Τα γαστρονομικά φεστιβάλ, αφορμές για ταξίδια

Α Decrease font Enlarge font
Τα γαστρονομικά φεστιβάλ, αφορμές για ταξίδια

Οι προσπάθειες ανάδειξης της ελληνικής γαστρονομίας έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια, με τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες να έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους. Πολύ αξιόλογα γαστρονομικά φεστιβάλ διοργανώνονται και φέτος αυτή την εποχή σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τα οποία από τη μία επιχειρούν να μυήσουν τους επισκέπτες την τοπική γαστρονομία ενώ από την άλλη δημιουργούν συνέργιες και δίκτυα επιχειρηματιών, με πολύ ελπιδοφόρες προοπτικές.

Σταχυολογήσαμε τα πιο γνωστά γαστρονομικά φεστιβάλ της σεζόν και σας τα παρουσιάζουμε με χρονολογική σειρά.

 

Tinos Food Paths 

To Tinos Food Paths είναι ένας φορέας ενεργός όλο το χρόνο, μια δεξαμενή ιδεών και ζυμώσεων, που κορυφώνεται με τη “Γιορτή της Γαστρονομίας” που πραγματοποιείται κάθε δεύτερη βδομάδα του Μαΐου στο νησί και περιλαμβάνει δράσεις όπως συνέδρια και στρογγυλά τραπέζια, ξεναγήσεις στην τηνιακή ύπαιθρο, γαστρονομικές εμπειρίες κλπ. Η φετινή διοργάνωση θα ανοίξει τις πόρτες της από 7 έως 13 Μαΐου.
Ύστερα από τρία χρόνια δυναμικής παρουσίας του Tinos Food Paths, φέτος γίνεται ένα ανοιχτό κάλεσμα στις επιχειρήσεις του νησιού, με σκοπό την ενίσχυση με παράλληλες δράσεις καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, βασισμένες στη γαστρονομική παράδοση της Τήνου. Μέχρι τώρα οι Τηνιακοί επιχειρηματίες έχουν σταθεί αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, και με αυτή την πρόσκληση, θα δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν ενεργό ρόλο και να βρεθούν στην καρδιά του εγχειρήματος. 

Για αυτό το λόγο, το Tinos Food Paths προχωρά στη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία θα είναι ενεργή όλο το χρόνο, θα είναι το μέσο προβολής και προώθησης των δράσεων, θα λειτουργεί ως ένας διαδραστικός φάρος ενημέρωσης και επικοινωνίας.


Corfu Food and Wine Festival 

Η ανάδειξη της γαστρονομίας ως κύριου χαρακτηριστικού της ιστορίας και του πολιτισμού στην Κέρκυρα περιλαμβάνεται στους στόχους του Corfu Food and Wine Festival το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Φέτος θα πραγματοποιηθεί το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 13 Μαΐου.
Ο χρόνος διεξαγωγής του Φεστιβάλ τοποθετείται στην έναρξη της τουριστικής περιόδου ώστε μέσω της προώθησης της Κέρκυρας ως γαστρονομικός προορισμός να δοθεί κίνητρο επιμήκυνσης της περιόδου.

Καινοτομία αποτελεί η αναφορά στην ομηρική διατροφή, μια στρατηγική της Κέρκυρας που σχεδιάζεται από το Δήμο Κέρκυρας, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Υπουργείο Τουρισμούς και θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και όλων των Δήμων του Ιονίου.

Το Φεστιβάλ έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν δημοσιογράφοι και διεθνούς κύρους προσωπικότητες της γαστρονομίας και του τουρισμού. Η διεθνής εικόνα προκύπτει και από τις συμμετοχές, καθώς διάσημοι σεφ από τη Μόσχα, τη Βενετία, την Πάρμα αλλά και οργανισμοί όπως το International Center of Wine and Gastronomy, ο Marco Polo αλλά και ο Δήμος και το Επιμελητήριο της Πάρμα αναμένονται στην Κέρκυρα για να συμμετάσχουν στις δράσεις τους Φεστιβάλ.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μαγειρέματα από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων που συνθέτουν την ιστορία της Κέρκυρας και υπόλοιπων Ιονίων Νησιών, παρουσιάσεις των τοπικών προϊόντων και κρασιών, ενώ τα εστιατόρια θα παρουσιάσουν ειδικά μενού δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα προϊόντα και την κουζίνα τους, να μυηθούν στη μαγειρική, να ρωτήσουν, να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παραγωγούς και τους σεφ. Στις παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται σεμινάρια, επιδείξεις και επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία, ποτοποιεία, ζυθοποιία, εργαστήρια τροφίμων.

 

Sani Gourmet Festival 

Στο Sani Gourmet ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γευτεί δημιουργίες βραβευμένων Ελλήνων σεφ, νέων ταλέντων αλλά και διεθνών, καταξιωμένων σεφ, με αστέρια Michelin και να αφεθεί σε ένα γευστικό ταξίδι, επηρεασμένο από τις διεθνείς τάσεις στη γαστρονομία.

Φέτος θα διοργανωθεί 11 - 15 Μαΐου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ chef βραβευμένους με αστέρια Michelin οι οποίοι θα ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους. Συγκεκριμένα, θα λάβουν μέρος ο βραβευμένος Ιταλός Saverio Sbaragli, ο επί δεκαετία συνεργάτης και executive chef του “Hakkasan Group” Αμερικανοκορεάτης Akira Back, ο μινιμαλιστής Ολλανδός Remco Kuijpers που αναδεικνύει τα υλικά σε “αστέρια” των πιάτων του, ο Γερμανός Bjorn Swanson που κατάφερε να βραβευθεί με αστέρι Michelin έξι μόλις μήνες μετά τα εγκαίνια του εστιατορίου του, “Golvet”, το γαστρονομικό “φαινόμενο” Alan Geaam, ο αυτοδίδακτος Λιβανέζος διαχειρίζεται πλέον τέσσερα εστιατόρια στο Παρίσι, ο Αργεντινός με ιταλικές ρίζες Paulo Airaudo, ο καλλιτέχνης της fusion γαλλοϊαπωνικής κουζίνας Ιάπωνας Ryohei Kawasaki και ο Ιταλός Umberto de Martino.

 

Mount Athos Area Kouzina 

Το KOUZINA αποτελεί για την περιοχή του Άθω το κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς! Στη σκιά του ιερού Άθωνα, στο μυχό του κόλπου του Αγίου Όρους, στο αμμουδερό νησί της Αμμουλιανής, στους πρόποδες του βουνού του Αριστοτέλη, στο Στρυμονικό κόλπο, στον Ακάνθιο Κόλπο, στις παρυφές του Χολομώντα, Ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού προσκαλεί τους επισκέπτες να μυρίσουν και γευτούν τα βιολογικά προϊόντα και τις γεύσεις της περιοχής μέσα από μια υπέροχη γαστρονομική γιορτή.

To Mount Athos Area Kouzina 2018 θα διαρκέσει (όπως κάθε χρόνο) έναν ολόκληρο μήνα: από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 15 Ιουνίου και θα εστιάσει στην τοπική παράδοση, που θέλει τους ανθρώπους της Ανατολικής Χαλκιδικής να τιμούν τη γη τους σε κάθε ευκαιρία, ευχαριστώντας τη για τα δώρα που τους προσφέρει.

Θα παντρέψει όμως αυτήν την παράδοση με τις μαγειρικές δημιουργίες, οι οποίες βασίζονται πάντα στην τοπική βιολογική παραγωγή.

Γιορτές της φύσης, της θάλασσας, της γης, των προϊόντων, διαγωνισμοί και μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής, γεύσεις που αναδεικνύουν τα βιολογικά προϊόντα και την πλούσια παραγωγή, γεύσεις προσφυγικές, αρχαιοελληνικές, παραδοσιακές, μοναστηριακές, μεσογειακές, αλλά και gourmet πιάτα – δημιουργίες τοπικών και διάσημων chefs.

 

10ο Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης Αιγαίου – Πάτμος 

10 προορισμοί θα βρεθούν στο ραντεβού της γαστρονομικής γιορτής του καλοκαιριού που γίνεται στην Πάτμο από 18 έως 25 Ιουνίου 2018. Στο Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης Αιγαίου μαγείρισσες από την Πάτμο και τα άλλα νησιά μαγειρεύουν και διαγωνίζονται σε τέσσερις κατηγορίες. Επιβραβεύονται τα τρία καλύτερα της κάθε κατηγορίας, από γνωστούς και φημισμένους σεφ και γευσιγνώστες.  Μεταξύ των ονομάτων που έχουν τιμήσει τη διοργάνωση είναι : Λευτέρης Λαζάρου, ETZIN AKIN, Άρτεμις Τζίτζη  Ελένη Ψυχούλη, Βέφα Αλεξιάδου, Ευτύχης Μπλέσας,  Γεωργία Κοφινά, Ντίνα Νικολάου, Γεωργία Κοφινά, Γιάννης Δεβετζόγλου, Μαρίνα Ζουρίδη, Γρηγόρης Χριστοδούλου, Γιώργος Γρύλλης, Μπενέτος Ματθαίου, Δημήτρης Αφεντάκης, Νίκος Χριστοφόρου, Χρήστος Ξεραξούδης.

Στις δράσεις του φεστιβάλ περιλαμβάνεται επίσης διήμερο workshop για παιδιά έως 14 ετών, ποδηλατοδρομίες και ημερίδα Ευ Ζην.

 

Γιορτή Κρητικής Διατροφής – Ρέθυμνο 

Η μεγάλη γιορτή της Κρητικής γαστρονομίας, του πολιτισμού και της παράδοσης η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής 2018», διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης από την Κυριακή 1 Ιουλίου έως και Σάββατο 7 Ιουλίου.

Εκλεκτά προϊόντα της Κρητικής γης, αντικείμενα λαϊκής τέχνης, μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, παρουσιάσεις, γευσιγνωσίες, πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις, θα παρουσιαστούν  στις δροσερές αλέες του Δημοτικού Κήπου.

Μουσική, χοροί, δρώμενα από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, θα ολοκληρώνουν κάθε βράδυ μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η 7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης. Όπως αναφέρουν οι Φορείς σε κοινή δήλωση τους: «Οι γνήσιοι πρεσβευτές της Κρήτης, τα προϊόντα της γης, του πολιτισμού και της παράδοσης της, τιμώνται όπως κάθε χρόνο. Στη μεγάλη αυτή γιορτή, αναδεικνύεται ο πλούτος του νησιού μας, όλα εκείνα που το κάνουν ξεχωριστό, μοναδικό στον κόσμο. Όλα εκείνα, που για εκατομμύρια ταξιδιώτες από τα τέσσερα σημεία της Γης, αποτελούν το λόγο επίσκεψης τους εδώ και δεκαετίες». 

Πολυάριθμοι τοπικοί φορείς συμμετέχουν εθελοντικά για να βοηθήσουν στην καλύτερη  και ασφαλέστερη δυνατή διοργάνωση.

Στην 7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής θα συμμετέχουν πάνω από 40 επιχειρήσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι παραγωγοί διαφόρων προϊόντων της κρητικής γης. Το φημισμένο κρητικό λάδι και μέλι, το τυρί, το ρόδι, το φραγκόσυκο, τα σαλιγκάρια, τα παραδοσιακά καλλυντικά, χειροτεχνήματα λαϊκής τέχνης και πολλά ακόμη θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τα γευτούν και να τα ανακαλύψουν.

Πλούσιο θα είναι και το παιδικό πρόγραμμα, που έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αλλά και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, καθώς και το καλλιτεχνικό, πρόγραμμα με διάσημους Κρητικούς καλλιτέχνες αλλά και γνωστούς τραγουδιστές και μουσικούς από όλη την Ελλάδα.

 

Lesvos Food Fest 

Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό γεύσεων που βάζει στο επίκεντρο το μεζέ, το ουζάκι, μα πάνω απ’ όλα την παρέα. Τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα της γαστρονομίας του νησιού απεικονίζονται στο λογότυπο του φεστιβάλ (σαρδέλα, γλυκάνισος, ελιά) και συνθέτουν ένα σύγχρονο μοτίβο, που εκφράζει την γιορτινή διάθεση γύρω από το τραπέζι.

Το 2ο Lesvos Food Fest θα πραγματοποιηθεί 5-15 Ιουλίου, σε 9 περιοχές της Λέσβου με τη συνεργασία 9 συνεργαζόμενων εταίρων και την υποστήριξη τοπικών πολιτιστικών σωματείων, τουριστικών φορέων, ιδιωτικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών. Θα περιλαμβάνει μαγειρέματα, επίδειξη τοπικών συνταγών, παρουσίαση των τοπικών προϊόντων, εργαστήρια αλλά και επισκέψεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα της κάθε περιοχής.

 

Φεστιβάλ Κυκλαδίτικης Κουζίνας «Νικόλαος Τσελεμεντές» 

Κάθε χρόνο στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου με την υποστήριξη του Δήμου Σίφνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το τριήμερο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές».

Φέτος, έχοντας στο “βιογραφικό” του το ΧΡΥΣΟ Βραβείο "European gastronomic Festival 2016" και ΑΣΗΜΕΝΙΟ Βραβείο στα Best City Awards 2016, τη συλλογική προσπάθεια και την εθελοντική προσφορά όλων των συμμετεχόντων, στοχεύει στην ακόμα μεγαλύτερη προβολή των τοπικών προϊόντων της κυκλαδίτικης γης και στην ανάδειξη της ξεχωριστής γαστρονομίας των νησιών μας.

Το 11ο Φεστιβάλ, που διοργανώνεται 7-9 Σεπτεμβρίου στη Σίφνο, θα φιλοξενήσει προϊόντα και αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, προωθώντας ταυτόχρονα μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις- για μικρούς και μεγάλους- τη σπουδαιότητα της σωστής διατροφής.

Στο φεστιβάλ την τιμητική τους έχουν πάντα οι συνταγές. Παραδοσιακές, με υλικά από τον τόπο τους, μοιράζονται απλόχερα σε χαρτί σε τρεις γλώσσες αλλά και σε… μπουκιές, δημιουργώντας την ευχάριστη και γιορταστική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τα μεγάλα ελληνικά, οικογενειακά και φιλικά, τραπέζια. Συνοπτικά το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει: Κάθε απόγευμα από τις 19:00 και μετά στην πλατεία & στο Στενό του Αρτεμώνα, επιδείξεις παρασκευής παραδοσιακών συνταγών από διαφορετικά νησιά – περιοχές, παιδομαγειρέματα με στόχο τον προσανατολισμό των μικρών μας φίλων στην υγιεινή διατροφή, και πολλές ακόμα δραστηριότητες για παιδιά αλλά και έκθεση και διάθεση παραδοσιακών προϊόντων.

  1. 24/05 17:13

    Ο Ευτύχιος Βασιλάκης πρόεδρος της Aegean Airlines

  2. 24/05 16:44

    Αθήνα: Πιλοτικό πρόγραμμα με κίνητρα για το άνοιγμα κλειστών καταστημάτων

  3. 24/05 16:29

    Πως επιλέγουμε το digital marketing συνεργάτη μας;

  4. 24/05 16:24

    Virtuoso: Ένας Έλληνας υποψήφιος για ξενοδόχος της χρονιάς- Δείτε ποιος είναι

  5. 24/05 14:20

    Ellinair: 57% επάνω η επιβατική κίνηση το α' τετράμηνο

  6. 24/05 14:14

    DRV: Τα επαγγελματικά ταξίδια ανεβάζουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων

  7. 24/05 13:46

    Τούρκοι δημοσιογράφοι στη Λευκάδα και την Κεφαλονιά

  8. 24/05 12:57

    Έρευνα: Τι προσδοκούν οι Γερμανοί από τα προγράμματα ανταμοιβής ξενοδοχείων

  9. 24/05 12:48

    Νέο ξενοδοχείο στην Ελούντα 800 κλινών από τον εφοπλιστή Σπύρο Ράνη

  10. 24/05 12:38

    H Xenia 2018 παρουσιάζει το καινοτόμο πρότζεκτ Hotel Megatrends

  11. 24/05 12:25

    +6,4% οι επιβάτες στα αεροδρόμια της χώρας το α' 4μηνο

  12. 24/05 12:23

    Εκτοξεύθηκαν τα περιστατικά ασθένειας Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα το 2017

  13. 24/05 11:45

    Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Εκδηλώσεις τουριστικής προβολής στη Λήμνο

  14. 24/05 11:35

    Travelport: Περισσότερα ταξίδια φέτος από τους Αμερικανούς millennials

  15. 24/05 11:15

    Εικονικό αερομεταφορέα δημιουργεί ο FTI

  16. 24/05 11:02

    Aegean: Διψήφια αύξηση επιβατών στο δίκτυο εξωτερικού το α' 3μηνο

  17. 24/05 10:58

    Ολιστικό ταξίδι ευεξίας για πρώτη φορά εν πλω

  18. 24/05 10:55

    Royal Caribbean: Προειδοποίηση για επιπτώσεις στις Βαλεαρίδες από τον τουριστικό φόρο

  19. 24/05 09:52

    ΟΠΕΚΑ: Ιαματικός τουρισμός για 4.000 δικαιούχους

  20. 24/05 09:05

    Κινητήριος δύναμη ο τουρισμός για την ανάπτυξη- Δείτε αναλυτικά τι προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο

  21. 24/05 08:15

    Διευρύνει το πρόγραμμα του 2019 για Κύπρο η TUI

  22. 24/05 07:43

    Μετατροπές κατοικιών σε τουριστικά καταλύματα σε Νέστο και Ρέθυμνο

  23. 24/05 07:40

    Σε παραλίες, μνημεία και επαύλεις οι πολιτικοί γάμοι στη Ρόδο

  24. 24/05 07:32

    Βοτανικός κήπος στη Δωρίδα

  25. 24/05 07:27

    Δήμος Αθηναίων: Διαγωνισμός για στέγαση αστέγων σε ξενοδοχεία

  26. 24/05 07:20

    Η Μάχη της Πόρτας και η Ανάβαση της Ελάτης στα Τρίκαλα

  27. 23/05 17:06

    Πως ετοιμάζουμε το Site μας για να δεχθούμε επισκέπτες

  28. 23/05 16:11

    Λεωφορειακή γραμμή Σπάτα - Αιδηψός από 1η Ιουνίου

  29. 23/05 16:01

    Καινοτόμο Open Lobby στο Holiday Inn Athens

  30. 23/05 15:20

    Επιστολή Α. Τζιτζικώστα στην υπουργό Πολιτισμού για τις εργασίες στην Αμφίπολη

  31. 23/05 15:00

    ΣΕΤΕ: Ψηφιακή καμπάνια για την αξία του τουρισμού

  32. 23/05 14:56

    Μόνο 4 στους 10 Αθηναίους θεωρούν την πόλη καθαρή

  33. 23/05 14:35

    ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδια εξοικείωσης δημοσιογράφων στην Ελλάδα

  34. 23/05 14:33

    HATTA: 2η γιορτή Πολιτιστικού Τουρισμού GRecoACTE στην Εύβοια

  35. 23/05 14:33

    Creta Maris: Η εμπειρία να ζεις σαν…Κρητικός

  36. 23/05 14:24

    TUI: Ποιοι αναλαμβάνουν τις αρμοδιότητες στις αγορές

  37. 23/05 14:14

    ΞΕΕ για προσωπικά δεδομένα: Προτεραιότητα η διασφάλιση των ξενοδοχείων

  38. 23/05 13:35

    FedHATTA: Εκπαιδευτική συνάντηση με σπουδαστές του ΙΕΚ Ακαδημίας Πλάτωνος

  39. 23/05 12:59

    Οι προϋποθέσεις εγγραφής των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο ΓΕΜΗ

  40. 23/05 12:46

    Που θα ταξιδέψουν οι Ευρωπαίοι το 2018 - Ιταλοί και Πολωνοί "ψηφίζουν" Ελλάδα

  41. 23/05 11:51

    Προσωπικά δεδομένα: Κίνδυνος μέχρι και για χρεωκοπία όσων δεν συμμορφωθούν έγκαιρα

  42. 23/05 11:30

    Αυξάνονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στις τουριστικές επιχειρήσεις

  43. 23/05 10:31

    Αφίσα της Αφροδίτης της Μήλου στα Hondos Center στην Ομόνοια- Καμπάνια για την επιστροφή της

  44. 23/05 10:03

    Πιστοποίηση περιπατητικών μονοπατιών στη Χαλκιδική

  45. 23/05 09:57

    Άδειες για 2 ξενοδοχεία σε Ρόδο και Κρήτη

  46. 23/05 09:51

    Ποιες επενδύσεις προκρίνονται για την ανάπλαση του π. στρατοπέδου Παύλος Μελάς

  47. 23/05 09:47

    Δύο ημέρες Ανοιχτές Πόρτες στα επισκέψιμα οινοποιεία (Λίστα)

  48. 23/05 09:44

    Γιορτή Καλαμποκιού στα Φάρσαλα

  49. 23/05 09:41

    Δήμος Χαλανδρίου: Διαγωνισμός για διαμονή μελών του ΚΑΠΗ σε ξενοδοχείο

  50. 23/05 09:35

    O ΕΟΤ φέρνει 587 δημοσιογράφους, bloggers και τουριστικούς πράκτορες

  51. 23/05 09:25

    Η Zeus International μίσθωσε το Lazart Hotel για 25 χρόνια

  52. 22/05 16:57

    Πως απαντάμε στα reviews της τουριστικής μας επιχείρησης

  53. 22/05 16:53

    Αρχαιοφύλακες: "Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκδηλώσεις εκτός ωραρίου"

  54. 22/05 16:21

    H E. Κουντουρά κεντρική ομιλήτρια σε ημερίδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

  55. 22/05 16:12

    Στον Ευτύχιο Βασιλάκη το 60% της Autohellas

  56. 22/05 15:33

    Παγκόσμια διάκριση στην Ledra Hotels and Villas από την Marriott

  57. 22/05 15:07

    Τα 10 πιο παράξενα πράγματα που κλέβουν οι πελάτες από τα ξενοδοχεία

  58. 22/05 14:44

    Ανακαινισμένο άνοιξε το ξενοδοχείο Terra Maltese Natural Retreat

  59. 22/05 13:14

    «Κάνοντας την Ελλάδα και πάλι μεγάλη»

  60. 22/05 13:05

    Το έκτο ισχυρότερο διαβατήριο στον κόσμο έχει και φέτος η Ελλάδα

  61. 22/05 12:20

    TripAdvisor: Αυτά είναι τα 10 δημοφιλέστερα μνημεία της Ελλάδας για το 2018

  62. 22/05 12:02

    TripAdvisor: Οι ταξιδιώτες αποθεώνουν την Ακρόπολη- Στα 16 top μνημεία του 2018

  63. 22/05 12:00

    Βρετανικός τουρισμός: 1 στους 10 κάνει κράτηση τελευταίας στιγμής

  64. 22/05 11:43

    TUI: Άνοιξαν οι κρατήσεις για πακέτα διακοπών στην Ελλάδα το 2019

  65. 22/05 11:42

    Η τεχνολογία δημιουργεί εμπειρίες στον τουρισμό

  66. 22/05 11:30

    Ποια ελληνικά ξενοδοχεία κερδίζουν το ενδιαφέρον των Γερμανών τουριστών το Μάιο

  67. 22/05 11:27

    Ρωσικός τουρισμός: Η Ελλάδα πέμπτος προορισμός παραλίας με το καλύτερο value

  68. 22/05 11:20

    MarBella Nido Suite Hotel & Villas: Στα 20 νέα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης

  69. 22/05 10:48

    +12,8% οι αφίξεις, +28,2% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Μάρτιο

  70. 22/05 10:33

    Ως Grand Hyatt θα ανοίξει το πρώην ξενοδοχείο Ledra Hotel

  71. 22/05 10:04

    Οι χρήστες άνω των 55 ετών γίνονται όλο και πιο “ψηφιακοί”

  72. 22/05 09:19

    Άδειες για εργασίες σε 2 ξενοδοχεία στην Αλεξανδρούπολη και Κρήτη

  73. 22/05 09:18

    Δήμος Κω: Διαγωνισμός για παραγωγή βίντεο εικονικής πραγματικότητας

  74. 22/05 09:16

    Εκδήλωση στον Πηνειό για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

  75. 22/05 09:10

    Aγώνας Δρόμου στον Ψηλορείτη

  76. 22/05 09:00

    Άδεια για μπαρ στο πρώην Kahlua επί της οδού Αμερικής

  77. 21/05 19:42

    Ενθουσιασμένοι από την Κρήτη οι Ιταλοί δημοσιογράφοι

  78. 21/05 19:30

    Τουρισμός πολυτελείας: Πώς οι επιχειρήσεις θα προσεγγίσουν την αγορά

  79. 21/05 19:26

    Μεγάλη συμμετοχή στο Σχολείο Τουρισμού OnTour στη Σκιάθο

  80. 21/05 18:28

    Στην Εθνική Παγναία το Lazart Hotel στη Θεσσαλονίκη έναντι 7 εκατ. ευρώ

  81. 21/05 13:27

    IMEX 2018: Εδραιώνεται ο συνεδριακός τουρισμός στην Ελλάδα

  82. 21/05 13:23

    Δήμος Θήρας: Προσλήψεις 8 ναυαγοσωστών

  83. 21/05 13:20

    Πως φέρνουμε επισκέπτες στο Site μας;

  84. 21/05 13:08

    Εντυπωσιακό σεληνιακό τοπίο στη Χίο

  85. 21/05 13:04

    Το τηλεοπτικό δίκτυο France2 στην Ύδρα

  86. 21/05 12:58

    Αναλυτικά οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων στην προστασία δεδομένων

  87. 21/05 12:26

    9 καινοτομίες στα ταξίδια που σας πηγαίνουν στον παράδεισο (ή στην κόλαση)

  88. 21/05 11:09

    Η ΕΞ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την επίθεση κατά του Γ. Μπουτάρη

  89. 21/05 10:12

    Προβολή της Λέσβου μέσω της Germania

  90. 21/05 09:46

    Έρχονται νέες επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία

  91. 21/05 09:42

    Ο γαμήλιος τουρισμός στη Σαντορίνη: Προβολή μέσα από ξένη τηλεοπτική σειρά

  92. 21/05 09:35

    Περιφέρεια Κρήτης: Aποφάσεις για ΜΠΕ 4 ξενοδοχείων

  93. 21/05 09:34

    Περιφέρεια Δ. Ελλάδας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση συνεδρίου

  94. 21/05 09:27

    Δήμος Καρπενησίου: Διαγωνισμοί για εκμίσθωση 2 ακινήτων με χρήση καταλύματος

  95. 21/05 00:42

    Τελευταία σεζόν χωρίς τα υδροπλάνα...

  96. 20/05 12:31

    Στην τελική ευθεία μπήκε η μαρίνα Χίου

  97. 20/05 12:08

    Ryanair: Πτήσεις Αθήνα- Ηράκλειο από τις 15 Ιουνίου

  98. 20/05 11:58

    Νέα τουριστική διαδρομή στην Αρχαία Ολυμπία

  99. 20/05 11:55

    Προσβάσιμοι Θαλάσσιοι Προορισμοί στους Δήμους Ερέτριας, Σικυωνιών και Κέας

  100. 20/05 11:48

    To Καζάνι στη Φωτάδα και η Γιορτή Μελιού στη Λάρισα