Telegraph: 9 ελληνικά νησιά στα 20 καλύτερα στη Μεσόγειο- Νάξος, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Πάτμος, Μύκονος, Χίος, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κρήτη

Εννέα ελληνικά νησιά περιλαμβάνονται στα 20 καλύτερα στη Μεσόγειο που αναδεικνύει η εφημερίδα Telegraph για 10 κατηγορίες διακοπών. 

Έτσι, Νάξος, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Πάτμος, Μύκονος, Χίος, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κρήτη είναι, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ανάμεσα στην πρώτη 20άδα με τα καλύτερα νησιά διακοπών στη Μεσόγειο για το 2015.

Σε κάθε κατηγορία αντιστοιχούν 2 νησιά, το καλύτερο και το αμέσως απόμενο για τις διακοπές του είδους.

Δείτε τα νησιά...

 

Καλύτερες παραλίες

Νικητής: Φορμεντέρα

Το μικρό αυτό νησί, που βρίσκεται νότια της Ίμπιζα, συχνά συγκρίνεται με την Καραϊβική λόγω των λευκών αμμουδιών που διαθέτει και τα διάφανα νερά του. Προτείνεται επίσκεψη στην παραλία Migjorn, στο νότιο τμήμα του νησιού, η οποία διαθέτει ήσυχα και ποσύχναστα σημεία καθώς και στο Ses Platgetes, μια σειρά από μικρούς κολπίσκους που καλύπτονται από πεύκα όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει φρέσκα ψάρια στη σχάρα.

Δεύτερη θέση: Νάξος | Σύμφωνα με την Telegraph, στις νοτιο-δυτικές ακτές της Νάξου βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων. Η άμμος προέρχεται από μάρμαρο ή γρανίτη, και έτσι το χρώμα της είναι ασυνήθιστα φωτεινό και λευκό για τα τοπία της Ελλάδας. Ως αγαπημένα σημεία αναφέρονται η Πλάκα και οι κρυμμένες σπηλιές στο ακρωτήρι Κουρούπια με τους ελαιώνες του. Προτείνεται διαμονή στο Kavos Hotel Naxos.

 

Διακοπές πολυτελείας

Νικητής: Σαρδηνία

Η Σαρδηνία προσελκύει μεγάλης οικονομικής επιφάνειας επισκέπτες από τότε που την επισκέφθηκε ο πνευματικός ηγέτης των Μουσουλμάνων, Πρίγκιπας Καρίμ. Ο Πρίγκιπας έδειξε ενδιαφέρον για μια μικρή παράκτια λωρίδα, την Costa Smeralda, που σήμερα έχει όλα τα βασικά συστατικά ενός πολυτελούς προορισμούς: πανέμορφες παραλίες, ρομαντικό σκηνικό γεμάτο ορεινούς όγκους, μπαρ και μπουτικ με κορυφαία brand και πολυτελή γιώτ. Τα ξενοδοχεία είναι στο ίδιο στυλ επίσης με ελικοδρόμια και άλλες ανέσεις για τουρισμό πολυτελείας, με τιμές τσουχτερές.

Δεύτερη θέση: Cavallo | Το μικροσκοπικό νησί Cavallo, έξω από την Κορσική, είναι φτιαγμένο από γρανίτη και διακριτικότητα. Ήδη έχει γίνει γνωστό ως το νέο Mustique, δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα, υπάρχει μόνο ένα κομψό ξενοδοχείο, μια μαρίνα, δύο λιτά εστιατόρια και 10 παραλίες. Οι περισσότεροι επισκέπτες εξαφανίζονται με αμαξάκια του γκολφ σε πολυτελείς βίλες.

 

Οικογενειακές διακοπές

Νικητής: Μαγιόρκα

Με δεκάδες παραλίες που ενδείκνυνται για παιδιά, πολλές δραστηριότητες τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό για παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και για ενηλίκους, και με ξενοδοχεία όλων των μεγεθών, η Μαγιόρκα είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές. Η ακτή Platja de Muro, στα βορειοανατολικά του νησιού, έχει μια μεγάλη χρυσή παραλία με Γαλάζια Σημαία και ρηχά νερά όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν με ασφάλεια. Πλήθος θαλάσσιων σπορ στο resort Port de Alcudia ενώ το Cala Mesquida στην ανατολική ακτή είναι δημοφιλές ανάμεσα στους windserfer και τους πεζοπόρους.

Δεύτερη θέση: Κέρκυρα | Η Κέρκυρα έχει μερικές καταπληκτικές παραλίες και πολλά ενδιαφέροντα για την απασχόληση των παιδιών για μια ή δύο εβδομάδες με ατραξιόν που ξεκινούν από το water-park και φτάνουν μέχρι την ιππασία. Προτείνονται οι παραλίες Αγία Βαρβάρα και Μαραθιάς στα νότια του νησιού και ο Άγιος Στέφανος στα βορειοδυτικά, που διαθέτουν πιο προστατευμένες και ρηχές παραλίες από όσες βρίσκονται στις δυτικές ακτές.

 

Πολιτισμός

Νικητής: Σικελία

Το εύρος των αξιοθέατων με πολιτιστικό ενδιαφέρον στη Σικελία είναι τεράστιο, από το μικρό νησί Motya με τα Φοινικικά απομεινάρια έως τις αρχαιοελληνικές πόλεις Αγκριτζέντο, Σελινούντα, Συρακούσες και τον δωρικό ναό της Σεγέστας. Στην Piazza Armerina βρίσκονται μερικά από τα πιο εκτενή και εντυπωσιακά ρωμαϊκά μωσαϊκά που διασώζονται μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αυτά όμως δύσκολα συγκρίνονται με τα εντυπωσιακά χρυσά μωσαϊκά του 12ου αιώνα που διασώζονται στους καθεδρικούς ναούς Monreale και Cefalu και στο Palatine Chapel στο Παλέρμο. Αν προτιμάτε κάτι πιο πρόσφατο, υπάρχουν οι μπαρόκ πόλεις Κατάνια και Noto.

Δεύτερη θέση: Κύπρος | Η Κύπρος δε μπορεί να ανταγωνιστεί με τον πλούτο της Σικελίας, όμως έχει μερικούς δικούς της θησαυρούς. Σημεία ενδιαφέροντος είναι οι ρωμαϊκές αρχαιότητες στη Σαλαμίνα, έξω από την Αμμόχωστο και τα βενετσιάνικα/ βυζαντινά κάστρα στην Κυρήνεια και του Αγίου Ιλαρίωνα. Ωστόσο, αξιόλογα ρωμαϊκά μωσαϊκά διασώζονται και στην Πάφο καθώς και μερικές όμορφες βυζαντινές εκκλησίες σε όλο το νησί, μερικές από τις οποίες διαθέτουν αρχαίες τοιχογραφίες.

 

Ρομαντικές διακοπές

Νικητής: Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι ρομαντική σε σημείο κλισέ. Διαθέτει εντυπωσιακή θέα από την Καλντέρα, είτε στην ανατολή του ηλίου, είτε στο ηλιοβασίλεμα, μαγεύοντας τα νεαρά ζευγάρια που επισκέπτονται το νησί από όλο τον κόσμο. Φυροστεφάνι και Οία είναι οι δύο κλασικές επιλογές για διαμονή. Πρόταση διαμονής για ζευγάρια στο Ikies Traditional Houses στην Οία ή στις Voreina Gallery Suites στον Πύργο.

Δεύτερη θέση: Πάτμος | Η ήσυχη Πάτμος, με το διάσημο μοναστήρι της, έχει εξελιχθεί σε έναν δημοφιλή προορισμό για ζευγάρια. Εντυπωσιακή θέα στα γύρω νησιά και απότομοι βράχοι. Κολυμπήστε γυμνοί στην Ψιλή Άμμο. 

 

Διασκέδαση

Νικητής: Ίμπιζα

Κανένα νησί της Μεοσγείου δε μπορεί να ανταγωνιστεί με την ποικιλία και την ενέργεια που έχει η νυχτερινή ζωή στην Ίμπιζα. Το λιμάνι της παλαιάς πόλης είναι το ιδανικό ξεκίνημα για τη βραδιά, με μπαρ και εστιατόρια. Η παραλία Playa d’en Bossa, νότια της παλαιάς πόλης είναι πολυσύχναστη, και οι νεαρότερες ηλικίες κατευθύνονται στα μπαρ του San Antonio. Σε όλο το νησί υπάρχει ασυναγώνιστη ποικιλία από κλαμπ όπου παίζουν παγκόσμιας κλάσης DJ.

Δεύτερη θέση: Μύκονος | Η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου κατά την περασμένη δεκαετία έγινε ακόμα πιο ζωντανή με τα μπαρ και τα κλαμπ που διαθέτει στη χώρα και στις παραλίες της. Το Cavo Paradiso επάνω από την παραλία Paradise Beach είναι ανοικτό μόνο την υψηλή σεζόν με ξένους DJ. Εκδηλώσεις για γκέι και στρέιτ κάθε Σάββατο.

 

Καλύτερο value

Νικητής: Μάλτα

Με 300 ημέρες ηλιοφάνειας ετησίως, μερικές από τις καθαρότερες παραλίες στη Μεσόγιεο και τη μεγαλύτερη παρουσία ιστορικών αξιοθέατων από διάφορα έθνη, κάποιος μπορεί να περίμενε η Μάλτα να είναι ένας ακριβός προορισμός. Όμως δεν είναι και τόσο. Τα ξενοδοχεία προσφέρουν εξαιρετικό value, η ενοικίαση αυτοκινήτων και το φαγητό είναι φθηνά. Τα λεωφορεία πηγαίνουν σχεδόν παντού και μια ημερίσια κάρτα κοστίζει κάτι παραπάνω από μια λίρα. Ακόμα και το φέρι μπόουρ προς το νησί Gozo κοστίζει 3,50 λίρες με επιστροφή. Πολλές αεροπορικές εταιρίες, ανάμεσα στις οποίες και χαμηλού κόστους ή τσάρτερ, πετούν προς τη Μάλτα, προσφέρονται χαμηλές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων. 

Δεύτερη θέση: Χίος | Ένα από τα πιο ήσυχα ελληνικά νησιά, που προσφέρει εξαιρετικό value. Ο τουρισμός εδώ ποτέ δεν απογειώθηκε παρά τα βυζαντινά μοναστήρια που διαθέτει, τα μεσαιωνικά χωριά και τις καλές παραλίες. Οι τιμές είναι σε λογικά επίπεδα, οι ταβέρνες είναι εξαιρετικές και φθηνές, και η διαμονή προσφέρει εξαιρετικό value. Το μοναδικό πρόβλημα είναι οι πτήσεις, οι οποίες είναι ακριβές εξαιτίας της αλλαγής στην Αθήνα.

 

Θαλάσσια σπορ και Ναυσιπλοΐα

Νικητής: Λευκάδα

Μεγάλες παραλίες και ισχυροί άνεμοι προσελκύουν πολλούς windsurfer, kitesurfer και ναυσιπλόους στη Λευκάδα. Προτείνεται διαμονή στη Βασιλική, στη νοτιοδυτική ακτή και το Νυδρί στην ανατολή. Επιπλέον, παραλίες τυπικές του Ιονίου, με βράχια όπως οι Εγκρεμνοί και το Πόρτο Κατσίκι, βρίσκονται στη δυτική ακτή.

Δεύτερη θέση: Μινόρκα | Η Fornells Bay στη βόρεια ακτή του νησιού είναι ένα από τα καλύτερα και ασφαλέστερα σημεία της Μεσογείου για να μάθει κανείς ναυσιπλοϊα και windsurfing. Σχηματίζει ένα φυσικό λιμάνι με σταθερούς ανέμους και ήσυχα, καθαρά νερά.

 

Ηρεμία και ησυχία

Νικητής: Βις

Το νησί ήταν για χρόνια κλειστό στους ξένους, όταν αποτελούσε στρατιωτική βάση της Γιουγκοσλαβίας (1944-1989) και σήμερα παραμένει τουριστικά ένα παρθένο μέρος. Τα σπίτια του ανακαινίζονται και οι τουρίστες τον επισκέπτονται με ιστιοπλοϊκά, εξερευνώντας τα τιρκουάζ νερά του, το αυθεντικό φαγητό και τα βιολογικά κρασιά του.

Δεύτερη θέση: Κεφαλονιά | Πρακτικά, υπάρχουν πολλά πιο ήσυχα απομακρυσμένα νησιά στη Μεσόγειο, όμως η Κεφαλονιά διαθέτει απευθείας πτήσεις. Παρά τη δημοφιλία του νησιού μετά την κινηματογραφική επιτυχία της ταινίας "To Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι", που γυρίστηκε εκεί, προσφέρονται ήσυχες παραλίες και βίλες για αυθεντική ταξιδιωτική εμπειρία που ξεφεύγει από εκείνη που προσφέρεται στα πολυσύχναστα τουριστικά μέρη. 

 

Πεζοπορία

Νικητής: Κρήτη

Η άγρια δύση της Κρήτης διαθέτει τα καλύτερα μονοπάτια που υπάρχουν στο νησί και συγκρίνονται με τα καλύτερα της Ευρώπης. Πτήση προς τα Χανιά, εξερεύνηση του Κισσάμου, στις παρθένες παραλίες, με απότομα φαράγγια και χιονισμένους ορεινούς όγκους. Το πιο γνωστό φαράγγι, της Σαμαριάς, έχει μήκος 10 μιλίων και ενδείκνυται για τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου και έπειτα από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο.

Δεύτερη θέση: Κορσική | Διαθέτει ένα από τα καλύτερα μονοπάτια της Ευρώπης, το οποίο βρίσκεται στην ορεινή ράχη της Κορσικής και προσφέρεται για τους λάτρεις της περιπέτειας. Είναι γνωστό ως το μονοπάτι GR20, είναι απομακρυσμένο και κακοτράχαλο και διασχίζει ελάχιστους μόνο δρόμους σε όλο το μήκος του.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  2. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  3. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  4. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  5. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  6. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  7. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  8. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  9. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  10. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  11. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  12. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  13. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  14. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  15. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  16. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  17. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  18. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  19. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  20. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  21. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  22. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  23. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  24. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  25. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  26. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  27. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  28. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  29. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  30. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  31. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  32. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  33. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  34. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  35. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  36. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  37. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  38. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  39. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  40. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  41. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  42. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  43. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  44. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  45. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  46. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  47. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  48. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  49. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  50. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  51. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  52. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  53. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  54. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  55. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  56. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  57. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  58. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  59. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  60. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  61. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

  62. 19/04 10:56

    WTTC - Microsoft | Τουρισμός: Επείγουσα ανάγκη η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης από τις επιχειρήσεις

  63. 19/04 10:21

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια από την Περιφέρεια Κρήτης

  64. 19/04 07:14

    Santo Collection | 30 εμπειρίες στα ξενοδοχεία, τις βίλες και στον προορισμό της Σαντορίνης

  65. 19/04 07:10

    Ταξίδι εξοικείωσης σε Αθήνα και Κρήτη με ρεπορτάζ για αναγνώστες με κινητικά προβλήματα

  66. 19/04 07:09

    Οι 6 φιναλίστ του Master Chef για γυρίσματα στη Λέσβο

  67. 19/04 07:07

    Ισπανία: Έξυπνο νέο επενδυτικό ταμείο για την απορρόφηση κονδυλίων του Σχεδίου Ανάκαμψης

  68. 19/04 07:04

    Γυρίσματα στην Πάρο για νέα αγγλική τηλεοπτική σειρά

  69. 18/04 16:45

    Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με μέλη του Ελληνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Sustainable Markets Initiative

  70. 18/04 15:55

    Χρ. Σταϊκούρας: Ενθαρρύνουμε τη μετάβαση σε ένα ‘‘πράσινο’’ μοντέλο αεροπορικών μεταφορών

  71. 18/04 15:13

    Oι Έλληνες στρέφονται στο χώρο της Αυτοβελτίωσης και Ψυχικής Υγείας

  72. 18/04 15:09

    Η Costa Navarino συμμετέχει στους εορτασμούς της Ολυμπιακής χρονιάς

  73. 18/04 15:03

    Η ΕΞΑΑΑ προσχωρεί στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

  74. 18/04 14:22

    Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκινά ταξίδια σε νέους προορισμούς

  75. 18/04 13:53

    Olimar Reisen | Το Πήλιο νέος προορισμός στην Ελλάδα το 2024

  76. 18/04 13:05

    Συνάντηση Αρναουτάκη με 19 πρέσβεις | Η Κρήτη συνδυάζει την αρχαιολογική και πολιτιστική ιστορία με τις νέες υποδομές

  77. 18/04 12:33

    Το σχέδιο ανάπτυξης της Marriott στην Ευρώπη: 100 νέα ξενοδοχεία μέχρι το 2026

  78. 18/04 12:19

    SKY express: Αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης το α' τρίμηνο του 2024

  79. 18/04 12:17

    Fam trip Κινέζων τουριστικών πρακτόρων για τη νέα απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα

  80. 18/04 12:03

    Handelsblatt | Η Ελλάδα ως πόλος έλξης για ξένους συνταξιούχους

  81. 18/04 11:57

    E.E. | Δράσεις 3,5 δισ. ευρώ για την προστασία των ωκεανών

  82. 18/04 11:45

    Lufthansa | Ακύρωση των πτήσεων προς Τεχεράνη και Βηρυτό μέχρι τις 30 Απριλίου

  83. 18/04 11:29

    Δήμος Αθηναίων | Συνεργασία με την Κίνα στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού μέσω της ΕΑΤΑ

  84. 18/04 11:22

    Κρουαζιέρα | Οι θέσεις της CLIA για τη Θαλάσσια Συνδεσιμότητα στη Σύνοδο των Υπουργών Μεταφορών της G7

  85. 18/04 11:18

    Travel + Leisure: 3 Ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  86. 18/04 11:17

    Ρόδος | Αφιέρωμα στους Times του Λονδίνου

  87. 18/04 11:06

    Apollo Hills | Οικιστική ανάπτυξη 200 εκατ. ευρώ στη Βούλα από τις Henderson Park και Hines

  88. 18/04 10:30

    Τουρισμός 2024 | 4 ελληνικά νησιά στο top10 των φτηνότερων προορισμών για τους Βρετανούς το καλοκαίρι

  89. 18/04 10:25

    Το Βρετανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί για διακρίσεις στους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ελλάδα

  90. 18/04 10:12

    SAS & Aegean: Συνεργασία κοινού κωδικού για συνδέσεις της Αθήνας με Σκανδιναβικές χώρες

  91. 17/04 19:57

    Ελληνικός τουρισμός | 4 ξενοδοχεία προστίθενται αυτό το καλοκαίρι στη συλλογή Curio Collection by Hilton

  92. 17/04 19:16

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην 9η Διεθνή Διάσκεψη "Our Ocean Conference"

  93. 17/04 16:48

    Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο | Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος

  94. 17/04 16:33

    Συναγερμός από τη Europa Nostra για τις Κυκλάδες: Απειλούνται από τον τουρισμό

  95. 17/04 15:28

    H Nikki Beach Global γίνεται Nikki Beach Hospitality Group

  96. 17/04 14:36

    Η AEGEAN επενδύει σε 4 νέα Airbus A321neo

  97. 17/04 14:22

    Γερμανία: Υποχωρεί ο πληθωρισμός, αλλά...

  98. 17/04 13:35

    Η Αρχαία Ολυμπία άναψε τη φλόγα της Ειρήνης και της Εκεχειρίας

  99. 17/04 13:20

    Γερμανικό ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα εκλεκτά προϊόντα της

  100. 17/04 11:52

    Τουρισμός | ForwardKeys: Προς ολική ανάκαμψη τα εξερχόμενα ταξίδια των Κινέζων - Ευρώπη θέλει το 27%