Διακοπές με κατοικίδιο; Τα ελληνικά ξενοδοχεία στα πιο φιλικά στον κόσμο

Διακοπές με κατοικίδιο; Τα ελληνικά ξενοδοχεία στα πιο φιλικά στον κόσμο

Στους 10 πιο φιλικούς προορισμούς στον κόσμο για όσους ταξιδεύουν μαζί με τους τετράποδους φίλους τους συγκαταλέγεται η Ελλάδα, βάσει του ποσοστού των ξενοδοχείων που δέχονται σκύλους.

Αυτό έδειξε έρευνα της Trabber σε 50.000 ξενοδοχεία 30 χωρών, η οποία κατέγραψε επιπλέον μικρή αλλά σταθερή ανάπτυξη στη ζήτηση για ταξίδια με κατοικίδια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Ελλάδα βρίσκεται στην 8η θέση των πιο φιλικών προορισμών στον κόσμο, με μερίδιο 21,7% των ξενοδοχείων που δέχονται σκύλους. Η Ευρώπη φαίνεται πιο φιλική από κάθε άλλη περιοχή στον κόσμο με τις πιο φιλικές χώρες για κατοικίδια να αναδεικνύονται η Γερμανία, η Ιταλία και η Αυστρία.

Οι ταξιδιώτες φαίνονται προθυμότεροι από ποτέ να πληρώσουν κάτι παραπάνω προκειμένου να μην αποχωριστούν το αγαπημένο τους κατοικίδιο στις διακοπές.

Πολύ χαμηλά στην κατάταξη, δηλαδή με μικρή ανοχή για κατοικίδια, βρίσκονται η Κολομβία και η Αργεντινή, η Χιλή και το Περού.

Δείτε τους 10 πιο φιλικούς προορισμούς για ταξίδια με κατοικίδιο… (βάσει του ποσοστού ξενοδοχείων που δέχονται κατοικίδια)

Γερμανία: 49,14%

Ιταλία: 46,53%

Αυστρία: 44,23%

Καναδάς: 34,35%

ΗΠΑ: 30,64%

Ολλανδία: 28,82%

Ρωσία: 25,73%

Ελλάδα: 21,72%

Μαρόκο: 21,36%

Βραζιλία: 18,11%


10 ιδανικά ξεμοδοχεία στην Ελλάδα για διακοπές με τετράποδο

Η Trivago, σε δημοσίευση στο blog της, προτείνει σε όσους δε μπορούν να αποχωριστούν τα κατοικίδιά τους στις διακοπές, διαμονή σε 10 ελληνικά ξενοδοχεία όπου θα μπορέσουν να συνδυάσουν διακοπές με την καλύτερη συντροφιά.

Δείτε τα....

1. Ananti City Resort | Τρίκαλα

Χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου, σε προνομιακή τοποθεσία και σε κοντινή απόσταση απο γνωστούς ταξιδιωτικούς προορισμούς -όπως τα Μετέωρα, η Ελάτη, το Περτούλι και η Λίμνη Πλαστήρα- το Ananti συνδυάζει ιδανικά τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου πόλεως με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα και τις παροχές ενός resort. Κάντε το Ananti το προσωπικό σας καταφύγιο σε ένα απο τα 18 εκλεπυτυσμένα και άνετα δωμάτια, ανάμεσα τους και τρεις πολυτελείς σουίτες, τα οποία διαθέτουν τζαμαρίες που προβάλλουν τη φανταστική θέα της πόλης των Τρικάλων, του Θεσσαλικού κάμπου και των γύρω βουνών. Τα κρεβάτια της Coco – Mat και τα ευρύχωρα μπάνια προσφέρουν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για μια ξεκούραστη και χαλαρωτική διαμονή μετά απο ένα μεγάλο περίπατο στην πόλη ή τις καθημερινές σας εξορμήσεις στα Μετέωρα και τις γύρω περιοχές. Επιπλέον παροχές: το  Oltre bar/restaurant  στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με εκπληκτική θέα καθώς και το Anatasi Spa & Wellness με τα signature treatments για χαλάρωση μετά από μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες.

Το κατοικίδιο είναι ευσπρόσδεκτο χωρίς περιορισμούς βάρους και μεγέθους και χωρίς επιπλέον χρέωση.

Παροχές για κατοικίδια

Μπολ φαγητού και νερού στο δωμάτιο σας κατά την άφιξη

Κρεβάτι κατοικιδίου

Σακούλες μιας χρήσης για τις βόλτες σας

Χώρος για περίπατο και παιχνίδι

Υπηρεσίες φύλαξης ή περιπάτου ( με έξτρα χρέωση)

 

2. The Excelsior Hotel | Θεσσαλονίκη

Το ξενοδοχείο «The Excelsior Hotel» αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτική διαμονή στη Θεσσαλονίκη. Το επιβλητικό νεοκλασικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται το πέντε αστέρων boutique ξενοδοχείο χτίστηκε το 1924 και αναικίστηκε το 2009, διατηρώντας εξολοκλήρου την παραδοσιακή του πρόσοψη και λάμψη.

Τα 34 δωμάτιά του ξεχωρίζουν για την αισθητική και το εκλεπτυσμένο design τους με τις χρυσοποίκιλτες κουρτίνες, τα vintage έπιπλα, τα ξύλινα πατώματα και τους μαρμάρινους ιδιωτικούς χώρους να συνθέτουν ένα ιδανικό περιβάλλον φιλοξενίας.

Τα μικρά κατοικίδια έως 5 κιλά είναι ευπρόσδεκτα χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου -στην καρδιά της Θεσσαλονίκης- και λίγα μόλις μέτρα από τη Νέα Παραλία της πόλης, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες με κατοικίδια για μια υπέροχη παραλιακή βόλτα, αλλά και πρόσβαση σε κοντινά πάρκα. Παράλληλα, τα ιδιωτικά μπαλκόνια των δωματίων του «The Excelsior Hotel» προσφέρουν στα μικρά ζωάκια το χώρο και την άνεση που χρειάζονται  για μια αξέχαστη διαμονή.

 

3. Grand Chalet Villas | Τρίκαλα Κορινθίας

Το Grand Chalet Villas είναι το στολίδι του συγκροτήματος. Αυτό που κάνει το Grand Chalet ξεχωριστό είναι η εκπληκτική ανεμπόδιστη θέα του. Βυθιστείτε στους καναπέδες του σαλονιού και απολαύστε ρομαντικές στιγμές που σας προσφέρει η άμεση οπτική επαφή με τον καταγάλανο Κορινθιακό Κόλπο από το ύψος των 1.300 μέτρων.
 
Η μοναδική ατμόσφαιρα του Grand Chalet με τους ολόκληρους κορμούς σκανδιναβικής πεύκης και η αλπική διακόσμηση σε γήινους τόνους σάς εγγυάται ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με εξαιρετικές υπηρεσίες.
 
Το Grand Chalet είναι δομημένο σε δύο επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει, στις τρεις ανεξάρτητες κρεβατοκάμαρες και στη σοφίτα του, έως και οκτώ άτομα. Διαθέτει τρία μπάνια με βιολογικά σετ ατομικής περιποίησης και ένα ξεχωριστό δωμάτιο Jaccuzzi. Η κουζίνα του chalet είναι μεγάλη και άριστα εξοπλισμένη.
 
Γιατί είναι ιδανικό για κατοικίδια;
Οι χώροι του είναι εναρμονισμένοι με τη φύση, κάτι που θα κάνει το αγαπημένο μας τετράποδο τρισευτυχισμένο. Κάθε μέρα θα είναι εξίσου ιδιαίτερη τόσο για εσάς όσο και για το κατοικίδιό σας, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε παρέα την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος που περικλείει το Grand Chalet.
 
 
 
4. Kastro Hotel | Ιωάννινα

 
Το ξενοδοχείο «Κάστρο» είναι ένα μικρό παραδοσιακό ξενοδοχείο μέσα στα τείχη της πόλης των Ιωαννίνων, λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο της ακρόπολης Ιτς Καλέ. Βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης των Ιωαννίνων και προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να επισκεφθούν την ακρόπολη του Ιτς Καλέ, το Βυζαντινό και το Δημοτικό Μουσείο και φυσικά τη λίμνη Παμβώτιδα σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων.
 
Το ήσυχο περιβάλλον σε συνδυασμό με την οικογενειακή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου σας εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή, όλες τις εποχές του χρόνου. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι πλήρως ανακαινισμένοι και διακοσμημένοι με λεπτό γούστο και διατηρώντας πολλά στοιχεία από το κλασικό παραδοσιακό στυλ των γιαννιώτικων αρχοντικών, αλλά με όλες τις σύγχρονες ανέσεις ώστε να σας προσφέρουν μια άνετη διαμονή.
 
Γιατί είναι ιδανικό για κατοικίδια;
Οι τετράποδοι φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο ξενοδοχείο «Κάστρο», πάντα κατόπιν συνεννόησης, προκειμένου να έχετε την πιο άνετη διαμονή. Τα κατοικίδια μπορούν να περιπλανηθούν με τη συνοδεία του ιδιοκτήτη τους στη λιθόστρωτη αυλή καθώς και στην ήσυχη περιοχή του Κάστρου και της ακρόπολης του Ιτς Καλέ.
 
 
 
5. Klymeni Traditional Homes | Ναύπλιο

 
Ανηφορίζοντας προς το πολυτραγουδισμένο Κάστρο του Παλαμηδιού και σε πολύ μικρή απόσταση από αυτό, βρίσκονται οι παραδοσιακές κατοικίες Κλυμένη. Η πανοραμική θέα των κατοικιών προς το Κάστρο του Παλαμηδιού, τη θάλασσα και τον αργολικό κάμπο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη. Θα το βρείτε μέσα σε μια έκταση 30.000 τ.μ. από ελαιώνες, εσπεριδοειδή δέντρα, κήπους και πηγές, όπου οι πετρόκτιστες κατοικίες εναρμονίζονται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον.
 
Οι κατοικίες διαθέτουν: πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλα υπνοδωμάτια, σαλονο-τραπεζαρία, ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ, τζάκι και αυτόνομη θέρμανση για τον χειμώνα, κλιματισμό και πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Το κατάλυμα Κλυμένη είναι ιδανικό για διαμονή με κατοικίδιο καθώς βρίσκεται μέσα σε μια μεγάλη έκταση με ελαιώνες, πορτοκαλεώνες και κήπους, λίγο έξω από την πόλη του Ναύπλιου. Ορισμένα ανεξάρτητα διαμερίσματα , όπως τα bungalows, έχουν απευθείας πρόσβαση στην αυλή και τους κήπους που τα κάνουν ιδανικά για φιλοξενούμενους με κατοικίδια. Επιπλέον, όλα τα διαμερίσματα είναι ιδιαίτερα ευρύχωρα με άνετο χώρο στο σαλόνι για μια άνετη διαμονή με το κατοικίδιο σας.
 
 
 
6. Life Gallery Athens | Αθήνα
 
 
Στα βόρεια προάστια της Αθήνας, στην αριστοκρατική περιοχή της Εκάλης, το πέντε αστέρων design hotel Life Gallery Athens, μέλος των ξενοδοχείων bluegr, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο φυσικό μεγαλείο και σύγχρονη πολυτέλεια σε ένα καταφύγιο στιλ και γαλήνης. Η εξαιρετική μοντέρνα αρχιτεκτονική του, ο αξιοπρόσεκτος μινιμαλιστικός σχεδιασμός του, τα έθνικ στοιχεία, οι γυάλινες επιφάνειες, τα μοναδικά συστήματα φωτισμού και τα επώνυμα έπιπλά του αποπνέουν μια αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας, προσκαλώντας τους επισκέπτες να αφεθούν στις απολαύσεις της σύγχρονης πολυτέλειας.
 
Από το χαλαρωτικό περιβάλλον της πισίνας μέχρι τους ευωδιαστούς κήπους, τη wet area του spa, το εστιατόριο, τις υπερσύγχρονες αίθουσες συνεδρίων και τις επιλογές διαμονής, όπως η πανέμορφη Junior Suite, τα Art Studios και τα Deluxe Δωμάτια, εγγυώνται ότι η διαμονή σας θα είναι γεμάτη ανέσεις. Συνδυάζοντας ταυτόχρονα εξαιρετική εξυπηρέτηση, πολυτελείς υποδομές και παροχές, το Life Gallery design boutique hotel ανεβάζει τις διακοπές στην Αθήνα σε νέα επίπεδα. Θεωρούμενο, δικαίως, ένα από τα καλύτερα boutique hotels της Αθήνας, το Life Gallery εισάγει ένα νέο ύφος στιλάτης φιλοξενίας & ευεξίας.
 
Επικοινωνείστε με το ξενοδοχείο για να ενημερώσετε σχετικά με την επίσκεψη του κατοικιδίου σας, καθώς τα κατοικίδια γίνονται δεκτά κατόπιν συνεννόησης. Τα ζωάκια που γίνονται δεκτά είναι τα μικρόσωμα, μέχρι 5kg, τα οποία όμως δεν είναι δυνατό να κυκλοφορούν στους χώρους του ξενοδοχείου παρά μόνο στο δωμάτιο και υπό την ευθύνη των ιδιοκτητών τους για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί.
 
 
 
7. Ονειρόπετρα | Καρπενήσι
 
 
Βασικά συστατικά της Ονειρόπετρας, η φιλοξενία και η ζεστασιά μέσα από την άνεση και το design. Χτισμένη με πέτρα, ξύλο, καινοτόμες ιδέες και όραμα, σκοπό έχει να κάνει τη διαμονή σας στο Καρπενήσι αξέχαστη, συνδυάζοντας μοναδικά τη φυσική ομορφιά του τόπου με την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου. Βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, σε απόσταση μόλις πέντε χιλιομέτρων από το Καρπενήσι. Διαθέτει κομψά στούντιο με μοντέρνα διακόσμηση, τζάκι και μπαλκόνι ή αίθριο με θέα στο Όρος Βελούχι.
 
Όλα τα στούντιο έχουν μινιμαλιστική διακόσμηση σε ουδέτερους τόνους και ξύλινες λεπτομέρειες, ενώ περιλαμβάνουν ιδιωτική είσοδο, παπλώματα από πούπουλα χήνας και προϊόντα περιποίησης Korres. Είναι όλα εξοπλισμένα με μικρή κουζίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο ευρύχωρο lounge. Υπάρχει, επίσης, παιδική λέσχη με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Παρέχεται δωρεάν wi-fi σε όλους τους χώρους. Διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει ποικιλία ποιοτικών παροχών, όπως σάουνα εξωτερικού χώρου χτισμένη πάνω στο ποτάμι, κλιματιζόμενους  χώρους με εξαερισμό, τζάκι, διευκολύνσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, δορυφορική τηλεόραση OTE TV και άλλα πολλά που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!
 
Η τοποθεσία  είναι  μαγευτική και ενδείκνυται για κατοικίδια, καθώς όπου  κοιτάξετε  βρίσκεστε μέσα στη φύση. Η  μπροστινή πλευρά της  “Ονειρόπετρας” και τα ευρύχωρα μπαλκόνια των στούντιο προσφέρονται για να χαλαρώσετε εσείς και  τα κατοικίδιά σας, ατενίζοντας την απέραντη θέα  στο βουνό, με το πράσινο των δέντρων και το  μπλε του ουρανού να σας ταξιδεύει, ενώ το πίσω μέρος, όπου βρίσκονται και οι ιδιωτικές είσοδοι των στούντιο, σας μεταφέρει σε  παραμυθένιο σκηνικό, όπου μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας, να παίξετε με τα κατοικίδιά σας και να αφεθείτε στους ήχους  των πλατανιών που αγκαλιάζουν το ποτάμι (Βρουτός) που κυλάει μπροστά στα πόδια σας.
 
 
8. Rocabella Santorini Hotel & Spa | Σαντορίνη

 
Κυριολεκτικά σημαίνει «όμορφη πέτρα» και σας καλεί να βιώσετε την πλούσια εμπειρία της παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, τη σύγχρονη διακόσμηση και τη χαλαρή ατμόσφαιρα που αντηχεί με θετική ενέργεια.
 
Η θέα στο ηλιοβασίλεμα που κόβει την ανάσα, οι αποκλειστικές παροχές και το προσεγμένο σέρβις, κάνουν τα δωμάτια του Rocabella μία πραγματικά πολυτελή επιλογή για όλους. Το Rocabella Santorini Hotel & Spa αποτελείται από 41 ηλιόλουστα δωμάτια και σουίτες. Το Εστιατόριο «Αχινός» και το  κοκτέιλ μπαρ Las Historias προσφέρουν γαστρονομικές διαδρομές στο καλό φαγητό και ποτό. Οι τέσσερις πισίνες παρέχουν μια όαση δροσιάς στη ζέστη του καλοκαιριού της Σαντορίνης με το pool bar να αποδεικνύεται το αγαπημένο όλων.
 
Το Spa του ξενοδοχείου προσφέρει εσωτερική και εξωτερική αρμονία, ενώ το γυμναστήριο απευθύνεται σε εκείνους που δε θέλουν να χάσουν τη συνηθισμένη ρουτίνα προπόνησής τους. Η μπουτίκ με τα κομψά ρούχα και αξεσουάρ θα ολοκληρώσουν το καλοκαιρινό “look” σας και θα σας βάλουν στο κλίμα για μια πραγματική εμπειρία Σαντορίνης.
 
Ένα απόλυτα φιλικό προς τα κατοικίδια ξενοδοχείο για κατοικίδια. Γιατί αλλό; Επειδή η ομάδα του Rocabella αγαπάει όλα τα κατοικίδια ζώα, σαν να είναι δικά της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας καλεί να φέρετε το κατοικίδιό σας μαζί σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
Ανεξάρτητα από το είδος του ζώου συντροφιάς, το βάρος ή τη φυλή, θα είναι χαρά να φιλοξενήθούν αυτά τα ξεχωριστά μέλη της οικογένειας σας. Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για λεπτομέρειες.
 
 
9. Ξενώνας Αγρόκτημα | Λεωνίδιο

 
Το «Αγρόκτημα» είναι ένα συγκρότημα στους πρόποδες του Πάρνωνα μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο που αποτελείται από 10 πετρόκτιστα διαμερίσματα με τζάκι και δωρεάν WiFi. Πέτρα ξύλο και σίδερο σε ακατέργαστη μορφή συνδυάστηκαν αρμονικά δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
 
Η παραδοσιακή επίπλωση, τα ξύλινα ταβάνια, τα χειροποίητα κεντήματα & υφαντά, το χωριάτικο τζάκι και η πλακόστρωτη αυλή συνθέτουν ένα ονειρεμένο σκηνικό. Κάθε κλιματιζόμενη μονάδα περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με δρύινα ντουλάπια και σαλόνι με τηλεόραση με οθόνη plasma. Όλα έχουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στους περιποιημένους κήπους.
 
Το κέντρο του γραφικού χωριού Λεωνίδιο βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων. Παρέχεται καθημερινά ένα καλάθι για πρωινό που περιλαμβάνει βιολογικά, ντόπια προϊόντα για να ετοιμάσουν οι επισκέπτες το πρωινό τους.
 
Χάρη στη μοναδική τοποθεσία του & τη παρθένα φύση η οποία το περιβάλλει, το «Αγρόκτημα» αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές με τους τετράποδους φίλους σας οι οποίοι είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουν εξίσου την εξόρμηση στους μεγάλους καταπράσινους εξωτερικούς χώρους!
 
 
10. Ξενώνας Παπαευαγγέλου | Μεγάλο Πάπιγκο, Ζαγοροχώρια

 
Ο ξενώνας Παπαευαγγέλου βρίσκεται στο Μεγάλο Πάπιγκο των Ζαγοροχωρίων, ατενίζοντας την υπέροχη θέα προς την Αστράκα. Το ξενοδοχείο αποτελείται από τέσσερα κτήρια, χτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή ζαγορίτικη αρχιτεκτονική. Αποτελείται από δέκα δωμάτια δίκλινα και τρίκλινα και τέσσερα στούντιος. Όλοι οι χώροι φιλοξενίας διαθέτουν μπάνιο, τηλέφωνο, θέρμανση αυτόνομη και βέβαια θέα που καθηλώνει.
 
Η επίπλωση του ξενώνα είναι πολύ προσεγμένη, με παραδοσιακά ξύλινα έπιπλα, έντονα χρώματα, ενώ το ξύλο και η πέτρα είναι τα βασικά δομικά στοιχεία του. Ο ξενώνας, στην κατασκευή του, έχει συμπεριλάβει παραδοσιακά οικοδομικά υλικά, εκατό ετών. Το Μεγάλο Πάπιγκο βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, με πολλά αξιοθέατα, όπως μοναστήρια, γεφύρια, φυσικές ομορφιές, που ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει, έχοντας ως σημείο αναφοράς τον ξενώνα.
 
Τα κατοικίδια είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα στον ξενώνα Παπαευαγγέλου. Η τοποθεσία του είναι κάτι που θα λατρέψει ο τετράποδος σας φίλος, όπως επίσης και το προσωπικό, που θα βάλει τα δυνατά του για να αφήσει ικανοποιημένα τα πολύ αγαπημένα σας πλασματάκια!
Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 28/03 17:31

    United Airlines | +25% οι πτήσεις από την Ελλάδα το 2024 - Επεκτείνονται οι εποχικές πτήσεις

  2. 28/03 17:18

    Βέλγοι φοιτητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

  3. 28/03 16:51

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Ρόδος μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού

  4. 28/03 16:13

    Διάκριση για το ξενοδοχείο Athina Palace Resort & Spa

  5. 28/03 15:02

    Handelsblatt | Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2024, αλλά ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια;

  6. 28/03 14:58

    Braathens Regional Airlines: Οι πτήσεις τσάρτερ των Apollo, Spies και VING προς Ελλάδα το καλοκαίρι

  7. 28/03 12:13

    Ελληνικός Τουρισμός | Απογειώθηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία πολυτελείας το β' εξάμηνο του 2023

  8. 28/03 11:43

    Η Lufthansa καταλήγει σε συμφωνία με το προσωπικό εδάφους

  9. 28/03 11:30

    Eurobank | Ενεργοποιείται και φέτος το Πρόγραμμα "Business Banking Τουρισμός"

  10. 28/03 11:23

    3.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στο ΣΕΦ

  11. 28/03 11:00

    Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Βόλο

  12. 28/03 10:56

    H HotelBrain επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

  13. 28/03 10:12

    Γαλλία: Ολυμπιακοί Αγώνες με …ύψιστο συναγερμό

  14. 28/03 10:01

    Ξενοδοχείο Akkadian | Το Νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

  15. 28/03 08:07

    Οι Αμερικανοί πάλι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη Γαλλία

  16. 28/03 07:59

    Έκθεση φωτογραφίας Αμερικανού φιλέλληνα φωτογράφου στην Κωνσταντινούπολη

  17. 28/03 07:56

    Eλεγχόμενη στάθμευση σε κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης - τα τιμολόγια στάθμευσης

  18. 28/03 07:54

    Υποχώρησε ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  19. 28/03 07:01

    Σημαντική πηγή εσόδων το εισερχόμενο οδικό τουριστικό ρεύμα από τη Βουλγαρία

  20. 27/03 16:58

    Βρετανικός τουρισμός: Έντονη τάση για διακοπές εκτός σεζόν – Διπλάσιο ενδιαφέρον για Κω αυτό το καλοκαίρι

  21. 27/03 16:56

    Αρχαία Ολυμπία | Εορτασμός των 2800 χρόνων από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων

  22. 27/03 14:42

    Lidl Voyages: Οι Γάλλοι δεν επιλέγουν πια διακοπές βάσει προορισμού αλλά βάσει τιμής – Γιατί η Ελλάδα είναι δημοφιλής

  23. 27/03 13:22

    Π. Αντωνίου | "Εξοικονομώ", ¨"Θωρακίζω" ή "Κατεδαφίζω κατ' οίκον";

  24. 27/03 12:39

    Ξενοδοχεία | Ανοίγει την 1η Απριλίου το La Divina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

  25. 27/03 12:27

    Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ | Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

  26. 27/03 12:22

    Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

  27. 27/03 11:57

    Η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων θα τονώσει τα ταξίδια - έντονη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

  28. 27/03 11:49

    C & W | +23% η αξία των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα το 2023

  29. 27/03 11:23

    MSC Group | Περισσότερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024 - επέκταση και σε χειμερινά δρομολόγια

  30. 27/03 10:44

    Τουρισμός | Η Μαγιόρκα "συμμαχεί" με τους τουρίστες για τη βιωσιμότητα

  31. 27/03 10:18

    «Ιδού η Ρόδος ιδού και η ποιότητα» | Επιστρέφει η ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

  32. 27/03 10:07

    Υπ. Τουρισμού | Τι απάντησε στα αιτήματα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης για τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

  33. 27/03 07:52

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

  34. 27/03 07:48

    Διαγωνισμός για τη διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον όρμο Αιγίου

  35. 27/03 07:44

    Taratsa Film Festival Larisas στη Λάρισα

  36. 27/03 07:42

    Oι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του προορισμού

  37. 26/03 16:28

    Η Κρήτη ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και στην Κοπεγχάγη

  38. 26/03 16:14

    Ελληνικός τουρισμός | Υψηλές επιδόσεις σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο του 2024

  39. 26/03 15:56

    Στην Κάρπαθο ανοίγει το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

  40. 26/03 15:55

    Ιταλία: Έρευνες στην Booking.com για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

  41. 26/03 14:43

    Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

  42. 26/03 13:26

    Jet2: Νέες συνδέσεις το 2025 με Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

  43. 26/03 12:22

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού

  44. 26/03 12:19

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια για τους επαγγελματίες από την Περιφέρεια Κρήτης

  45. 26/03 12:17

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

  46. 26/03 12:15

    «Crete Sense the Αuthentic» | H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

  47. 26/03 12:08

    Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης των επισκεπτών στην Αρχαία Μεσσήνη

  48. 26/03 12:08

    Περιβαλλοντικό έγκλημα | Νέα νομοθεσία της ΕΕ με αυστηρότερες κυρώσεις και διευρυμένο κατάλογο αδικημάτων

  49. 26/03 11:42

    TUI: Τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης με τις περισσότερες κρατήσεις από την Αυστρία για το καλοκαίρι του 2024

  50. 26/03 11:22

    Foreign Office | Ταξιδιωτική σύσταση στους Βρετανούς για τρομοκρατική απειλή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  51. 26/03 11:05

    Vogue: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

  52. 26/03 07:18

    Μερική διατήρηση αρχαιοτήτων σε 7όροφο ξενοδοχείο που κτίζεται στο Κουκάκι

  53. 26/03 07:16

    Μείωση των εισροών ξένων επενδύσεων στην Ισπανία

  54. 26/03 07:15

    Η Αλβανία είχε την υψηλότερη αύξηση διανυκτερεύσεων σε όλη την Ευρώπη το 2023

  55. 26/03 07:13

    Οι νέοι δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική κατοικία στην Ολλανδία

  56. 26/03 07:09

    Δήμος Αμφίπολης: Στο πρόγραμμα προσβασιμότητας οι παραλίες Κυανής Ακτής και Νέων Κερδυλλίων

  57. 25/03 11:12

    Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2024- στην 19η θέση η Κέρκυρα

  58. 25/03 07:06

    Ο ΕΟΤ σε B2B workshops στην Ολλανδία και το Βέλγιο

  59. 25/03 07:04

    Το ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία

  60. 24/03 11:57

    Τουρισμός | Παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων - 66 χώρες παρέχουν Digital Nomad Visas

  61. 24/03 07:24

    Οι στενές σχέσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών κλάδων Ελλάδας-Ισπανία | Oι κορυφαίες εταιρείες

  62. 24/03 07:21

    Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας L’ Etape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία

  63. 23/03 19:49

    19.400 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

  64. 23/03 19:43

    Στ. Αρναουτάκης: Το Φόρουμ αποδεικνύει τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα

  65. 23/03 19:30

    Κανείς Δήμαρχος της Κρήτης δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό

  66. 23/03 07:07

    Πολιτιστικά Μονοπάτια στη Σκιάθο

  67. 22/03 22:39

    Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

  68. 22/03 22:34

    Άδεια ίδρυσης για το υδατοδρόμιο Χίου

  69. 22/03 22:24

    Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

  70. 22/03 22:14

    Πάσχα των Καθολικών: «Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν γεμάτα» για Κρήτη

  71. 22/03 22:04

    H ιστορία των χίπις στην Κρήτη στον γερμανικό Τύπο

  72. 22/03 14:57

    4 στους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα ΑΙ το 2025

  73. 22/03 14:50

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +16% οι αφίξεις, +27,1% οι εισπράξεις τον Ιανουάριο

  74. 22/03 14:45

    H Accor εντάσσεται στην A-list του CDP με τις δράσεις της για την κλιματική αλλαγή

  75. 22/03 14:39

    Η «Ώρα της Γης» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  76. 22/03 12:20

    Αυτές είναι οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στον κόσμο – Στη λίστα και η Ελλάδα

  77. 22/03 11:57

    Σύλλογος Επιχειρηματιών Κάσου προς υπ. Ναυτιλίας: "Αυξήστε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κάσο"

  78. 22/03 11:43

    Συνέλευση Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου: "Είμαστε σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία"

  79. 22/03 11:22

    Μνημόνιο Συνεργασίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  80. 22/03 11:19

    Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιστημονικός εταίρος του ΞΕΕ

  81. 22/03 11:07

    Βρετανικός τουρισμός | Όλο και περισσότεροι επιλέγουν σόλο ταξίδια

  82. 22/03 10:31

    Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

  83. 22/03 10:19

    ΔΥΠΑ | «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ με 3.000 θέσεις εργασίας

  84. 22/03 07:55

    Νέα Προποντίδα | Έργα προστασίας ακτής, μπροστά από την οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο

  85. 22/03 07:13

    Ειδικό σήμα λειτουργίας στη μονάδα ιαματικής θεραπείας των Θέρμων Εχίνου Ξάνθης

  86. 22/03 07:09

    Ποιο πρώην ξενοδοχείο στην Τρίπολη μετατρέπεται σε φοιτητικές εστίες

  87. 22/03 07:04

    Αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του Ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  88. 22/03 07:02

    Αναβάθμιση καταφυγίου τουριστικών σκαφών στην Πάτμο

  89. 21/03 17:05

    Νέο πλαίσιο για την Golden Visa - τα ακίνητα αυτά δεν θα γίνονται Airbnb | Οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις

  90. 21/03 16:51

    Το Σάββατο το Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και Super Market

  91. 21/03 16:40

    ΔΑΑ | Υποδοχή του νέου αεροσκάφος της Royal Jordanian

  92. 21/03 16:32

    Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ρέτσος, συνιδρυτής των Electra Hotels και πατέρας του Γ.Ρέτσου

  93. 21/03 16:18

    Η εμπόλεμη Ουκρανία προετοιμάζεται για τουρισμό "μόλις τελειώσει ο πόλεμος" - Η συγκινητική τουριστική καμπάνια της χώρας

  94. 21/03 14:51

    1,6 εκατ. διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Ιανουάριο

  95. 21/03 13:43

    Τουρισμός | Το 28% των Βρετανών αποφεύγει τις διακοπές στη Νότια Ευρώπη λόγω καύσωνα

  96. 21/03 12:59

    Τουρισμός | Αυστρία: Πρώτη δύναμη η Ελλάδα και το 2024 - Διψήφια αύξηση κρατήσεων - Νέες πτήσεις

  97. 21/03 12:50

    Costa Navarino | Συλλογή πολυτελών κατοικιών προς ενοικίαση

  98. 21/03 11:37

    FedHATTA: Η Λιθουανία ως ιδανικός προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες

  99. 21/03 11:35

    Sky Express: Νέες πτήσεις τσάρτερ Αθήνα – Παλέρμο

  100. 21/03 11:25

    Ενημέρωση των αθηναϊκών ξενοδοχείων για τις "νέες τεχνολογίες στη φιλοξενία"