Δίαιτα 5 αστέρων στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμου

Α Decrease font Enlarge font
Δίαιτα 5 αστέρων στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμουΗ φωτογραφία είναι από το Pritikin Health Resort

«Κανείς δεν χρειάζεται διακοπές περισσότερο από εκείνον που μόλις έχει γυρίσει από διακοπές», λέει πολύ σωστά μια ρήση, κι εμείς θα συμπληρώναμε, «…ιδίως εάν έχει επιστρέψει από διακοπές στην Ελλάδα». Το καλό φαγητό, τα όμορφα κοκτέιλ, η διασκέδαση, ο ήλιος και η θάλασσα, οδηγούν πολλές φορές σε μια απολαυστική αύξηση βάρους.

Γι αυτό και το Tornos News παρουσιάζει τα 15 καλύτερα Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμου. Στην Ελλάδα δεν εντοπίσαμε κανένα αυτής της κατηγορίας υπηρεσιών.

Ανεξάρτητα από το τι "στυλ" ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας, κάθε πολυτελές  resort απώλειας βάρους περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις, συμβουλευτική και ενημέρωση για τη διατροφή, την υγεία, την ευεξία και την άσκηση ενώ η παρακολούθηση από ειδικούς επιστήμονες είναι συνεχής.

Pritikin - Μαϊάμι, Φλόριντα

Το Pritikin Health Resort διαθέτει ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα προγράμματα αντιμετώπισης πολλών προβλημάτων υγείας της σύγχρονης κοινωνίας, όπως η παχυσαρκία, οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση και ο διαβήτης. Τα all-inclusive προγράμματα 1-3 εβδομάδων επικεντρώνονται στην ποιότητα των τροφίμων χωρίς στέρηση, για να αποφευχθεί η επιστροφή σε μια διατροφική νοοτροπία «γιο-γιο». Οι επισκέπτες είναι απασχολημένοι με μαθήματα, άσκηση και συμβουλές απώλειας βάρους ενώ η φροντίδα των γιατρών τους εμπνέει στο να αναφωνούν, "Μπορώ να κάνω αυτό!".

Shane Diet & Fitness Resorts -Ellenville, Νέα Υόρκη

Τα προγράμματα απώλειας βάρους Shane για οικογένειες και ενήλικες ξεκίνησαν το 1968 και εξακολουθούν να συγκαταλέγονται  ανάμεσα στα καλύτερα για την απώλεια βάρους παιδιών και εφήβων. Το Shane Diet & Fitness Resorts λειτουργεί στο οικογενειακό ξενοδοχείο Honor's Haven Resort & Spa. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ασφαλή και βιώσιμη απώλεια βάρους βασίζεται σε πέντε αρχές: την εμπειρία Shane, τη διατροφή, την αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς, τη φυσική κατάσταση και την ολοκληρωμένη ευεξία.

Rancho La Puerta -Tecate, Μεξικό

Το Rancho La Puerta ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 70 χρόνια ως ένα από τα πρώτα θέρετρα φυσικής κατάστασης και ευεξίας. Το ράντσο προσφέρει ένα Executive Wellness πρόγραμμα, φυσικές θεραπείες ευεξίας, συνεδρίες ευαισθητοποίησης και διατροφής από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Η γενικότερη παρακολούθηση γίνεται μέσω του διαδικτυακού προγράμματος WellnessFX, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στη δια βίου ευεξία από το σπίτι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά  τις διακοπές τους στο ράντσο.  

 

Hilton Head Island, Νότια Καρολίνα

 

Το Hilton Head Health (H3) είναι ένα κέντρο διακοπών υγείας  που προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα τα οποία εστιάζουν στην ψυχολογία,  τη διατροφή και τη διαχείριση που θα μπορούσε να οδηγήσει στη μακροζωία. Οι επισκέπτες συνεχίζουν την αλλαγή του τρόπου ζωής τους με το πρόγραμμα H3 @ Home, λαμβάνοντας ταυτόχρονα συνεχή υποστήριξη στο σπίτι. Το blog του H3 @ Home είναι επίσης διαθέσιμο για αναγνώστες που μπορούν να επωφεληθούν από συνταγές, συμβουλές και προγράμματα προπόνησης.

Cal-a-Vie -Vista, Καλιφόρνια

Το Cal-a-Vie γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στο θέρετρο υγείας και το πολυτελές σπα. Οι περιεκτικές διατροφικές του υπηρεσίες περιλαμβάνουν συνεδρίες με ιατρό  διαιτολόγο και δοκιμές με βιοχημική εστίαση για τον εντοπισμό προβλημάτων που προκύπτουν από επινεφριδιακές, θυρεοειδικές ή ορμονικές ανισορροπίες, διατροφικές ανεπάρκειες, ευαισθησίες τροφίμων και  άλλες παθήσεις. Το πρόγραμμα γυμναστικής περιλαμβάνει περισσότερες από 130 διαφορετικές τάξεις για αρχάριους και για προχωρημένους.

San Benito -Mount Malarayat, Φιλιππίνες

Το αγρόκτημα στο San Benito είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον ολιστικό ιατρικό  «ιερό», το οποίο εκτείνεται  σε 119 στρέμματα πλούσιας ζούγκλας, στους πρόποδες του όρους Malarayat. Το πακέτο Wellness Retreat εντάσσει τους επισκέπτες σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των δωματίων, των γευμάτων, της συμβουλευτικής από επιστήμονες διαιτολόγους, της γυμναστικής και ευεξίας, του ιατρικού ελέγχου, τις εκτιμήσεις της φυσικής κατάστασης και τις θεραπείες spa.

Clinique La Prairie- Montreaux, Ελβετία

Το Clinique La Prairie είναι η συγχώνευση ενός σπα, νοσοκομείου και ξενοδοχείου. Το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους Clinique La Prairie προσφέρει μια πολυεπιστημονική προσέγγιση με τη βοήθεια διατροφολόγου, διαιτολόγου, προσωπικού γυμναστή, ψυχολόγου, θεραπευτή μασάζ και αισθητικής. Το πρόγραμμα των 13 ημερών  περιλαμβάνει εκτεταμένες ιατρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ευεξίας, διαμονή και γεύματα, υπηρεσίες σπα και  άλλα, σε μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς.

Capri Palace- Νάπολη, Ιταλία

Το Capri Palace είναι ένα όμορφο,  πολυτελές ξενοδοχείο στη Νάπολη της Ιταλίας με ένα πλήρως εξοπλισμένο πολυτελές σπα το οποίο προσφέρει  εξατομικευμένα προγράμματα και θεραπείες. Το πρόγραμμα Μεσογειακής Διατροφής στο Capri Palace αναπτύχθηκε από ειδικό στην επιστήμη των τροφίμων, την ανοσολογία και την αισθητική. Οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε κλινικές δοκιμές ώστε να διαπιστωθεί η ιδανική σωματική άσκηση και διατροφή, καθώς και οι ολοκληρωμένες θεραπείες που θα προάγουν την απώλεια βάρους.

SHA Wellness Clinic L'Alfas del Pi, Ισπανία

Το SHA Wellness Clinic στοχεύει σε ένα σχεδιασμό  απώλειας βάρους που επικεντρώνεται στην αποκατάσταση της υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Το πρόγραμμα των 7-14 ημερών ξεκινά με ιατρικές  και εργαστηριακές εξετάσεις για τον καθορισμό της καλύτερης οδού απώλειας βάρους και με συνεδρίες  με ειδικούς για τη διατροφή , συνεχίζει με το σχεδιασμό ενός προσαρμοσμένου διαιτολογίου, συνοδεία  θεραπειών της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής (βελονισμός ή moxibustion)

Sianji Wellbeing Resort -Αλικαρνασσός, Τουρκία

Εμπνευσμένο από τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας και χτισμένο σε στιλ ενός χαλαρωτικού παραθαλάσσιου μεσογειακού χωριού, το Sianji Wellbeing Resort είναι το τέλειο σκηνικό για να αγκαλιάσει κανείς ένα νέο, υγιεινό τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας, που συνδυάζει φυσικές, πνευματικές και ψυχικές πτυχές, όπως διατροφή, ιατρικές εξετάσεις, γυμναστήριο και αθλητικές δραστηριότητες, χαλαρωτικές θεραπείες σπα και σεμινάρια και μαθήματα για τον υγιεινό  τρόπο ζωής.

Grayshott Health Spa- Surrey, Ηνωμένο Βασίλειο

Pax intrantibus- Salus exeuntibus. Αυτή η λατινική φράση είναι χαραγμένη πάνω από την είσοδο του Grayshott Health Spa και σημαίνει, ειρήνη κατά την άφιξη και υγεία κατά την αναχώρηση». Υιοθετώντας μια φυσιολογική προσέγγιση, το Grayshott χρησιμοποιεί ειδικά επιστημονικά διαιτητικά πρωτόκολλα και πρακτικές διατροφής για την αντιμετώπιση της υγείας από μέσα προς τα έξω. Τα προγράμματα των  7 - 21 ημερών είναι αυστηρά, ακριβή και ελεγχόμενα και σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου  για την υγεία.

Parkhotel Ingls -Ίνσμπρουκ, Αυστρία

Το Parkhotel Ingls προσφέρει ένα  πρόγραμμα εκγύμνασης και απώλειας βάρους , με έμφαση στη διατροφή και στην πέψη. Οι αρχές του προγράμματος της Modern Mayr Medicine υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες χρόνιες διαταραχές μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς με πλήρη αναγέννηση ολόκληρου του πεπτικού συστήματος. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες, προπόνηση, γυμναστήριο, θρεπτικά γεύματα, υπηρεσίες σπα και άλλα.

Absolute Sanctuary Thailand -Κο Σαμούι, Ταϊλάνδη

Το Absolute Sanctuary Thailand περιλαμβάνει προγράμματα γυμναστικής  και διατροφής   7-10-14 ημερών τα οποία περιλαμβάνουν  συνάντηση με την ιατρική ομάδα για συμβουλές και αναλύσεις, διαπιστώσεις της φυσικής κατάστασης, διατροφικά ισορροπημένη κουζίνα, θρεπτικά συμπληρώματα, μαθήματα γιόγκα και γυμναστικής, αίθουσες ατμού με βότανα και συνεδρίες σάουνας υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Ananda Spa -Ιμαλάια, Ινδία

Το Ananda Spa στα Ιμαλάια βρίσκεται στην περιοχή που γεννήθηκε η  Αγιουρβέδα, η επιστήμη του εντοπισμού και της διόρθωσης της ανισορροπίας στις βιοενέργειες του σώματος. Το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους αντιμετωπίζει τις φυσικές και συναισθηματικές προκλήσεις που σχετίζονται με την απώλεια βάρους και τη συντήρηση  και βασίζεται στις καλύτερες θεραπείες τόσο της Δύσης όσο και της Αγιουρβέδα.

Grand Spa -Piestany, Σλοβακία

Το ξενοδοχείο Grand Spa στο Piestany είναι γνωστό για τα θεραπευτικά του προγράμματα, αφού προσφέρει τις υπηρεσίες του κυρίως στους Ευρωπαίους επισκέπτες για περισσότερα από 100 χρόνια. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών πηγών του είναι και το εικονιστικό σύμβολο του Spa Piestany. Τα προγράμματα και τα πακέτα απώλειας βάρους του Danubius περιλαμβάνουν τη διαμονή, τα  γεύματα, συμβουλές και ιατρικές εξετάσεις, αξιολόγηση φυσικής κατάστασης και άλλα.

 

 

 

 

 

 1. 21/08 14:03

  Ελληνικός τουρισμός: Οι Γερμανοί πρωταγωνιστές στις εξαιρετικές επιδόσεις του α' 6μήνου

 2. 21/08 13:29

  DER Touristik: Μεγάλες προσφορές για Ελλάδα στα φθινοπωρινά πακέτα

 3. 21/08 12:38

  Cobalt Air: Προσφορά χαμηλών ναύλων για φοιτητές

 4. 21/08 12:16

  Ι.Ρέτσος: Να μην επαναλάβουμε τα λάθη που οδήγησαν στην κρίση

 5. 21/08 12:08

  Thomas Cook: Tι αλλάζει στις κρατήσεις αποκλειστικά για διαμονή

 6. 21/08 11:55

  Xώροι Υγιεινής σε Κέντρα Αναψυχής για το κοινό στην Κύπρο

 7. 21/08 11:48

  Πιστοποίηση Travelife Gold για το ξενοδοχείο Cactus Beach

 8. 21/08 10:49

  Τρεις κατηγορίες ξενοδοχείων All Inclusive στην Τουρκία, με στόχο τις καλύτερες τιμές

 9. 21/08 10:16

  Αυθεντική εμπειρία διακοπών στην Κρήτη μέσα από το blog του Creta Maris

 10. 21/08 10:07

  Η νέα τουριστική στρατηγική της Τουρκίας και η Ελλάδα

 11. 21/08 10:02

  Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης: Διαγωνισμός για ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια

 12. 21/08 10:00

  Δράσεις τουριστικής προβολής σε Περιστέρι, Σύμη και Μονεμβασιά

 13. 21/08 09:58

  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Δημιουργία επικοινωνιακής τουριστικής ταυτότητας

 14. 20/08 17:07

  Ελληνικός τουρισμός: Εντυπωσιακές επιδόσεις τον Ιούνιο, +771 εκατ. ευρώ έσοδα στο εξάμηνο

 15. 20/08 14:44

  Απεργία ΠΝO: H FEDHATTA κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

 16. 20/08 14:11

  Πόσο γερά είναι τα θεμέλια της ελληνικής οικονομίας;

 17. 20/08 13:45

  Ισπανικός τουρισμός: Στόχος οι "κοσμοπολίτες" τουρίστες- Μείωση φέτος των Γερμανών

 18. 20/08 12:33

  Στο υπουργείο Υποδομών οι φάκελοι για τα υδατοδρόμια Λευκάδας και Μεγανησίου

 19. 20/08 12:19

  TUI: Πρώτη στις κρατήσεις last minute των Αυστριακών η Ελλάδα

 20. 20/08 12:10

  Μ.Κόνσολας: Έρχονται κρουαζιερόπλοια με Κινέζους τουρίστες στη Ρόδο- να διευκολυνθεί ο έλεγχος

 21. 20/08 12:05

  Η Emirates αναζητεί Πλήρωμα Θαλάμου- «Open Day» το Σάββατο στην Αθήνα

 22. 20/08 11:10

  Στροφή της Τουρκίας στον ποιοτικό τουρισμό- Στόχος τα 50 δισ.δολάρια έσοδα έως το 2023

 23. 20/08 10:37

  Shock Price Night στις 29 Αυγούστου στην Τρίπολη

 24. 20/08 10:33

  Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών

 25. 20/08 10:28

  Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους

 26. 20/08 10:21

  Γιορτή της πατάτας στη Λεκάνη Καβάλας

 27. 19/08 14:05

  Ουρανούπολη - Δρένια: Διακοπές με σκάφος στην... Καραϊβική της Χαλκιδικής

 28. 19/08 11:59

  Πώς η Ισπανία διαχειρίζεται τα παραθαλάσσια αυθαίρετα

 29. 19/08 11:55

  Ποδηλατικός γύρος στο Κιάτο

 30. 19/08 11:50

  “Festival of Speed” στη Ρόδο

 31. 18/08 12:00

  Eurostat: 455.000 επιπλέον κλίνες στην Ελλάδα στην 10ετία 2006-2016

 32. 18/08 11:38

  Πλούσιοι Τούρκοι τουρίστες στην Αλεξανδρούπολη

 33. 18/08 11:30

  Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια Τυρνάβου

 34. 18/08 11:27

  Υψηλάντειος Αγώνας Δρόμου στην Πιερία

 35. 17/08 13:09

  Μ.Κόνσολας: Αθέτηση δεσμεύσεων για τα τραπεζικά καταστήματα σε Λειψούς, Τήλο και Κάσο

 36. 17/08 12:37

  Το "Muzenidis Travel" επεκτείνεται στις χώρες του Καυκάσου

 37. 17/08 11:48

  Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δ. Ελλάδας: Έκκληση για την απεργία της ΠΝΟ

 38. 17/08 11:31

  Conte Nast Traveller: Το ξενοδοχείο Branco στη Μύκονο (του Ομίλου Κόκκαλη) στα καλύτερα νέα στον κόσμο (φωτό)

 39. 17/08 10:36

  ΑΑΔΕ: Μέχρι τέλος Αυγούστου η πλατφόρμα για τις τουριστικές μισθώσεις σπιτιών

 40. 17/08 10:01

  +13% οι πωλήσεις των γερμανών τουριστικών πρακτόρων αυτό το καλοκαίρι

 41. 17/08 09:52

  Ασφαλή τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια αλλά…

 42. 17/08 09:48

  Die Presse: Οι παρενέργειες της ελληνικής τουριστικής ανάπτυξης

 43. 17/08 09:34

  Ενημέρωση επισκεπτών για το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου

 44. 17/08 09:29

  Έκθεση Οικοτεχνίας και Τοπικών Προϊόντων στην Ξάνθη

 45. 17/08 09:26

  Εξειδικευμένη τουριστική προβολή της Ερμιονίδας

 46. 16/08 13:30

  Τα top ελληνικά ξενοδοχεία στις αναζητήσεις των Γερμανών το τελευταίο 15νθήμερο

 47. 16/08 13:21

  Οι Γερμανοί t.o's άνοιξαν τις κρατήσεις για το 2019 (και για Ελλάδα)

 48. 16/08 12:36

  Γερμανικός τουρισμός: 3 στους 4 θα ταξίδευαν στο εξωτερικό εάν έπεφτε η θερμοκρασία...

 49. 16/08 12:33

  Έκκληση Ι.Ρέτσου για να μη γίνει η απεργία της ΠΝΟ

 50. 16/08 12:16

  Ryanair: Καθυστερήσεις πτήσεων και στην Ελλάδα λόγω έλλειψης προσωπικού στο Air Traffic Control

 51. 16/08 10:44

  Τουρκικός τουρισμός: Η υποτίμηση της λίρας δεν μειώνει τις τιμές των πακέτων

 52. 16/08 10:02

  H Expedia επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του UEFA Champions League

 53. 16/08 09:41

  Αγώνες Τριάθλου και Aquathlon στην Αρχαία Επίδαυρο

 54. 16/08 09:37

  Αγώνας επίδειξης ξύλινων ιστιοπλοϊκών σκαφών στην Πάρο

 55. 16/08 09:26

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση αναψυκτηρίου στοΤελωνείο Μαυροματίου Θεσπρωτίας

 56. 15/08 12:25

  Μαγιόρκα: Καθαρότερες παραλίες με «αλιευτές σκουπιδιών»

 57. 15/08 12:21

  Γιορτή Μήλου στη Λάρισα

 58. 15/08 12:19

  Γιορτή Θάλασσας, Ναυτικών και Αλιέων στον Τυρό

 59. 15/08 12:14

  Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση TOURNATUR

 60. 14/08 12:21

  Οι Βρετανοί στρέφονται στην Τουρκία: +89% η στερλίνα έναντι της τουρκικής λίρας

 61. 14/08 11:48

  Virtuoso: Η Ελλάδα στους 7 top προορισμούς των Αμερικανών τουριστών το 2018

 62. 14/08 10:12

  Αγανάκτηση στην Ισπανία με τα κρουαζιερόπλοια

 63. 14/08 10:05

  Διαγωνισμός για μίσθωση ξενοδοχειακών κλινών στη Θεσσαλονίκη

 64. 14/08 09:54

  Δήμος Μυλοποτάμου: Διαγωνισμός για σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης και προβολής

 65. 14/08 09:50

  Περιφέρεια Δ.Ελλάδας: Έλεγχοι στο νερό ξενοδοχείων και άλλων επιχειρήσεων

 66. 14/08 09:46

  Νέο σήμα επισκέψιμου οινοποιείου από το Υπουργείου Τουρισμού

 67. 13/08 18:35

  2,8 εκατ. τουρίστες φέρνει φέτος η TUI στην Ελλάδα- Συνάντηση Κουντουρά- Friedrich Joussen

 68. 13/08 18:12

  FedHATTA: +10% η ταξιδιωτική κίνηση των Ελλήνων φέτος

 69. 13/08 18:08

  «Ιαπωνική Εβδομάδα 2019» στην Αθήνα

 70. 13/08 17:22

  ΕΟΤ: Οι νέοι Τμηματάρχες, οι επικεφαλής των Γραφείων εξωτερικού, η τοποθέτηση των υπαλλήλων

 71. 13/08 14:05

  Αυτοί είναι ο 5 νέοι Διευθυντές του ΕΟΤ

 72. 13/08 14:02

  Ο MasterChef 2017, Λάμπρος Βακιάρος, παρουσιάζει το πρωινό της Σάμου

 73. 13/08 13:49

  Ρωσικός τουρισμός: Τα τουρκικά ξενοδοχεία τιμολογούν σε δολάρια- αύξηση των τιμών 5% το 2019

 74. 13/08 13:22

  Στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο Διαστήματος το 2022

 75. 13/08 12:47

  Γιατί γκρινιάζουν τόσο οι Γερμανοί;

 76. 13/08 11:41

  Fraport: Αύξηση 7,2% των επιβατών στα 14 αεροδρόμια τον Ιούλιο

 77. 13/08 11:30

  Emirates: Προσφορές για ταξίδια σε ηλιόλουστους προορισμούς του εξωτερικού το φθινόπωρο

 78. 13/08 11:28

  Δείτε το video του Υπ.Πολιτισμού για το ηλεκτρονικό εισιτήριο - πώς το σχολιάζει ο Αλ.Τσίπρας

 79. 13/08 11:08

  Airbnb: Συνοικίες στη Μαδρίτη χαρακτηρίζονται "κορεσμένες"- μέτρα κατά της τουριστικής μίσθωσης σπιτιών

 80. 13/08 10:45

  «Apodixi please»: Τη συνδρομή των τουριστών κατά της φοροδιαφυγής ζητεί η ΑΑΔΕ

 81. 13/08 10:10

  Νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην Γεωργιούπολη

 82. 13/08 09:38

  Δήμος Μετσόβου: Δημοπρασία για την εκμίσθωση Ξενώνα

 83. 13/08 09:31

  Δήμος Λαυρεωτικής: Διαγωνισμός για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

 84. 13/08 09:29

  Ο ΕΟΤ ενισχύει το Μolyvos International Music Festival

 85. 12/08 11:43

  ΕΟΤ: Απροθυμία στη στελέχωση Διευθύνσεων

 86. 12/08 11:38

  Φεστιβάλ Τζαζ Μουσικής στην Τήνο

 87. 12/08 11:29

  Γιορτή Σαρδέλας στην Πρέβεζα

 88. 12/08 11:25

  Δήμος Πάτμου: Φεστιβάλ «Η Θεία Αποκάλυψη της Μουσικής»

 89. 12/08 11:18

  Ελληνικές σημαίες στο Rogers Cup: Χρυσά γενέθλια με τελικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά

 90. 11/08 12:21

  Η Royal Caribbean μετατρέπει τις αναμνηστικές φωτογραφίες σε μουσικά έργα τέχνης

 91. 11/08 12:18

  Γιορτή Κρασιού στον Αμπελώνα Λάρισας

 92. 11/08 12:17

  Πανελλήνια πρωταθλημάτα marathon mtd στη Ναύπακτο

 93. 11/08 12:15

  Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στη Σίκινο

 94. 10/08 14:35

  Παραδοσιακός Κρητικός Τρύγος στο Creta Maris

 95. 10/08 14:34

  Κόκκινο Συναγερμό “σέρβιρε” ο Τσιτσιπάς στο Παγκόσμιο Τουρνουά Τένις

 96. 10/08 14:08

  Παρέμβαση Γαλιατσάτου για την έδρα της νέας υπηρεσίας ΕΟΤ Ηπείρου/ Ι. Νήσων

 97. 10/08 13:56

  Περισσότεροι από 1.500 εκθέτες στην 83η ΔΕΘ

 98. 10/08 13:46

  Τι ταξιδεύει μαζί με τις αποσκευές σας στις πτήσεις;

 99. 10/08 13:13

  Τουρκία: Μετά τη Booking.com, "στοπ" και σε Airbnb, Expedia, Skyscanner;

 100. 10/08 12:41

  Χωρίς πλοία στις 3 Σεπτεμβρίου- 24ωρη απεργία από την ΠΝΟ