Δίαιτα 5 αστέρων στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμου

Α Decrease font Enlarge font
Δίαιτα 5 αστέρων στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμουΗ φωτογραφία είναι από το Pritikin Health Resort

«Κανείς δεν χρειάζεται διακοπές περισσότερο από εκείνον που μόλις έχει γυρίσει από διακοπές», λέει πολύ σωστά μια ρήση, κι εμείς θα συμπληρώναμε, «…ιδίως εάν έχει επιστρέψει από διακοπές στην Ελλάδα». Το καλό φαγητό, τα όμορφα κοκτέιλ, η διασκέδαση, ο ήλιος και η θάλασσα, οδηγούν πολλές φορές σε μια απολαυστική αύξηση βάρους.

Γι αυτό και το Tornos News παρουσιάζει τα 15 καλύτερα Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμου. Στην Ελλάδα δεν εντοπίσαμε κανένα αυτής της κατηγορίας υπηρεσιών.

Ανεξάρτητα από το τι "στυλ" ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας, κάθε πολυτελές  resort απώλειας βάρους περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις, συμβουλευτική και ενημέρωση για τη διατροφή, την υγεία, την ευεξία και την άσκηση ενώ η παρακολούθηση από ειδικούς επιστήμονες είναι συνεχής.

Pritikin - Μαϊάμι, Φλόριντα

Το Pritikin Health Resort διαθέτει ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα προγράμματα αντιμετώπισης πολλών προβλημάτων υγείας της σύγχρονης κοινωνίας, όπως η παχυσαρκία, οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση και ο διαβήτης. Τα all-inclusive προγράμματα 1-3 εβδομάδων επικεντρώνονται στην ποιότητα των τροφίμων χωρίς στέρηση, για να αποφευχθεί η επιστροφή σε μια διατροφική νοοτροπία «γιο-γιο». Οι επισκέπτες είναι απασχολημένοι με μαθήματα, άσκηση και συμβουλές απώλειας βάρους ενώ η φροντίδα των γιατρών τους εμπνέει στο να αναφωνούν, "Μπορώ να κάνω αυτό!".

Shane Diet & Fitness Resorts -Ellenville, Νέα Υόρκη

Τα προγράμματα απώλειας βάρους Shane για οικογένειες και ενήλικες ξεκίνησαν το 1968 και εξακολουθούν να συγκαταλέγονται  ανάμεσα στα καλύτερα για την απώλεια βάρους παιδιών και εφήβων. Το Shane Diet & Fitness Resorts λειτουργεί στο οικογενειακό ξενοδοχείο Honor's Haven Resort & Spa. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ασφαλή και βιώσιμη απώλεια βάρους βασίζεται σε πέντε αρχές: την εμπειρία Shane, τη διατροφή, την αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς, τη φυσική κατάσταση και την ολοκληρωμένη ευεξία.

Rancho La Puerta -Tecate, Μεξικό

Το Rancho La Puerta ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 70 χρόνια ως ένα από τα πρώτα θέρετρα φυσικής κατάστασης και ευεξίας. Το ράντσο προσφέρει ένα Executive Wellness πρόγραμμα, φυσικές θεραπείες ευεξίας, συνεδρίες ευαισθητοποίησης και διατροφής από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Η γενικότερη παρακολούθηση γίνεται μέσω του διαδικτυακού προγράμματος WellnessFX, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στη δια βίου ευεξία από το σπίτι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά  τις διακοπές τους στο ράντσο.  

 

Hilton Head Island, Νότια Καρολίνα

 

Το Hilton Head Health (H3) είναι ένα κέντρο διακοπών υγείας  που προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα τα οποία εστιάζουν στην ψυχολογία,  τη διατροφή και τη διαχείριση που θα μπορούσε να οδηγήσει στη μακροζωία. Οι επισκέπτες συνεχίζουν την αλλαγή του τρόπου ζωής τους με το πρόγραμμα H3 @ Home, λαμβάνοντας ταυτόχρονα συνεχή υποστήριξη στο σπίτι. Το blog του H3 @ Home είναι επίσης διαθέσιμο για αναγνώστες που μπορούν να επωφεληθούν από συνταγές, συμβουλές και προγράμματα προπόνησης.

Cal-a-Vie -Vista, Καλιφόρνια

Το Cal-a-Vie γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στο θέρετρο υγείας και το πολυτελές σπα. Οι περιεκτικές διατροφικές του υπηρεσίες περιλαμβάνουν συνεδρίες με ιατρό  διαιτολόγο και δοκιμές με βιοχημική εστίαση για τον εντοπισμό προβλημάτων που προκύπτουν από επινεφριδιακές, θυρεοειδικές ή ορμονικές ανισορροπίες, διατροφικές ανεπάρκειες, ευαισθησίες τροφίμων και  άλλες παθήσεις. Το πρόγραμμα γυμναστικής περιλαμβάνει περισσότερες από 130 διαφορετικές τάξεις για αρχάριους και για προχωρημένους.

San Benito -Mount Malarayat, Φιλιππίνες

Το αγρόκτημα στο San Benito είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον ολιστικό ιατρικό  «ιερό», το οποίο εκτείνεται  σε 119 στρέμματα πλούσιας ζούγκλας, στους πρόποδες του όρους Malarayat. Το πακέτο Wellness Retreat εντάσσει τους επισκέπτες σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των δωματίων, των γευμάτων, της συμβουλευτικής από επιστήμονες διαιτολόγους, της γυμναστικής και ευεξίας, του ιατρικού ελέγχου, τις εκτιμήσεις της φυσικής κατάστασης και τις θεραπείες spa.

Clinique La Prairie- Montreaux, Ελβετία

Το Clinique La Prairie είναι η συγχώνευση ενός σπα, νοσοκομείου και ξενοδοχείου. Το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους Clinique La Prairie προσφέρει μια πολυεπιστημονική προσέγγιση με τη βοήθεια διατροφολόγου, διαιτολόγου, προσωπικού γυμναστή, ψυχολόγου, θεραπευτή μασάζ και αισθητικής. Το πρόγραμμα των 13 ημερών  περιλαμβάνει εκτεταμένες ιατρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ευεξίας, διαμονή και γεύματα, υπηρεσίες σπα και  άλλα, σε μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς.

Capri Palace- Νάπολη, Ιταλία

Το Capri Palace είναι ένα όμορφο,  πολυτελές ξενοδοχείο στη Νάπολη της Ιταλίας με ένα πλήρως εξοπλισμένο πολυτελές σπα το οποίο προσφέρει  εξατομικευμένα προγράμματα και θεραπείες. Το πρόγραμμα Μεσογειακής Διατροφής στο Capri Palace αναπτύχθηκε από ειδικό στην επιστήμη των τροφίμων, την ανοσολογία και την αισθητική. Οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε κλινικές δοκιμές ώστε να διαπιστωθεί η ιδανική σωματική άσκηση και διατροφή, καθώς και οι ολοκληρωμένες θεραπείες που θα προάγουν την απώλεια βάρους.

SHA Wellness Clinic L'Alfas del Pi, Ισπανία

Το SHA Wellness Clinic στοχεύει σε ένα σχεδιασμό  απώλειας βάρους που επικεντρώνεται στην αποκατάσταση της υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Το πρόγραμμα των 7-14 ημερών ξεκινά με ιατρικές  και εργαστηριακές εξετάσεις για τον καθορισμό της καλύτερης οδού απώλειας βάρους και με συνεδρίες  με ειδικούς για τη διατροφή , συνεχίζει με το σχεδιασμό ενός προσαρμοσμένου διαιτολογίου, συνοδεία  θεραπειών της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής (βελονισμός ή moxibustion)

Sianji Wellbeing Resort -Αλικαρνασσός, Τουρκία

Εμπνευσμένο από τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας και χτισμένο σε στιλ ενός χαλαρωτικού παραθαλάσσιου μεσογειακού χωριού, το Sianji Wellbeing Resort είναι το τέλειο σκηνικό για να αγκαλιάσει κανείς ένα νέο, υγιεινό τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας, που συνδυάζει φυσικές, πνευματικές και ψυχικές πτυχές, όπως διατροφή, ιατρικές εξετάσεις, γυμναστήριο και αθλητικές δραστηριότητες, χαλαρωτικές θεραπείες σπα και σεμινάρια και μαθήματα για τον υγιεινό  τρόπο ζωής.

Grayshott Health Spa- Surrey, Ηνωμένο Βασίλειο

Pax intrantibus- Salus exeuntibus. Αυτή η λατινική φράση είναι χαραγμένη πάνω από την είσοδο του Grayshott Health Spa και σημαίνει, ειρήνη κατά την άφιξη και υγεία κατά την αναχώρηση». Υιοθετώντας μια φυσιολογική προσέγγιση, το Grayshott χρησιμοποιεί ειδικά επιστημονικά διαιτητικά πρωτόκολλα και πρακτικές διατροφής για την αντιμετώπιση της υγείας από μέσα προς τα έξω. Τα προγράμματα των  7 - 21 ημερών είναι αυστηρά, ακριβή και ελεγχόμενα και σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου  για την υγεία.

Parkhotel Ingls -Ίνσμπρουκ, Αυστρία

Το Parkhotel Ingls προσφέρει ένα  πρόγραμμα εκγύμνασης και απώλειας βάρους , με έμφαση στη διατροφή και στην πέψη. Οι αρχές του προγράμματος της Modern Mayr Medicine υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες χρόνιες διαταραχές μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς με πλήρη αναγέννηση ολόκληρου του πεπτικού συστήματος. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες, προπόνηση, γυμναστήριο, θρεπτικά γεύματα, υπηρεσίες σπα και άλλα.

Absolute Sanctuary Thailand -Κο Σαμούι, Ταϊλάνδη

Το Absolute Sanctuary Thailand περιλαμβάνει προγράμματα γυμναστικής  και διατροφής   7-10-14 ημερών τα οποία περιλαμβάνουν  συνάντηση με την ιατρική ομάδα για συμβουλές και αναλύσεις, διαπιστώσεις της φυσικής κατάστασης, διατροφικά ισορροπημένη κουζίνα, θρεπτικά συμπληρώματα, μαθήματα γιόγκα και γυμναστικής, αίθουσες ατμού με βότανα και συνεδρίες σάουνας υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Ananda Spa -Ιμαλάια, Ινδία

Το Ananda Spa στα Ιμαλάια βρίσκεται στην περιοχή που γεννήθηκε η  Αγιουρβέδα, η επιστήμη του εντοπισμού και της διόρθωσης της ανισορροπίας στις βιοενέργειες του σώματος. Το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους αντιμετωπίζει τις φυσικές και συναισθηματικές προκλήσεις που σχετίζονται με την απώλεια βάρους και τη συντήρηση  και βασίζεται στις καλύτερες θεραπείες τόσο της Δύσης όσο και της Αγιουρβέδα.

Grand Spa -Piestany, Σλοβακία

Το ξενοδοχείο Grand Spa στο Piestany είναι γνωστό για τα θεραπευτικά του προγράμματα, αφού προσφέρει τις υπηρεσίες του κυρίως στους Ευρωπαίους επισκέπτες για περισσότερα από 100 χρόνια. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών πηγών του είναι και το εικονιστικό σύμβολο του Spa Piestany. Τα προγράμματα και τα πακέτα απώλειας βάρους του Danubius περιλαμβάνουν τη διαμονή, τα  γεύματα, συμβουλές και ιατρικές εξετάσεις, αξιολόγηση φυσικής κατάστασης και άλλα.

 

 

 

 

 

 1. 22/10 19:34

  Οριστικό τέλος στη βίζα προς τις ΗΠΑ για τους Έλληνες

 2. 22/10 17:07

  ΕΟΤ: Fam trip για Εσθονούς τουρ οπερέιτορ στη Στερεά Ελλάδα

 3. 22/10 15:43

  Η κλιματική αλλαγή απειλεί μεσογειακά μνημεία- και στην Ελλάδα

 4. 22/10 15:36

  Το Aristi Mountain Resort διεκδικεί βραβείο στα World Travel Awards

 5. 22/10 15:22

  Πρωτοβουλία για Οργανισμό Διαχείρισης Προορισμού στην Κέρκυρα

 6. 22/10 14:58

  Η Περιφέρεια K. Μακεδονίας προβάλλει τον Όλυμπο στο κέντρο του Μονάχου

 7. 22/10 14:56

  Τουρισμός γονιμότητας για τους Κινέζους στην Ελλάδα

 8. 22/10 14:15

  Η Ελλάδα προωθεί τον χειμερινό τουρισμό στη WTM

 9. 22/10 14:13

  Μόνο οι ηγέτες με μετριοφροσύνη είναι αποδοτικοί σε μια εταιρεία

 10. 22/10 13:39

  Εστιατόρια ξενοδοχείου και γαστρονομία στο 100% Hotel Show 2018

 11. 22/10 13:28

  Προχωράει το Robinson Club στην Κρήτη

 12. 22/10 13:18

  Περιφέρεια Αττικής: Επαφές με ξένους τουρ οπερέιτορ και fam trip

 13. 22/10 13:09

  Νέο στέλεχος διοίκησης στα Robinson Club

 14. 22/10 12:41

  Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία την 28η Οκτωβρίου

 15. 22/10 12:37

  ΤτΕ: Mικρή αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων τον Αύγουστο

 16. 22/10 12:18

  Ισπανοί bloggers στη Θεσσαλονίκη

 17. 22/10 12:17

  TUI Αυστρίας: Τριπλασιάζονται οι πτήσεις προς Τουρκία το 2019

 18. 22/10 11:57

  Ryanair: 1 εκατ. θέσεις από 10 ευρώ για τη χειμερινή σεζόν

 19. 22/10 11:56

  Ryanair: +6% η επιβατική κίνηση αλλά απώλειες στα κέρδη το 6μηνο

 20. 22/10 11:37

  NJV Athens Plaza: Ανακαινίσθηκαν οι αίθουσες εκδηλώσεων

 21. 22/10 11:33

  WTTC: Οι 10 πόλεις στον κόσμο με τη μεγαλύτερη συμβολή του Τουρισμού στο ΑΕΠ

 22. 22/10 01:43

  ΕΟΤ: Oικονομική συμμετοχή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

 23. 22/10 01:40

  Δωρεάν Wi-Fi σε 3.200 τουριστικά σημεία της χώρας

 24. 22/10 01:38

  Πρώτος προορισμός για τους Ρουμάνους τουρίστες η Ελλάδα

 25. 22/10 01:35

  Χορηγίες φιλοξενίας προς το Εθνικό Θέατρο από ξενοδοχεία

 26. 22/10 01:34

  Επιχορήγηση για δύο νέα ξενοδοχεία 4 αστέρων σε Μύκονο και Σαντορίνη

 27. 21/10 19:46

  Λεφτά υπάρχουν, η σύνεση λείπει...

 28. 21/10 17:48

  Διεθνής Συνάντηση του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη Ζάκυνθο

 29. 21/10 13:19

  ΑΑΔΕ: Οι κρίσιμες ημερομηνίες για όσους νοικιάζουν ακίνητα σε τουρίστες

 30. 21/10 12:35

  Εβδομάδα τουριστικής ενημέρωσης στους Παξούς

 31. 21/10 12:20

  O Εθνικός Κήπος στις τέσσερις εποχές του χρόνου

 32. 21/10 12:15

  Βραβεία στο Υπουργείο Τουρισμού από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδερφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας

 33. 21/10 12:13

  Η Κως στις τουριστικές εκθέσεις της Τουρκίας

 34. 21/10 12:11

  Δράσεις τουριστικής προβολής σε Βόλο, Ίο και Μονεμβασιά

 35. 21/10 12:07

  Ρωσική γαστρονομική εβδομάδα στην Ελλάδα

 36. 21/10 12:02

  Νέο 5άστερο ξενοδοχείο του ομίλου Κόκκαλη στο κέντρο της Αθήνας

 37. 20/10 11:09

  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιμετρικά της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου

 38. 20/10 11:07

  Διεθνές συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ στην Αμοργό

 39. 19/10 15:14

  Στην Xenia ξανά το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το ΞΕΕ

 40. 19/10 14:27

  Ryanair: Συμφωνία με την πορτογαλικη ένωση πιλότων

 41. 19/10 14:21

  Booking.com: Οι 8 κορυφαίες τάσεις στα ταξίδια το 2019

 42. 19/10 14:21

  Ε.Κουντουρά: Η Ελλάδα, η πιο ελκυστική ευκαιρία για επενδύσεις στη Μεσόγειο

 43. 19/10 13:22

  Ανακοινώθηκαν τα ξενοδοχειακά workshops του 100% Hotel Show 2018

 44. 19/10 12:44

  Περισσότερα ταξίδια στην Ευρώπη από μακρινές αγορές το φθινόπωρο- Η Βραζιλία "ψηφίζει" Ελλάδα

 45. 19/10 12:15

  Marketing Greece: Εκπαιδευτική ημερίδα στη Ρόδο για το ψηφιακό μάρκετινγκ στον τουρισμό

 46. 19/10 11:25

  Peace and Sport Regional Forum στη Ρόδο

 47. 19/10 11:23

  Ιταλικό ενδιαφέρον για τη θαλασσινή Θεσσαλονίκη και την K. Μακεδονία

 48. 19/10 11:06

  Εθνική Τράπεζα: Διαγωνισμός για την πώληση του Grand Hotel στη Ρόδο

 49. 19/10 11:03

  ΠΟΤ: Πρώτος διαγωνισμός για καινοτομίες στον γαστρονομικό τουρισμό

 50. 19/10 10:51

  Σημαντικές συμμετοχές στην 4η έκθεση της Ελλάδας στην Πολωνία

 51. 19/10 10:47

  Πολυώροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας γίνεται κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης

 52. 19/10 10:45

  Το FVW Workshop στην Κρήτη

 53. 19/10 10:40

  NEW JOB: Θέση εργασίας στην City Contact

 54. 19/10 10:39

  ΟΑΕΔ: Προγράμματα κατάρτισης για τεχνίτες μαγειρικής τέχνης

 55. 19/10 10:34

  Το ηλεκτρονικό εμπόριο αυξάνει τις εξαγωγές της Ισπανίας

 56. 19/10 10:28

  Επιχορήγηση ξενοδοχειακών επενδύσεων σε Κω και Σαντορίνη

 57. 18/10 17:54

  Η Grace Hotels συγχωνεύεται με την Auberge Resorts Collection- νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 58. 18/10 17:48

  40 εκατ. ευρώ βάζει η Τράπεζα Πειραιώς στο fund της Thomas Cook

 59. 18/10 17:46

  Το Thessbrunch επιστρέφει ανανεωμένο με μια σειρά νέων events

 60. 18/10 17:40

  Aegean και Olympic Air: Ειδικοί ναύλοι για τους επιβάτες της Cobalt Air

 61. 18/10 15:56

  Προώθηση του ναυτικού και βιώσιμου Τουρισμού στην Ηλεία

 62. 18/10 14:43

  Ταξιδιωτικοί πράκτορες Κύπρου: Συμβουλές προς τους επιβάτες της Cobalt

 63. 18/10 14:14

  Wizz Air UK: Χαμηλοί ναύλοι για τους επιβάτες της Cobalt

 64. 18/10 13:50

  Τα οικογενειακά ταξίδια θα αυξηθούν 25% μέχρι το 2022

 65. 18/10 13:38

  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Από το όραμα στην πραγματικότητα

 66. 18/10 12:48

  Οι δράσεις τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής το φθινόπωρο

 67. 18/10 12:46

  Συνέδριο για το θαλάσσιο τουρισμό στην Καλαμάτα

 68. 18/10 12:36

  Νέες συνδέσεις των Ιονίων με Βρετανία και Γερμανία το 2019

 69. 18/10 12:23

  Αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν την Πάρο

 70. 18/10 12:15

  Δωρεάν εισιτήρια σε 18χρονους για την ανακάλυψη της Ευρώπης

 71. 18/10 12:10

  Εντυπωσιάσθηκαν από τη Ρόδο Γάλλοι δημοσιογράφοι

 72. 18/10 11:55

  Συμφωνία Radisson - Ctrip για περισσότερους Κινέζους τουρίστες και στην Ευρώπη

 73. 18/10 11:46

  Press trip του ΕΟΤ στη Ρόδο για Ούγγρους δημοσιογράφους

 74. 18/10 11:36

  Τα τουριστικά γραφεία Κρήτης βράβευσαν τους καλύτερους πρεσβευτές του τουρισμού

 75. 18/10 11:35

  Πώς το Brexit επηρεάζει τα αεροπορικά ταξίδια

 76. 18/10 11:21

  Ryanair: Νέα σύνδεση Κεφαλονιά - Βερολίνο το 2019

 77. 18/10 11:13

  Κατέρρευσε ο κυπριακός αερομεταφορέας Cobalt

 78. 18/10 11:01

  ΕΟΤ: Το βίντεο Greece 365-Day Destination διεκδικεί το διεθνές βραβείο κοινού CIFFT 2018

 79. 18/10 10:36

  Ποδηλατικό φεστιβάλ στην Αστυπάλαια

 80. 18/10 10:31

  Δήμος Αντιπάρου: Εξαίρεση παραλιών από την απλή χρήση

 81. 18/10 10:27

  Η μαρίνα της Κω στο Παγκόσμιο Συνέδριο Μαρινών ICOMIA

 82. 18/10 10:25

  Στην Κρήτη το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ξεναγών

 83. 18/10 10:23

  ΕΟΤ: Oικονομική συμμετοχή στο 5ο Πολωνο-ελληνικό πολιτιστικό Φεστιβάλ

 84. 18/10 10:22

  Έργα 55 εκατ. μέσω ΕΣΠΑ για επενδύσεις στη Σαντορίνη

 85. 17/10 22:53

  Τελικά ποια είναι η «νέα εποχή» του τουρισμού;

 86. 17/10 18:00

  Συνέδριο ΣΕΤΕ: Από την προβολή στη διαχείριση των προορισμών και από την αναλογική εποχή στο ψηφιακό μέλλον

 87. 17/10 16:25

  Emirates: «Open Day» στην Αθήνα για θέσεις στο Πλήρωμα Θαλάμου

 88. 17/10 16:19

  7 σημεία με τα οποία μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάταξη της ιστοσελίδας μας εναρμονιζόμενοι με το EAT update της Google

 89. 17/10 15:57

  ΥΠΠΟΑ: Ναι σε πολιτιστικές εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

 90. 17/10 15:44

  Δύο νέα ξενοδοχεία της Wyndham σε Κρήτη και Κύπρο- Θα συνεχίσει ανοδικά η Αθήνα

 91. 17/10 15:18

  Fam trip στην Αθήνα για MICE Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες

 92. 17/10 14:53

  Thomas Cook: Προσλήψεις προσωπικού σε προορισμούς- Θέσεις και στην Κρήτη

 93. 17/10 14:39

  Σταθερά ανοδική πορεία της Ιταλικής αγοράς στην Χαλκιδική

 94. 17/10 14:32

  Κυπριακός τουρισμός: Ρεκόρ αφίξεων και τον Σεπτέμβριο

 95. 17/10 14:15

  "Απαίσια" μεταχείριση της Ryanair καταγγέλει πλήρωμα πτήσης που διανυκτέρευσε στο πάτωμα

 96. 17/10 13:57

  WTM: Masterclass για τον γκέι τουρισμό- 211 δισ.δολ. ο παγκόσμιος τζίρος

 97. 17/10 13:25

  TUI: Νέες συνδέσεις με Λάρνακα από τη Γερμανία το 2019

 98. 17/10 12:54

  Expedia: Λιγότερες ημέρες άδειας αξιοποιούν για διακοπές οι εργαζόμενοι το 2018

 99. 17/10 12:40

  Αύξηση των επιβατών στις πτήσεις από την Ιταλία για Σκιάθο

 100. 17/10 12:27

  Κρουαζιέρα: Οι επιβάτες αναζητούν υπηρεσίες πολυτελείας