωργικές πρακτικές

  63. 12/04 15:12

    N. Σταθόπουλος (BC Partners) | Ποιοι κλάδοι προσφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα

  64. 12/04 14:37

    Oι συμπράξεις ανάμεσα στην Τέχνη και το επιχειρείν

  65. 12/04 14:23

    "Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε…"- Η απάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων στον κ.Δούκα περί δημοτικού φόρου στα αθηναϊκά ξενοδοχεία

  66. 12/04 13:56

    Αερομεταφορές: Έρχονται καύσιμα από ανθρώπινα περιττώματα – 92% λιγότερες εκπομπές άνθρακα

  67. 12/04 11:52

    CLIA: Στο 107% των επιπέδων 2019 οι επιβάτες κρουαζιέρας το 2023, 35,7 εκατ. οι επιβάτες το 2024

  68. 12/04 11:30

    Έρευνα CLIA: Τι κάνει την κρουαζιέρα ελκυστική στους Αμερικανούς ταξιδιώτες

  69. 12/04 11:16

    Η Ευρώπη χάνει ανταγωνιστικότητα εδώ και 25 χρόνια

  70. 12/04 11:03

    ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ | Η οικονομική ανασφάλεια τρομάζει τον Έλληνα - Βενιζέλος: Αναζητά λύσεις αρχαϊκές και μεταφυσικές (!)

  71. 12/04 10:59

    Ace Hotel & Swim Club Athens: Έρχεται το νέο ξενοδοχείο τύπου resort στη Γλυφάδα

  72. 12/04 10:56

    Eurowings: Ρεκόρ πτήσεων το καλοκαίρι από Γερμανία στην Ισπανία - 600 πτήσεις την εβδομάδα

  73. 12/04 10:51

    Αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αργεντινή

  74. 12/04 10:40

    Εκδηλώσεις για την ‘Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά στη Λάρισα

  75. 12/04 10:31

    Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Προβολή των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

  76. 12/04 10:27

    Παρουσίαση των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

  77. 12/04 10:25

    Δήμος Χερσονήσου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  78. 12/04 10:16

    Ισπανία: Οι πολίτες αντιστέκονται στον μαζικό τουρισμό

  79. 11/04 19:04

    Zeus International: Νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό

  80. 11/04 18:07

    Οι τρεις οικονομικές τεκτονικές πλάκες | Ο πληθωρισμός ήρθε για να μείνει

  81. 11/04 17:54

    Θ. Σκυλακάκης: Δεν υπάρχουν χρήματα και για πολυτελή ενεργειακή μετάβαση και για στοιχειώδη προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή

  82. 11/04 17:48

    Η ανθεκτικότητα και η διαχείριση ρίσκου απέναντι στην κλιματική αλλαγή κλειδί για τις επιτυχημένες επιχειρήσεις

  83. 11/04 17:43

    Θα αναδείξουμε το σύνολο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς

  84. 11/04 17:38

    Το 66% των κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα δοκιμάζουν το Co-Pilot

  85. 11/04 17:11

    Χάρης Δούκας: Ο κερδίζων από τον τουρισμό θα πληρώνει αυξημένα τέλη στο Δήμο - φόρο στον τζίρο των ξενοδοχείων

  86. 11/04 17:05

    Πιτσιλής (ΑΑΔΕ): Η πραγματικότητα των δεδομένων μας αποκαλύπτει την φοροδιαφυγή

  87. 11/04 16:49

    Π.Αντωνίου | Επίκαιρο το αίτημα της μείωσης του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

  88. 11/04 16:27

    Νίκος Χαρδαλιάς | Ζητάμε η Περιφέρεια Αττικής να έχει τον έλεγχο όλων των μεγάλων έργων

  89. 11/04 16:22

    ΙΝΣΕΤΕ: Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία το 2023

  90. 11/04 13:02

    Süddeutsche Zeitung | Ανησυχία στην Κύπρο για τον πόλεμο στη Γάζα

  91. 11/04 12:58

    Τουρισμός | Ισραηλινοί τουρ οπερέιτορ στην Πιερία

  92. 11/04 12:50

    Σε λειτουργία η πλατφόρμα για το «Rodos Week»

  93. 11/04 12:22

    Αποκαθίσταται το Μινωικό Ανάκτορο στα Μάλια

  94. 11/04 11:48

    Booking.com | Πώς τα καταλύματα θα μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους, αξιοποιώντας τις τάσεις του 2024

  95. 11/04 10:27

    Κρουαζιέρα | CLIA: 31,7 εκατ. επιβάτες το 2023, 7% περισσότεροι από το 2019

  96. 11/04 10:14

    Seabourn | Θεματικές κρουαζιέρες στη Μεσόγειο το 2025 με εμπειρίες τένις και γευσιγνωσία σε αμπελώνα

  97. 11/04 09:53

    Attica Group | Δεύτερο ξενοδοχείο στη Νάξο- αγόρασε το Galaxy Hotel με 14 εκατ. ευρώ

  98. 11/04 07:18

    Οδηγός εξερεύνησης της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου

  99. 11/04 07:16

    Σε άνθηση οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας

  100. 11/04 07:15

    Συνέδριο Travel West Forum στην Πάτρα