Δίαιτα 5 αστέρων στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμου

Α Decrease font Enlarge font
Δίαιτα 5 αστέρων στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμουΗ φωτογραφία είναι από το Pritikin Health Resort

«Κανείς δεν χρειάζεται διακοπές περισσότερο από εκείνον που μόλις έχει γυρίσει από διακοπές», λέει πολύ σωστά μια ρήση, κι εμείς θα συμπληρώναμε, «…ιδίως εάν έχει επιστρέψει από διακοπές στην Ελλάδα». Το καλό φαγητό, τα όμορφα κοκτέιλ, η διασκέδαση, ο ήλιος και η θάλασσα, οδηγούν πολλές φορές σε μια απολαυστική αύξηση βάρους.

Γι αυτό και το Tornos News παρουσιάζει τα 15 καλύτερα Weight Loss & Fitness Resorts του κόσμου. Στην Ελλάδα δεν εντοπίσαμε κανένα αυτής της κατηγορίας υπηρεσιών.

Ανεξάρτητα από το τι "στυλ" ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας, κάθε πολυτελές  resort απώλειας βάρους περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις, συμβουλευτική και ενημέρωση για τη διατροφή, την υγεία, την ευεξία και την άσκηση ενώ η παρακολούθηση από ειδικούς επιστήμονες είναι συνεχής.

Pritikin - Μαϊάμι, Φλόριντα

Το Pritikin Health Resort διαθέτει ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα προγράμματα αντιμετώπισης πολλών προβλημάτων υγείας της σύγχρονης κοινωνίας, όπως η παχυσαρκία, οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση και ο διαβήτης. Τα all-inclusive προγράμματα 1-3 εβδομάδων επικεντρώνονται στην ποιότητα των τροφίμων χωρίς στέρηση, για να αποφευχθεί η επιστροφή σε μια διατροφική νοοτροπία «γιο-γιο». Οι επισκέπτες είναι απασχολημένοι με μαθήματα, άσκηση και συμβουλές απώλειας βάρους ενώ η φροντίδα των γιατρών τους εμπνέει στο να αναφωνούν, "Μπορώ να κάνω αυτό!".

Shane Diet & Fitness Resorts -Ellenville, Νέα Υόρκη

Τα προγράμματα απώλειας βάρους Shane για οικογένειες και ενήλικες ξεκίνησαν το 1968 και εξακολουθούν να συγκαταλέγονται  ανάμεσα στα καλύτερα για την απώλεια βάρους παιδιών και εφήβων. Το Shane Diet & Fitness Resorts λειτουργεί στο οικογενειακό ξενοδοχείο Honor's Haven Resort & Spa. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ασφαλή και βιώσιμη απώλεια βάρους βασίζεται σε πέντε αρχές: την εμπειρία Shane, τη διατροφή, την αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς, τη φυσική κατάσταση και την ολοκληρωμένη ευεξία.

Rancho La Puerta -Tecate, Μεξικό

Το Rancho La Puerta ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 70 χρόνια ως ένα από τα πρώτα θέρετρα φυσικής κατάστασης και ευεξίας. Το ράντσο προσφέρει ένα Executive Wellness πρόγραμμα, φυσικές θεραπείες ευεξίας, συνεδρίες ευαισθητοποίησης και διατροφής από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Η γενικότερη παρακολούθηση γίνεται μέσω του διαδικτυακού προγράμματος WellnessFX, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στη δια βίου ευεξία από το σπίτι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά  τις διακοπές τους στο ράντσο.  

 

Hilton Head Island, Νότια Καρολίνα

 

Το Hilton Head Health (H3) είναι ένα κέντρο διακοπών υγείας  που προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα τα οποία εστιάζουν στην ψυχολογία,  τη διατροφή και τη διαχείριση που θα μπορούσε να οδηγήσει στη μακροζωία. Οι επισκέπτες συνεχίζουν την αλλαγή του τρόπου ζωής τους με το πρόγραμμα H3 @ Home, λαμβάνοντας ταυτόχρονα συνεχή υποστήριξη στο σπίτι. Το blog του H3 @ Home είναι επίσης διαθέσιμο για αναγνώστες που μπορούν να επωφεληθούν από συνταγές, συμβουλές και προγράμματα προπόνησης.

Cal-a-Vie -Vista, Καλιφόρνια

Το Cal-a-Vie γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στο θέρετρο υγείας και το πολυτελές σπα. Οι περιεκτικές διατροφικές του υπηρεσίες περιλαμβάνουν συνεδρίες με ιατρό  διαιτολόγο και δοκιμές με βιοχημική εστίαση για τον εντοπισμό προβλημάτων που προκύπτουν από επινεφριδιακές, θυρεοειδικές ή ορμονικές ανισορροπίες, διατροφικές ανεπάρκειες, ευαισθησίες τροφίμων και  άλλες παθήσεις. Το πρόγραμμα γυμναστικής περιλαμβάνει περισσότερες από 130 διαφορετικές τάξεις για αρχάριους και για προχωρημένους.

San Benito -Mount Malarayat, Φιλιππίνες

Το αγρόκτημα στο San Benito είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον ολιστικό ιατρικό  «ιερό», το οποίο εκτείνεται  σε 119 στρέμματα πλούσιας ζούγκλας, στους πρόποδες του όρους Malarayat. Το πακέτο Wellness Retreat εντάσσει τους επισκέπτες σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των δωματίων, των γευμάτων, της συμβουλευτικής από επιστήμονες διαιτολόγους, της γυμναστικής και ευεξίας, του ιατρικού ελέγχου, τις εκτιμήσεις της φυσικής κατάστασης και τις θεραπείες spa.

Clinique La Prairie- Montreaux, Ελβετία

Το Clinique La Prairie είναι η συγχώνευση ενός σπα, νοσοκομείου και ξενοδοχείου. Το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους Clinique La Prairie προσφέρει μια πολυεπιστημονική προσέγγιση με τη βοήθεια διατροφολόγου, διαιτολόγου, προσωπικού γυμναστή, ψυχολόγου, θεραπευτή μασάζ και αισθητικής. Το πρόγραμμα των 13 ημερών  περιλαμβάνει εκτεταμένες ιατρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ευεξίας, διαμονή και γεύματα, υπηρεσίες σπα και  άλλα, σε μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς.

Capri Palace- Νάπολη, Ιταλία

Το Capri Palace είναι ένα όμορφο,  πολυτελές ξενοδοχείο στη Νάπολη της Ιταλίας με ένα πλήρως εξοπλισμένο πολυτελές σπα το οποίο προσφέρει  εξατομικευμένα προγράμματα και θεραπείες. Το πρόγραμμα Μεσογειακής Διατροφής στο Capri Palace αναπτύχθηκε από ειδικό στην επιστήμη των τροφίμων, την ανοσολογία και την αισθητική. Οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε κλινικές δοκιμές ώστε να διαπιστωθεί η ιδανική σωματική άσκηση και διατροφή, καθώς και οι ολοκληρωμένες θεραπείες που θα προάγουν την απώλεια βάρους.

SHA Wellness Clinic L'Alfas del Pi, Ισπανία

Το SHA Wellness Clinic στοχεύει σε ένα σχεδιασμό  απώλειας βάρους που επικεντρώνεται στην αποκατάσταση της υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Το πρόγραμμα των 7-14 ημερών ξεκινά με ιατρικές  και εργαστηριακές εξετάσεις για τον καθορισμό της καλύτερης οδού απώλειας βάρους και με συνεδρίες  με ειδικούς για τη διατροφή , συνεχίζει με το σχεδιασμό ενός προσαρμοσμένου διαιτολογίου, συνοδεία  θεραπειών της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής (βελονισμός ή moxibustion)

Sianji Wellbeing Resort -Αλικαρνασσός, Τουρκία

Εμπνευσμένο από τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας και χτισμένο σε στιλ ενός χαλαρωτικού παραθαλάσσιου μεσογειακού χωριού, το Sianji Wellbeing Resort είναι το τέλειο σκηνικό για να αγκαλιάσει κανείς ένα νέο, υγιεινό τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας, που συνδυάζει φυσικές, πνευματικές και ψυχικές πτυχές, όπως διατροφή, ιατρικές εξετάσεις, γυμναστήριο και αθλητικές δραστηριότητες, χαλαρωτικές θεραπείες σπα και σεμινάρια και μαθήματα για τον υγιεινό  τρόπο ζωής.

Grayshott Health Spa- Surrey, Ηνωμένο Βασίλειο

Pax intrantibus- Salus exeuntibus. Αυτή η λατινική φράση είναι χαραγμένη πάνω από την είσοδο του Grayshott Health Spa και σημαίνει, ειρήνη κατά την άφιξη και υγεία κατά την αναχώρηση». Υιοθετώντας μια φυσιολογική προσέγγιση, το Grayshott χρησιμοποιεί ειδικά επιστημονικά διαιτητικά πρωτόκολλα και πρακτικές διατροφής για την αντιμετώπιση της υγείας από μέσα προς τα έξω. Τα προγράμματα των  7 - 21 ημερών είναι αυστηρά, ακριβή και ελεγχόμενα και σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου  για την υγεία.

Parkhotel Ingls -Ίνσμπρουκ, Αυστρία

Το Parkhotel Ingls προσφέρει ένα  πρόγραμμα εκγύμνασης και απώλειας βάρους , με έμφαση στη διατροφή και στην πέψη. Οι αρχές του προγράμματος της Modern Mayr Medicine υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες χρόνιες διαταραχές μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς με πλήρη αναγέννηση ολόκληρου του πεπτικού συστήματος. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ιατρικές υπηρεσίες, προπόνηση, γυμναστήριο, θρεπτικά γεύματα, υπηρεσίες σπα και άλλα.

Absolute Sanctuary Thailand -Κο Σαμούι, Ταϊλάνδη

Το Absolute Sanctuary Thailand περιλαμβάνει προγράμματα γυμναστικής  και διατροφής   7-10-14 ημερών τα οποία περιλαμβάνουν  συνάντηση με την ιατρική ομάδα για συμβουλές και αναλύσεις, διαπιστώσεις της φυσικής κατάστασης, διατροφικά ισορροπημένη κουζίνα, θρεπτικά συμπληρώματα, μαθήματα γιόγκα και γυμναστικής, αίθουσες ατμού με βότανα και συνεδρίες σάουνας υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Ananda Spa -Ιμαλάια, Ινδία

Το Ananda Spa στα Ιμαλάια βρίσκεται στην περιοχή που γεννήθηκε η  Αγιουρβέδα, η επιστήμη του εντοπισμού και της διόρθωσης της ανισορροπίας στις βιοενέργειες του σώματος. Το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους αντιμετωπίζει τις φυσικές και συναισθηματικές προκλήσεις που σχετίζονται με την απώλεια βάρους και τη συντήρηση  και βασίζεται στις καλύτερες θεραπείες τόσο της Δύσης όσο και της Αγιουρβέδα.

Grand Spa -Piestany, Σλοβακία

Το ξενοδοχείο Grand Spa στο Piestany είναι γνωστό για τα θεραπευτικά του προγράμματα, αφού προσφέρει τις υπηρεσίες του κυρίως στους Ευρωπαίους επισκέπτες για περισσότερα από 100 χρόνια. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών πηγών του είναι και το εικονιστικό σύμβολο του Spa Piestany. Τα προγράμματα και τα πακέτα απώλειας βάρους του Danubius περιλαμβάνουν τη διαμονή, τα  γεύματα, συμβουλές και ιατρικές εξετάσεις, αξιολόγηση φυσικής κατάστασης και άλλα.

 

 

 

 

 

 1. 22/05 16:57

  Πως απαντάμε στα reviews της τουριστικής μας επιχείρησης

 2. 22/05 16:53

  Αρχαιοφύλακες: "Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκδηλώσεις εκτός ωραρίου"

 3. 22/05 16:21

  H E. Κουντουρά κεντρική ομιλήτρια σε ημερίδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

 4. 22/05 16:12

  Στον Ευτύχιο Βασιλάκη το 60% της Autohellas

 5. 22/05 15:33

  Παγκόσμια διάκριση στην Ledra Hotels and Villas από την Marriott

 6. 22/05 15:07

  Τα 10 πιο παράξενα πράγματα που κλέβουν οι πελάτες από τα ξενοδοχεία

 7. 22/05 14:44

  Ανακαινισμένο άνοιξε το ξενοδοχείο Terra Maltese Natural Retreat

 8. 22/05 13:14

  «Κάνοντας την Ελλάδα και πάλι μεγάλη»

 9. 22/05 13:05

  Το έκτο ισχυρότερο διαβατήριο στον κόσμο έχει και φέτος η Ελλάδα

 10. 22/05 12:20

  TripAdvisor: Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα μνημεία της Ελλάδας για το 2018

 11. 22/05 12:02

  TripAdvisor: Οι ταξιδιώτες αποθεώνουν την Ακρόπολη- Στα 16 top μνημεία του 2018

 12. 22/05 12:00

  Βρετανικός τουρισμός: 1 στους 10 κάνει κράτηση τελευταίας στιγμής

 13. 22/05 11:43

  TUI: Άνοιξαν οι κρατήσεις για πακέτα διακοπών στην Ελλάδα το 2019

 14. 22/05 11:42

  Η τεχνολογία δημιουργεί εμπειρίες στον τουρισμό

 15. 22/05 11:30

  Ποια ελληνικά ξενοδοχεία κερδίζουν το ενδιαφέρον των Γερμανών τουριστών το Μάιο

 16. 22/05 11:27

  Ρωσικός τουρισμός: Η Ελλάδα πέμπτος προορισμός παραλίας με το καλύτερο value

 17. 22/05 11:20

  MarBella Nido Suite Hotel & Villas: Στα 20 νέα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης

 18. 22/05 10:48

  +12,8% οι αφίξεις, +28,2% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Μάρτιο

 19. 22/05 10:33

  Ως Grand Hyatt θα ανοίξει το πρώην ξενοδοχείο Ledra Hotel

 20. 22/05 10:04

  Οι χρήστες άνω των 55 ετών γίνονται όλο και πιο “ψηφιακοί”

 21. 22/05 09:19

  Άδειες για εργασίες σε 2 ξενοδοχεία στην Αλεξανδρούπολη και Κρήτη

 22. 22/05 09:18

  Δήμος Κω: Διαγωνισμός για παραγωγή βίντεο εικονικής πραγματικότητας

 23. 22/05 09:16

  Εκδήλωση στον Πηνειό για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

 24. 22/05 09:10

  Aγώνας Δρόμου στον Ψηλορείτη

 25. 22/05 09:00

  Άδεια για μπαρ στο πρώην Kahlua επί της οδού Αμερικής

 26. 21/05 19:42

  Ενθουσιασμένοι από την Κρήτη οι Ιταλοί δημοσιογράφοι

 27. 21/05 19:30

  Τουρισμός πολυτελείας: Πώς οι επιχειρήσεις θα προσεγγίσουν την αγορά

 28. 21/05 19:26

  Μεγάλη συμμετοχή στο Σχολείο Τουρισμού OnTour στη Σκιάθο

 29. 21/05 18:28

  Στην Εθνική Παγναία το Lazart Hotel στη Θεσσαλονίκη έναντι 7 εκατ. ευρώ

 30. 21/05 13:27

  IMEX 2018: Εδραιώνεται ο συνεδριακός τουρισμός στην Ελλάδα

 31. 21/05 13:23

  Δήμος Θήρας: Προσλήψεις 8 ναυαγοσωστών

 32. 21/05 13:20

  Πως φέρνουμε επισκέπτες στο Site μας;

 33. 21/05 13:08

  Εντυπωσιακό σεληνιακό τοπίο στη Χίο

 34. 21/05 13:04

  Το τηλεοπτικό δίκτυο France2 στην Ύδρα

 35. 21/05 12:58

  Αναλυτικά οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων στην προστασία δεδομένων

 36. 21/05 12:26

  9 καινοτομίες στα ταξίδια που σας πηγαίνουν στον παράδεισο (ή στην κόλαση)

 37. 21/05 11:09

  Η ΕΞ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την επίθεση κατά του Γ. Μπουτάρη

 38. 21/05 10:12

  Προβολή της Λέσβου μέσω της Germania

 39. 21/05 09:46

  Έρχονται νέες επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία

 40. 21/05 09:42

  Ο γαμήλιος τουρισμός στη Σαντορίνη: Προβολή μέσα από ξένη τηλεοπτική σειρά

 41. 21/05 09:35

  Περιφέρεια Κρήτης: Aποφάσεις για ΜΠΕ 4 ξενοδοχείων

 42. 21/05 09:34

  Περιφέρεια Δ. Ελλάδας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση συνεδρίου

 43. 21/05 09:27

  Δήμος Καρπενησίου: Διαγωνισμοί για εκμίσθωση 2 ακινήτων με χρήση καταλύματος

 44. 21/05 00:42

  Τελευταία σεζόν χωρίς τα υδροπλάνα...

 45. 20/05 12:31

  Στην τελική ευθεία μπήκε η μαρίνα Χίου

 46. 20/05 12:08

  Ryanair: Πτήσεις Αθήνα- Ηράκλειο από τις 15 Ιουνίου

 47. 20/05 11:58

  Νέα τουριστική διαδρομή στην Αρχαία Ολυμπία

 48. 20/05 11:55

  Προσβάσιμοι Θαλάσσιοι Προορισμοί στους Δήμους Ερέτριας, Σικυωνιών και Κέας

 49. 20/05 11:48

  To Καζάνι στη Φωτάδα και η Γιορτή Μελιού στη Λάρισα

 50. 19/05 11:43

  Βανδαλιστική επίθεση στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Βόλου

 51. 19/05 11:27

  Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας Rooms & Apartments: Επιτήδειοι προμηθεύουν παράνομους τιμοκατάλογους πόρτας

 52. 19/05 11:23

  H Περιφέρεια Ν. Αιγαίου διεθνής επιχειρηματικός, τουριστικός και πολιτιστικός προορισμός

 53. 19/05 11:21

  Παλαιά ελαιοτριβεία στο Μεγανήσι μετατρέπονται σε χώρους πολιτισμού

 54. 19/05 11:14

  Ε.Κουντουρά: Προτεραιότητα το άνοιγμα της κινεζικής αγοράς

 55. 18/05 17:16

  Laudamotion: Ακυρώνονται τα δρομολόγια από Ζυρίχη προς Κέρκυρα, Ηράκλειο και Ρόδο

 56. 18/05 16:47

  Το Instagram αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στις απευθείας κρατήσεις και πωλήσεις τουριστικών επιχειρήσεων

 57. 18/05 16:04

  Ε. Κουντουρά: Συναντήσεις στη Σαγκάη για προώθηση του ελληνικού τουρισμού

 58. 18/05 15:55

  Mνημόνιο συνεργασίας για έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο Χίου

 59. 18/05 15:15

  Διεθνής διαγωνισμός για νέες υπηρεσίες διαστημικής τεχνολογίας στην Αθήνα

 60. 18/05 14:43

  Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Θ. Βασιλάκη από ΔΑΑ, ΣΤΕΕΑΕ, Ellinair και ΣΕΤΚΕ

 61. 18/05 14:19

  Η Κύθνος δημιουργεί νέα τουριστικά προϊόντα (video)

 62. 18/05 14:17

  Η Ρόδος μέσα από το φακό της τηλεόρασης του Ισραήλ

 63. 18/05 13:34

  Windrose: Νέα σύνδεση Κίεβο-Πάτρα

 64. 18/05 13:28

  Η Μαγιόρκα κήρυξε πόλεμο κατά των μεθυσμένων Βρετανών τουριστών

 65. 18/05 12:28

  TUI Fly: 100 πτήσεις προς Κρήτη το 2019

 66. 18/05 12:27

  Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΕΤΕ για τον θάνατο του Θεόδωρου Βασιλάκη

 67. 18/05 12:25

  Μέτρα για την υδροδότηση της Τήνου

 68. 18/05 12:10

  Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2018: Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων

 69. 18/05 11:29

  TUI: Πιο στοχευμένα τα κόνσεπτ των ξενοδοχείων Robinson Club από το 2019

 70. 18/05 10:49

  World Travel Awards 2018: Στο Ζάππειο το ευρωπαϊκό γκαλά- Ψηφίστε Αθήνα!

 71. 18/05 10:44

  Thomas Cook: Το ξενοδοχείο είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό

 72. 18/05 10:16

  Ξένοι δημοσιογράφοι στη Χαλκιδική

 73. 18/05 10:02

  Ιταλοί δημοσιογράφοι στο χωριό του Κρητικού Πάπα της Ρώμης

 74. 18/05 09:56

  Εγκαίνια του Dolce Attica Riviera με ένα φαντασμαγορικό opening party

 75. 18/05 09:45

  Άδεια για 5άστερο ξενοδοχείο με καταφύγιο τουριστικών σκαφών στην Κρήτη

 76. 18/05 09:43

  Νέο Υδατοδρόμιο στην Αρτα

 77. 18/05 09:40

  Διαγωνισμός 1,2 εκατ.ευρώ για σίτιση στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

 78. 18/05 09:38

  Η Χίος στο Eyefor Travel Europe 2018

 79. 18/05 09:36

  Δήμος Αρταίων: Διαγωνισμός για την ετήσια τουριστική προβολή

 80. 18/05 09:27

  Θεματικές μορφές τουρισμού vs εποχικότητα- Γράφει ο κ.Νότης Μαρτάκης (*)

 81. 17/05 21:02

  Πέθανε ο Θεόδωρος Βασιλάκης, ιδρυτής της Aegean Airlines και της AutoHellas (Hertz)

 82. 17/05 18:38

  ΕΣΠΑ: Νέες τουριστικές επενδύσεις 2,3 δισ. ευρώ

 83. 17/05 16:23

  Navarino Challenge με πάνω από 20 δραστηριότητες και 12 Ολυμπιακά αθλήματα

 84. 17/05 15:25

  Δεύτερο Ελληνικό Φεστιβάλ στο Ντίσελντορφ

 85. 17/05 15:21

  Πρόταση για αξιοποίηση του Ξενία της Χίου

 86. 17/05 15:07

  TripAdvisor: Οι 10 δημοφιλέστερες γαστρονομικές εμπειρίες στον κόσμο

 87. 17/05 14:47

  Κυπριακός τουρισμός: Ρεκόρ αφίξεων τον Απρίλιο

 88. 17/05 14:14

  Hellas House: Ελληνικό πολιτιστικό κέντρο στη Σαγκάη- εγκαίνια από την Ε.Κουντουρά

 89. 17/05 14:13

  Γερμανοί δημοσιογράφοι στην Κεφαλονιά

 90. 17/05 13:47

  Ενημέρωση για τη χρήση των προσωπικών δεδομένων

 91. 17/05 13:47

  Απίστευτο: Πωλείται αρχαία ελληνική πόλη στην Τουρκία έναντι 8,3 εκατ. δολαρίων

 92. 17/05 13:31

  Π. Κουρουμπλής: Μέσω παραχωρήσεων δραστηριοτήτων η αξιοποίηση των λιμανιών

 93. 17/05 13:03

  Το σημαντικότερο κριτήριο επιλογής ενός ξενοδοχείου

 94. 17/05 13:00

  Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων: 6 εκδηλώσεις στα δημοτικά Μουσεία της Αθήνας

 95. 17/05 12:57

  Αναβάθμιση εξοπλισμού σε Σχολές Εμπορικού Ναυτικού και Επαγγελματική Εκπαίδευση

 96. 17/05 12:37

  Στη Λέσβο οι συντελεστές της χολιγουντιανής ταινίας που θα γυριστεί στον Μόλυβο

 97. 17/05 12:30

  Αναβαθμίζεται το σύστημα πληροφοριών για θεωρήσεις Σένγκεν

 98. 17/05 12:26

  Lufthansa: Πιο άνετος ύπνος στη Business Class

 99. 17/05 12:18

  «Χρυσή» χρονιά για την κρουαζιέρα στο Ηράκλειο

 100. 17/05 12:08

  Expedia: 6 στους 10 συνδυάζουν το επαγγελματικό ταξίδι με διακοπές